Dodaj do ulubionych

Derby w Radomiu.Radomiak RULES!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:30
Wszystko wskazuje na to , że derby regionu radomskiego pomiędzy MG MZKS
Kozienice a Radomiakiem Radom odbędą sie 20 sierpnia w Radomiu a nie w
Kozienicach.Informacje taką podało dzisiejsze Echo Dnia.Jak powiedział
dyrektor KCKSiR pan Marek Łuczyński nie jest w stanie zorganizować i
zabezpieczyć tego spotkania?Ciekawe tłumaczenie.A moźe tak władze Kozienic z
jaśnie szanownym burmistrzem tego miasteczka boją sie kibiców Radomiaka i
piłkarzy Radomiaka.W 20 tys. Kozienicach szykuje się hokejowy wynik i pogrom
Kozienic.W okresie PRL-u była taka przyśpiewka radomian a kozieniczanach : ,,
KOZIENICE KOZIENICE MIASTO BYCE 4 DOMY 2 ULICE "!
Obserwuj wątek
    • domel_radom Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! 05.08.06, 09:35
      Teraz juz mnie KR! rozwaliles na maxa! Wrecz na kolana powaliles!
      Jestes choro uprzedzony do pewnych ludzi, do miejsc, klubow itp.
      Nie mozna czegos budowac na niezgodzie i jakis niecywiliziwanych podzialach...

A co do Kozienic, to czesto tamtedy przejezdzam, i bardzo mi sie miasto podoba.
      Szczegolnie stadion! I momentami, Kozienice sa lepsze od Radomia!

I co Ty na to?

Pozdrawiam!
      • Gość: KR! Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:43
        To Twoja prywatna opinia nie muszę się z nią zgadzać.W mojej wypowiedzi nie
        było nic prowokującego po prostu wydaje mi sie , że działacze i burmistrz
        Kozienic mający sie za nie wiadomo kogo chcą coś zrobić a nawet meczu w III
        lidze zorganizować nie potrafią!
        • Gość: Roman 44 Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:50
          Jak mieli by takie bydło jak ty KR wpuścić na ich piękny stadion to lepiej że
          mecz będzie na tej ruinie na Struga . Swojego stadionu chyba nie zdemolujecie ?
          Chociaż kto tam wie , przecież bydło zwane nieopatrznie kibicami nie ma żadnych
          zasad i zdolne jest do wszystkiego .
          • Gość: deck Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: 212.244.63.* 08.08.06, 14:00
            Na jakiej podstawie nazywasz radomskich kibiców bydłem? Ja jestem kibicem,
            spotykam się ze znajomymi na meczach, część z nich przychodzi z dziećmi... Są
            oczywiście emocje i nerwy, ale po to sie chodzi na mecze! Widać ty nigdy nie
            byłeś na Struga przy rozśpiewanych pełnych trybunach więc nigdy nie zrozumiesz
            o co mi chodzi. Dlatego nie możesz nazywać mnie bydłem. A wracając do wątku,
            jeśli w Kozienicach nie sa w stanie przygotować się do meczu to nie powinni
            dostac licencji na grę w III lidze.
            • Gość: KR! Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:57
              Właśnie jakim prawem nazywasz ludzi , którzy chodzą na mecze BYDŁEM?Tylko
              obraźać potrafisz.Zawsze tu an forum walczyłem i piętnowałem chamstwo na
              trybunach kibiców.Zrozum ten wątek jest po to ab pokazać , że włądze Kozienic i
              sam kluby którzy maja sie za nie wiadomo kogo i sie strasznie wywyźszaja jakim
              to miasteczkiem Kozienice nie są nie potrafią nawet meczu zorganizować na swoim
              po remoncie stadionie.To juź paranoja zgadzam się z przedmówcą jakim prawem
              PZPN dał im licencję.czemu 14 meczy Kozienice u siebie zorganizuja a meczu z
              Radomiakiem nie!Z tego co słyszałem kibice Radomiaka chcieli by zając jedna
              całą trybuną około na 2500 miejsc!W czym panika i strach burmistrza i działaczy
              Kozienic nie rozumiem.Zarobią na meczu duźo , bo około z samych biletów 40000
              zł PLN przy cenie biletu 10 zł i 4000 fanach!Czy to przerasta 20000 miasteczko
              Kozienice?
              • Gość: Roman 44 Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:01
                To sobie przypomnij kto zdemolował stadion w KOzienicach w 1999 roku . Czyżby
                nie bydło nieopatrznie nazywane kibicami Radomiaka ? Obrażni jesteście że
                burmistrz Kozienic chce wam w tym roku uniemożliwić demolke ? Chyba nie po to
                wydał kase na stadion żeby mu teraz go ktoś niszczył . I jeszcze jedno .
                Ciekawy jestem prezes Radomiaka nie posrał sie w majtki jak by przyszło
                Radomiakowi grać z Legią i jak by miało przyjechać do Radomia 2,5 tys kibiców
                Legii z ich bojówką Teddy Boys na czele . Potrafił by Radomiak zorganizować
                taki mecz ? Gdzie by wtedy pomieszczono 2,5 tys kibiców Legii ? Chciał byś żeby
                Radomiakowi odebrano za to licencje ? Zastanów sie następnym razem co piszesz .
                • Gość: KR! Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:06
                  Kolego Roman 44.Co to meczu z Kozienicami w 1999r. to mnie wtedy na tym meczu
                  nie było.Z tego co wiem od starszych fanów zielonych to nie do końca było tak
                  jak piszesz.Demolowali jacyś bandyci w szalikach a czy to byli kibice Radomiaka
                  to ja nie wiem?A w tym roku władze Kozienic i szefowie tego klubu zachowują sie
                  skandalicznie jak moźna tak skreczowac i nie chcieć nawet zorganizować meczy
                  derbowego tych regionów.A co do prezesa Radomiaka to nie wiem co on by zrobił
                  jak by był mecz z legią.Nie wiem bo Radomiak w tej chwili nie ma prezesa!(
                  ups!).A był mecz z Legią Warszawa 11 listopada 2003r. z pomocą dla legendy
                  Radomiaka Marka Ogorzałka.Było wtedy 100 szalikowców Legii i 5500 fanów
                  Radomiaka.Mecz był w miarę spokojnie trochę było awantur moim zdaniem zupełnie
                  niepotrzebnych.A co do tych 2500 kibiców legi co by do Radomia przyjechali
                  moźna by im częśc trybun wydzielić , nie byłoby problemu np. od strony basenu a
                  kibiców Radomiaka wpusciś w sektor buforowy i ,, klatkę"!Stadion Radomiaka w
                  ostatnich 2 latach przeźył m.in dwukrotny najazd na Radom fanów znaych w całęej
                  Polsce m.in Zagłebie Sosnowiec,ŁKS Łódź,Widzew Łódź,Ruch Chorzów,KSZO Ostrowiec
                  Św. oraz miedzy nimi najazd fanów Arki gdynia którzy świetowali w Radomiu awans
                  po 23 latach do I ligi.A i przeźył teź pamiętny mecz z największym wrogiem
                  Korona Kielce.
    • Gość: Robson Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:03
      Normalnie ręce opadają jak czyta sie takie debilizmy. Nie dziwmy się więc
      Warszawiakiom, Poznaniakom czy Lubliniakom (itd ...) że naśmiewają się z naszej
      radomskiej prowincjonalności i bylejakości. I czym ciołku KR wykazałeś sie w tym
      poście ewidentnie lekceważącym Kozienice? Ano tym, że jesteś małym, nędznym,
      zakompleksionym ch..em !!! A wiesz że jeszcze w XIX-wiecznym słowniku języka
      polskiego można było znaleźć słowo "ch.." i oznaczło ono awanturnika, pieniacza,
      sobiepanka i chama? Jak ulał te określenia pasują do ciebie. Obnosząc się ze
      swym lokalnym patriotyzmem radomskim a będąc jednocześnie takim własnie "ch..em"
      robisz tylko obciach naszemu miastu.
      • Gość: Konsument drobiu Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:31
        prziecież od początku mówiłem że ten lokalny nacjonalista powinien się leczyć i
        to nie tylko chodzi mi o jego pryszcze, a raczej mowiłem o miejscu na którym mu
        je one wyrastają.
        KRetyn proszę Cie po raz kolejny - nie zabieraj głosu, bo wstyd tylko
        przynosisz, działasz niczym V kolumna
        • Gość: Rufio Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: 141.39.192.* 08.08.06, 08:27
          V KOLUMNA !!! Właśnie tak ! Zgadzam się z takim określeniem. Ten idiota KR
          przynosi tylko wstyd naszemu miastu.
          • Gość: killer proponuje zlokalizować KR IP: 213.199.233.* 08.08.06, 08:46
            .. i raz na zawsze zlikwidować
        • Gość: bonieQ Re: Derby w Radomiu.Radomiak RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:22
          powinni grać na Żeromce. Jedna bramka przy Zbrowskiego, a druga przy Rwańskiej.
    • Gość: Crux Kozienice RULES! IP: *.os1.kn.pl 08.08.06, 17:13
      I będzie wstyd jak 10-krotnie mniejsze Kozienice pokonają drużynę z Wielkiej
      Metropolii Radomskiej. Już niejaka Korona z "dużo mniejszych" Kielc deklasuje
      Radomiaka, więc Kozienice też mają szansę! Więc KR! tak się nie napinaj, bo
      jeszcze pękniesz :)))

A Kozienice to miasto bardzo przyjemne. Czysto, schludnie, ładnie położone wśród
      lasów, no i mają Aquapark, którego w Radomiu jak do tej pory nie ma... :)
      • Gość: KR! Re: Kozienice RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:38
        Oj aleś się ponapinał , cóź malutkie Kielce teź porządnego basenu nie mają.A co
        do Korony to nie zasługa kibiców tylko pasjonata Klickiego znudzi mu się Korona
        i klub znowu jako bankrut w III lidze , tam gdzie miejsce kielczan.... i
        będziecie grać z chłopkami co na wykopki powinni isc a nie piłkę
        kopać.Radomiaczku wracaj do II ligi!
        • Gość: Crux Re: Kozienice RULES! IP: *.os1.kn.pl 08.08.06, 18:25
          > Oj aleś się ponapinał , cóź malutkie Kielce teź porządnego basenu nie mają.

No, ale jak sam przyznałeś Kielce są malutkie. Co przystoi Kielcom, to wcale nie
          oznacza, że wypada Wielkiej Metropolii Radomskiej :)))

> A co do Korony to nie zasługa kibiców tylko pasjonata Klickiego...

Za to zasługą kibiców w Radomiu jest miejsce w III lidze dla Radomiaka :)))

> znudzi mu się Korona i klub znowu jako bankrut w III lidze , tam gdzie
          > miejsce kielczan....

Już po zeszłym sezonie miała się znudzić, a tu patrz - masz ci los :))) Tak samo
          Radomiak w przyszłym sezonie miał już grać w I lidze - i znów - masz ci los :)))
          Jakoś Twoje przepowiednie się ostatnio nie sprawdzają :)))

> i będziecie grać z chłopkami co na wykopki powinni isc a nie piłkę kopać.

Cóż za protekcjonalizm Wielkomiejskiego KR!a. Jak się z sobą nic nie
          reprezentuje, to chociaż ma się powód do dumy (dość wątpliwy) z miejsca
          urodzenia. Żadna to jednak Twoja zasługa, że urodziłeś się w Wielkomiejskiej
          Metropolii Radomskiej. Co więcej - dostałeś Wielką Szansę od życia, bo urodziłeś
          się w Najwspanialszym z Miast, a wyrosłeś na zwykłego buraka. Wstyd! :)))

> Radomiaczku wracaj do II ligi!

Radomiak może wracać (nawet do I), byle by się pozbył buraczanych kibiców
          Twojego pokroju. A na razie Kozienice RULES! :)))
        • Gość: Yahagi Re: Kozienice RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 22:54
          >> Oj aleś się ponapinał , cóź malutkie Kielce teź porządnego basenu nie mają.A
          >> co do Korony to nie zasługa kibiców tylko pasjonata Klickiego znudzi mu się
          >> Korona i klub znowu jako bankrut w III lidze , tam gdzie miejsce kielczan....
          >> i będziecie grać z chłopkami co na wykopki powinni isc a nie piłkę
          >> kopać.Radomiaczku wracaj do II ligi!

KR! ...tak czytam i czytam Twoje posty... i nadal uważam że jesteś chory z
          nienawiści do Kielc. I zaczyna to przybierać coraz poważniejsze symptomy.
          Zatrzymaj się w tym zacietrzewieniu, bo niedługo zaczniesz bomby w pociągach do
          Kielc podkładać. Albo podpalisz redakcję Echa w Radomiu.

W 1933 taki jeden chory z nienawiści do innych doszedł do władzy... miliony osób
          poniosło śmierć. Aż starach pomyśleć co by było gdyby KR! powierzyć jakieś
          odpowiedzialne stanowisko.

To forum czytają ludzie z całego kraju... nie tylko z Kielc. Obawiam się, że ze
          względu na aktywność KR to właśnie przez jego pryzmat postrzegani są mieszkańcy
          Radomia. Zastanówcie się jaką kształtuje on o Radomiu opinię.
      • Gość: bam Re: Kozienice RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:47
        Krzyż(chyba przydrożny z Radomia do Kozienic)zdeklasowany został jednak
        Kolporter remisując z biednym Radomiakiem,budżet Korony ok.20mln.Radomiaka
        ok.2mln.
        • Gość: Crux Re: Kozienice RULES! IP: *.os1.kn.pl 08.08.06, 18:09
          1) 20 mln - 2 mln
          2) I liga - III liga

Jakby nie patrzeć deklasacja :))) A tak poza tym, to wątek jest o Kozienicach a
          nie o Kielcach. Mam nadzieję, że Kozienice sprawią osobom pokroju KR! niemiłą
          niespodziankę :)
          • Gość: bam Re: Kozienice RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:19
            Nie udawaj rozmowa była o II-lidze
            • Gość: Crux Re: Kozienice RULES! IP: *.os1.kn.pl 08.08.06, 18:37
              Jak oba kluby grały w tej samej lidze, to nie mogło być mowy o deklasacji :)))
              Teraz już owszem i to nawet takiej "dość" zauważalnej.

Zresztą - trzymajmy się tematu... A temat wątku nakreślił buraczany występ KR!a,
              który leczy swoje kompleksy (a większość kompleksów wiadomo jakie ma podłoże) na
              Kozienicach. Tylko, że jest mały problem - Kozienice, choć faktycznie 10-krotnie
              mniejsze od Radomia, to w wielu aspektach mogą stanowić wzór dla Wielkiej
              Radomskiej Metropolii...

Kozienice RULES! :)))
              • Gość: bam Re: Kozienice RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:39
                jednak rozumujesz jak mały krzyżyk.
                • Gość: Crux Re: Kozienice RULES! IP: *.os1.kn.pl 08.08.06, 18:47
                  > jednak rozumujesz jak mały krzyżyk.

Jaki mały krzyżyk? Czy to jakaś nowomowa radomska? A może grypsera więzienna? Bo
                  chyba nie próbujesz rozszyfrować mojego arcywybitnego pseudonimu? Jeżeli tak, to
                  kiepsko Ci to idzie :)))

Niestety posługuję się głównie językiem polskim (muszę się przyznać, że czasem
                  dość niezręcznie), więc jeżeli chcesz mnie pochwalić, albo obrazić, to
                  proponowałbym posługiwać się językiem polskim :)))

A i tak, Kozienice RULES!
                  • Gość: bam Re: Kozienice RULES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:09
                    Przepraszam,jak mały Jaś.
                    • Gość: KR! Re: Radomiak Rules! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:20
                      Nawet co by tu nie pisał jakiś kielczanin , to i tak 20 sierpnia derby z
                      Kozienicami są nasze.wygramy pytanie tylko ile.Ja stawiam 2:0 no 3:0 dla
                      Radomiaka.Derby będą w Radomiu choć kasa z biletów pójdzie do Kozienic... niech
                      im tak będzie z tym dobrze.Nawet meczu u siebie zorganizować nie potrafię.A co
                      do Korony Kielce to życze wam spadku do II ligi.oglądałem mecz Korona Kielce -
                      Wisła Płock oczywiście kibicowałem płocczanom i mogli wygrac mieli dwie ,,
                      setki" ach ta skuteczność wiślaków.
                      • Gość: Crux Nie od dziś wiadomo, że Kozienice rządzą! IP: *.os1.kn.pl 08.08.06, 21:40
                        Niemniej jednak, ze względu, że cechuje mnie niezwykła ostrożność, to ja stawiam
                        "tylko" 1:0 dla Kozienic :) Może i wynik niezbyt hokejowy, ale do zainkasowania
                        3 punktów (i utarcia nosa takim burakom jak Ty) wystarczy :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka