IP: *.proxy.aol.com 29.07.02, 08:16
nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $?
Obserwuj wątek
    • mordyga Re: dlaczego 29.07.02, 08:20
      Odpowiedz jest prosta: pozbywasz sie 40000$ dla jakiegos cara- kazdy nad Toba
      zaplacze.
      • Gość: gaga Re: dlaczego IP: 80.116.215.* 29.07.02, 08:22
        A konto bankowe nie placze? Taka drastyczna dieta odchudzajaca czy moze
        kolejny kredyt?
    • Gość: jr Re: dlaczego IP: 203.129.132.* 29.07.02, 08:29
      Gość portalu: burak napisał(a):

> nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod za 40000 $?

jedno z powiedzen glosi iz nie sztuka zrobic pieniadze ale sztuka aby je
      wydac...
      oto moja rada kup auto za 20000 i podaruj druga polowe dla umierajacych z
      glodu. poczujesz sie znacznie lepiej...
    • Gość: Artur ale bedziesz szczesliwy IP: *.access.nacamar.de 29.07.02, 10:49

Jak sobie tym autem troche pojezdzisz.
      • dundee_girl Re: ale bedziesz szczesliwy 29.07.02, 10:52
        Ja tez zmienilam pojazd w sobote big_grin
    • Gość: Renka Re: buraku, twoje kwiaty opadaja smetnie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 29.07.02, 11:28
      Na polach kwitnacych burakow, wyroznia sie jeden, ten wystajacy z pojazdu z
      cena 40 tys zielonych(czy moze czerwonych?)
      Teraz wiem, cholerny buraku, dlaczego nie stac cie na obiad w mojej restauracji.
      Ja kupuje samochod za 1000 dolarow. Na tyle mi pozwolicie podskoczyc, cholerne
      buraki.Pies was drapal.
    • Gość: Renka Re: buraku, twoje kwiaty opadaja smetnie IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 29.07.02, 11:30
      Na polach kwitnacych burakow, wyroznia sie jeden, ten wystajacy z pojazdu z
      cena 40 tys zielonych(czy moze czerwonych?)
      Teraz wiem, cholerny buraku, dlaczego nie stac cie na obiad w mojej restauracji.
      Ja kupuje samochod za 1000 dolarow. Na tyle mi pozwolicie podskoczyc, cholerne
      buraki.Pies was drapal.
      • Gość: Jankes Re: do Renki IP: *.oc.oc.cox.net 30.07.02, 03:11
        Bo trzeba bylo otworzyc knajpie nie na zadupiu Kanady a tam gdzie jest duzo
        naszych a wiec Mississauga.
        Wtedy bys miala na samochod za 40k.
    • aqra Re: dlaczego 30.07.02, 03:05

a jaki? mozna wiedziec?
    • Gość: tato Re: dlaczego IP: *.rrcnet.com 30.07.02, 03:44

> nie jestem szczesliwy skoro dzisiaj kupuje samochod
      za 40000 $?

..........Chyba jestes.
    • canadian Re: dlaczego 30.07.02, 04:45
      burak a co ty myslales? jak jestes burakiem to powinienes jezdzic buraczanym
      samochodem albo mieszkac w buraczanym kraju jak burak tato.

burak jestes i tyle
      • Gość: burak Re: dlaczego IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 07:35
        canadian napisał:

> burak a co ty myslales? jak jestes burakiem to powinienes jezdzic buraczanym
        > samochodem albo mieszkac w buraczanym kraju jak burak tato.
        BURAK POWINIEN JEZDZIC WOZEM DRABINIASTYM
        Chevy Suburban
        Renka a co mam pieszo przyjsc do tego Piasta toz to ponad 2000 mil!!!!!!!
        • Gość: Renka Re: dlaczego IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 30.07.02, 15:06
          Kochany buraku, czyzbys mial mnie odwiedzic ?
          I jechac te 2000 mil na pierogi ze schabowym?
          Czekam na ciebie smile)
          Renka
          • es77 Re: Juz wkrotce u Renki schabowy z buraczkami 30.07.02, 15:18
            • Gość: burak Re: Juz wkrotce u Renki schabowy z buraczkami IP: *.proxy.aol.com 31.07.02, 06:28
              napewno lepsze to niz mcdonald
              • kawal_cha sa dwie odpowiedzi: 01.08.02, 02:39
                1. nawiedzil cie moment slabosci. czemus sie nas nie zapytal zanim to zrobiles?
                Wiem ze kupujesz na kredyt. Gdybys kupil za gotowke i zobaczyl skasowany czek
                to bys oszalal. masz wiec troche szczescia w zyciu ze tylko leasing.

2. Fajne autko kupujesz. Najlepsze jakie pieniadze moga kupic i nie sluchaj
                opinii przeciwnych. 12,000 rocznie? Na trzy lata? troche malo zeby do renki
                czesciej niz raz. ale gdybys jechal to cie po drodze przechwyce i zaprosze na
                dobre zarcie.

3. A w Polsce to bys jezdzil trabantem i sie bardzo cieszyl ze udalo ci sie
                kupic tryby rozrzadu.
                • Gość: Renka Re: sa dwie odpowiedzi:kawal cha (ma ? czy nie ma) IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 01.08.02, 06:42
                  Kawal cha,chcesz buraka jadacego do mnie przechwycic? Czy dobrze rozumiem?
                  Gdzie moze byc lepsze polskie zarcie jak nie w Polish Restaurant Piast w
                  Windsor.U ciebie, czy w zaprzyjaznionej chinskiej restauracji?
                  To sie nazywa walka o klienta! Ja stane na rogatkach i bede czekac na buraka,
                  jak go przechwycisz na trasie, jest twoj, ale on ci sie nie da zlapac, to
                  szczwane buraczysko smile
                  • Gość: burak Re: sa dwie odpowiedzi:kawal cha (ma ? czy nie ma IP: *.proxy.aol.com 01.08.02, 07:10
                    samochod kupilem oczywiscie ze na kredyt bo przy obecnych warunkach
                    finansowania byloby glupotaplacic gotowka ktora trzymam jako down payment na ...
                    Renka nie musisz czekac ja nie naleze do tych co weszli i wyszli a pozniej
                    mowia ze byli.Jak bede w poblizu to oczywiscie ze sie zatrzymam chociaz z drogi
                    bym mial zboczyc.A do Kanady ciagnie nas bardzo ostatnio.Jedyna przeszkoda to
                    ten small biznes ktory daje mi utrzymanie-bardzo trudno sie wyrwac sama to
                    chyba wiesz.
    • Gość: PawelD dlatego IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 01.08.02, 15:45
      nie mowila ci Babunia?
      pieniadze szczescia nie daja?

niedawno sie pokazala ksiazka ,hIgh price of materialism" (MIT, Knox college)
      rzetelne badania - ten sam wniosek...

pozdrowko!

Pawel
      • Gość: BURAK Re: dlatego IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 15:13
        Tak ale oni wzieli gore pieniedzy aby dojsc do tego samego wniosku
        a moze oddali te pieniadze gdy dowiedzieli sie ze beda nieszczesliwi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka