Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:39 wybieram sie an kurs prawa jazdy , czy ktos zna blizej szkołe jazdy speed???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuki Re: szkoła jazdy speed IP: *.245.udn.pl 06.11.06, 18:15 Zdecydowanie nie polecam!!! Olewają człowieka i niczego Cię nie nauczą.Wielu moich znajomych się tam szkoliło i nie byli zadowoleni, ja również. Polecam As-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: szkoła jazdy speed IP: *.tkdami.net 06.11.06, 21:08 Jak najbardziej polecam, sam sie tam uczylem i zdalem bez problemow, tak jak kilku moich znajomych, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: szkoła jazdy speed IP: *.77.udn.pl 07.11.06, 19:53 Te dwa posty powyżej napisałem ja:Marcin Suwała-właściciel OSK AS w Radomiu;-);- );-);-);-).Zachciało mi się zająć polityką,bo kursanci poznali już "doskonałą"jakość szkolenia w ASie...a jakaś kasa by się przydała.To nieistotne,że nie mam bladego pojęcia o polityce samorządowej-nie ja pierwszy i nie ostatni.Skoro inni mogą pchać się na salony to ja też mogę...A co!!!!.chichichi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: szkoła jazdy speed IP: 82.139.40.* 07.11.06, 20:59 polecam, robiłem tam kurs i zdałem za pierwzsym razem.. Odpowiedz Link Zgłoś