Dodaj do ulubionych

światło spolaryzowane

26.12.06, 19:26
co sądzicie na temat leczenia wszelkich chorób lampą bioptron
Obserwuj wątek
    • Gość: jas_fasollasido Re: światło spolaryzowane IP: *.pr.radom.net 26.12.06, 20:24
      Pomaga, ale wg mnie najlepiej mieć własny sprzęt lub wziąc dużo zabiegów.
      • Gość: karola 931 Re: światło spolaryzowane IP: *.13.radom.pilicka.pl 26.12.06, 20:30
        taka lampa wg mojego rozeznania kosztuje około 3tys i szukam opini czy warto
        zainwestować?
        • Gość: jas_fasollasido Re: światło spolaryzowane IP: *.pr.radom.net 26.12.06, 21:16
          Zależy która lampa, pro, pro1 czy Compact III, na Allegro można kupić o wiele
          taniej. Wszystko zależy od schorzenia na które ma być stosowana. Po sobie mogę
          stwierdzić że dobre rezultaty osiąga się np. w schorzeniach kręgosłupa, dobrze
          działa też przeciwbólowo i jest wspaniała przy alergiach i przeziębienich.
          Osobiście polecam, warto ją miec w domu, warto też dzielić się z rodziną,
          znajomymi czy sąsiadami, można na niej też zarabiać.
          www.allegro.pl/item152122499_bioptron_iii_compact_firmy_zepter_fabrycznie_nowy.html

• Gość: karola 931 Re: światło spolaryzowane IP: *.13.radom.pilicka.pl 26.12.06, 21:48
            serdeczne dzięki za informacje pozdrawiam
            • Gość: jas_fasollasido Re: światło spolaryzowane IP: *.pr.radom.net 26.12.06, 22:06
              Z praktyki dodam, że jak jest napisane np. 10 naświetleń po 8 minut, to weż
              lepiej 20, zresztą przedawkowanie światłem raczej nie wchodzi w rachubę ale
              lepiej ostrożnośc zachować szczególnie przy noworodkach. Najlepiej samemu dojść
              do swojej własnej dawki. Drogie to jestjak cholera ale zdrowie ważniejsze no i
              lampa może słuzyć wiele wiele lat. Życze zdrowia.
              • Gość: (B)Ania Re: światło spolaryzowane IP: *.ats.pl 26.12.06, 22:10
                Jasio ma rację, warto zaiwestować, bo zwróci się z nawiązką po latach. Dodam,
                że świetnie działa na cerę, oczy i ogólnie na samopoczucie. Zdrówka.
              • Gość: karola 931 Re: światło spolaryzowane IP: *.13.radom.pilicka.pl 26.12.06, 22:16
                zgadzam się że drogie ale można kupić na raty a na bolące miejsce niestety nie
                nakleję pieniędzy bo to nie pomoże czekając na rehabilitację z NFZ szybciej
                człowiek wykończy się niż wyleczy również dużo zdrowia życzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka