Gość: ? IP: 82.139.48.* 18.07.06, 18:29 Jak długo jeszcze bedziemy musieli jeździć po funkcjonalne i ładne meble do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:32 mow za siebie.. jak ktoś chce to niech sobie jezdzi, mnie sie styl ala IKEA nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama brona Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 82.139.48.* 18.07.06, 19:03 Bo to meble nie dla buraków a dla intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:09 moze dlatego że to tandetnej jakości bez gustu meble dla intelektualistów nie buraków? ble! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 82.139.48.* 18.07.06, 20:08 Sam jesteś bez gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow22 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 18.07.06, 21:23 Nie powiem, ale przydałby się taki sklep w Radomiu, oj przydał ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.128.udn.pl 01.08.06, 13:34 podobno oni budują swoje sklepy w miastach powyżej 300 tys. mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Kiedy IKEA w Radomiu? yyyyy IP: 82.139.41.* 01.08.06, 17:14 ....yyyyyyy A PO CO WAM KOELJNY MARKET W RADOMIU? Mało wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Kiedy IKEA w Radomiu? yyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:24 Po to zeby tacy jak ty mieli na co narzekać!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.c29.msk.pl 01.08.06, 18:12 Hipermarkety IKEA mają powstać w Łodzi i Szczecinie - o Radomiu pierwsze słyszę. Nie traktowałbym też zbyt poważnie informacji, że inwestują tylko w miastach pow. 300 tys. mieszkańców. Wszystko bowiem zależy od zdolności nabywczej potencjalnych klientów (może być miasto duże i biedne oraz mniejsze - co nie znaczy, że małe - i bogate). Sklepy Media Markt budowano też podobno tylko w miastach powyżej 200 tys. mieszkańców (taka była filozofia firmy) - kilka lat temu jednak postanowiono ainwestować w sklep w Bielsku-Białej (180 tys.). Okazało się to nadzwyczaj opłacalne i pociągnęło za sobą placówki w Rzeszowie, Rybniku, Opolu itd. Co do wspomnianej filozofii sieci Media Markt - pierwszy sklep tej marki pwstał w 37-tys. Czeladzi (wokół są jednak dużo większe ośrodki - Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd NIE ! IP: 82.139.41.* 01.08.06, 22:23 Jeżeli przez Ikeę stracić pracę mają okolo tysiaca ludzi, bo duzo miesci sie tu zakladow zajmujacych sie meblami, to ja mowie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: NIE ! IP: 82.139.55.* 02.08.06, 10:41 Poza tym te meble to straszna tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: NIE ! IP: 195.3.153.* 11.12.06, 13:10 Nie stac cie na nie czy tak sobie popierdujesz? Sa rozne meble.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMB Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.06, 02:45 Jak wybudują nawe centrum Radomia :) Odpowiedz Link Zgłoś
neskowie Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 10.12.06, 21:21 a pozatym IKEA to wielka tandeta za duże pieniądze to samo mozna zrobic w Radomiu jak sie chce, tylko wystarczy dobrze poszukać wykonawcy których nie mało w Radomiu, jak ktoś chce to moge podać kilka adresów gdzie sie zrobi to samo co i IKEA ma u siebie wystarczy pokazać katalok. A pozatym trzeba wspierć polski przemysł a nie szwecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =0-= Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 82.139.40.* 11.12.06, 07:47 tandetą to ty jesteś wieśniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: 195.3.153.* 11.12.06, 13:09 Wiekszosc znajdujacych sie tam towarów tandetnymi nazwac nie mozna zdaza sie jakis badziew ale nie wiem skad to panujace u niektorych przekonanie - wiem co pisze bo sam jestem cieślą-stolarzem i wiem tez co tam sprzedaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 11.12.06, 13:16 Gość portalu: oak napisał(a): > Wiekszosc znajdujacych sie tam towarów tandetnymi nazwac nie mozna zdaza sie > jakis badziew ale nie wiem skad to panujace u niektorych przekonanie - wiem co > pisze bo sam jestem cieślą-stolarzem i wiem tez co tam sprzedaja.. A stad przekonanie bo jak sie bylo raz i kupilo szafe z plastiku za 99zl,to stad to przekonanie.Tam jest pelono porzadnych rzeczy.Ale w sobote nie polecam jechac:) Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 do Neskowie 11.12.06, 13:30 czy mógłbyś/mogłabyś podać mi na e-mail gazetowy namiary na wykonawców? Jestem właśnie przed aranzacja mieszkania i przydadzą się informacje o sprawdzonych fachowcach w dobrej cenie:-) z góry dzięki:-) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 10.12.06, 22:39 Sa meble i tandetne ale bez przesady i sa rowniez meble bardzo dobre,ale te juz maja swoja cene.A poza tym IKEA to nie tylko meble.A w Radomiu po co maja otwierac,zeby pelno dresow mialo sie gdzie podziac i zeby wycieczki ze wsi byly jak do M1 w weekendy?Do Janek raptem godzinke sie autem jedzie:)I sadze ze pelno ludzi z Radomia jezdzi w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartka Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:42 To ludzie ze wsi powinni mieszkac jak gettcie i im już nie wolno jechać do M1 tylko wielkim mieszczuchom z Radomia jak ja i Ty. A co do Ikei to opłaca sie tam cos kupić tylko na promocji. Normalne ceny często są śiesznie duże za jakość jaką ta firma proponuje. Pozatym wspierajmy naszych producentów i namawiajmy by tworzyli w podobnej stylistyce. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.infoplus.com.pl 11.12.06, 13:45 a ja uwazam,ze byloby super gdyby ikea byla w Radomiu. Sadzac po wypowiedziach niektorych forumowiczow wnioskuje,ze woleliby kolejna hale targowa lub meble od "kowala". Nie wszystko mi sie tam podoba,ale lubie robic zakupy w sklepach ikea i byloby wygodniej wyjsc na te zakupy gdyby ikea byla w Radomiu niz jezdzic do Janek. Maja sporo ciekawych, pratyczych rozwiazan. A czesc z tych, ktorzy sie tu wypowiadaja pewnie nawet nie byli w Ikea;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 11.12.06, 14:13 Gość portalu: Paula napisał(a): > a ja uwazam,ze byloby super gdyby ikea byla w Radomiu. Sadzac po wypowiedziach > niektorych forumowiczow wnioskuje,ze woleliby kolejna hale targowa lub meble > od "kowala". Nie wszystko mi sie tam podoba,ale lubie robic zakupy w sklepach > ikea i byloby wygodniej wyjsc na te zakupy gdyby ikea byla w Radomiu niz > jezdzic do Janek. Maja sporo ciekawych, pratyczych rozwiazan. A czesc z tych, > ktorzy sie tu wypowiadaja pewnie nawet nie byli w Ikea;) Pewnie ze nie byli,tylko siedza w tym szaroburym Radomiu,i krytukuja nie majac o tym zupelnie pojecia.Paula pochwal sie co sobie kupilas ostatnio:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hii Re: Kiedy IKEA w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:18 solo Odpowiedz Link Zgłoś
neskowie Re: Kiedy IKEA w Radomiu? 13.12.06, 23:15 powtarzam swoje słowa tandeta jest w i IKEI jak ktoś kupił sobie meble i IKEI niech dobrze ja obejrze i stwierdzi,że szafka z forniru ma tylko fornir w widocznych miejscach a reszta albo lamininat albo surówka. TO JEST TANDETYZM. Jak ktoś nie widział mebli fornirowanych robionych na zamówienie u porządnego stolarza na systemach BLUM to nigdy tego nie bedzie wiedział co to tandeta. Aten co nazwał mnie wieśniakiem niech zgnije w swojej IKEI. Odpowiedz Link Zgłoś