ascanio 08.03.07, 19:55 > Matka chłopaka: To był młody mężczyzna, pełen werwy i życia chyba raczej z wyrwą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geloo Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:39 Dodatkowo z wyrwą na mózgu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 06:55 LOL, komus sie alleluja nie spodobala. Ok, n/p W kazdym razie, jednego ...mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:50 za co by niebył zatrzymany to powinny go pilnować jak oka w głowie i dlaczego go zaprowadzili do toalety na 4 pietro a nie na trzecim tam gdzie był przesłuchiwany to oni są winni tej śmierci i powinni byc ukarani a nie pod opieką psychologa nawet nie przeprosili rodziny i nie zapropnowali opieki psychologa teraz wiadomo ze oni bedą bez winny jak zwykle w kazdych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Mozesz takich pilnowac jako wolontariusz, chcesz ? IP: 82.139.44.* 08.03.07, 21:19 Beda cie kopac, lzyc, pluc, bic. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
artkow78 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 20:16 a skąd wiesz gdzie był przesłuchiwany. Na trzecim piętrze nie ma łazienki. A skoro wyskoczył z okna to wcale nie był bez winy. I myślisz, że temu policjantowi będzie się łatwo z tym pracowało?? A poza tym przejdź do komisariatu to zobaczysz w jakich warunkach pracują policjanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:30 nie musze chodzic i patrzec na tych morderców ja wie jak oni pracuja i wiem ze na trzecim pietrze jest łazienka bo jak wczoraj tam poszłam to widziałam i wcale nie jest mi szkoda tego policjanta mam nadzieje ze to go bedzie meczyło do konca zycia i ze on bedzie mu sie snił kazdemu człowiekowi sie nalezy druga szansa kazdy znas nie jest swiety a wy odrazu uwazacie go za naj gorszego policja nie pierwszy raz zabiła chłopaka a jak pobiły kibica na śmierc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.53.* 10.03.07, 22:30 a skad wiesz ze to o tel chodzilo?a skad wiesz co czula ta osoba ktorej wlasnie ukradl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadomy Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.07, 16:38 w takich samych w jakich sa przesluchiwani podejrzani, jtorych oczywiscie nie bronie,karac i jeszcze raz karac, ale gdybys mial kiedykolwiek do czynienia z policja to wiedzial bys jakie to bydlo bez oglady i kultury i nie martwilbys sie ich warunkami pracy. biedaczek psychologa potrzebuje?? hehe , po nim to splynelo jak po kaczce pewnie ma gdzies, jednego bandyte mniej tak mysli i jasli myslisz ze sie przejmuje to jestes w bledzie na 100%, moze bedziesz mial kiedys zaszczyt sie tam dostac jako niewinny a wtedy wyrobisz sobie poglad na pewne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:29 smiesza mnie wasze opinie, typowe podejscie bydła - wyrazac swoją opinie nie znajac sprawy otuz oswiece was troche gosc juz raz uciekl im z komisariatu i tym razem myslal ze ucieknie po rynnie a tu zonk.. nie bronie policjantow bo oni tez zawinili nie pilnujac goscia tak ja trzeba ale postawicie sie w ich roli- odpowiedza za to nie ublagalnie a konsekwencje pewnie beda wysokie. Po kolejne to co wy sie spodziewacie hotelu 5 gwiazdkowego dla patoli i okolicznego bydła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 345 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.53.* 11.03.07, 20:53 to moze jeszcze cos ciekawe powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuse@tpsa.pl Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:01 zuziu, poslzo Fw z twoim postem na policje, i na abuse. Moze ciebie tez zaprowadza do kbla na 4 pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 10:34 ciekawe czy on przepraszał ludzi których okradał? pewnie wyrywając torebkę krzyczał:" ...bardzo przepraszam, ale zaraz wyrwę pani torebeczkę...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Jednego zlodzieja mniej... IP: 82.139.44.* 08.03.07, 21:17 Panie swiec nad jego dusza i przebacz mu wszystkie grzechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika bestia Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:15 "wysoki sądzie to dobry chłopak był i mało pił" ("Tata dilera" - Kult) Taaa jak zwykle prostackie tłumaczenia rodziców wybielające uczynki własnych dzieci, to, że kradł o czym zapewne wiedzieli - a jeżeli nie to co to za rodzice - poczytywali za oznakę "przedsiębiorczosci i sprytu" swej pociechy. Cóż parę staruszek z marnymi emeryturami będzie żyć nieco spokojniej, a ponieważ "natura nie znosi prózni" wkrótce jego zajęciem będzie sie trudnić kolejne "dobre i grzeczne dziecko", az do koejnej tragedii. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brx77 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.138.unknown.vectranet.pl 08.03.07, 23:41 Czy wy naprawde jestescie tak glupi i naiwni? Czy moze nie chcecie wierzyc ze on sam nie wypadl? Nie bierzecie pod uwage ze mu "pomogli"? Pomyslcie troche to nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.59.* 08.03.07, 23:58 Tatata i jeszcze założyli że pójdą na zasiłek dla bezrobotnych jak ich wypieprzą z policji za niedotrzymanie procedur.... gościu walnij łbem o beton bo ci się za bardzo kisi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 00:03 Nawet jak mu pomogli policjanci wypaść i uwarzam że i tak dobrze się stało . Świat przez to nie będzie gorszy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biber Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.tkdami.net 09.03.07, 01:08 Osobiście nie żal mi takich skurw...i bo za nasze pieniądze podatników siedzą sobie w celi. Jeżeli odbywał karę więzienia to pewnie przez pomyłkę :). Przez takich drani moja sąsiadka nieopodal Carrefoura upadając szarpnięta przez bandziora wyrywającego jej torebkę złamała poważnie rękę, natomiast bliska znajoma broniąc swojego łańcuszka na szyi w biały dzień została brutalnie potraktowana i również złamano jej kciuka. Jednego chwasta mniej. Amen +. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.tkdami.net 09.03.07, 00:04 Niewazne czy sam wypadl ,czy mu pomogli .Jednego bandyty mniej - wcale mi go nie zal ,ani jego rodziny. Pewnie poki uprawial ten proceder ,byli dumni ze maja zaradnego synka,a moze i sami korzystali z lupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiga Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.liwest.at 09.03.07, 10:30 Co za bzdury wypisujesz ze mu "pomogli"!!!!Pewnie myslal wyskakujac ze potrafi fruwac albo ze jest Supermenem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:10 masz racie napewno mu w tym pomogli nie raz słyszałam od kolegów ze straszai wychylaja przez okno oskarzonego zeby sie przyznali powiedzial z kim jest i bija tak własnie traktuja łby HWDP policij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty szrub Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 01:14 I bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.centertel.pl 09.03.07, 05:15 ... i bardzo dobrze sie stało, nie ważne czy to są już te sądy 24 godzinne czy jak by to nie nazywać, ale działa. Wprawdzie za kradzieże można mu było obciąć dłonie ale skoro już... NIech to bedzie przestroga dla innych. Napewno zal człowieka - nie bandyty... / zaczyna sie od torebek, później domki letniskowe, samochody, narkotyki, morderstwa. W tym przypadku przerwano tak "błyskotliwą karierę" DZIĘKUJĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 07:25 To czy ten człowiek wypadł sam, czy ktoś mu pomógł wykaże śledztwo. Gdybanie dlaczego go nie zaprowadzili na 3 piętro tylko na 4 jest takim zwykłym biciem piany bo ani ja ani ludzie którzy tu piszą pewnie tam nie byli i nie znają szczegółów sprawy. Osobiście uważam, że ten człowiek chciał uciec odezwał się swoisty instynkt zwierzęcy i skutki tego oto mamy. Może liczył, że się połamie ale ucieknie??? Policja nie ma żadnego interesu w tym by jakiś złodziejaszek stracił życie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel [...] 09.03.07, 07:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: -1! I oby tak dalej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:50 Jednego lobuza bedzie mniej w Radomiu. Prosze czesciej jeszcze kilku takich "skoczkow okiennych" moze bedzie troche bezpieczniej na ulicy i wzrosnie skutecznosc policji ha ha TAK TRZYMAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:14 józek masz dzieci zycze ci zeby twoje dzieci to spotkało a złodziej to nie człowiek zastanowił bys sie co piszesz nik nie jest swiety a ty rodzinne masz swieta zebys tak pisał a moze nie masz dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juziu [...] IP: *.tkdami.net 09.03.07, 08:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:29 Gość portalu: juziu napisał(a): > policjanci tłumaczą że kibel jest tylko na 4 piętrze, co oni za głupoty gadają > > ubikacja jest na każdym piętrze i to po dwie albo trzy, nie wiem po co ten pies > > zaprowadził go na 4 piętro ale brzydko mi to pachnie o kolega widze dobrze zaznajomiony z kiblami w komendzie.. > te osoby które są zadowolone że jest jednego złodzieja mniej pomyślcie trochę > nad tym, ponieważ nie liczy się co ten człowiek robił tylko to że żył, miał > rodzinę, dziewczynę i chciał się ożenić No i? Kto mu kazal krasc? Inaczej po co skakal? Batman czy co? > nie wierzę w to że wypadł sam nie musisz, pewnie nie wierzysz rowniez w to, ze kradl.. > psy ..e sku..syny co to twoj kolezka byl? teraz musisz sobie nowego kumpla na lowy wyszkolic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:52 okradli mi mieszkanie i to dwa razy w przeciągu jednego roku, poprostu to co nie zdążyli zabrać za pierwszym razem - zabrali za drugim...oczywiście winnych nigdy nie odnaleziono....nie jestem osobą zamożną ale przez takich sku....li muszę ciągle się dorabiać i jak wychodzę z domu lub wyjeżdżam na dłużej to zastanawiam się czy znów mnie nie okradną, czy nie będzie kolejnego telefonu z policji, że było włamanie....żyję ciągle w niepewności. A sąsiedzi nigdy nic nie słyszeli (mieszkam w bloku)....Żałujecie marnego złodziejaszka (może to był jego dopiero początek kariery)a kto ubolewa nad okradzionymi przez niego...Tak, pewnie byli frajerami/ami skoro się dali okraść jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:11 Szkoda mi tylko tego policjanta co go w kiblu pilnował TRZYMAJ SIĘ CHŁOPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:22 Ale sie wzruszylam Ciekawe czy takizlodziej okradajacy staruszki z torebek jest taki uczuciowy i wrazliwy? Czy wtedy jest "czlowiekiem" i wymaga szacunku i wspolczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margi Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 09.03.07, 12:15 Wszystko oki, mozemy roztrzasac to co sie stalo na wszystkie strony. Prawdopodobnie faktycznie sprawa jest nieczysta, ale jednego nie moge zdzierzyc - stosunku niektorych ludzi do policji!! Ja tez ich nie kocham, ale jednak nie odwaze sie nazywac ich psami itp. Sa wsrod nich ludzie uczciwi, ciezko pracujacy, narazajacy zycie, bysmy my - normalni ludzie - byli bezpieczni. A zreszta powiem tylko tak - nie znize sie do poziomu cwaniaczkow w dresach i o policjantach bede mowic - policjanci. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skocu Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:59 margi - popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.radom.pl 09.03.07, 09:39 I bardzo dobrze, że wypadł, "jednego chwasta mniej". Oby tak częściej, bo w imię czego wszyscy uczciwie pracujący ludzie mają płacić za utrzymywanie takich pasożytów w więzieniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:48 Właśnie - jednego złodzieja i bandziora mniej. Moja córka padła kiedyś ofiarą być może jego. Wyrwano jej torbkę gdy wsiadała do autobusu jadąc z uczelni brutalnie szarpiąc i popychając ją. Przeżyła ogromny stres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 85.112.196.* 09.03.07, 11:16 Nie tak dawno temu taki jeden wybił mi szybę w samochodzie gdy stałam na skrzyżowaniu. Myślał pewnie, że na siedzeniu dla pasażera leży torebka. Może nawet to był ten? Szkoda mi tej matki bo straciła dziecko ale nie będę nad nim płakała. Nie wierzę w cudowną moc resocjalizacji. Zmarły miał 23 lata, w tym wieku już się ma mocno ugruntowany pomysł na życie. To co zrobił świadczy, że życie miał gdzieś ale z dwojga zlego lepiej, że miał wlasne a nie cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.212.143.* 09.03.07, 11:20 np. wiekszosc z was siedzi teraz w pracy i zamiast pracowac p..li glupoty na forum.innymi slowy okradacie swego pracodawce.dlatego zawsze bedziecie dziadami i zlodziejami.poprawiliscie sobie juz samopoczucie?na ulicy tez jestescie tacy mocni?ilu z was stanelo w obronie ofiary przestepstwa.prosze o przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:30 Ja, ja się zgłaszam z postulatem w sprawie pokrzywdzonych : nie pozwólcie zamontować krat w oknie tego kibla. A przed przesłuchaniem - koniecznie dla delikwenta wiadro wody do wypicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:31 Gość portalu: dokladnie napisał: <cut> LOL, no wlasnie do roboty, cieplo chyba w Holandii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.212.143.* 09.03.07, 11:34 jak byscie szukali pracy wpadnijcie.gdzies was wkrece.hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 12:12 A moze by tak szanowny moderator pokasował juz kilka wpisów w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:17 tomus2221 napisał: > A moze by tak szanowny moderator pokasował juz kilka wpisów w tym wątku? Z uwagi na....? Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 12:19 Gość portalu: /me napisał(a): > tomus2221 napisał: > > > A moze by tak szanowny moderator pokasował juz kilka wpisów w tym wątku? > > Z uwagi na....? Wyłącznie z uwagi na niezbyt ładne słowa na k,ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:21 Nieprzesadzaj, pierwsze litery niepowinny nikogo razic..jak ktos pusci wiazanke w calosci to ok..ale tak..to chyba bylaby przesada.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 12:23 Zuzia napisała: h.. ci w dupe kazdy człowiek potrzebuje współczucia a ty i twoja rodzina to swieta Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 12:24 O,niewiem czemu mi wykropkowało samo:)Ale w jednym poście jest napisane całym zdaniem to co mi właśnie wykropkowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.212.143.* 09.03.07, 12:29 pewnie ona jest pelnoletnia heh he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu [...] IP: 195.212.143.* 09.03.07, 13:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:29 hehe,moze samo z automatu "wykropkowuje" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.212.143.* 09.03.07, 12:33 tak wlasnie jest ale niezawsze dziala.moze trzeba napisac ortograficznie.ch.. pisze sie przez ch Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 13:44 tomus2221 napisał: > A moze by tak szanowny moderator pokasował juz kilka wpisów w tym wątku? zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 14:43 isoxazolidine napisał: > tomus2221 napisał: > > > A moze by tak szanowny moderator pokasował juz kilka wpisów w tym wątku? > > zrobione No:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fr Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.33.* 11.03.07, 23:51 A co było w tych skasowanych wątkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:58 wybbrazsobie zejestem w domu. Ale wlasnie ja w autobusie linii 7 pomagalamczlowiekowiktoremu zlodziej ukradl portfel z kieszeni. Iwcale ni byloby mi zal gdyby tym "skoczkiem okinnym" byl wlasnie spotkany przeze mnie zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 13:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dokladnie Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.212.143.* 09.03.07, 13:14 musialby byc bardzo duzy.zreszta mieszkam na strzezonym osiedlu domkow w polnocnej holandii.raczej nic mi nie grozi hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.tkdami.net 09.03.07, 13:47 taki dobry jestes pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:14 zuziu bardzo "prosta" z ciebie osoba. Z bardzo ograniczonym zasobem slow i kultury i dobrego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
aga171202 [...] 09.03.07, 14:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany Re: -1! I oby tak dalej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:02 oby ciebie okradali co dziennie i najlepiej oddawaj torbkę z litości - to taki biedny złodziej i jaka praca stresująca, biednę dziecko musi sobie jakoś radzić a i nie zamykaj domciu niech ci wszystko wyniosą a ty dobrodusznie chwali ich za to!!!i miej serce dla złodziei i niech okradają twoje dzieci z telefonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /m Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:12 swoja droga dobrze, ze nikomu nie spadlna glowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislaw Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.212.143.* 09.03.07, 14:28 a bylo blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.58.* 09.03.07, 14:41 tak powinien kończyć złodziej i to inne barachło jak miał dziewczyne to powinien myśleć o pracy i o niej a nie okradać kobiety niech się pali w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:52 zuziu chyba strasznie lubisz ta pozycję skoro ciągle ja przywołujesz. Twój batman spadł i na pewnie czas będzie post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:00 Tylko my o tobie wiemy a ty o nas raczej nie. Szkoda ze w obliczu takiej tragedii nie zmieniłaś zadania co do profesji swojego gacha. To jest naprawdę smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:01 CO TY WIESZ O NIESZCZESCIU INNYCH LUDZI? JESTES TAK OGRANICZONA ZUZIU ZENAWET NIE JESTES W STANIE TEGO POJAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiderman Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:07 Zuziu czy ty naprawdę nie widzisz ze twój bohater był zwykłym złodziejem i bandytą? Z kimś takim chciałaś sobie ułożyć życie? Mieć dzieci? Cóż za krótkowzroczność. Współczuję ci. Poszukaj sobie kogoś lepszego kto wyprowadzi cię z tego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:12 posluchaj zuzienko dobrej rady Spidermana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga.es. Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.tkdami.net 09.03.07, 15:52 Zuziu...może juz wystarczy? Już sobie wystawiłas ładną opinię...Swojemu facetowi też:) Nikt o zdrowych zmysłach nie zadawałby sie z osoba z rynsztoka... Nie cieszy mnie smierć tego chłopaka bo nikomu jej nie zyczę. Ale złodziejami się brzydzę. Kiedys taki jeden padalec przeciął mojej mamie torebke w autobusie. Zaczęła krzyczeć a on próbował wypchnąc ją z autobusu. na szczęście zareagował kierowca. A żeby dodać całej sytuacji pikanterii i dowieśc tchórzostwa tego typu ludzi jak ten złodziej to dodam, że moja mama chodziła wtedy o 2 kulach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: isoxazolidine, do dzieła! IP: 85.112.196.* 09.03.07, 15:28 Znów nagromadziło się tu śmieci, posprzątaj, proszę! Nawet jeśli we własnej naiwności pomyślałam, że jednak może szkoda chłopaka (mógł się zmienić) to po tym co i jak pisze Zuzia nie mam juz żadnych wątpliwości. Musiał być taki sam jak ona (może nawet gorszy) a takiego nie żal. Pisząc w ten sposób Zuzia oddała jego pamięci najgorszą przysługę. Sam wymierzył sobie sprawiedliwość i ja zgadzam się z tym wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany Re: isoxazolidine, do dzieła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:58 złodziej - człowiek? morderca - człowiek? pedofil - człowiek? pijak za kierownicą - człowiek? gwałciciel -człowiek? zuzia - obrońca ucieśnionych, zgnębionych i napiętnowanych przez społęczeństwo - powyżej podanych "człowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 15:42 Ja bym wogóle skasował cały post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 195.117.112.* 09.03.07, 16:30 zuziu napewno znasz podobnych do niego gnoi ktorzy ci imponuja takim zachowaniem znajdziesz sobie drugiego w radomiu ich jak wiesz nie brakuje . a co do samego faktu to chyba dobrze ze sie tak stalo bo kara jaka by sad wymierzyl i tak nie byla by adekwatna do tego co uczynil tym ludziom co ich skrzywdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubany Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:04 nie płacz, nie płacz, bo tusz ci się rozmaże. I miej pretensje do całego świata, że twój zacny kolega okradał ludzi. Jeżeli ci tak bardzo na nim zależało i jego rodzinie to mogłaś poinformować jego matkę czym się jej synalek zajmuje i skąd ma na addidasy za 300 PLN. Jeżli Ci tak na nim zależało mogłaś go "nawrócić" żeby stał sie lepszym człowiekiem a nie złodziejaszkiem robiącym krzywdę innym. Tak krzywdę, czy ty nie widzisz, że on robił żle, że krzywdził innych. Dziewczyno ocknij się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:21 słuchaj oskubany jak bys chciał wiedziec to ja tego nie pochalałam zo on kradł i on nie był oskarzony o jakies torebki tak jak pisza gazety tylko o telefon wezway jego mame zeby odała za ten telefon i własna matka widziała smierc własnego dziecka czy ty bys chciałzeby twoja mama widziała twoja smierc i on juz sie zmienil juz nie kradł kazdemu człowiekowi nalezy sie szansa nawet temu naj gorszemu kazdy sie uczy na błedach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skocu Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:50 heheh - nie torebka tylko telefon - hehehe No to sorry, wielka róznica, nie powinien skakać tylko w kiblu się utopić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.55.* 10.03.07, 22:34 zuzia skad Ty wiesz ze on byl podejrzany za telefon nie za torebki i w ogole jakos duzo rzeczy wiesz,hee?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:42 bo akórat on był mojm sąsiadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.53.* 11.03.07, 18:56 jemu juz niestety nic zycia nie zwroci. nieszczesliwy wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.tkdami.net 11.03.07, 20:54 weź patologio zamknij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvana Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 83.18.74.* 09.03.07, 20:07 Te panna od tego skoczka, uspokój się bo ktoś po tobie może pojechać, tak ze będziesz wyglądać jak ten pasikonik po skoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozborn [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /me Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:52 LOL, i tym co..? "psą" ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.130.unknown.vectranet.pl 09.03.07, 21:04 Może to On wyrwał telefon mojemu bratankowi? Może to On wyrwał torbę kuzynce z 900 zł? Może to On zerwał z szyi łańcuszek koleżance? Może to On wyrwał torbę mojej koleżance z 500 zł? Może to On wyrwał torbę mojej koleżance z 260 zł i pobił ją? Ja go nie żałuję.Dobrze zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu 09.03.07, 22:11 tomus2221 napisał: > Ja bym wogóle skasował cały post. rozwazam tą ewentualnośc. póki co liczę jeszcze na opamiętanie coponiektórych i powrót na ścieżkę cywilizowanej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prem Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 10:21 Pewnie zastanowił się nad swoim życiem i... wiadomo. --- www.radom.vizz.pl - Radom Twoje Miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.dh-hfc.datazug.ch 09.03.07, 22:02 .....pewnie przykre.........ale ilu naprawde biednych okradl ???????? -- Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine --->>> zuzia 09.03.07, 22:14 uporczywie naruszasz netykiete i regulamin forum. chcesz dyskutowac na ten trudny temat - pokaz ze do niego dorosłas. prezentuj swoje zdanie wszem i wobec - od tego jest forum. ale trzymaj sie pewnych norm. ostrzegam: jesli nadal bedziesz kontunuowac swoja wulgarną tyrade - nie zostawimy tego tak. polecam głeboki wdech dla uspokojenia nastroju. pozdrawiam wieczorną porą isox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasikoń Re: --->>> zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:33 Zuzia,abstrahując od formy,która jest nie do przyjęcia,odrobinkę,ale jednak masz racji.Nie dane Mu było skorzystać z drugiej szansy.Tylko,że to On sam tej szansy się pozbawił.Jemu najbardziej potrzebna jest teraz modlitwa,a Tobie chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanval Re: --->>> zuzia IP: *.icm.edu.pl 09.03.07, 23:41 Może naćpany był i pomyślał, że drzwiami nawiewa... ale takiej wyrwy jak ta jego ostatnia to chyba żaden śmieciu nie ma na swym koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saudyjczyk Re: --->>> zuzia IP: *.210.unknown.vectranet.pl 10.03.07, 08:29 Włamywacze w areszcie Policjanci SPI zatrzymali dzisiaj (09.03) po pościgu dwóch sprawców włamania do samochodu skoda. Przed godz.11 oficer dyżurny otrzymał zgłoszenie, że na ul. Staszica dwóch młodych, zakapturzonych mężczyzn wybiło szybę w skodzie i ukradło torebkę. Na miejsc natychmiast pojechały patrole SPI. Policjanci w trakcie penetracji terenu zatrzymali sprawców (21 i 21 lat). Pierwszego na ul. Wernera, a drugiego na ul. Wolności. Odzyskano również torbę. Obu mężczyzn osadzono w PPdOZ. Na gorącym uczynku Policjanci SPI zatrzymali po pościgu 16-latka, który dzisiaj (09.03) ok. godz. 8 wyrwał torebkę z pieniędzmi 56-letniej kobiecie. Do zdarzenia doszło na skrzyżowaniu ul. Szerokiej i Natolińskiej. Sprawca podbiegł od tyłu do kobiety i wyrwał jej torebkę. Kobieta zawiadomiła policję. W bezpośrednim pościgu na ul. Garbarskiej policjanci SPI zatrzymali sprawcę. Skradzioną torbę odzyskano. Obecnie mężczyzna przesłuchiwany jest na KP3. Prawdopodobnie jest sprawcą innych tego typu przestępstw na terenie Radomia. 08.03.2007r., godz.17.30,ul.Traugutta – dwaj mężczyźni (27 i 28 lat) po przewróceniu na ziemię i zadaniu kilkunastu kopnięć doprowadzili do stanu bezbronności 27-latka i skradli mu kurtkę, telefon komórkowy oraz dowód osobisty. Mężczyźni zostali zatrzymani przez patrol Straży Miejskiej. Obu osadzono w PPdOZ, skradzione przedmioty zostały odzyskane. Postępowanie prowadzi KP1, którego policjanci będą wnioskować o tymczasowy areszt dla mężczyzn. te skur...... też niech skaczą - będzie mniej chwastów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: --->>> zuzia IP: 195.117.112.* 10.03.07, 13:51 j.w otworzyc wszystkie okna na wyzszych kondygnacjah i niech skacza pokolei, jak nie chca skakac to wypychac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: --->>> zuzia IP: 195.117.112.* 10.03.07, 13:56 i jeszcze zyczyc pomyslnych wiatrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanval Re: --->>> zuzia IP: *.icm.edu.pl 10.03.07, 15:00 Stawiam bilet wszystkim śmieciom i ogryzkom na ostatni lot, lot w jedną stronę. Zuzia lecisz? Bo liczba gratisów ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuse@tpsa.pl Re: --->>> zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:49 zuzia, lubisz internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: --->>> zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 09:20 Isox! Czy warto kontynuować ten wątek ? Zaciera się tu jakiś sens. czy chodzi tu o jakąś resosjalizację (kogo?) czy o dobre samopoczycie (czyje i po co ?). A może wreszcie trzeba powiedzieć. Ciszej nad tą trumną ! I tak normalnie po ludzku pomodlić się za aktorów tej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.07, 22:33 po 1 to byla jego czwarta ucieczka iostatnia wyrwa piorunochronu a po 2 pies tz przyjaciel i nie jest obrazliwe dla policjanta ,,chcialbym by byli w 100 proc psami to tylko plus ///mieliscie psa /// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: 82.139.59.* 09.03.07, 23:46 Nie znałem tego chłopaka, nie wiem kim był tak naprawdę, widziałem go po upadku, to był straszny widok ale i nie do pojęcia żeby ktoś normalny mógł się porwać na ucieczkę w taki sposób, jeżeli zrobił to w miarę świadomie to równie dobrze niedługo mógł by zdobyć broń i pociagnać za spust bez zastanowienia tak jak skoczył nie szacując konsekwencji, jeżeli nieświadomie to tym bardziej nie nadawał się do życia w społeczności mimo że był człowiekiem i z tego tytułu należy mu się modlitwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lio Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 08:54 a jak dużo kradł och jaki był pełen werwy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.brnt.cable.ntl.com 10.03.07, 13:24 jest toaleta na parterze kolo pokoju zatrzymani nie mowice ze takiej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:33 I bardzo dobrze jednego chwasta mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmo Re: Podejrzany wyskoczył z okna komisariatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 10:20 pewnie zastanowił się nad swoim życiem no i... wiadomo. --- www.radom.vizz.pl - Radom Twoje Miasto Odpowiedz Link Zgłoś