redakcja_radom 22.11.06, 15:49 Szanowni Państwo, z powodu tragedii w Rudzie Śląskiej odwołujemy zaplanowaną na dzisiaj debatę kandydatów na prezydenta Radomia w Wyższej szkole Handlowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie róbcie z nas.. Re: Debata odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:55 No nie żartujcie sobie, to nie miał być program rozrywkowy tylko pokazanie ofert kandydatów na prezydenta. Tu chodzi o dobro miasta. Ludzie, w takim razie wybory też trzeba odwołać. Myślę, że jest inny powód. Tragedia, tragedią cóż stało się nieszczęście. W tej sytuacji proponuje wstrzymać wydawanie gazety do przyszłego tygodnia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
simba_true Re: Debata odwołana 22.11.06, 15:58 Prawdziwy powód jest taki, że Kosztowniak wymiękł, a poza tym strzelił sobie "samobója" w reklamówkach ... W trybie wyborczym przegra sprawę jak amen w pacierzu. Żegnaj, Andrzeju ... Odpowiedz Link Zgłoś
simba_true Re: Debata odwołana 22.11.06, 16:00 Ale jutro spotka się z generałem w Dami. Chętnie obejrzę, jak znowu pomilczy przez pół godziny (chyba, że wcześniej ustali, jakie pytania zada mu Tyczyński) i uzgodni odpowiedzi z partyjnymi przełożonymi. Inaczej niech lepiej nie wchodzi w ogóle do studia. Odpowiedz Link Zgłoś
redoxygene Re: Debata odwołana 22.11.06, 17:19 A mi sie wydaje, ze jutro w dami tez odwolaja:D Kaczynski nawet wyda dekret o wylaczeniu slonca. To jest jedna wielka kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Debata odwołana IP: *.udn.pl 22.11.06, 16:22 a co ma tragedia do debaty politycznej? Toz to nie jakas impreza estradowa! Wyraznie ktorys kandydat wymiekl, bylo mu to na reke i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simba Re: Debata odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:45 Jak to, który ? Nie myślicie przecież, że Gazeta zrobiłaby coś dla generała ... Kosztowniak bał się, że zostanie zapytany o te idiotyzmy w spotach radiowych, które skonczą się zapewne procesem sądowym w trybie wyborczym ... Kto mu podłożył taka świnię ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: Debata odwołana IP: 82.103.132.* 22.11.06, 16:44 po raz kolejny pokazujecie swoją "klasę" dziadostwo i nic poza tym!!!! dlaczego odwołujecie debatę? może w ogóle, na znak żałoby, wyłączyć prąd (szczególnie w waszej redakcji), iść na urlopy bezpłatne i czekać....aż ktoś z was nabierze rozumu!!!! ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davis Re: Debata odwołana IP: *.tkdami.net 22.11.06, 16:50 To są kpiny! Żenada Gazeto, żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Debata odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:13 Naczelny idż na studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simba Re: Debata odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:19 abba ma rację. Idź, proszę Cię ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawyisprawiedliwy Re: Debata odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:23 Panie Andrzeju (czyt. Gazeto) codziennie ginie w Polsce bardzo duzo ludzi w różnych tragediach i nikt sobie z tego nic nie robi a tu nagle dzisiaj patrz! Boi sie pan i dlatego podejmujecie takie decyzje...aż sie boje o Radom, kiedy bedzie pan rządził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roki Re: Debata odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:33 Czy podczas trwania debaty byla przewidziana jakaś muzyka, a może jakieś tańce.Ja tego nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
simba_cwelek Re: Debata odwołana 22.11.06, 17:41 Tak, mój milicjant jest the best a pluję na wszystkich innych. Odpowiedz Link Zgłoś