Dodaj do ulubionych

Ktos zna dobrego ginekologa?

IP: *.pr.radom.net 24.08.06, 14:48
Wybieram sie na pierwsza wizyte do ginekologa.Nie ukrywam ze bardzo mnie to stresuje. Chcialabym udac sie do kobiety. Czy ktos moze polecic jakas mila pania doktor, ktora przy okazji jest dobra ginekolozka?
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:50
      w przychodni na Borkach jest kobitka
      • Gość: AA Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:54
        Wpadaj do mnie hihihi oj sorki nie jestem kobietą ale poważnie to polecam POLMED
        • Gość: xyz Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:03
          słuchaj , może być i facet , byle miał po 70 dziesiątce , ślepy no i byle mu
          ręce nie drżały bo to byłby problem
          Na żeromskiego , naprzeciwko Victori , tam chyba orynatorek przyjmuje , w razie
          czego będziesz mieć chody na oddziale .
          • Gość: AA Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:05
            www.polmed.radom.pl/
            • Gość: Ktosia. Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.pr.radom.net 24.08.06, 15:13
              Za to dziekuje szczerze. Skorzystam:) Mam nadzieje ze sie nie zraze do konca...
          • Gość: Ktosia. Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.pr.radom.net 24.08.06, 15:10
            Taaa...to wasnie chcialam przeczytac. Dzieki!
            • Gość: gość Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:10
              Ja polecam dr Hejnar-Szczerbińską, ale mogę także polecić dr Mieczysława
              Szatanka-kompetentny, delikatny i miły.
              • Gość: Ktosia. Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.pr.radom.net 24.08.06, 20:42
                A gdzie ta pani doktor przyjmuje?
                Doktor Szatanek byl przy moim porodzie, moze udam sie do niego kiedys, ale na ta pierwsza wizyte wolalabym trafic do kobiety...
                • Gość: kate Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:50
                  A ja polecam dr.D.Sikorę Szczęśniak przyjmuje na ul.Głównej 2 .Miła , młoda
                  kompetentna lekarka .Ja do niej trafiłam jakieś dwa miesiace temu i jestem
                  bardzo zadowolona.
                  pozdro
                  • Gość: figa Re: Ktos zna dobrego ginekologa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 22:07
                    Ja znam dobrego ginekologa.
                • Gość: gośc Re:do Ktosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 08:17
                  Dr Hejnar-Szczerbińska przyjmuje na ul. Żeromskiego 51, tel. 0602 288 359.A co
                  do dr Szatanka ja byłam na pierwszej wizycie kontrolnej po porodzie u niego i
                  jestem zadowolona.też się bałam, ale jestem zadowolona z jego podejscia do mnie
                  jako do pacjentki i kobiety.Co do dr Hejnar-Szczerbińskiej chodziłam, ale jako
                  do pierwszego lek. ginekologa w moim życiu.
                  • Gość: BB Re:do Ktosi IP: *.net-serwis.pl 25.08.06, 14:47
                    A ja Hejnar-Szczerbinska odradzam. Chodzilam do niej, mialam nadzerke i od razu
                    chciala mi zrobic zabieg za 200zl zeby to usunac. Trafilam do ginekologa w
                    Wawie, ktory mnie pytal jak mialam do tej pory leczona nadzerke i nie mogl
                    wyjsc ze zdziwienia ze nie mialam w ogole leczonej tylko od razu mial byc
                    zabieg. W moim przypadku zabieg okazal sie niepotrzebny, bo szybciutko nadzerke
                    mi wyleczono w Wawie lekami.
                    • Gość: a Re:do Ktosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:54
                      Ja tez nie polecam dr Hejnar Szczerbińskiej! absolutnie! Niech sobie najpierw
                      porządek w gabinecie zrobi dopiero przyjmuje pacjentki, bo niedługo to zginie w
                      tym syfie. Bleee
                      • Gość: gość Re:do Ktosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:52
                        Ja chodziłam do niej 8 lat temu, teraz chodzę do dr Szatanka.
                  • Gość: kkk Re:do Ktosi IP: *.135.unknown.vectranet.pl 18.01.07, 20:11
                    czy do dr Hejnar Szczerbińskiej trzeba sie umawiac na wizytę czy mozna tak po
                    portsu tam isc ? dziekuje za odpowiedz
                    • Gość: doświadczony Znam jedną panią doktór.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:41
                      Znam jedna taka panią od niedawna "doktór" bo tyle mozna o niej powiedzieć.
                      Niedawnozrobiła specjalizacje. Miałem kiedyś okoloczność wylądować z nią w
                      łóżku, myślałem że jako medyk będzie sterylna. Zonk. Stopy waniały, tam też
                      nieświeżo... zrezygnowałem. jaka oburzona była. Czy każby lekarz to fleja?
                      Jeden taki z tej branży i tej specjalności ma psa z którym wychodzi wieczorem
                      na spacerki, pies jest natyle bezstresowo wychowywany że gdy zachce mu się
                      wy,sr.. na schodkach od klatki to mu na to pozwala cham jeden...
                      Pożal się Boże elita, sorki elyta....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka