Dodaj do ulubionych

Lista radnych

15.11.06, 18:00
może ktoś zamieścić liste radnych w nowym poście by łatwo było znaleść i
zapoznać się z nią??
Obserwuj wątek
    • buchaj69 Re: Szczęśliwa "65"????? 15.11.06, 21:51
      Witam! Słyszałem ostatno po wyborach, że najszczęśliwszą liczbą jest liczba 65.
      Nie mam zielonego pojęcia o.c.b z tą liczbą. Wykluczm duzego lotka gdyż jest
      tam o 1-49 ,Twój szcześliwy numerek też nie pasuje więc zostaje tylko multi
      lotek, wg moich przypuszczeń. Czy ktoś wygrał w multi z Naszej gminy??? Jeśli
      ktoś wie o co chodzi ze "szczęśliwą 65" to prośba napiszcie.
      pozdrawiam
    • buchaj69 Re: Szczęśliwa "65"????? 15.11.06, 22:01
      Witam! Może o głos poprosze 'wafelki2' bo widze, ze bardzo fixuje tutaj :-)))
      • odrzywolak LISTA RADNYCH 17.11.06, 14:38
        Lista radnych Rady Gminy Odrzywół

Brola Elżbieta wiek 45 liczba głosów 84
        Fornalczyk Marian 52 140
        Gajewski Sławomir 44 382
        Gapys Stanisław 53 86
        Glimasiński Stanisław 46 0 — jedyny kandydat
        Kozłowski Marian Jacek 47 155
        Kwiatkowski Marek 43 140
        Liziniewicz Artur Krzysztof 37 258
        Matuszczak Ewa Zofia 44 162
        Matuszczak Krystyna 53 186
        Podkowińska Ewa 49 282
        Sipak Jan 43 77
        Stępień Przemysław Wacław 29 296
        Tomczyk Jan Andrzej 38 67
        Wójcik Krystyna 53 127
        • amadina Twój szczęsliwy numerek "65" o co tu chodzi 17.11.06, 15:33
          Wszyscy w koło mówią o jakims szczęsliwym numerku "65". Gdy się kogo o to pyta,
          to kazdy wesoło się usmiecha. Może ktos wie o co tutaj chodzi z tym szczęsliwym
          numerku "65" i dlaczego kazdy jest taki zadowolony i co mnie najbardziej dziwi,
          że czynia to zarówno kmieciakowcy jak i antykmieciakowcy. Za informacje będę
          bardzo wdziećzna.
          • viking25 Re: Twój szczęsliwy numerek "65" o co tu chodzi 17.11.06, 23:32
            Gdzie jest nemne? Zaginął w akcji, czy co? Tak tu było z nim wesoło a wszystko
            się skończyło od "niedzieli".
            • nemne Re: Twój szczęsliwy numerek "65" o co tu chodzi 18.11.06, 07:31
              Witaj <viking25>
              Oczywiście że jestem i czytam, ale kampania wyborcza się zakończyła i dlatego
              chciałbym „uspokoić” emocje i jednych i drugich. (ponadto nadrabiam zaległości
              w kilku „moich” sprawach)
              Oczywiście szanuję demokrację i wyniki wyborów , dlatego jako radny będę miał
              już realny wpływ na wiele spraw w nowej radzie gminy, w której będę się starał
              aby to o czym pisałem tam właśnie realizować (do tej pory niestety nie miałem
              takiej możliwości) i na pewno będę o tym pisał na forum.
              Z nieoficjalnych informacji wynika, że pierwsza sesja rady gminy odbędzie się
              w najbliższa środę. Posiedzenia rady gminy są JAWNE i KAŻDY ma prawo się
              temu przysłuchiwać (tak jak ja do tej pory to czyniłem). Zapraszam.
              PS.
              Jak się dowiedziałem, to ten nr „65” odnosi się do Bardzo Ważnej Persony, która
              w dużym okręgu (trzymandatowym) uzyskała taki „imponujący” wynik. Kim jest
              w/w to sami już ustalcie.
              • lech_65_ale_jaja Re: Twój szczęsliwy numerek "65" o co tu chodzi 18.11.06, 08:03
                Cze. To ja wasz szczęśliwy numerek. Cieszycie się z tego czy martwicie?
    • buchaj69 Re: "65" 18.11.06, 10:09
      A to takie buty z numerkiem :-)) Wcale sie nie dziwie, że 65 jest szczęśliwą bo
      ten Pan ostatnio był chamski i wydzierał sie za bardzo. Tak to z resztą jest ja
      myśli sie, że to sie już należy. A tu lipa "65" z czego sie bardzo cieszę :-)))
      pozdrowienia
      • miecz_amidamaru Re: "65" 18.11.06, 12:07
        A dla tych, co się jeszcze nie jarnęli - czarno na białym, informacja oficjalna PKW
        ;)))))

wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiOkreg.html?okreg=142304-RDA/3
        Siemka
        • zikowomen Re: "65" 18.11.06, 12:22
          Teraz się na p.Leszka przeżuciliście?

POzdrawiam !
          • odrzywolak Re: "65" 18.11.06, 12:56
            A imię jego "65" (he he). Może powinien w Chinach spróbować pewnie miał by
            lepszy wynik. A tak się starał bidocyna.
            • startrek3 Re: "65" 18.11.06, 15:30
              To,że wszyscy się cieszą, iż pan "60 i 5" (bo myśle, że to imię juz przykleiło
              się do niego)nie dostał się do rady świadczy o tym, że nie jest to popularna
              persona. Nie ma się czemu dziwić, w końcu jak chce się być
              reprezentantem "ludu", to trzeba okazywać "ludowi" szacuneczek, a jak nie to
              fora ze dwora.
              • nemne p. Prezydent Kaczyński - powiedział "spieprzaj .. 21.11.06, 14:26
                Witam
                Swego czasu Pan Prezydent L. Kaczyński powiedział "...spieprzaj dziadu".
                Zresztą media szeroko o tym pisały.
                Pozdrawiam - (nemne)
                PS.
                Nic nie sugeruję, tak mi się jakoś przypomniało. Dlatego wszelka zbieżność z
                wolą wyborców jest przypadkowa.
                • sior Re: p. Prezydent Kaczyński - powiedział "spieprz 22.11.06, 20:28
                  Ciekawe jak tam po pierwszych obradach rady Gminy? Podobno dzis miały sie odbyć?
                  Ile osób jest w opozycji?Dobrze żeby była większość to moze niektórzy wzieliby
                  sie wreszcie do roboty a nie wtrącali w sprawy innych, ościennych gmin...No i
                  wypadałoby "wymienic" zastępcę JNP, bo "stary" podobno juz ma emeryturę?
                  • nemne Re: p. Prezydent Kaczyński - powiedział "spieprz 23.11.06, 00:04
                    Witaj <sior>
                    Wprawdzie otrzymalismy powiadomienia, że sesja miała się odbyć w dniu
                    dzisiejszym, to jednak "telefonicznie", została przełozona na piątek
                    24 listopada 2006r. godz. 14.00 (pisałem o tym w temacie "Sesja Rady Gminy")
                    Pozdrawiam - (nemne)
                    • wyborca99 Re: p. Prezydent Kaczyński - powiedział "spieprz 23.11.06, 13:17
                      Wszyscy piszą o radnych gminy. Ale chyba zapomnieliscie o radnych powiatowych.
                      Wtej kadencji w radzie powiatu bedziemy miec dwóch reprezentantów.
                      1.Jerzy Godzinski
                      2.Adam Sułecki
                      • xyriusz Re: p. Prezydent Kaczyński - powiedział "spieprz 23.11.06, 16:41
                        No może wreszcie jakiś głos ludu Odrzywolskiego w powiecie będzie słyszany. nara!
          • sior Re: "65" 07.12.06, 12:49

A jak! teraz dopiero ludzie zaczeli mowic o wielu sprawach,wczesniej panowala
            konspiracja. dlaczego? sami wiecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka