Dodaj do ulubionych

Lepper wygwizdany pod Grunwaldem!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:09
Wicepremier , minister rolnictwa , poseł i przewodniczący Samoobrony RP
Andrzej Lepper został wygwizdany prze publiczność podczas inscenizacji Bitwy
pod Grunwaldem.Inscenizacja miałą miejsce dziś 15 lipca , z okazji 595
rocznicy tej wygranej dla Polski bitwy!
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:24
      Co ty, to tylko Bogurodzicę mu zagwizdali na cześć i chwałę...
    • Gość: Konsument drobiu Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:38
      > z okazji 595 rocznicy tej wygranej dla Polski bitwy!

której rocznicy ? znów chyba coś za bardzo słońce Ci główkę przygrzało, albo
      masz problemy z liczeniem, albo jako "wielki lokalny patriota" nie znasz
      podstawowocyh, historycznych dat.
      A tych gwizadających powinieneść potępić z całą stanowczością, w końcu gwizdali
      na Twego ukochanego koalicjanta.
      • Gość: KIBIC_radomski Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.dc.dc.cox.net 16.07.06, 00:00
        2006
        (1410)=
        596

Blad w granicach przyzwoitosci, wielu robie wieksze bledy i co z tego?
        • Gość: rico Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: 82.139.43.* 16.07.06, 00:04
          Gdy pomylisz się o jeden roczek nie dostaniesz emerytury.
        • Gość: novo Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: 82.139.55.* 16.07.06, 07:17
          Wiesz co ty???? Grunwald to był dawno. Ja to osobiście mam taaaaaaaaaaaaaaaaam
          (wiesz gdzie?). A twoje bajanie jest tyle warte co władza bliźniąt. He, He.
          Swoją drogą to .. ich wszystkich, leppera tyź. Mojw państwo jest w mojej
          głowie, a Ojczyzna? Od Bugu do Odry i Nysy. Narqa!!!!!
        • Gość: Konsument drobiu Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:35
          Wielu ludzi, też kradnie "i co z tego" ?
    • Gość: wiking Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.06, 00:49
      to po co on tam pojechał? czyżby należał do któregoś z bractw rycerskich? nic
      mi o tym nie wiadomo...
      • Gość: mim Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 08:09
        oczywiście że należy do bractwa "Zakutych Łbów"
        • Gość: rycerz Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:30
          Nie zakutych ino "odkrytych". W bitwie udział brało "zakute" w zbroje
          rycerstwo, ale to właśnie ci nie zakuci "chłopi", z odktytymi "łbami" w końcu
          Mistrza wykończyli.
          • Gość: KR! Re: Lepper wygwizdany pod Grunwaldem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:08
            596 rocznica tak macie rację pomyliłem się napisałem 595 rocznica błąd
            przepraszam zainteresowanych!A Andrzej Lepper nigdy nie był nie jest i nie
            będzie dla mnie autorytetem.Ten polityczny przypadek nie imponuje mi i zawsze
            ubolewałem że tacy ludzie jak ten pan są w polityce!Nie podoba mi sie teź że
            PiS jest w koalicji z Samoobroną RP.A co do tych gwizdających nie będę tego
            oceniał!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka