IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:58
wiecie co dziwewczyny:( mam totalnego doła- mam obwisłe cycki, nizgrabną
budowę ciała- szerokie ramiona i węższ tyłek, pełno pryszczy i krzywe zęby.
Dlaczego Bóg mnie tak pokarał i jestem takim kaszalotem??
Obserwuj wątek
    • Gość: kasienqa Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:03
      Oj chyba każda z nas(nawet najładniejsza) ma czasem takie momenty, ze się sobie
      nie podoba i jest załamana wlasnym wyglądem.Na szczęście to mija i znowu
      zaczynamy patrzeć na siebie nieco mniej krytycznie.Poza tym kazda znajdzie u
      siebie jakieś zalety-ja np. mam niezbyt duże piersi,ale za to mam szczupły
      śliczny brzuch, Nie mam też długich nóg,ale za to są one naprawdę zgrabne...
      itp.. Ty również masz napewno wiele zalet :)
      • Gość: kaszalot Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:37
        nogi też mam krótkie i krzywe, a brzuch duży...
        • Gość: kaszalot Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:40
          i nie mam zadnych zalet i nikt mnie nie kocha <beczy>
          • vanillaice Re: Porke?? 01.08.05, 18:44
            Chyba troszkę przesadzasz.Żadna z nas nie jest doskonała. Ja też mam pryszcze,
            wystające łopatki i chude żylaste ręce, ogólnie jestem chuda i żylasta i jakoś
            nie załamuję się. :)
            • Gość: PAKISTANKA Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:46
              chialabym miec takie problemy jak vaniliaice
              • Gość: kaszalot Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:51
                ja też:(
      • Gość: gruzinka Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:41
        ja mam kompleks grubego tulowia. czuje sie konkretnie jak "domek na kurzej
        lapie" posiadam rowniez kompleks grubych plecow. nieneawidze mojej postury ale
        z tego co ty piszesz to musisz byc naprawde BRZYDKA
        • Gość: picdus Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:44
          nie cialo, a dusza jst najwazniejsza. moja dziewczyna jest brzydka jak noc, ale
          kocham ja bo jest naprawde wsopaniela konbieta, to nic ze poczatkow mielismy
          problemy z moim johnem dalem rade i teraz odnieca mnie w niej wszystko, moze
          tez znajdziesz takiego jak ja , dla ktorego wyglad to wartosc drugorzedna.
          TRZYMAM KCIUKI ;)
          • Gość: fredka Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:46
            nasmiewaj sie dalej
    • Gość: Jo-asia Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:56
      najgorsze jest to, że takie laski jak Tynie mają zazwyczaj pieniędzy na
      stylizacje i młą metamorfozę i tp jest przykre, bo to może zdzialać cuda. Co do
      pryszczy idz do dermtologa, zęby aparat (zakładając, ze masz tą kasę).. a co do
      piersi itsd. Cwiczyć Cwiczy i Cwiczyć
      • Gość: fifka Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:56
        ile kosztuje aparat??
        • Gość: kaszalot Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:57
          ja Ci odpowiem 1,5 tysiąca łuk, dwa łuki 3 tysiące, ale to w moim mieście no i
          co miesiąć wizyta 50 zł.
      • Gość: kjaszalot Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:02
        wiesz, jak bede miała aparat to mi wyrwą 4 zeby. A z normalnymi kontaktami
        międzyludzkimi musze poczekać jeszcze 3 lata.:(
    • Gość: lilka Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:28
      o boże jaki masz prpblem, na bank jest duzo mniej atrakcyjnych dziewczyn.
      Zawsze moesz poćwiczyć, aparat, dermatolog no i fajne, modne ciuchy
      • Gość: slicznotka Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:32
        ja tam sie sobie podobam!!! jestem najladniejsz na calym swiecie!!!!
        • Gość: Kaszalot Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:34
          rzeczywiście budująca Twoja wypowiedz...
          • Gość: weronisia Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:41
            a ja mam duzy brzuch i pryszcze:( ale jakos z tym zyje
            • Gość: tinka Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:46
              mam male, obwisle cycki, pryszcze, wielki brzuch i tyłek O.o ale kazda potwora
              znajdzie w koncu swego amatora :-D
    • bzzzk Re: Porke?? 01.08.05, 20:19
      jakby się uprzeć, to w każdej części ciała mogę znaleźć coś "nie tak":) ale
      przecież nie o to chodzi! to, co możesz poprawić (w takim sensie, że strojem,
      makijażem, wizytą u dermatologa, aparatem itp.) spróbuj udoskonalić, a resztą
      się nie przejmuj, bo żadna kobieta nie jest idealna, to banał, ale tak jest. na
      pewno nie jest tak tragicznie, jakby się opisie wydawało, bo sama patrzysz na
      siebie bardzo krytycznie i te niedoskonałości wydają Ci się olbrzymie, a inni
      ludzie przecież nie analizują tak szczegółowo Twojego wyglądu:) nie opowiadaj
      wszystkim znajomym, że coś tam Ci się nie podoba, że coś jest brzydkie, bo
      wtedy zaczną się przyglądać specjalnie, a tak to pewnie nie zauważyliby tej
      wady nawet, a przynajmniej nie w ten sposób (jeśli sami dostrzegą, to po prostu
      zarejestrują i koniec, a nie będą rozmyślać na ten temat). wygląd to nie
      wszystko, i to też jest całkowita prawda, doskonal swój umysł i nie myśl za
      wiele o cyckach:) trzymaj się.
      • Gość: : Re: Porke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:59
        doskonal swój umysł,a jak bedziesz juz baaarrrdzo mądra to poszukaj dobrej
        pracy, zarób kuuupę pieniążków i zrób sobie kilka operacji ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka