Gość: burak IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 08:16 nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mordyga Re: dlaczego 29.07.02, 08:20 Odpowiedz jest prosta: pozbywasz sie 40000$ dla jakiegos cara- kazdy nad Toba zaplacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: dlaczego IP: 80.116.215.* 29.07.02, 08:22 A konto bankowe nie placze? Taka drastyczna dieta odchudzajaca czy moze kolejny kredyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: dlaczego IP: 203.129.132.* 29.07.02, 08:29 Gość portalu: burak napisał(a): > nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $? jedno z powiedzen glosi iz nie sztuka zrobic pieniadze ale sztuka aby je wydac... oto moja rada kup auto za 20000 i podaruj druga polowe dla umierajacych z glodu. poczujesz sie znacznie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ale bedziesz szczesliwy IP: *.access.nacamar.de 29.07.02, 10:49 Gość portalu: burak napisał(a): > nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $? Jak sobie tym autem troche pojezdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ale bedziesz szczesliwy 29.07.02, 10:52 Ja tez zmienilam pojazd w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: buraku, twoje kwiaty opadaja smetnie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 29.07.02, 11:28 Na polach kwitnacych burakow, wyroznia sie jeden, ten wystajacy z pojazdu z cena 40 tys zielonych(czy moze czerwonych?) Teraz wiem, cholerny buraku, dlaczego nie stac cie na obiad w mojej restauracji. Ja kupuje samochod za 1000 dolarow. Na tyle mi pozwolicie podskoczyc, cholerne buraki.Pies was drapal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: buraku, twoje kwiaty opadaja smetnie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 29.07.02, 11:30 Na polach kwitnacych burakow, wyroznia sie jeden, ten wystajacy z pojazdu z cena 40 tys zielonych(czy moze czerwonych?) Teraz wiem, cholerny buraku, dlaczego nie stac cie na obiad w mojej restauracji. Ja kupuje samochod za 1000 dolarow. Na tyle mi pozwolicie podskoczyc, cholerne buraki.Pies was drapal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: do Renki IP: *.oc.oc.cox.net 30.07.02, 03:11 Bo trzeba bylo otworzyc knajpie nie na zadupiu Kanady a tam gdzie jest duzo naszych a wiec Mississauga. Wtedy bys miala na samochod za 40k. Odpowiedz Link Zgłoś
aqra Re: dlaczego 30.07.02, 03:05 Gość portalu: burak napisał(a): > nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $? a jaki? mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: dlaczego IP: *.rrcnet.com 30.07.02, 03:44 Gość portalu: burak napisał(a): > nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $? ..........Chyba jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: dlaczego 30.07.02, 04:45 burak a co ty myslales? jak jestes burakiem to powinienes jezdzic buraczanym samochodem albo mieszkac w buraczanym kraju jak burak tato. burak jestes i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: dlaczego IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 07:35 canadian napisał: > burak a co ty myslales? jak jestes burakiem to powinienes jezdzic buraczanym > samochodem albo mieszkac w buraczanym kraju jak burak tato. BURAK POWINIEN JEZDZIC WOZEM DRABINIASTYM Chevy Suburban Renka a co mam pieszo przyjsc do tego Piasta toz to ponad 2000 mil!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: dlaczego IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 30.07.02, 15:06 Kochany buraku, czyzbys mial mnie odwiedzic ? I jechac te 2000 mil na pierogi ze schabowym? Czekam na ciebie ) Renka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Juz wkrotce u Renki schabowy z buraczkami IP: *.proxy.aol.com 31.07.02, 06:28 napewno lepsze to niz mcdonald Odpowiedz Link Zgłoś
kawal_cha sa dwie odpowiedzi: 01.08.02, 02:39 1. nawiedzil cie moment slabosci. czemus sie nas nie zapytal zanim to zrobiles? Wiem ze kupujesz na kredyt. Gdybys kupil za gotowke i zobaczyl skasowany czek to bys oszalal. masz wiec troche szczescia w zyciu ze tylko leasing. 2. Fajne autko kupujesz. Najlepsze jakie pieniadze moga kupic i nie sluchaj opinii przeciwnych. 12,000 rocznie? Na trzy lata? troche malo zeby do renki czesciej niz raz. ale gdybys jechal to cie po drodze przechwyce i zaprosze na dobre zarcie. 3. A w Polsce to bys jezdzil trabantem i sie bardzo cieszyl ze udalo ci sie kupic tryby rozrzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: sa dwie odpowiedzi:kawal cha (ma ? czy nie ma) IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 01.08.02, 06:42 Kawal cha,chcesz buraka jadacego do mnie przechwycic? Czy dobrze rozumiem? Gdzie moze byc lepsze polskie zarcie jak nie w Polish Restaurant Piast w Windsor.U ciebie, czy w zaprzyjaznionej chinskiej restauracji? To sie nazywa walka o klienta! Ja stane na rogatkach i bede czekac na buraka, jak go przechwycisz na trasie, jest twoj, ale on ci sie nie da zlapac, to szczwane buraczysko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: sa dwie odpowiedzi:kawal cha (ma ? czy nie ma IP: *.proxy.aol.com 01.08.02, 07:10 samochod kupilem oczywiscie ze na kredyt bo przy obecnych warunkach finansowania byloby glupotaplacic gotowka ktora trzymam jako down payment na ... Renka nie musisz czekac ja nie naleze do tych co weszli i wyszli a pozniej mowia ze byli.Jak bede w poblizu to oczywiscie ze sie zatrzymam chociaz z drogi bym mial zboczyc.A do Kanady ciagnie nas bardzo ostatnio.Jedyna przeszkoda to ten small biznes ktory daje mi utrzymanie-bardzo trudno sie wyrwac sama to chyba wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD dlatego IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 01.08.02, 15:45 nie mowila ci Babunia? pieniadze szczescia nie daja? niedawno sie pokazala ksiazka ,hIgh price of materialism" (MIT, Knox college) rzetelne badania - ten sam wniosek... pozdrowko! Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: dlatego IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 15:13 Tak ale oni wzieli gore pieniedzy aby dojsc do tego samego wniosku a moze oddali te pieniadze gdy dowiedzieli sie ze beda nieszczesliwi? Odpowiedz Link Zgłoś