Dodaj do ulubionych

Kiedy IKEA w Radomiu?

IP: 82.139.48.* 18.07.06, 18:29
Jak długo jeszcze bedziemy musieli jeździć po funkcjonalne i ładne meble do
Warszawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: ble Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:32
      mow za siebie.. jak ktoś chce to niech sobie jezdzi, mnie sie styl ala IKEA nie
      podoba
      • Gość: sama brona Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 82.139.48.* 18.07.06, 19:03
        Bo to meble nie dla buraków a dla intelektualistów.
        • Gość: ble Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:09
          moze dlatego że to tandetnej jakości bez gustu meble dla intelektualistów nie
          buraków?
          ble!
          • Gość: esteta Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 82.139.48.* 18.07.06, 20:08
            Sam jesteś bez gustu.
    • rainbow22 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 18.07.06, 21:23
      Nie powiem, ale przydałby się taki sklep w Radomiu, oj przydał ... :)
    • Gość: ktos tam Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.128.udn.pl 01.08.06, 13:34
      podobno oni budują swoje sklepy w miastach powyżej 300 tys. mieszkańców
    • Gość: asd Re: Kiedy IKEA w Radomiu? yyyyy IP: 82.139.41.* 01.08.06, 17:14
      ....yyyyyyy A PO CO WAM KOELJNY MARKET W RADOMIU?
      Mało wam?
      • Gość: :D Re: Kiedy IKEA w Radomiu? yyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:24
        Po to zeby tacy jak ty mieli na co narzekać!! :D
        • Gość: mm Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.c29.msk.pl 01.08.06, 18:12
          Hipermarkety IKEA mają powstać w Łodzi i Szczecinie - o Radomiu pierwsze słyszę.
          Nie traktowałbym też zbyt poważnie informacji, że inwestują tylko w miastach
          pow. 300 tys. mieszkańców. Wszystko bowiem zależy od zdolności nabywczej
          potencjalnych klientów (może być miasto duże i biedne oraz mniejsze - co nie
          znaczy, że małe - i bogate).
          Sklepy Media Markt budowano też podobno tylko w miastach powyżej 200 tys.
          mieszkańców (taka była filozofia firmy) - kilka lat temu jednak postanowiono
          ainwestować w sklep w Bielsku-Białej (180 tys.). Okazało się to nadzwyczaj
          opłacalne i pociągnęło za sobą placówki w Rzeszowie, Rybniku, Opolu itd.
          Co do wspomnianej filozofii sieci Media Markt - pierwszy sklep tej marki pwstał
          w 37-tys. Czeladzi (wokół są jednak dużo większe ośrodki - Katowice, Sosnowiec,
          Dąbrowa Górnicza itd.).
    • Gość: asd NIE ! IP: 82.139.41.* 01.08.06, 22:23
      Jeżeli przez Ikeę stracić pracę mają okolo tysiaca ludzi, bo duzo miesci sie tu
      zakladow zajmujacych sie meblami, to ja mowie nie!
      • Gość: RR Re: NIE ! IP: 82.139.55.* 02.08.06, 10:41
        Poza tym te meble to straszna tandeta
        • Gość: oak Re: NIE ! IP: 195.3.153.* 11.12.06, 13:10
          Nie stac cie na nie czy tak sobie popierdujesz?
          Sa rozne meble..
    • Gość: KMB Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 02:45
      Jak wybudują nawe centrum Radomia :)
      • neskowie Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 10.12.06, 21:21
        a pozatym IKEA to wielka tandeta za duże pieniądze to samo mozna zrobic w Radomiu jak sie chce, tylko wystarczy dobrze poszukać wykonawcy których nie mało w Radomiu, jak ktoś chce to moge podać kilka adresów gdzie sie zrobi to samo co i IKEA ma u siebie wystarczy pokazać katalok. A pozatym trzeba wspierć polski przemysł a nie szwecki.
        • Gość: =0-= Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 82.139.40.* 11.12.06, 07:47
          tandetą to ty jesteś wieśniaku
        • Gość: oak Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 195.3.153.* 11.12.06, 13:09
          Wiekszosc znajdujacych sie tam towarów tandetnymi nazwac nie mozna zdaza sie
          jakis badziew ale nie wiem skad to panujace u niektorych przekonanie - wiem co
          pisze bo sam jestem cieślą-stolarzem i wiem tez co tam sprzedaja..
          • tomus2221 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 11.12.06, 13:16
            Gość portalu: oak napisał(a):

> Wiekszosc znajdujacych sie tam towarów tandetnymi nazwac nie mozna zdaza sie
            > jakis badziew ale nie wiem skad to panujace u niektorych przekonanie - wiem
            co
            > pisze bo sam jestem cieślą-stolarzem i wiem tez co tam sprzedaja..
            A stad przekonanie bo jak sie bylo raz i kupilo szafe z plastiku za 99zl,to
            stad to przekonanie.Tam jest pelono porzadnych rzeczy.Ale w sobote nie polecam
            jechac:)
        • majkam24 do Neskowie 11.12.06, 13:30
          czy mógłbyś/mogłabyś podać mi na e-mail gazetowy namiary na wykonawców? Jestem
          właśnie przed aranzacja mieszkania i przydadzą się informacje o sprawdzonych
          fachowcach w dobrej cenie:-)
          z góry dzięki:-)
          Pozdrawiam serdecznie!
    • tomus2221 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 10.12.06, 22:39
      Sa meble i tandetne ale bez przesady i sa rowniez meble bardzo dobre,ale te juz
      maja swoja cene.A poza tym IKEA to nie tylko meble.A w Radomiu po co maja
      otwierac,zeby pelno dresow mialo sie gdzie podziac i zeby wycieczki ze wsi byly
      jak do M1 w weekendy?Do Janek raptem godzinke sie autem jedzie:)I sadze ze
      pelno ludzi z Radomia jezdzi w weekendy.
      • Gość: Kartka Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:42
        To ludzie ze wsi powinni mieszkac jak gettcie i im już nie wolno jechać do M1
        tylko wielkim mieszczuchom z Radomia jak ja i Ty. A co do Ikei to opłaca sie
        tam cos kupić tylko na promocji. Normalne ceny często są śiesznie duże za
        jakość jaką ta firma proponuje. Pozatym wspierajmy naszych producentów i
        namawiajmy by tworzyli w podobnej stylistyce. Pozdrawiam!
        • Gość: Paula Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.infoplus.com.pl 11.12.06, 13:45
          a ja uwazam,ze byloby super gdyby ikea byla w Radomiu. Sadzac po wypowiedziach
          niektorych forumowiczow wnioskuje,ze woleliby kolejna hale targowa lub meble
          od "kowala". Nie wszystko mi sie tam podoba,ale lubie robic zakupy w sklepach
          ikea i byloby wygodniej wyjsc na te zakupy gdyby ikea byla w Radomiu niz
          jezdzic do Janek. Maja sporo ciekawych, pratyczych rozwiazan. A czesc z tych,
          ktorzy sie tu wypowiadaja pewnie nawet nie byli w Ikea;)
          • tomus2221 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 11.12.06, 14:13
            Gość portalu: Paula napisał(a):

> a ja uwazam,ze byloby super gdyby ikea byla w Radomiu. Sadzac po
            wypowiedziach
            > niektorych forumowiczow wnioskuje,ze woleliby kolejna hale targowa lub meble
            > od "kowala". Nie wszystko mi sie tam podoba,ale lubie robic zakupy w sklepach
            > ikea i byloby wygodniej wyjsc na te zakupy gdyby ikea byla w Radomiu niz
            > jezdzic do Janek. Maja sporo ciekawych, pratyczych rozwiazan. A czesc z tych,
            > ktorzy sie tu wypowiadaja pewnie nawet nie byli w Ikea;)
            Pewnie ze nie byli,tylko siedza w tym szaroburym Radomiu,i krytukuja nie majac
            o tym zupelnie pojecia.Paula pochwal sie co sobie kupilas ostatnio:)?
    • Gość: hii Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:18
      solo
      • neskowie Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 13.12.06, 23:15
        powtarzam swoje słowa tandeta jest w i IKEI jak ktoś kupił sobie meble i IKEI niech dobrze ja obejrze i stwierdzi,że szafka z forniru ma tylko fornir w widocznych miejscach a reszta albo lamininat albo surówka. TO JEST TANDETYZM. Jak ktoś nie widział mebli fornirowanych robionych na zamówienie u porządnego stolarza na systemach BLUM to nigdy tego nie bedzie wiedział co to tandeta.
        Aten co nazwał mnie wieśniakiem niech zgnije w swojej IKEI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka