Dodaj do ulubionych

Na prezydenta Jakub Kluziński

IP: *.radnet.pl 10.09.06, 12:44
www.kochamradom.pl/ ......................... to powie samo za
siebie, dość PIS-u, dość Włodarczyka, dość Warszawiaka - Marcinkiewicza
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:04
      O tak to bardzo dobry kandydat. Popieram w całej rozciągłości. Głosujmy na ludzi
      godnych zaufania i z Radomia.
      • Gość: a fe Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:10
        nigdy w zyciu ;)
    • Gość: informator Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.pr.radom.net 10.09.06, 13:45
      a mnie p. Kluzinski zaimpowowal czym?
      co robia Kandydaci na prazydenta w niedziele??
      dzis (niedziela) o 9.30 odprowadzalem zone na pociag i na peronie spotkalem
      wlasnie p. Jakuba (oczywiscie na poczatku nie wiedzialem ze to on) robiacego
      ankiete wsrod podroznych odnosnie polaczen pkp z radomiem. Zaimponowal mi
      bardzo, bo co robia inni Kandydaci na prezydenta w niedziele?? pewnie jesli
      cokolwiek robia to sa na jakims festynie tylko po to zeby na 3 min wejsc na
      scene, a p. Jakub Kluzlinski zakasal rekawy i wziol sie do prawdziwej roboty.
      Oczywiscie niedziela jest dniem wolnym i nie obliguje nikogo do tego zeby
      pracowal, ale taka inicjatywa, poswiacenie wolnego czasu w niedziele dla spraw
      radomian godne wyroznienia. Moze polaczenia pkp z radomiam nie sa najwazniejsza
      rzecza dla radomia, ale widac ze na miare mozliwosci tego mlodego czlowieka to
      godna pochwaly inicjatywa. Dodam ze dla mnie sprawa polaczen pkp z warszawa
      jest sprawa bardzo wazna wiec dzisiejsze spotkanie z Kluzinskim dalo mi wiele
      do myslenia. Ankiet maja byc przekazane do centrali pr pkp tak, aby jak
      najlepiej dostosowac polaczenia do potrzeb radomian.
      Brawo pan Jakub Kluzinski bede dalej obserwowal Pana poczynania jako Kandydata
      na prezydenta Radomia, oby tak dalej!!!
      dodam ze po ostatecznej decyzji Kuzmiuka o nie startowaniu w wyborach na
      Prezydenta miasta nie mam swojego kandydata, ale dzis poznalem osobiscie mojego
      kandydata na Kandydata Pana Jakuba Kluzinskiego
      • Gość: sługa dwóch panów Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:39
        No to trza było zrobić pokłon i pocałować go w ... rękę.Może On chce być
        zawiadowcą stacji" pociągów ,które odchodzą do nikąd "??
        • Gość: wyborca Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.tkdami.net 10.09.06, 16:34
          Popieram - Kluzinski to energiczny i wyksztalcony czlowiek mlodego pokolenia , -
          wywodzacy sie z Radomia , - tylko ludzie takiego pokroju , kochajacy swoje
          miasto , beda sie starac by nasze miasto wyciagnac z dna upadku i beznadzieji w
          jakie wpedzily je przez ostatnie lata rzady nieudolnych - prezydentow.

Tak prosze panstwa - to najwyzsza pora , by podiac trafna decyzje , w kazdym
          innym przypadku , - kolesie - znowu wybiora swego i wtedy Radom juz sie nie
          podniesie.
          Ale zeby doszlo do wyboru Pana Jakuba Kluzinskiego musimy isc do wyborow
          tlumnie , Radomianie musza wziazc sprawy w swoje rece i przynajmniej udzialem
          60 % w glosowaniu - wybrac na prezydenta miasta odpowiedniego kandydata jakim
          jest : - JAKUB KLUZINSKI.
          • Gość: MłodziakMK Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:43
            Pan Kluziński to dobry kandydat , oby tylko radomianie mu uwierzyli i
            ugrupowaniu Kocham Radom.Pododbno z list Kocham Radom mają kandydować do Rady
            Miejskiej ambitni młodzi ludzie z Radomia.Nie znam nazwisk , ale mówił mi o tym
            kolega , co tam działa , on sam nie kandyduje ale polecił mi jednego chłopaka!
            Mam nadzieję , że Kocham Radom będą mieć dużo głosów.Mój już mają , oby było
            ich więcej!
            • Gość: pies Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.net 10.09.06, 18:27
              Ma chyba najbardziej sensowny program ze wszystkich kandydatów. Życiorys pokazuje, że potrafi zarządzać. Chyba dam mu szansę.
          • aaagna Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 16.09.06, 20:50
            Popieram, popieram!
            Znam Kube osobiscie i gdybym wciaz byla zameldowana w Radomiu glosowalabym na niego.
            W kazdym bardz razie bede namiawiala nzjomych do glosowania na Kube.
            Czas, by sprawy w swoje rce wzieli,mlodzi, wyksztalceni i odwazni ludzie!

pozdr
            dla tych co w Radomiu
            Warszawianka
        • Gość: informator Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.pr.radom.net 10.09.06, 21:50
          ty jako dwulicowy sluga moze codziennie bijesz poklony swoim Panom ja napewno
          poklonow nie skladam, a w reke to caluje babcie i ciocie jak skladam mi zyczenia
          co do mojego spotkania z p. Jakubem to poprostu trzech gosci robilo ankiete o
          polaczeniach pkp z radomiem, a ze bardzo interesuje mnie ten temat bo srednio
          dziennie spedzam w pociagach 4 godziny to prostu porozmawialismy o pocigach,
          polaczeniach i co mozna by z tym zrobic zeby lepiej funkcjonowaly, a na koniec
          rozmowy okazalo sie ze jednym z ankietujacycj jest p. Jakub Kluzinski
          • Gość: marius Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.algo.radman.pl 11.09.06, 00:56
            Nie znam osobiscie tego pana , ale znam jednego kolege z "kocham radom" i mialem z nim do czynienia na co dzien(sebastianem) i jelsi inni sa tak samo wporzadku i dotego kochaja radom to warto dac szanse takim ludziom. Patrzac na wyksztalcenie i miejsca pracy pana Jakuba zasluguje na szacunek! wiec jak dla mnie to jest powazny czlwoiem co moze cos zrobic, tlyko mam obawy czy tylko dla przecitenych obywateli tez tak bedzie?
          • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 11.09.06, 06:02
            dlaczego zawsze musi się znaleźć osoba taka jak ten "sługa dwóch panów" która
            w chamski sposób wtrąci się na forum pisząc jakąś idiotyczna opinie nie popartą
            żadnym uzasadnieniem?
            oczywiści każdy ma prawo wypowiadać swoje opinie tylko że kultura wymaga aby
            były to opinie rzeczowe i nie obrażające nikogo.
            co do Pana Jakuba Kluzińskiego to jestem pełen podziwu dla niego i tego co
            robi razem z ludżmi z "Kocham Radom". Powiedziałem mu to osobiście kiedy
            spotkałem Go na Żeromskiego podczas festynu "jabłka i papryki" w sobotę .
            Podziwiam za to co robi razem z innymi ludźmi , np. z Panem Radomirem Jasińskim
            i innymi stworzyli portal "Radomskie Inwestycje" finansując go z własnej
            kieszeni . imponuje mi także jego zaangażowanie w sprawy rowerzystów radomskich
            w "Bractwie Rowerowym ".
            Podziwiam Go także za Jego bezpośredniość , rzeczowość , umiejętność
            nawiązywania bezpośrednich kontaktów z ludźmi.
            Pan Jakub naprawdę chce i zrobi dla Radomia dużo jeżeli damy mu szanse .
            Nie głosujmy już na radomskich polityków uwikłanych w układy polityczne i
            biznesowe , skorumpowanych , niekometentnych i głupich , tak naprawdę
            nastawionych wyłącznie na robienie prywatnych interesów za nasze pieniądze,
            dajmy szanse ludziom młodym , wykształconym i energicznym , ludziom którzy
            mają swoją wizję Radomia , ładnego miasta które nigdy nie miało szczęścia do
            włodarzy .
            Wyjaśnienie dla oponentów którzy za chwilę obrzucą mnie błotem :
            jestem starszym człowiekiem o poglądach lewicowych , nie jestem w żaden sposób
            związany z Stowarzyszeniem "Kocham Radom ".
            • Gość: ???????? Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.net 11.09.06, 07:48
              Dla mnie człowiek bez charyzmy. Nie wystarczy być wykształconym, trzeba mieć
              jeszcze to coś. Radom to duża fabryka, beż doświadczenia,i wiedzy na temat
              zarządzania tak dużą organizacją nie ma szans. Skoro jest tak dobrym bankowcem,
              niech się tym zajmuje nadal. Po co chce być kolejnym kiepskim prezydentem.?
              Według mojej oceny bez szans na zwycięstwo, chyba, że chodziopromocję swojej
              osoby.
              • Gość: !!!!!!!!!!!!! Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:07
                Odpowiedz mi na proste pytanie:
                Który z kandydatów wg Ciebie ma charyzmę oraz który z kandydatów ma
                doświadczenie poparte _realnymi_osiągnięciami_ w kierowaniu miastem?
                • Gość: ????????? Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.net 11.09.06, 08:11
                  Nie chodzi o doświadczenie w kierowaniu miastem, ale o doświadczenie w
                  kierowaniu (zarzadzaniu) dużymi organizacjami. Gdzie trzeba zarządzać poprzez
                  delegowanie uprawnień na niższe szczeble zarządcze. Jeśli kumasz to więcej nie
                  będę pisał.
                  • Gość: !!!!!!!!!!! Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:31
                    Zwróć uwagę, że nadal nie odpowiedziałeś na pytanie:
                    _KTÓRY_??
              • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 11.09.06, 09:02
                zapewniam że Kluzińskiemu chodzi o promowanie swojej osoby , przecież na tym
                polega kampania wyborcza. Pan Jakub robi tą promocję znakomicie i za własne
                pieniądze w odróżnieniu od niektórych kandydatów robiących sobie kampanię w
                TKDami i różnych bezpłatnych wydawnictwach , za nasze pieniądze.
            • Gość: GOŚĆ Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:32
              Dla mnie osoba, która w swoim programie ma REWIZJĘ POŁĄCZEŃ KOLEJOWYCH Z
              WARSZAWĄ, zwiększenie ilości połączeń ze stolicą, jest żadnym kandydatem na
              prezydenta Radomia. Może warto powiedzieć Panie Kluziński, co Pan zamierza
              zrobić, żeby tych pociągów było mniej, by nie miał kto nimi jeździć, bo wszyscy
              będą zostawać w Radomiu.
              Najprościej jest wszystkich wywieźć z tego miasta. Ja rozumię, że Panu się tak
              udało zrobić karierę (cokolwiek to słowo znaczy) ale nie każdemu Warszawa jest
              pisana ...
      • Gość: Marcin Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:33
        Zastanawiam się, dlaszego Sz.P. Jakub robi ankietę w niedzielę, a nie w dni -
        kiedy pół Radomia wyjeżdża za chlebem np. do Warszawy. Ankieta przeprowadzana w
        dni świąteczne jest dobra dla pokazania "coś robię" - a nie dla prawidziwego
        rozpoznania potrzeb pasażerów.
        • Gość: ankieter Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.09.06, 08:48
          Badanie prowadzone jest codziennie przez kilka-kilkanascie kolejnych dni i o
          roznych porach dnia, tak zeby zebrac opinie osob podrozujacych okazyjnie oraz
          dojezdzajacych do pracy codziennie, o roznych porach dnia i w roznych
          kierunkach.

Badanie bedzie trwalo do najblizszego weekendu wlacznie, nastepnie wyniki
          zostana opracowane i przekazane wladzom kolejowym i miastu.

Ankieterow Kocham Radom mozna spotkac na peronach radomskiego dworca m.in. rano
          oraz po poludniu i wieczorem.

Celem tego badania jest dostarczenie cennych i wiarygodnych informacji o
          obecnej ocenie i preferencjach osob podrozujacych koleja z Radomia.

Mozna tez pobrac elektronicznie ankiete i po wypelnieniu odeslac na adres
          kochamradom@kochamradom.pl

Ankieta: www.kochamradom.pl/wyda_news_ankieta.html
    • Gość: PREMIUM Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.197.udn.pl 11.09.06, 08:09
      Jeżeli chcemy mieć, ładne miasto z życiem kultularnym w centrum, to napewno
      musimy oddać głos na Kluzińskiego.
      Jeżeli chcemy mieć pociągi do Warszawy, głosujmy na Kluzińskiego.
      Jeżeli chcemy mieć imprezy masowe na wielką skale nie tylko raz w roku, głosujmy
      na Kluzińskiego
      Jeżeli chcemy mieć piękną obwodnice (S-7) koło radomia a nie gdzieś daleko od
      miasta w szczerym polu, głosujmy na Kluzińskiego.
      tak można wymieniać długo ja te postulaty usłyszałem tylko w ostatnim tygodniu.
      JAKUB KLUZIŃSKITO CHYBA IDEALNY KANDYDAT NA PREZYDENTA !!!
      • Gość: ?????????? Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.net 11.09.06, 08:22
        Raczej idealny demagog!!!! Nikt nie jest w stanie dać Wam tyle, ile ja mogę
        obiecać. HI HI HI...........
        • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 11.09.06, 08:27
          prosze powiedz , jakie według Ciebie są te duże organizacje i czy są tacy
          kandydaci którzy spełniaja to kryterium? .
          • Gość: MłodziakMK Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:39
            A kogo Kocham Radom wystawia na radnych proszę podać nazwiska jak ktoś wie?
            Interesuje mnie z okręgu XV-Lecie,Gołębiów?
            • Gość: michał ve misek Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.pl 11.09.06, 20:22
              Wkrótce wszyscy się dowiedzą o kandydatach na radnych z K. R., w tej chwili
              trwają rozmowy na ten temat.
              Pozdrawiam
              • waszkawaszka Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 11.09.06, 20:25
                ja zagłosuję bo uważam że Radom potrzebuje właśnie takich ludzi, którzy K O C H
                A J Ą Radom!!!
              • Gość: Souler :) Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.54.* 11.09.06, 23:45
                "Tak" macie mój głos ;)
    • Gość: KIBIC_radomski Re: Na prezydenta Jakub Kluziński, gdyby glosowano IP: *.dc.dc.cox.net 12.09.06, 03:05
      uzywajc komputera JK ma zagwarantowane zwyciestwo w tych wyborach, ale jak wy,
      ktorzy go popieracie nie pojdziecie z jego ulotkami "od domu do domu" to moze
      wyborow nie wygrac, wiec czas cos wiecej zrobic dla "Kocham Radom"!

W dalszym ciagu uwazam, ze ja bylbym najlepszym prezydentem Radomia, ale nie
      zawsze najlepsi sa wybierani, po mnie przegladajac liste kandydatow JK jest
      nalepszym kandydatem i jezli wygra bedzie bardzo dobrym Prezydentem miedzy
      innymi dlatego, ze postarm sie mu w czyms pomoc bo dla innych moge nie miec
      czasu!!
      • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński, gdyby glosowan 12.09.06, 07:01
        Panie Jakubie , ma Pan moje poparcie (i mojej rodziny).
        Oferuje także pomoc w promowaniu Pana kandydatury przez wywieszenie plakatów
        w miejscu gdzie mieszkam i gdzie pracuję.
        do 12 listopada pozostało tylko 61 dni !!!
      • Gość: Wyborca Re: Na prezydenta Jakub Kluziński, gdyby glosowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 07:52
        Kibic nie widzę problemu, dlczego nie zgłosiłeś swojej kandydatury? Masz chyba
        jeszcze taką możliwość - chłopie nie krępuj się, startuj.
        • Gość: KIBIC_radomski Re: Na prezydenta Jakub Kluziński, gdyby glosowan IP: *.dc.dc.cox.net 13.09.06, 03:26
          Widac, ze jestes "zielony". Aby kandydowac nalezy miec albo duzo pieniedzy
          albo zaplecze partyjo-spoleczne, a ja jestem za daleko i nie mam ami jednego
          ani drugiego. Nie wazne byc doskonalym potencjalnym kandydatem ale wybory
          nalezy wygrac a wiec poswiecic czas, pieniadze i dusze (wlasnie wtedy gdy
          jestes czlonkiem duzej partii). W moim przypadku musialby powstac "ruch
          spoleczny" w Radomiu na moja rzecz. Nie poowstal, ale pojawili sie kandydaci
          dwa razy mlodsi odemnie pelni energii i pomyslow na "uzdrowienie" Radomia wiec
          niech oni sprobuja sie sprawdzic a ja tylko postaram sie w czyms im pomoc bo sa
          albo inaczej musza byc otwarci na rady seniorow.

PS
          Poznalem osobiscie pana Kluzinskiego i musze przyznac, ze to "perla" o ktora
          musicie porzadnie sami zadbac. Wiele razy pisalem jak to zrobic "od domu do
          domu" nawet po kilka razy, w przeciwnym razie "perelka" bedzie stracona.
          • Gość: :) Re: Na prezydenta Jakub Kluziński, gdyby glosowan IP: *.pr.radom.net 14.09.06, 00:25
            Ooo, Kibic, cztery lata temu miales kandydowac i nic z tego nie wyszlo. Teraz tez odpuszczasz? :)
          • n.michal Re: Na prezydenta Jakub Kluziński, gdyby glosowan 15.09.06, 09:03
            >W moim przypadku musialby powstac "ruch
            spoleczny" w Radomiu na moja rzecz.

Kim ty jestes??????????? KIBICU
            piszesz sam o sobie ze jestes idealnym Kandydaten na Prezydenta radomia,
            wymuszasz powstanie ruchu spolecznego na twoja rzecz, no bez przesady!!!
            Moja ocena choroba psychiczna lub poprostu tani grafoman z przerostem ambicji,
            i prostaty
    • Gość: Paula jestem za) bardzo za IP: *.infoplus.com.pl 12.09.06, 19:21
      wiem,ze jak wygra J. Kluzinski wreszcie Radom zmieni sie na lepsze. Problem w
      tym,ze jego kampania nie jest naglosniona- Warto cos z tym zorbic - bo
      szkoda,zeby taki czlowiek zaprzepascil swoje szanse, a wlasciwie to najbardzije
      straca mieszkancy miasta- czyli my!!!
      • Gość: wyborca Re: jestem za) bardzo za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 19:26
        Kluziński jest ok ale wygra Kosztowniak!
        • Gość: Paula Re: jestem za) bardzo za IP: *.infoplus.com.pl 12.09.06, 19:27
          dlaczego tak uwazasz? ja mam nadzieje,ze juz czas na super prezydenta
        • Gość: rosa Re: jestem za) bardzo za IP: 82.139.43.* 12.09.06, 19:39
          Jeżeli wygra Kosztowniak to to miasto jest niereformowalne.Przykro w nim mieszkać.
      • Gość: PREMIUM Re: jestem za) bardzo za IP: *.197.udn.pl 14.09.06, 08:38
        Wszyscy młodzi którym choć troszke zzależy weśmy się do kupy i obalmy stare
        układy. Wykopmy ludzi którzy od lat zajmują te same stanowiska, to są emeryci
        (np: policyjni) Którzy chcą się poprostu dorobić. Dajmy szanse młodym.

PAMIĘTAJCIE STAWIMY NA MŁODYCH.
    • Gość: Marek Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:00
      Klużiński jest jedynym kandydatem godnym tego urzędu. Młody energiczny uczciwy.
      Oddaje głos na Kluzińskiego.
      • Gość: rosa Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.43.* 12.09.06, 20:12
        Po czym poznać, że jest uczciwy?
        • Gość: domownik Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:29
          LUDZIE jesteście śmieszni (bez obrazy)

ale jedyną rzeczą, którą ten Pan zrobił dobrego dla naszego miasta był jego
          wyjazd.

Dlaczego nie otworzył firmy, nie zatrudnia ludzi itd.

widać jak jest obrotny ......

heh - jak zwykle igrzyska

pozdrawiam

• Gość: mike Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radnet.pl 12.09.06, 23:06
            A dlaczego ty nie otworzyles??? czy to, ze stworzyl taka organizacje, wlasciwie
            ewenement na skale calego kraju i niektorych panstw europy zachodniej to co????
            A co lepszego zrobili masi dotychczasowi Prezydenci????
            Do mownik bez obrazy:
            - gowno wiesz
            • Gość: domownk Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 08:55
              nie obrażam nikogo, natomiast nie masz argumentów, więc "gó.. wiem" wedlug
              ciebie.

Prowadzę firme kilka lat w przeciwieństwie do JDK.

Całość podsumuje tak:

JAKI NARÓD - TAKA WŁADZA.
              (zarówno sejm, senat jak i lokalne)
          • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 13.09.06, 07:00
            Domownik ( bez obrazy) - upraszczasz
            a który z obecnych rządzących stworzył jakąś firmę ? Banasiewicz przejął firme
            za grosze , reszta nic !
            który z obecnych kandydatów stworzył cokolwiek (jakąś firmę , zatrudnia ludzi)?
            wszyscy to urzędnicy
            Kluziński różni się od nich tym że coś robi dla promocji Radomia .
            stworzył stowarzyszenie " Kocham Radom " , udziela sie aktywnie w "Bractwie
            Rowerowym ", stworzył razem z innymi ludźmi kochającymi Radom (np.Radomirem
            Jasińskim ) strone internetową "Radomskie inwestycje " i opłaca jej
            utrzymanie , robi wiele innych rzeczy dla miasta.
            dlatego należy dać mu szansę i głosować na niego w wyborach ,
            a stare , skorumpowane i leniwe zgredy obecnie rządzące miastem muszą
            odejść !
    • Gość: Wyborca Re: Na prezydenta Jakub Kluziński!!! IP: 82.139.38.* 12.09.06, 21:22
      TAK! Dla pana Jakuba Kluzińskiego.
      Aktualnie nie widzę lepszego kandydata na fotel prezydenta w Radomiu.
    • Gość: g Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:49
      o panu Kluźińskim słyszałam tyle, że robił akcję na PKP , by poprawić
      połączenia ze stolicą...to co, za chlebem do Warszawy?Jeśli zrobił lub chce
      zrobić coś więcej to chętnie się o tym dowiem
      • ukasz612 Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 13.09.06, 08:04
        pan Jakub dobrze sie zapowiada. Z dnia na dzień żaden kandydat nie stworzy tu
        raju. Uważam, że warto mu zaufać.
        • Gość: lewsky Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.tkdami.net 13.09.06, 08:36
          Młodzi do wyborów, tylko wy z młodym prezydentem możecie zmienić Radom.
        • Gość: ????????? Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.net 14.09.06, 09:18
          Pan Kluziński chce więcej połączeń z Warszawą, żeby wyjechali wszyscy jak on.
          Zostanie tylko KR! rodowity radomianin od 4 pokoleń.
    • Gość: eRYK Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.infoplus.com.pl 13.09.06, 11:09
      Ci ktorzy pisza zle o J. Kluzinskim to na pewno sa jego rywale. Nie sadze,zeby
      ktokolwiek inni mial na jego temat cos zlego do powiedzenia- to jest uczciwy
      czlowiek, z ktorym wreszcie bedzie lepiej, jezeli tylko wygra
      • Gość: Michałek Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:23
        Radom stać na więcej - durne hasło RSO!Tylko Kluziński na prezydenta , tylko
        radni z Kocham Radom!
      • Gość: PREMIUM Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.197.udn.pl 14.09.06, 08:28
        taK taK tAK TaK !!! jEśLI CHCEMY BY MłODZI LUDZIE NARESZCIE DOSZLI DO GłOSU
        GłOSUJMY NA

K O C H A M R A D O M ! ! !
        • Gość: ????????? Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.net 14.09.06, 09:23
          A ilu jest tych młodych w Kocham Radom 30? 100?a może 200? To wystarczy
          zaledwie na dyskotekę w Maliszewie.
          • Gość: !!!!!!!!!!!!! Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:35
            Napinasz się na tym forum, a nie odpowiadasz na pytanie:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=48363430&a=48395880
            PS. są nas tysiące, dziesiątki tysięcy :)
          • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 14.09.06, 14:21
            nieważne ilu ich jest , ważne że kochają to miasto i chcą je zmieniac .
            a na dyskoteki do Maliszewa możesz sobie jeździc z kolegami (partyjnymi).
            • Gość: radomiak Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:26
              Ludzie z klasą z Radomia na wiejskie dyskoteki po radomskich wsiach nie
              jeżdzą.Bawią się w radomskich klubach.Kocham Radom:-)
    • Gość: radomi8anka Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.pl 13.09.06, 16:45
      zgadzam sie z eRYKiem w 100%

KLUZIŃSKI NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!

koniec kropka
      • Gość: MłodziakMK Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:33
        Kluziński-Marcinkowski II tura.Marcinkowskiego popiera RSO-PO-PSL-Radomianie
        Razem-SLD-Wspólny Radom-Samoobrona a Kluzińskiego Kocham Radom-PiS-LPR!By była
        walka wtedy!
        • Gość: PREMIUM Młodzi ludzie z Radomia IP: *.197.udn.pl 14.09.06, 08:24
          W KOCHAM RADOM JEST DUżO MłODYCH LUDZI, PONAD TO SPORA ICH LICZBA Z NIMI
          WSPółPRACUJE. GDYBY KLUZINSKI ZOSTAł PREZYDENTEM WRAZ Z Tą MłODą ORGANIZACJą
          OżYWILI BY RADOM I OKOLICE. ALE NIESTETY JESZCZE WIELE OSóB TEGO NIE ROZUMIE.
          GDZIE BYł PREZYDENT NA WIELU IMPREZACH. CZEMU NIE BAWIł SIę W OROńSKU, NA
          FESTIWALU JABłKA I PAPRYKI (ZABAWIł CHWILKE BY SIłą WEJść NA SCENE), W
          SKARżYSKU, ORAZ NA KILKU INNYCH IMPREZACH. KLUZINSKI WRAZ ZE STOWARZYSZENIEM
          BYLI TAM. LUDZIE POMYśLCIE, TRZEBA TYCH STARUSZKóW ODSTAWIć OD WłADZY I DAć Ją
          MłODYM. NAJWAżNIEJSZE JEST TO żE NIE TYLKO STOWARZYSZENIE KOCHAM RADOM ALE I
          WSZYSTCY MłODZI Z NASZEGO MIASTA I REGIONU, POWINNI WSTAć I POWIEDZIEć MY TEż
          KOCHAMY SWOJE MIASTO I CHCEMY DLA NIEGO JAK NAJLEPIEJ.
    • Gość: Lech Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.centertel.pl 14.09.06, 17:59
      To jest młody chłopak. Miałem okazję go osobiście poznać. Reprezentuje grupę
      młodych ludzi o bardzo innowacyjnych poglądach. Z tego co wiem w porównaniu do
      swoich rywali nie jest uwikłany w żadne układy i zobowiązania. Sądzę, że przy
      naszym minimalnym poparciu RADOM miałby z Jakubem Kluzińskim szansę na radykalną
      jakościową zmianę. Pozostali kandydaci będą kontynłowac styl zarządzania swoich
      poprzedników.
      • Gość: kilo Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.orange.pl 14.09.06, 21:10
        a ja zaglosuje, trzeba dac szanse mlodym
        • Gość: Janek Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:32
          Dobry kandydat oby zebrał trochę głosów!
    • Gość: gucio Na prezydenta Miś Kolargol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 22:36
      efekt bedzie identyczny
    • msvip czy to ogłoszenie wyborcze?? 14.09.06, 22:43
      ludzie , nie dajcie się podpuścić!a redakcji Gazety proponowałbym ,aby usuwac
      takie fora , na których kandydaci sami się reklamują-jak chcą reklamy to niech
      płacą za ogłoszenia.
      ps.a jesli chodzi o kandydatów na prezydenta Radomia , to uważam ,że sam byłbym
      równie dobrym prezydentem jak pozostali-też mam BLADE pojęcie o zarządzaniu 200
      tysięcznym miastem!
      • Gość: KIBIC_radomski Re: czy to ogłoszenie wyborcze?? IP: *.dc.dc.cox.net 15.09.06, 04:19
        mlody moze sie nauczyc a stary wyga bedzie tylko powielal metody, ktore sie nie
        sprawdzily, jak do tej pory - jak pomoga ludzie mlodemu to rzadzenie miastem nie
        bedzie dla niego skomplikowane bo jest zdolny, nawet poskiej ortografii sie
        nuczyl oraz jezyka angielskiego, zaden inny kandydat mu w tym nie dorownuje
      • bhjs Re: czy to ogłoszenie wyborcze?? 15.09.06, 07:33
        człowieku , a gdzie ty wyczytałeś że Jakub Kluziński sam się reklamuje na
        forum ? .
        Kluziński nie musi się reklamować w gazetach a z wyborcami kontaktuje sie
        osobiście w różnych miejscach np. w "Dekadzie" na Rwańskiej , ul.Żeromskiego
        gdzie rozmawia z mieszkańcami i rozdaje ulotki , na dworcu gdzie zbiera opinie
        o rozkładzie jazdy , wreszcie w internecie na stronach "Kocham Radom "
        i "Radomskie Inwestycje" .
        także na tym forum jest jedynym kandydatem który dyskutuje z forumowiczami ,
        odpowiada na na ich pytania i przedstawia swoją wizje miasta.
        jeżeli jesteś taki " very important " to rzeczowo podyskutuj z forumowiczami
        i Kluzińskim a nie będziesz usuwał fora.
        p.s. każdy może kandydować , vip-y też :)
        • Gość: Mike Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze IP: *.ats.pl 15.09.06, 09:40
          ALe chetnych zapraszam do przeczytania watku o samorzadach co pojawił sie
          niedawno. Napisałem to ja i nie mam nic wspólnego z Panek Kluzińskim ani
          Kochamradom.pl
          Ale regionem powinno rzadzic ugrupowanie regionalne, a wy pewnie wybierzecie PIS
          :) i zobaczycie co sie zmieni.
          Szkoda takich ludzi jak wy co w nic nie wierza.
          • Gość: przejrzałem Cię Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze IP: *.crowley.pl 15.09.06, 10:21
            Jakub zastanów się nad sobą gdzie Ty się nadajesz na Prezydenta
            z całym szacunkiem bo prywatnie jesteś pewnie sympatycznym człowiekiem ale do
            sprawowania takiej funkcji należy posiadać to coś co kolokwialnie zwie się
            jajami
            coś czego ty niestety nie masz Jakubek i z czego doskonale zdajesz sobie sprawę
            dopiero by ci zrobili dramat gdyby Cie wybrali nie
            ale Ty na to niepozwolisz pozbierasz pozbierasz i oddasz te głosy chłopakom z
            PO w zamian za ścieżki rowerowe i cos tam coś tam nieprawdaż Jakubek
            • Gość: sprytny plan Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze IP: *.crowley.pl 15.09.06, 10:23
              a PO odda Generałowi
              • Gość: Nemo Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze IP: *.tkdami.net 15.09.06, 21:30
                Faktycznie brak jaj dyskredytuje kandydata.
                • wieczor89 Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze 15.09.06, 21:32
                  JESTEM ZA!!! TYLKO KLUZIŃSKI:D JDK RULEZ ;]
                • bhjs Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze 16.09.06, 16:40
                  brak jaj to może dyskredytowac producenta jaj .
                  opowiadanie takich głupot o ludziach kandydujących w wyborach , niewazne z
                  jakiej partii czy opcji politycznej , świadczy o tym że dyskutant nie ma
                  żadnych rzeczowych argumentów .
                  dyskutujmy rzeczowo a nie jak w maglu .
                  • Gość: asd Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze IP: *.radom.net 16.09.06, 20:45
                    On potrafi mysleć i działać (jek wynika z jego dotychczasowej kariery). Będę na niego głosował, choć małą ma szansę.
                    • aaagna Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze 16.09.06, 20:58
                      Kuba, oby tak dalej.
                      Nie spodziewalam sie, ze na forum rozpeta sie takozywiona dyskusja.

Zycze Radomianom dobrych wyborow.
                      Kuba Kluzinskina Prezydenta.

Warszawianka
                      • Gość: OPOZYCJA Re: Nie to nie jest ogłoszenie wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:00
                        W Radomiu powstał blok wyborczy Radomianie Razem-RSO-PO!Wspólnym kandydatem
                        tego bloku na prezydenta jest Zdzisław Marcinkowski.Kandydat PO pan Wojciech
                        Gęsiak i kandydat RSO pan Józef Nita to kandydaci wspomagający pana
                        Marcinkowskiego.Inny blok w Radomiu to PiS-LPR.Samodzielnie do wyborów idą
                        PSL,Samoobrona,Wspólny Radom,SLD,Kocham Radom.
    • Gość: Radomianin'80 Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:19
      Ludzie zobaczycie faceta który coś pokończył ,gdzieś pracował i już dawaj go na
      prezydenta paranoja co on zrobił do tej pory dla Radomia oprócz wyjazdu z
      miasta? A co do tego że dość PIS-u, generała i socjalistów to podpisuje sie w
      100%
      • Gość: Wyborca Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:31
        Jakub Kluziński nie jest spadochroniarzem , nie chce się wybić na plecach
        Radomia.W tych wyborach tylko Adam Włodarczyk ( Wspólny Radom ) i Andrzej
        Kosztowniak ( PiS ) to nie spadochroniarze.Nie atakujmy kogoś , że wyjechał z
        Radomia bo to paranoja.Zaatakujmy tych co wyjechali z Radomia i teraz miastu
        nie pomagają tylko je obrażają w Warszawie , czy spadochroniarzy , którzy
        wybijają sie na plecach Radomia.Radomianie liczą sie fakty!Niech w tych
        wyborach wygra najlepszy Radomianin!
      • Gość: :) Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.pr.radom.net 17.09.06, 16:10
        Wyjechal, zeby zdobyc naprawde wysokie wyksztalcenie. Masz ju za zle, ze pracowal w Warszawie? Co Ty bys wybral? Marna posadke w Radomiu, czy dobra prace w Warszawie, dajaca perspktywy i mozliwosc rozwoju? Wazne jest to, Ze Jakub zna Radom, jego problemy, tu sie urodzil i chce cos w Raodmiu zrobic, zmienic nasze miasto na lepsze.
        Kocham Radom to naprawde wspaniala grupa zapalencow, ktorym nie jest obojetne to, gdzie mieszkaja i pamietaja o swoim miescie. To jest ich wyjatkowy plus. Zadne inne ugrupowanie nie ma takich ludzi. Tam olicza sie tylko stolki.
        • Gość: :) Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.netblok.com 17.09.06, 21:05
          Podoba mi się bardzo ta dyskusja na tym forum a najbardziej "dajmy szansę
          młodym" czyżby mentalność ludzka się zmieniała ??
          Młodi mogą odmienić to miasto a nie stare "pryki" którzy jak dotąd nic nie
          zrobili czy to w radzie miejskiej czy jako prezydenci dlatego nie bójmy się i
          postawmy na młodych :)
          • Gość: Radomianin'80 Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:28
            Kochani internetem posługuja się młodzi i sondy internetowe zawsze dawały
            zwyciestwo np Unii Polityki Realnej a realja okazywały sie inne. Tak naprawde
            do wyborów ida ludzie po 50 którzy maja nawyk głosowania a ci nie lubia młodych
            kandydatów poniewaz dochodza do wniosku ze w wieku 30 lat nic nie wiedzieli i
            tutaj wasz kandydat ma wielkiego bula
            • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 18.09.06, 07:19
              Kochany 26-latku (jeżeli ta "80" w nicku to twój rok urodzenia),
              internetem posługują się także ludzie po 50-ce , wiem że nie ma ich tak dużo
              jak młodych , ale jednak.
              Ja mam 56 lat , posługuję sie internetem nie tylko do występów na tym forum ,
              a jakie mam zdanie o kandydacie Jakubie Kluzińskim można poczytać wyżej w tym
              wątku.
              Tak że nie uogólniaj proszę że starzy nie lubią młodych (tylko bez śmichów ,
              chichów proszę ).
              Ja osobiście widzę nadzieję dla Radomia tylko w wymianie starych skorumpowanych
              i leniwych polityków rządzących przez ostatnie 15 lat Radomiem , na młodych
              energicznych i wykształconych ludzi którzy chcą zmienić Radom na lepsze.
              Niektórzy oponenci mówią że młodzi nie mają doświadczenia w zarządzaniu
              miastem . I co z tego ? . Taki Marcinkowski czy Banasiewicz to miał ?
              liczą się chęci i otwarta głowa .
              • Gość: molder Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.tkdami.net 18.09.06, 22:51
                Najwyższy czas na zmianę tych starych pryków ...na ludzi wykształconych i mądrych ...a tego brakowało każdej dotychczasowej z władz.
                • Gość: KIBIC_radomski Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.dc.dc.cox.net 19.09.06, 02:24
                  J. Kluzinski to "Nadzieja", ktorej Radomianinom brakuje. Jak odwiedzalem
                  jesienia 2005 Radom i zachecalem do "walki" o zmiane sytuacji, odpowiedzi byly
                  takie: "W Radomiu nic sie nie da zrobic". Jezeli Kuba przegra wtedy bedzie
                  dowod, ze moi rozmowcy mieli racje. Zobaczymy.

KIBIC

PS
                  Przypominam enuzjastom JK, jak nie pojdziecie z ulotkami KOCHAM RADOM od domu do
                  domu, to JK moze nie wygrac. Nie czas sie nim zachwycac, ale czynnie zaczac go
                  popierac, nikt tego za Was nie zrobi. Pamietajacie! To musi byc Was wszystkich
                  Prezydent, ktorego wybieracie a nie, ktory sam sie bedzie wybieral!
                  • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 19.09.06, 07:09
                    masz rację KIBIC , czas zabrać sie do roboty .
                    Ja podtrzymuje moją ofertę współpracy i pomocy przy kampanii wyborczej
                    Jakuba Kluzińskiego.
                    • Gość: MłodziakMK Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:12
                      A mnie zastanawia czemu tak mało młodych radomian kandyduje w wieku 18-24
                      lata.Najmłodszy wybrany radny w poprzedniej kadencji miał 27 lat!Z tego co się
                      orientowałem to PiS i PO wystawiają paru młodych.Np.Jakuba Kowalskiego z
                      PiS.Kanydaci powinni być młodzi bo mają zdrowe i mądre podejście na Radom i nie
                      są zamieszani w żadne układy.Na prezydenta też młodego.Pan Jakub Kluziński
                      spełnia ten wymóg 30 - tka to dobry wiek na bycie prezydentem.A wiecie może czy
                      Kocham Radom wystawia jakiś młodych do Rady Miejskiej , interesuje mnie osiedle
                      XV-Lecie.Pozostałe okręgi też są dla mnie ważne.
                      • Gość: mm Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.56.* 19.09.06, 12:50
                        wiekszosc kandydatow Kocham radom bedzie miala ok. 30 lat, beda tez starsi
                        dotychczas nie angazujacy sie w polityke
    • Gość: simba Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:37
      Nigdy w życiu. Facet jest tak mdły, że aż przykro patrzeć. Nie daj Boże, żeby
      miał kierować Zarządem Miasta. Katastrofa - KAŻDY byłby w stanie go "zakrzyczeć".
      • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 19.09.06, 13:12
        jeżeli ktoś miałby ochotę krzyczeć na zarządzie miasta to proponuję żeby dał
        sobie spokój z polityką , a założył dres i poszedł na mecz Radomiaka .
        • Gość: rks Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.crowley.pl 19.09.06, 15:55
          co chcesz od radomiaka dupku?
          • bhjs Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 19.09.06, 16:24
            przepraszam , nie chciałem urazic radomiaka , dupku !
    • Gość: Kocham Radom Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.38.* 19.09.06, 20:45
      Zapraszamy Każdego kto chce porozmawiać bądź pomóc stowarzyszeniu do naszej siedziby która mieści się na Ul. Traugutta 15 / 8.
      ZAPRASZAMY :-)
    • Gość: KIBIC_radomski A nie mowilem, ze IP: *.dc.dc.cox.net 20.09.06, 04:31
      jak nie pojdziecie "od domu do domu" to "nici" z walki o Prezydenta. I to jest
      jeszcze jeden powod dlaczego ja nie startuje, ludzie glosuja na tych co znaja, i
      to moze byc i dobrze i zle. Aby sie dac poznac trzeba miec duzo czsu, gadane no
      i pieniadze. Kochac Radom nie wystarcza. Inaczej nalezy dac sobie spokoj.

... 6 proc. głosów, a więc 4 proc. mniej od rządzących w mieście Radomian Razem,
      dostało w sondażu powstałe niedawno stowarzyszenie Kocham Radom. 3 proc. zaś
      jego kandydat na prezydenta 30-letni Jakub Kluziński. Czy jest zawiedziony takim
      wynikiem? - zapytaliśmy.

- Jestem w Radomiu praktycznie od dwóch tygodni (Kluziński pracuje w centrali
      banku PKO BP w Warszawie), jeszcze nie zaczęliśmy prowadzić kampanii wyborczej.
      Sondaż to dla nas cenna i wartościowa informacja, z jakiego punktu startujemy.
      Będziemy się starali przekonywać tych, którzy nie wiedzą jeszcze, na kogo
      głosować. A sondaż wykazał, że takich wyborców jest 22 proc. Wiele osób jest
      przekonanych, że Radom nie ma szczęścia do władz. Dlatego zdecydowałem się tu
      wrócić - powiedział nam Kluziński. Dodał, że Kocham Radom wystawi swoje listy
      wyborcze i nie będzie zabiegał o blokowanie. - Chcemy zrobić coś nowego. Po
      drodze jest nam z poszczególnymi osobami, możemy poprzeć niektóre projekty, ale
      raczej wykluczamy blokowanie z innymi ugrupowaniami - stwierdził Kluziński.
      • Gość: KIBIC_radomski Re: A nie mowilem, ze IP: *.dc.dc.cox.net 20.09.06, 04:58
        Nowa twarz na radomskiej scenie politycznej - 30-letni Jakub Kluziński mógłby
        liczyć na poparcie swoich rówieśników, a najmniej na ludzi po 60. Największą
        grupą wyborców, która postawiłaby na niego, to ludzie z wyższym wykształceniem.
        • Gość: mikrus Re: A nie mowilem, ze IP: *.radom.pl 20.09.06, 08:53
          popieram w 100% J.Kluzińskiego!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: martenka Re: A nie mowilem, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:53
            Bardzo dobry kandydat :)! Zamierzam oddać na niego swój głos i będę przekonywać
            rodzinę i znajomych na głosowanie na J.Kluzińskiego!
    • gregory_z_radomia Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 20.09.06, 10:48
      Wszystkie chętne osoby, które chciałyby pomóc w zaznaczeniu obecności
      Stowarzyszenia w mieście, poprzez rozwieszenie plakatu w miejscu swojego
      zamieszkania lub pracy, zapraszam do Siedziby Stowarzyszenia Kocham Radom przy
      ulicy Traugutta 15 lokal nr 8 (wejście od strony oficyny, klatka po lewej
      stronie, II piętro)
    • Gość: LewR. Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.8.* 20.09.06, 11:09
      Tylko Kluziński jest gwarantem dogadania się z Marcinkowskim i "Radomianami"
      Razem!Widzisz KR! jak ludzie się mylą?Nawet Ty!szkoda mi tylko niektórych
      młodych tam skupionych wielu moich znajomych, którzy muszą przyjąc zasady
      demokracji i iść za większością, która chce wspólpracy z postkomunistami
      szczegolnie tymi, którzy najbardziej zaszkodzili naszemu miastu.
      • Gość: mm Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.56.* 20.09.06, 14:59
        ciekawe czy prawdziwe sa plotki o koalicji PIS i Radomian Razem??
        • Gość: wszyscy Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.8.* 20.09.06, 17:21
          to co się dzieje na Węgrzech jest dowodem prawdomówności lewicy...każdy to widzi...
          U nas prognozują że do takiego częgoś jak na Węgrzech dojdzie za dwa lata ...
          teraz jeszcze wierzymy że państwo coś nam da za darmo...
          Głosuję na J.Kluzińskiego!!!!!
          • Gość: radomiak Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:07
            KOCHAM RADOM:-)
          • Gość: szanuj zieleń Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.tkdami.net 20.09.06, 18:30
            Radomika czy Radomianin?
            Zieloni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wygrali z Odrą !!
          • Gość: Paula Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.infoplus.com.pl 20.09.06, 19:56
            bede glosowac na J. Kluzinskiego. Wam radze to samo!!! jezeli zalezy Wam na
            przyszlosci Waszej i Waszego miasta. Wreszcie z czystym sumieniem moge glosowac
            na odpowiedniego kandydata.
            • Gość: radomianin 12343 Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.8.* 21.09.06, 16:26
              Tak >..zagłosuję na niego
              • Gość: jana Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.pl 21.09.06, 19:05
                Tylko pan Jakub prezydentem naszego miasta nikt inny. W przeciwnym razie Radom
                wiele straci
                • bad_apple Re: Na prezydenta Jakub Kluziński 21.09.06, 21:47
                  Rowniez na niego zaglosuje. Chyba po raz pierwszy nie mam watpliwosci.
                  • Gość: anna Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:33
                    aja nie,bo nie jestem juz naiwna i nie zglosuje na kogos zupelnie niznanego,bez
                    zadnych zaslug,umiejetnosci i predyspozycji do kierowania duzym miastem.To nie
                    jest takie proste i nie jest tak ,jak to teraz widzimy,ze moze to robic kazdy
                    komu sie zechce, trzeba to umiec,miec o tym pojecie a nie dopiro sie tego
                    uczyc, bo nie ma na to czasu ani pieniedzy!
                    • Gość: R-m Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: 82.139.38.* 22.09.06, 11:15
                      > aja nie,bo nie jestem juz naiwna i nie zglosuje na kogos zupelnie niznanego,bez
                      >
                      > zadnych zaslug,umiejetnosci i predyspozycji do kierowania duzym miastem.To nie
                      > jest takie proste i nie jest tak ,jak to teraz widzimy,ze moze to robic kazdy
                      > komu sie zechce, trzeba to umiec,miec o tym pojecie a nie dopiro sie tego
                      > uczyc, bo nie ma na to czasu ani pieniedzy!

No obecne władze są znakomitym przykładem jakie to umiejętności są potrzebne do rządzenia miastem i jaką wiedzę zdobywali w tym kierunku przez długie lata.
                      • Gość: janek Re: Na prezydenta Jakub Kluziński IP: *.radom.pl 10.10.06, 11:27
                        Ja zaglosuję na pana Jakuba. Stawiam na młodych i wykształconych. Panom
                        sytarszym już podziękujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka