Dodaj do ulubionych

nie mam prawa jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:49
mam 21 lat,jestem chlopakiem i nie mam prawa jazdy,czy to normalne?tak sie
zastanawiam,bo wszyscy naokolo to juz maja,a mnie jakos nie ciagnie. i drugie
pytanie,jak np chcialbym teraz robic sobie prawko,to czy zdaze w dwa miesiace?
bo w pazdzierniku wyjezdzam do Krakowa na studia.a moze w Krakowie
zrobic,tylko czy nie bedzi trudniej niz u nas. dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: danka Re: nie mam prawa jazdy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.07.06, 17:11
      Jeżeli kurs będzie szybki.Szybko zakończysz jazdę na swoje i rodziny
      nieszczęście.Choć tego nie życzę Tobie.
    • Gość: aga Re: nie mam prawa jazdy IP: *.internet.radom.pl 24.07.06, 18:49
      heja watpie zebys zdazyl zrobic prawko w ciagu 2 miesiecy bo dlugo bo ok 3
      tygodni czeka sie na egzaminy;/chociaz jak sie sprezysz i zdasz za pierwszym
      razem to kto wie:)
      • Gość: gatka Re: nie mam prawa jazdy IP: *.53.udn.pl 24.07.06, 22:48
        Nie licz na to, ze zrobisz w 2 miesiace, ja rozpoczelam kurs w zeszlym roku pod
        koniec czerwca a egzamin zdalam (za pierwszym razem) dopiero pod koniec
        pazdziernika. jesli pojdziesz do szkoly malo obleganej moze ci sie uda zrobic w
        tak krotkim czasie, a na egzamin najwyzej przyjedzieszz Krakowa. Ale jesli
        szkola jest malo oblegana to znaczy ze pewnie ma zla opinie,dlatego nie polecam.
        A swoja droga jesli cie nie ciagnie do prawka lepiej tego nei rob, bo bedziesz
        przezywal katusze za kierownica,strach itp. Za kolkiem trzeba czuc sie pewnym,
        jak ktos tego nie lubi ten nie bedzie dobrym kierowca. pozdrawiam.
    • Gość: mmm Re: nie mam prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:12
      Jak pojedziesz do Krakowa na studia to po co ci prawko.
      Bedziesz w akademiku sobie żył a prawko bedzie leżało i niebędziesz mógł z
      niego kożystać. Lepiej poczekaj aż skończysz studia i dopiero wtedy zrób sobie
      prawko.
    • Gość: odp Re: nie mam prawa jazdy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.06, 23:25
      wydaje mi się że nie jesteś chłopakiem. Na pogorszenie samopoczucia też Ci
      powiem że dziewczyną też nie bo piszesz jakbyś nie miał niczego w majtach ;) a
      prawka bym Ci nie dał ze względów psychologicznych, bo jakbyś się tak
      zastanawiał na drosze - wyprzedzić nie wyprzedzć, a może wyprzedzę w Krakowie,
      a może po studiach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka