Dodaj do ulubionych

Morderstwo na Okulickiego

12.11.06, 17:18
Radom, ul. Okulickiego, 12.11.2006, godz. 00.15 – Nieznany sprawca zadał
kilka uderzeń ostrym narzędziem (prawdopodobnie nożem) i spowodował zgon 29-
letniego mężczyzny, mieszkańca Radomia. Na miejscu zabójstwa policjanci
wykonali czynności śledcze, m.in. zabezpieczyli i zebrali ślady, użyli psa
tropiącego, ustalono niezbędne dane.

Mam nadzieje że zabity to jakiś gangster albo inny kryminalista . Bo w
przeciwnym razie to szkoda człowieka :( .
Obserwuj wątek
    • Gość: foxx Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:26
      A Ziobro mówił że zlikwiduje bandytyzm . Rządzi rok i co ? I NIC !!!
      • Gość: Adam Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:36
        Likwidację bandyctwa obiecuje Kononowicz.
      • Gość: Ja Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:37
        A PO, UW, Solidaronść, i Lewica rządzą 15 lat i co? i też nic.
        • Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.udn.pl 12.11.06, 19:42
          coraz wiecej młodzieży nosi przy sobie noże z tym trzeba coś zrobić
    • Gość: xms Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.internet.radom.pl 12.11.06, 23:04
      godz.0.00,ul.Okulickiego 15 – na trawniku przy chodniku policjanci znaleźli
      ciało 31-letniego mężczyzny. Przybyły na miejsce lekarz stwierdził zgon
      mężczyzny. Na ciele ujawniono rany, które mogły powstać w wyniku uderzeń
      zadanych ostrym narzędziem, prawdopodobnie nożem. Prokurator będący na miejscu
      zlecił przeprowadzenie sekcji zwłok. Obecnie policjanci z sekcji dochodzeniowo-
      śledczej oraz kryminalnej KMP Radom próbują ustalić motyw zabójstwa oraz
      zatrzymać sprawców. Ewentualnych świadków zdarzenia prosimy o kontakt z
      sekretariatem sekcji dochodzeniowo-śledczej pod numerem tel. 048 345-31-67 lub
      pod numer alarmowy 997. Zapewniamy pełną anonimowość.
      • Gość: Radomiak Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.tkdami.net 13.11.06, 08:11
        Ponieważ ponoć odchodzi z piastowanego urzędu nasz prezydent Marcinkowski to
        chyba dlatego nasza radomska policja przestała już działać "załamali sie". A
        miało być tak bezpiecznie (bezpieczne miasto)
        • Gość: hmm Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:03
          to juz kolejne zresetowanie kogos na tamtym rejonie... szit
    • Gość: zt Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.radom.pl 13.11.06, 13:18
      Jestes //osiolkiem//wypisujac takie brednie!!!
    • Gość: emeryt Złapali sukinsyna ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:50
      W nocy z soboty na niedzielę w Radomiu – na trawniku przy ul. Okulickiego
      policjanci znaleźli ciało 31-letniego mężczyzny. Przybyły na miejsce lekarz
      stwierdził zgon mężczyzny. Na ciele ujawniono rany, które mogły powstać w
      wyniku uderzeń zadanych nożem. W wyniku intensywnej pracy policjantów z KMP w
      Radomiu jeszcze tego samego dnia zatrzymano mężczyznę podejrzanego o dokonanie
      zabójstwa. Jest to 22-letni mieszkaniec Radomia. W poniedziałek w rzece
      przepływającej obok miejsca zabójstwa policjanci odnaleźli nóż, narzędzie
      zbrodni. Mężczyzna został przesłuchany w Prokuraturze Rejonowej w Radomiu.
      Został mu przedstawiony zarzut dokonania zabójstwa.

Ja to bym go kazał rozstrzelać na rynku bez sądu i przeprowadzić transmisję
      live na TV Dami .
      • Gość: KOfu Re: Złapali sukinsyna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:02
        A ja bym go publicznie powiesil... szkoda posoka szmatlawca chodniki radomskie
        brudzic.
        • Gość: bleee Re: Złapali sukinsyna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:00
          a ja bym Wam zabronil zabierac glos w powaznych sprawach.
          • Gość: emeryt Re: Złapali sukinsyna ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:07
            A ja Tobie zabraniam sie odzywać na jakiekolwiek tematy .
            Powinni i Ciebie zamordować .
      • trasher69 Re: Złapali sukinsyna ! 21.11.06, 08:48
        I teraz taki śmieć będzie sobie żył z 15 lat z moich podatków .
        Niech mi poda ktoś jeden powód dla którego takie bydle nie powinnop zawisnąć na
        stryczku .
    • Gość: pozytywny Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:08
      Szkoda Chłopaka. Mieszkał koło mnie ... porzadny, spoko gośc, pracowity.
      Znam też z widzenia sprawce... dzis sie dowiedziałem ze źródeł.. ehhhhh
      narkotyki i wóda.
      • Gość: Sabinka Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:45
        Wóda i narkotyki to rzeczywiście porządny , nie ma co .
        Na Okulickiego to wogóle chyba sama patologia mieszka bo to już któreś
        zabójstwo w tamtej okolicy .
        • Gość: perełka Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:57
          W ostatnim czasie to już drugie... :(

Wicie co? Mi to się wydaję, że policja to i tak nieiwele może w dzisiejszych
          czasach..., jesteśmy tak podłym i zawistnym społeczeństwem, że dopóki SAMI nie
          zrozumiemy tego i nie zmienimy siebie.. to ch.. z tym wszystkim... :I
          • Gość: niepodły Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.100.udn.pl 17.11.06, 11:59
            Mów za siebie
      • zeliks Re: Morderstwo na Okulickiego 19.11.06, 10:34
        No to zdecyduj sie . Albo byli porządni obaj albo narkotyki i wóda . Jedno
        wyklucza drugie .
      • Gość: Leksykon Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:28
        Tak zabity to porządny gość zginął za darmo , albo calkowita pomyłka .Ten który
        go usmiercił napewno szybko nie wyjdzie narkoman pozazdrościł mu zamiast wziąść
        się do roboty .
    • Gość: gość Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:56
      Na Okulickiego to wogóle jakiś margines mieszka. JAk sie tam przechodzi nawet w
      dzień to pełno fusów stoi a czasem różne grupki młodzieży, zwłaszcza przy
      sklepie alkoholowym. Zrobić z Okulickiego getto, bedzie wtedy spokojniej. Albo
      wogóle zrobić getto dla bandytów i niech mieszkają wszyscy razem i się nawzajem
      zabijają.
      • Gość: emeryt Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:35
        Ooooo dobry pomysł . Ja do getta dorzucił bym jeszcze ludzi z okolic rynku ,
        patologię z magistratów z 25 czerwca i wyrzutków z Odlewniczej .
        • Gość: goscio Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.udn.pl 17.11.06, 13:04
          o kurde to ja sie z tamtad wyprowadzam.
    • maniana15lecie Re: Morderstwo na Okulickiego 17.11.06, 13:14
      ja do tego getta dorzucilbym jeszcze emerytow i rencistow.to darmozjady z prlu
      i aj na to ciezkie pieniadze place.emeryci to przewaznie zreszta byli
      kryminalisci i ubecy
      • Gość: emeryt Re: Morderstwo na Okulickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:39
        A cóż ja mam tej emerytury ? 1800 zł za przepracowanie ponad 40 lat na kolei na
        kierowniczym stanowisku . Obecnie jestem pewny że ten co pracuje na moim
        stanowisku zarabia pewnie z 10 razy tyle co ja mam tej zasłużonej emerytury .
        Ja przepracujesz tyle lat co ja to możemy pogadać .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka