Dodaj do ulubionych

Sympatyk PiS to Sońta!

14.12.06, 20:06
jw
Obserwuj wątek
    • spiepszajdziadu Re: Sympatyk PiS to Sońta! 14.12.06, 20:07
      Jak ktoś inteligentny niech przejrzy wątki dowie się dlaczego.
      • Gość: olek kujawski Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 20:13
        ale który Sońta? bo tych jest wielu
    • Gość: Gienio Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: 82.139.33.* 14.12.06, 20:19
      Na pewno nie.WFiście nie piszą tak ładnie, logicznie i stylistycznie.
      • Gość: pisK Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.tkdami.net 14.12.06, 20:25
        mówisz o radomskim pajacu?
        • Gość: Alba Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.tkdami.net 14.12.06, 23:26
          To Sońta umie obsługiwać komputer?
          Hmmm nie wygląda na takiego...
    • rzeczypospolitanin Re: Sympatyk PiS to Sońta! 15.12.06, 01:01
      obojetnie Sonta czy nie, jeden pies..
    • bhjs Re: Sympatyk PiS to Sońta! 15.12.06, 07:33
      ciekawa teoria .
      ten sympatyk to bardzo ciekawa osoba . jak pamiętam w jednym z postów pisał
      że pracuje w Warszawie ? , a wypowiada sie za Kosztowniaka jakby mu siedział
      na plecach . organizuje jakieś spotkanie internautów z Kosztowniakiem ,
      wypowiada sie na temat obsadzania stanowisk w urzędzie i radzie jakby był
      w samym środku wydarzeń.
      wygląda na faceta który chce bardzo rządzić i ustawiać , nie znam osobiście
      Sońty , ale przypominając sobie jego zachowania na sesjach rady miasta ,
      myślę że to może być on.
      • Gość: kiloczydwa Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: 88.156.136.* 15.12.06, 07:51
        Pamiętamtą ścieme z praca w Warszawie. On chyba ma nas za idiotów!
      • sympatyk_pis sympatyk_pis to niezależny miłośnik Radomia!!! 15.12.06, 09:10

Rozczaruję Cię. Nie chcę rządzić, ustawiać, ani mieć żadnego wpływu na
        "radomskie bagienko". Moim mocnym atutem jest to, że jestem NIEZALEŻNY!!!
        Nikomu nie muszę się za nic odwdzięczać bo nie mam za co! Pracuję w prywatnej,
        dobrze funkcjonującej firmie, a jedynym powodem mojego zaangażowania się w
        kampanię Andrzeja Kosztowniaka była i jest MIŁOŚĆ DO MOJEGO MIASTA RADOMIA!!!
        Przepraszam jeżeli Was rozczarowałem :(
        _________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
        • bhjs Re: sympatyk_pis to niezależny miłośnik Radomia!! 15.12.06, 09:13
          he, he, he , hi, hi , hi , ale mnie ubawiłeś sympatyku :) .
    • Gość: JóziekPapista Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:48
      Sympatyku-pis, ty lepiej zamilcz, narażając się na na podejrzenie o głupotę...,
      co jest lepszym wyjściem , niż twoje odzywanie się i rozwiewanie ...wszelkich
      wątpliwości.I tyle i już... wystarczy.
    • Gość: etam Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:03
      to nie sońta tylko ścibor!
      • Gość: zainteresowany Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:12
        Ścibor? Ten co ma sklep na Żeromskiego?
        Ale jaja:)
        • Gość: Gienek Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.tkdami.net 17.12.06, 19:42
          Sympatyku,czyżby cie zatkało,a może nie masz dostępu do internetu,że nie
          odpowiadasz.
          • sympatyk_pis Re: Sympatyk PiS to Sońta! 17.12.06, 19:55

Nie odzywam się bo dałem sobie słowo, że będę zabierał głos jedynie w sprawach
            merytorycznych, jakiś rozwiązaniach sprzyjających Radomiu, różnych głosów nt.
            co można byłoby ulepszyć dla Radomia? W sprawach personalnych poszczególnych
            osób, a szczególnie tych, których nie znam osobiście, nie chciałbym zabierać
            już głosu.

ZONK!
            _________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
            • Gość: antypis kolejny Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: 82.139.48.* 17.12.06, 20:11
              kolejny moher na smyczy kaczorów spieprzajta dziady z radomia
            • Gość: Gienek Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.tkdami.net 17.12.06, 20:21
              A zapomniałem,że w Warszawie pracujesz i nie znasz ludzi z Radomia,tylko na
              Radomiu ci zależy.Więc nie możesz się wypowiedzieć na ten temat i nazwiska,które
              padają są ci obce,chociaż tak bliskie.
    • Gość: dzika bestia Re: Sympatyk PiS to Sońta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:10
      e tam. sympatyk_pis to zwykla gnida jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka