Gość: antares IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:29 bo my z Bratem szukalismy i nic w ząb nie znalezlismy,czy to jest gdzies przy Rondzie?prosze o dokladne wskazowki, wielkie dzikei za podpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ło3k Re: jak dojechac do Strefy G2? IP: *.internet.radom.pl 02.08.06, 20:44 Strefę G2 jest znacznie łatwiej znaleźć, niż każdy inny punkt G ;) Wystarczy skręcić przed tunelem na Grzecznarowskiego (jadąc na Ustronie) w prawo i już jesteś. Ten sam budynek , co Centrum Zabaw Fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antares Re: jak dojechac do Strefy G2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 20:56 dzieki wielkie,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ech, ale syf IP: *.internet.radom.pl 02.08.06, 23:36 odradzam, szkoda slow krytyki, poprostu nedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ech, ale syf IP: *.radom.net 03.08.06, 13:06 Nie zgadzam się z Karoliną. W g2 są imprezy dla "ludu", ale są też dla ludzi. Ponieważ mało u nas ludzi, a z czegośtrzea żyć, te dla "ludu" muszą być :) Byłem na oficjalnym otwarciu. Średnia wieku: 30 - 35 lat. Muzyka: blues na żywo. Wszystkim sterował Marek Sierocki. Świetny design klubu - kosmos - czasem czujesz się jakbyś grał w Quake. NIE MA PORÓWNANIA z niczym w promieniu 99 km. Sporo miejsc do posiedzenia i pogadania ze znajomymi Klimat zajebisty. Fajne oświetlenie. 3 bary. Kupę zakamarków i zaułków. W niedzielęmuyka lat 80-tych - bez wejściówek - za free. Acha - wejściówki na imprezy "dla ludu" 10 pln (piątki i soboty), selekcja i kupę ochrony. Chyba w czwartki czarna muzyka (0 pln). W środę rock, ale to chyba się zmienia jeszcze. Niedługo mają ruszyć kręgle! Wady, któe dały zauważyć się na otwarciu: barmanki jeszcze nie potrafią szybko obsługiwać klientów, coś z klimą nie tak :). Ceny w barze - normalne jak w takim lokalu. Browar: 6 pln, flaszka 50 pln. Soki 4 pln. Ogólnie polecam. Wybierzcie się tam na jakąś "noralną" imprezę i wtedy krytykujcie. Zwłaszcza, że wejściówki "0 pln" np w niedzielę (ale sprawdźcie, bo nie jestem pewien). Jeszcze coś: kible mi się podobają :) Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antares Re: ech, ale syf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:38 dzieki za opinie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ech, ale syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:52 no raz tak było ze srednia wieku 30-35lat bo bylo dla vipów,ale na codzień srednia wieku to 16-20 no i jest kupe ochrony ale jak coś sie dzieje to robią kupe i muza do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ech, ale syf IP: *.radom.pilicka.pl 03.08.06, 22:20 Nie no, byłem kiedyś "na tygodniu" - mało ludzi było a średnia wieku 25-30 raczej. Muza rockowa - ale nikt o tym nie wiedział ( może za słaba promocja? może ze 3 koncerty jakieś potrzebne, żeby ludzie zwiedzieli się o tym, że w G2 coś ambitniejszego niż Mandaryna czasem leci? Na "dicho" w sobotę do Stefy G2 "przylatują" małolaty, bo gdzie mają iść? Im też się należy! Serdeczne pozdrowienia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra Re: ech, ale syf IP: *.internet.radom.pl 04.08.06, 06:54 jeszcze ze 2 posty twoje i zejdziesz ze srednia wieku do 15-18 i wtedy sie zgodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ech, ale syf IP: *.radom.net 04.08.06, 08:26 Hi - hi W Strefie G2 Byłem 2 razy, przy czym drugi raz było naprawdę mało ludzi. Za pierwszym razem kilkaset osób w weiku 30-35 lat, za drugim kilkanaście, 25 - 30 lat. Jak wyciągnąć z tego średnią, wychodzi 30-35 lat. Oczywiście w weekendy średna wieku napewno jest dużo niższa :) Serdeczne pozdrowienia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś