Gość: Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:13 Szukam wokalistki do zespołu muzycznego, zapewniam dużo pracy i niezłe wynagrodzenie. Praca na 2 lata z góry zapewniona. 40-50 imprez w roku. Piotr 609-10-79-10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 08:34 Jakie to imprezki że jest ich tak dużo i jak dobrze płatne te imprezy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:12 Normalnie - gramy 36 wesel w soboty, 2 w piatek (warszawa) jedno we wtorek (warszawa), jedno w niedziele (radom) 8x poprawiny (10godz) to tak jak drugie wesele - (wesele na 250 osób poprawiny na 200) dochodzą jeszcze dancingi 1-2 razy w miesiacu (piatek) i festyny w wakacje około 4-6 razy. Pracy full. Dlatego jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszamy do współpracy - potrzebujemy wokalistki. Stawka pieniężna zależy od jakości wykonywanych usług - na scenie liczy się wszystko - głos, prezencja, temperament, wiek, odwaga, umiejętność zapanowania nad tremą, taniec, umiejętność kierowania publicznością, charyzma, umiejętność śpiewania na głosy, wolny czas przez 11 miesięcy w roku (urlop tylko w marcu) i wiele innych ... - nie pytajcie o cenę - wokalistka wokalistce nie równa i jest to sprawa bardzo indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.128.unknown.vectranet.pl 28.03.07, 23:30 Pytanie do zespołu gdzie gracie dancingi ? chciałam sobie potańczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagi Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.opera-mini.net 22.12.08, 17:22 Z kąd te wokalistke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 29.03.07, 15:25 ... - nie pytajcie o cenę - wokalistka > wokalistce nie równa i jest to sprawa bardzo indywidualna. Czyli zadowala was obojetnie jaka wokalistka - jednej zapłacicie mniej a innej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:16 Negra- dokladnie, moze byc obojetnie jaka, byle nie falszowala, była mloda, miała dobra prezencje, czula drugie glosy, itd..... dla mnie nie jest wazne jak ma na imie, i czy jest z dobrego domu. Zadzwon do mnie to się dowiesz - warunki finansowe zawsze w firmie są tabu - zaleza jedynie od umowy miedzy pracodawca a konkretnym pracownikiem i nie bedę rozmawiał o nich na publicznym forum. Rożni ludzie na roznych stanowiskach w przedsiebiorstwie zarabiaja odmienne pieniadze, i w systemie rynkowym jest to jak najbardziej normalna rzecz. Socjalistyczne czasy że wszystkim po rowno juz dawno sie skończyly i musisz się do tego nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 29.03.07, 22:51 To raczej tacy jak ty muszą zmienić rozumowanie,że za pracę oferuje się konkretne stawki.Bierz przykład z W.Brytanii,gdzie stawka jest podawana w ogłoszeniu i tym,którym to pasuje odpowiadają na ofertę. > dokladnie, moze byc obojetnie jaka, byle nie falszowala, była mloda, > miała dobra prezencje, czula drugie glosy, itd..... Wymagania postawione konkretnie,a teraz proszę o konkrety finansowe,bo tylko one mogą wpłynąc na podjęcie decyzji o chęci rozmowy z takim pracodawcą. Owijanie w bawełnę mnie nie interesuje,a to,że podasz info zapłaty na forum może świadczyć o twoim podejściu do pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:56 Sory ale już mi sie nie podobasz Negra - zamiast wspolpracy byłyby z Toba kłopoty - nie dzwon, poczekam na kogoś innego. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 30.03.07, 10:41 > Sory ale już mi sie nie podobasz Negra - zamiast wspolpracy byłyby z Toba > kłopoty - nie dzwon, poczekam na kogoś innego. Do widzenia. Nawet nie mam zamiaru dzwonić do pseudomenadżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 04.04.07, 14:16 Kolega Piotr to idiota polujący na naiwnych:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Szukam wokalistki do zespołu 30.03.07, 02:20 Może ja tak spokojniej postaram się zwrócić uwagę na pewne szczegóły (nie znam Piotra, ani jego zespołu, żeby nie było, że jestem "od nich"): Negra, zrozum, że w tym zawodzie wynagrodzenie często zależy od tego, co sobą reprezentujesz i jakie masz kwalifikacje. Nie trzeba jechać do W.Brytanii, żeby przeczytać ofertę pracy typu: przyjmę pracownika na zmywak, stawka 5zł (w Anglii funtów) za godzinę. Wymagana książeczka zdrowia, jakieś badania, "me" i "be" po angielsku i coś tam jeszcze. Tę pracę może podjąć prawie każdy. W muzyce ile zarobisz (Ty i zespół), zależy od wielu czynników. Np czy grasz na jakimś instrumencie? Większość wokalistek nie gra, więc jeśli grasz np na saksofonie i robisz to dobrze, to zespół nie musi zatrudniać saksofonisty i już twoja wartość rośnie. Znasz nuty, solfeż, podstawy harmonii, śpiewasz na głosy? Masz charyzmę? Oprócz utworów typowo weselnych potrafisz dobrze zaśpiewać, zagrać utwory rockowe, jazzowe, klasykę? Rozszerza się wtedy pole działania zespołu. Czy znasz jakiś język obcy i w jakim stopniu? Śpiewasz nieźle po angielsku, ale potrafisz też rozmawiać w tym języku, a może jeszcze w innym i znowu akcje idą w górę, bo zespół może podpisywać kontrakty dla zagranicznych firm, a nawet grać za granicą. Potrafisz poprowadzić ciekawie konferansjerkę, masz w sobie pozytywną energię i zdobywasz zaufanie gości - znowu plus. Do tego uatrakcyjniasz utwory fajnym tańcem estradowym i wyglądem? A może grasz dobrze np na skrzypcach czy harfie i możesz też uświetnić ślub w kościele grą lub śpiewem? Może masz swój wysokiej klasy sprzęt, nagłośnienie, mikrofon, efekty? Znowu za to skasujesz dodatkowe pieniądze. Może masz swojego busa i dzięki temu zespół może grać imprezy na wyjeździe, a Ty masz dodatkową kasę za transport. Takich "drobiazgów" jest mnóstwo i od tego zależy ile zarobisz Ty i zespół. Jeśli interesowały Cię szczegóły i wymagania, wystarczyło zadzwonić i dowiedzieć się bezpośrednio. Oferent i tak dużo powiedział, podając liczbę imprez. Skoro pytasz publicznie, ile możesz zarobić, to najpierw powiedz (też publicznie), co oferujesz. Może jak nie ten, to inny zespół zaoferuje Ci poważny kontrakt i satysfakcjonujące warunki. Gdybyś czuła muzykę, najpierw byś się zainteresowała, jaki jest profil zespołu, ich osobowości, co grają, czy możesz się przy tym realizować, czy ma to być tylko rzemiosło i męczarnia, wbrew temu, co chciałabyś śpiewać. To nie jest zawód dla typowych dorobkiewiczów. Muzykę trzeba kochać, czuć, żyć nią i poświęcać się dla niej. Wtedy dopiero będziesz miała zadowolenie z pracy. Myślenie typu "dajcie mi najpierw pracę, to się jej nauczę" w tym zawodzie nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.33.radom.pilicka.pl 30.03.07, 08:31 Niech Negra lepiej nie pisze co potrafi. Z takim nastawieniem to zespół musiałby być głupi żeby ją zatrudnić. Ja w zespole miałem już kilka wokalistek ale z takim podejściem to jeszcze sie nie spotkałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 04.04.07, 14:28 Dawno tak się nie ubawiłam.Twój tekst-tomekxyz-zapachniał mi żywym kabaretem:):):)Ludzie!!!!Ja zdaję sobie sprawę z tego ,że w Polsce jest dużo ludzi naiwnych,którzy te wasze(Twoje bajki)kupią ale pamiętaj ,że nie wszyscy! Naiwni-weżcie się w garść.Zespół weselny chce robić karierę na weselach????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Szukam wokalistki do zespołu 04.04.07, 22:21 Cieszę się, że Cię rozbawiłem, choć nie było to moim zamiarem. Jeśli uważasz, że zespół weselny to banda pijaków, chałturników, nie muszą znać języków, ani dobrze się wysłowić w swoim, mogą być niechlujni, zaniedbani i grać na byle czym, to widocznie niewiele widziałeś z życiu. Są różne poziomy wesel, gości i zespołów. Wiele z nich zajmuje się zawodowo obsługą takich imprez. Śmiejesz się z kariery na weselach, bo kto na nich gra, musi być niższej kategorii, niż ten, który wystąpił w TV, jak np Mandaryna, czy chłopcy ze sławnych boysbandów discopolowych? Zaczynali i do tej pory grają wesela, choć są znani w całej Polsce i za granicą mimo, że muzycznie do pięt nie dorastają wielu "chałturnikom". Takie śmieszne, że zespół na wesela poszukuje wokalistki umiejącej śpiewać w odpowiednich interwałach(na głosy), grającej na jakimś intrumencie, znającej podstawy angielskiego, żeby choć mogła prawidłowo tekst przeczytać i z dobrą prezencją? Zerknij sobie, tak z ciekawości na jeden z wielu przykładających się do tego, co robią (ja znam niektórych korespondencyjnie i jestem raczej z konkurencji, więc nie jest to żadna reklama). www.swingbrothers.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 05.04.07, 00:42 Ja też się przyglądam i widze ze "obserwator", to kolejna panienka, dla której rownouprawnienie powinno byc tylko przy wypłacie, a nie przy pracy. Pracować i umieć mniej niż faceci, nie inwestować, a kase wziąć po równo. Odpowiedz Link Zgłoś
halyna.b Re: Szukam wokalistki do zespołu 05.04.07, 10:06 E tam jakies swingbrotersi,lepij pwidz tomusxyz o jakim z nasygo podworka,moze to www.redcombo.pl dobre som,bo bym ich moze wziely na nase slubowanie.Tylko,zeby dobre były,bo jok ciotka z Hameryki psyjadzie to co bym sie nie musialy stydzic za ich pocynania scenicne.No i tego jezyka hamerykanskiego,zeby dobze znaly,bynajmniej ta spiewacka,bo inacej to ciotka nagoda ze wzieli my byle co,a my psecie chcymy najlepsych ni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 16:52 Kurcze!!! Ale Masz mniemanie o sobie.Ci co grają wesela też nagrywają płyty i dają koncerty.Zespół gra wesela bo musi zarabiać a wydaje płyty bo chce się realizować a żeby wydac płutę to trzeba zarabiać i kółko się zamyka.Dobra rada-zmień nastawienie do ludzi. A kapeli życzę sukcesów w poszukiwaniu normalnej vokalistki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tktelekom.pl 02.12.11, 22:09 Witam ...czy ogłoszenie nadal jest aktualne ?jesli tak to proszę o kontakt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Nawiąże współpracę z zespołem muzycznym IP: *.tktelekom.pl 02.12.11, 22:19 Jestem po studiach muzycznych gram na klawiszach oraz śpiewam .Mam doświadczenie sceniczne .Grałam przez kilka lat w zespole muzycznym .Doskonale znam repertuar weselny oraz biesiadny . Cenię sobie pracę oraz zaangażowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nawiąże współpracę z zespołem muzycznym IP: *.radom.vectranet.pl 16.01.12, 09:21 Proszę dać jakiś namiar na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 30.03.07, 11:05 Znam podobnego bajkopisarza(też Tomek z zespołu R...).Wymagajacy i bardzo dobrze,ale za wymagania na pewnym poziomie trzeba zapłacić,bo wciskanie kitu i czarujące opowieści tu nie wystarczą,a dobra wokalistka wcale nie musi mieć "busa" czy innego "Combo"(niezłe wymagania),do realizowania się w świecie muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Szukam wokalistki do zespołu 30.03.07, 12:10 Negra, są różna poziomy zespołów i wymagania. Także różne gaże. Nie musisz mieć oczywiście busa. To był tylko jeden z przykładów, co może mieć wpływ na dodatkowe pieniądze. Szkoda, że nie skomentowałaś innych, ważniejszych kryteriów, o których napisałem. Ten zawód nie jest dla dziewczynek szukających przygód, tylko wymaga poświęcenia i odpowiedzialności. Musisz się z tym liczyć, że w wakacje nie pojedziesz z chłopcem pod namiot na weekend, a imprezy są zaplanowane często na 2 lata z góry. Zapytałaś o gażę p. Piotra? Pisał, że praca dobrze płatna, więc o co Ci chodzi? Może wystarczy, że zabeczysz kilka piosek przez noc, bo wokalistaka jest im potrzeba tylko "na sztukę", i weźmiesz za to przyzwoite pieniądze, bez dodatkowej inwencji. Ja nie szukam wokalistki. Na szczęście mam taką, co rozumie na czym ten zawód polega. Zauważ też, że jako jedyny na tym forum nie jestem anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Szukam wokalistki do zespołu 30.03.07, 12:35 Święte słowa. Ale takie dziewczynki myślą że to taki łatwy zawód. I kasa leci strumieniami tylko za śpiewanie. Nie potrafi nic samemu przygotować dać coś od siebie ale wymagania ma niewiadomo jakie. Jeśli masz swój szprzęt i będziesz robić to co inni w zespole to pewnie kasa będzie po równo. Mne np. sprzęt w zespole kosztował około 80 tys. zł. Niech wokalistka zainwestuje takie pieniądze to może mieć potem jakieś wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Szukam wokalistki do zespołu 30.03.07, 12:52 Większość zespołów ma problemy z wokalistkami. Niewele z nich (wokalistek) potrafi potraktować zawód profesjolnie i odpowiedzialnie. Taka moda nastała 10- 12 lat temu, więc zespoły zaczęły zatrudniać wokalistki. Większość z nich traktuje to jako przygodę i myślą, że mogą przyjść na imprezę kiedy to im odpowiada, zabeczeć kilka utworów przez noc i wziąć kasę z wielkimi wymaganiami. Najpierw gwiazdeczki to nauczcie się podstaw muzyki i zaoferujcie coś konkretnego. A kasa będzie na pewno przyzwoita. Przypadek Negry jest dokładnym odzwierciedleniem dyletanckiego podejścia wielu młodych dziewczyn do tego zawodu. Negra, zrozum, że obserwuje Cię tłum gości weselnych i widzą, czy wkładasz serce w to co robisz, jesteś potrzebna zespołowi, czy tylko nieudolnie próbujesz robić dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 30.03.07, 15:20 Jak zespołowi potrzebna jest wokalistka tylo "na sztukę",to nic dodać nic ująć. W tym przypadku,żeczywiście ważniejsze będzie posiadanie "busa czy innego combo" od umiejętnosci wokalnych. Przypadek ten dokładnie odzwierciedla poziom niektórych zespołów muzycznych w Radomiu,ich sposób naboru współpracowników i robienie wokół siebie otoczki super muzyków.Jak jest naprawdę wie wiekszość ludzi z branży,a praca żeczywiście jest ciężka i wymaga poświęcenia,pełnego zaangażowania i umiejętności,tylko panowie menago nie potrafią tego docenić. Zwróćcie państwo uwagę jak szanuje się pracę wokalistki w tego typu zespołach > ... zabeczeć kilka utworów przez noc i wziąć kasę Dalsza dyskusja nie ma sensu. negra Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Szukam wokalistki do zespołu 30.03.07, 15:35 A możesz się pochwalić ilu letnie doświadczenie masz w tej branży? Bo ja myślę że masz z 18 lat i zielonego pojęcia o tym fachu. Naprawdę nie ośmieszaj się już swoimi wypowiedziami. Kto Ci dziecko zapłaci jeśli się nie wykarzesz. W każdej pracy jest okres próbny tak samo w zespołach. Przychodzisz na próbe pokazujesz co potrafisz i reszta zespołu ocenia czy będziesz dla nich przydatna czy nie. To ma być zgrany zespół a jak Ty rozmowę zaczynasz od tego a ile zarobię to wybacz zgrania nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Szukam wokalistki do zespołu 30.03.07, 16:19 To był tryb przypuszczający, nie stwierdzenie. Duże wymagania - źle, brak wymagań - też źle. Doczepiłaś akurat busa. A co z innymi, ważniejszymi cechami cechami, o których pisałem? Jakoś cisza na ten temat. Z takim podejściem lepiej zapomnij o tym zawodzie i skoncentruj się na ofertach z W.Brytanii, które tak sobie zachwalasz. Co do szacunku, to trzeba na niego zapracować. Na pewno nie takim podejściem i postawą rozczeniową. Nie padły żadne cyfry ze strony oferenta, a Ty z góry zakładasz, że owy menedżer to wyzyskiwacz i zbój. Jeśli jesteś tak dobra, to przecież możesz założyć własny zespół, zainwestować 100tys zł w sprzęt, wziąć na siebie odpowiedzialność, zarejestrować działalność i to Ty będziesz dyktować warunki i dobierać ludzi wg własnych kryteriów. Boisz się odpowiedzialności? Pewne wymagania nie są kaprysem zespołów, ale ogólnymi wymogami rynku w tym zawodzie, które decycydują, czy dany zespół ma rację bytu, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:59 To w lasnie mialem na mysli i spodziewam sie ze Negra nie jest z branży. Nie mozna zaoferowac komus konkretnej kwoty nie znając umiejetności wokalistki. Potrzebujemy drugiej wokalistki co nie znaczy "gorszej" - ta druga robi odpowiedni "klimat" drugimi głosami potrafi sie podporządkować innej osobie która śpiewa pierwszy głos - To bardzo trudne!!! I myślę że takiej osobie jestem w stanie zapłacić wiecej niż tej pierwszej. I przy tym niewdzięczna pozycja w zespole ponieważ ludzie nie potrafia tego docenić słysza tylko kto śpiewa pierwszy głos. Czuję że poprostu negra nie chce być tą drugą - ona wolała być pierwszą - wielka gwiazdą - i tyle. Niestety żeby być gwiazda trzeba na to zarobić. Przykład Kajah - niewielu wie że przez pierwsze 10 lat nagrała 20 płyt jako studyjna chórzystka - chociaż piosenki Kajah nie podobają mi sie to za te 10 lat w chórkach i wytrwałość cenię ja bardzo. Nadal szukamy wokalistki - "tej drugiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:22 gdybym był wokalistką to zadzwonił bym czym prędzej.50 imprez razy (nawet) 300zł to jak łatwo policzyć 15000zł rocznie kasy od której nie płaci się podatku i praca tylko w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 16:14 300 złotych to śmieszna kwota za całą no palenia głupa...taniość jest wszechobecna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Szukam wokalistki do zespo?u IP: *.plusgsm.pl 16.10.12, 15:01 A czy już ta całą wokalistke znalazłes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arivle Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:51 Zgadzam się z Tobą w stu procentach;) Muzyke trzeba kochać i nią żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.ext.uksouthgw.xerox.com 24.02.10, 13:11 hmm, szukam pracy tego typu, śpiewam w chórze, mam chyba wszystko prócz jednego - nie jestem pozbawiona tremy, szczególnie jak bym miała śpiewać solo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 20:11 No ja bym była chętna.Zgłaszam się gg:13636705 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 18:49 A skąd jesteście? Chętnie bym się dołączyła,zaczęłam gra na gitarze i chce sie coraz bardziej rozwijac. JEStem blondynką,śpiewac umiem,nawet nieźle. To mój nr 517300461 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:28 yy a z kąd jestes ? ja jeestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 00:31 TO ZADZWOŃ !!! Nr tel w pierwszym ogłoszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.spray.pl 04.09.08, 12:04 czesc tu karolina mam 17 lat gdybym byla w ciazy przyjalbys mnie do zespolu??? chcialabym zapewnic dobry byt mojemu dziecku nie uczylam sie w szkole za dobrze lubie spiewac choc czasem tez potrafie zafalszowac bardzo prosze o odpowiedxz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamiwes@gmail.com Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.01.08, 21:28 witam,czy nadal poszukujesz wokalistki do zespolu. A jaki to zespol? Mam doswiadczenie sceniczne i od kilku lat jezdze na kontrakty m.in. do emratow Arabskich. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Masternak Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: 194.181.132.* 26.01.09, 09:54 Dzień dobry-to się dobrze składa bo ja szukam zespołu by śpiewać na weselach jak by co to jest mój numer telefonu 693-042-802 mieszkam w Li[owej to jest wieś ale to co i to jest moje marzenie by śpiewać na weselach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 21:34 Witam.Czy ta oferta jest aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.09, 11:49 ok a z wymaganiami wiekowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.rybnik.vectranet.pl 01.02.12, 11:24 to prawda sama spiewalam i wiem jak to jest ,, chetnie bym sprobowala ale czy dam rade to bylo dawno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.chello.pl 21.10.08, 00:24 ile ma mieć lat taka wokalistka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka20 Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 12:12 siemka ja śpiewam już od paru lat może bym się nadała??? czekam na kontakt moje gg 10419874:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celowo anonimowy Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: 82.139.46.* 05.04.07, 21:00 A co do tej wokalistki panie tomkuXYZ..to myślę, że nie ma Pan co krytykować i wymagać bo gdybym ja miał zespół z taką wokalistką jak ta z Pana zespołu,to nie zamieszczał bym demówek na stronie internetowej.Byc może posiada ona te niezbędne atrubuty by zostać wokalistką, ale dwóch wg mnie najwazniejszych niestety nie...a mianowicie urody i pięknej barwy głosu.Co więcej, gdyby nie odpowiednie filtry w mikrofonie i nagłośnieniu, bardzo duże mankamenty w śpiewie owej Pani były by bardzo słyszalne.Maniera w śpiewaniu i mało profesjonalne "zaciąganie"- to w dwóch określeniach.Ale nie bede się znów tak rozpisywać bo zaatakują mnie zaraz oskarżenia ,ze jestem "z konkurencji"..a tak nie jest,chociaż z racji zawodu trochę sie na tym znam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekxyz Re: Szukam wokalistki do zespołu 05.04.07, 23:41 Najłatwiej anonimowo. Temat nie dotyczy krytyki konkretnego zespołu, ani wokalistek osobowo. Wyjaśniłem, jakie kryteria mogą decydować o ew. wysokościach zarobków, gdyż jedna z Pań, zanim się zaprezentowała, chciała najpierw publicznie poznać ich wysokość. Została za to skrytykowana i to nie przeze mnie, ale innych uczestników dyskusji. Nie ja jestem zleceniodawcą w tym wątku. Co do urody i barw głosu, to jest to w każdym przypadku sprawa gustu. To, co jednemu może sie podobać, dla innego może być fatalne. Nie ma głosów uniwersalnych i nikt nie jest w stanie śpiewać jednocześnie czystym, operowym głosem i np ostrym, rockowym z chrypą. Problem wokalistek jest o tyle złożony, że ich kariery trwają dość krótko, choćby ze względu na zmiany planów życiowych, macierzyństwo itd. I powtarzam, że to nie ja szukam wokalistki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 08:37 To ja cały czas szukam Piotr 0609-10-79-10 Na razie pusto w tej sprawie (czyżby wszystkie wyjechały do Irlandii?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 06.04.07, 08:57 Szukacie wokalistki do zespołu Kazuar www.kazuar.prv.pl? Przecież macie już 2 wokalistki. Potrzebna trzecia? Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Szukam wokalistki do zespołu 06.04.07, 09:00 Ja parę lat temu miałem ten sam problem. Przesłuchałem około 30 dziewczyn i niestety żadna nie nadawała się do śpiewania. Jedna która miała pojęcie o śpiewie po 2 imprezie stwierdziła że jest to za męczące. W naszym regionie naprawdę jest problem o dobrą wokalistkę. Teraz na szczęście mam dobrą wokalistkę która robi to dobrze i chce śpiewać. Bo pasja do śpiewu to podstawa. Jeśli jakaś dziewczyna chce zostać wokalistką tylko dla kasy to niech odrazu sobie odpuści. Życzę powodzenia w szukaniu odpowiedniej kandydatki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:47 Witam serdecznie! czy dalej poszukujecie wokalistli? jak tak prosze o kontakt, chetnie sie przedstawie i ewentualnie pojawie na probie. Jestem z okolicy Katowic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUSIATKO:D Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:14 Bardzo chetnie podejme sie takiej pracy:DDD ale mam 17lat moj mail aniaf90@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Wozniak Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:51 Podaje swoj telefon, jak aktualne prosze o kontakt: 0663 607 849. Jestem z okolicy Katowic. Mam 29 lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:30 Dziękuję wszystkim dziewczynom, które skontaktowały się z nami. Chyba już znaleźliśmy wokalistkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mala9973 Re: Szukam wokalistki do zespołu 24.04.07, 23:57 A ja myśłę,że nie ,jak Pan może proszę w tą sobotę przyjechać do Remizy do Wielogóry,na weselu,będzie śpiewać moja chrześnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 17:30 Do mela9973 Niestety pierwsza wolna soboto to 3.11.2007 - tak długo nie mogę czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiewacz koloratur Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:47 Spiewałam w opretce objazdowej oraz na weselach wiejsko-chłopskich,na odpustach koło karuzeli oraz w restauracjum do kapusty z grochem.Waga 100 kg po wypróżnieniu,biust 140 cm ,wzrost 125 cent,lat się nie liczy gdyz mam przerobiny PESEL.Oferójta na wójta . Ciuczki. PS.Dodaje i uzupełniem ,że moim śpiewem straszono małpy w cyrku jak nie chciały ćwicyć, a ponadto spiewałam (wróć) wyłam z bólu na akademijach i jubilieuszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 23:28 dobrze przesłuchują na komendzie.....może wam znajda wokalistkę(e) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka254 Re: Szukam wokalistki do zespołu 04.05.07, 15:34 Chciałam zapytać czy ta praca jest jeszcze aktualna? z racji tego że sie jeszcze ucze to chcę pracować gdzieś w pobliżu a w gre wchodzą okolice Płocka, Gostynina itd. śpiewa dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 17:36 To dla nas trochę za daleko - też wolimy pracować z kimś, kto blisko mieszka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 03.07.07, 22:41 mmm szukaccie wokalistki?? znam pewna przemila osobke... oprocz cudownego glosu posiada rowniez niezimska urode :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:10 Witam czy mogłabym sie dowiedzieć w jakiej miejscowości macie próby i skąd pochodzicie .Jestem totalnie zakręconą osóbką jesli chodzi o spiewanie chałturki itp jest to cos co uwielbiam robić całą duszą ,mogę wysłać utworek jeśli jest Pan zainteresowany jeszcze dodam równiez że angażuje sie w to co robie mam tez własny repertuar i szybko sie ucze pozdrawiam i czekam na odpowiedz Bea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Model Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:57 Pani Beo jesli jest pani zainteresowana prosimy o kontakt, lub prosze podac jak sie mozemy skontaktowac. Acha dzialamy w przedewszystkim w centralnej polsce. mode.ls@onet.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:37 To jeszcze raz ja hmm szkoda bo ja jestem z JASTRZEBIA woj.sląskie ale podaje mój meil maja379@op.pl pozdrowionak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:41 Witam szkoda bo jestem z Jastrzebia wiec to daleko woj sląskie ale podam meila jakby co maja379@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:20 Wątek już nie aktualny - znależliśmy wokalistkę, i to dzięki temu forum pozdrawiamy www.kazuar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica_18@o2.pl Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:04 jaki to zespol jesli mozna wiedziec........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 13:50 nie umiesz czytać, że wątek nieaktualny, więc co cie obchodzi jaki to zespół! W ostatnim wpisie jest podana nazwa zespołu. Skąd się biorą takie durne baby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica-18 Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 11:27 wpis ten kierowany jest na specjalne zyczenie przesympatycznego kolegi ''gosc'' :D..........durne babay powiadasz..ok......kazdemu zdarza sie cos przeoczyc czegos nie zauwazyc...ale wazne by czlowiek potrafil uczyc sie na bledach...thx za info teraz juz wiem byc moze ''durna''wtedy bylam jak to okresliles ale ''poprawka''juz nie jestem za to TY durnym zacofancem juz pozostaniesz :) milo bylo.. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa W. Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.icpnet.pl 13.09.07, 23:29 Witam! Jestem doświadczoną wokalistką z Poznania. Bardzo proszę o więcej informacji o Twoim zespole:)To mój e-mail: ewawiara1986@wp.pl Pozdrawiam! Ewa W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.aster.pl 25.09.07, 19:48 Jestem wokaliską zespołu rockowego ale radze sobie z każdą muzyką. śpiewac kocham i nie robie tego zle. adres doda202@op.pl prosze nie sugerowac sie loginem:) jest stary heh:) a co do pieniedzy to nie zalezy mi na nich wiec nie walcze o wysokie wynagrodzenie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 20:27 Pisałem już wcześniej - alew napiszę jeszcze raz Temat nie aktualny - już znaleźliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tktelekom.pl 04.10.07, 19:56 hej jestem zainteresowana ogłóoszeniem co mam zrobic dalej mamusika6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kocis74 Re: Szukam wokalistki do zespołu 04.10.07, 20:55 Najpierw nauczyć sie musisz czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 14:09 Chciałabym dowiedzieć się czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne i jakie są wymagania. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź e-mail: kropcia13@buziaczek.pl gg:5425092 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 12.11.07, 14:22 Wymagania masz napisane w poprzednim wątku przez kocis74. Tak! Najpierw naucz się czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 14:46 oh! Dzięki za powiadomienie. Nie szkoda Ci czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 14:47 oh dzięki za powiadomienie, Nie szkoda Ci czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Zamiara Wokalistka - ma predyspozycje IP: *.serv-net.pl 12.11.07, 16:20 Witam Czy ta oferta jest nadal aktualna ?? Jeżeli tak to proszę się ze mną skontaktować poprzez e-mail julita.oliver@gazeta.pl i proszę napisać jakie są pana oczekiwania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głowa boli Re: Wokalistka - ma predyspozycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 19:13 Normalnie ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.07, 13:21 Witam. Ostatnio pokazał się mój kawałek, oczywiście tylko pod pseudonimem. Margo- Dlatego Walcz. Nagrywałam w Warszawie w RT Studio. Śpiewanie to moje życie i pasja. Zerwałam kontrakt z wytwórnią, ponieważ wymagali rzucenia szkoły. Jeśli jest Pan zainteresowany, proszę o wiadomosc na e-maila: natalkadg@buziaczek.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeVer_StAr Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: 85.14.84.* 19.10.08, 20:38 Natalia, weź przestań kłamać bo to się coraz większy obciach robi. Nie jesteś margo, nie jesteś nawet do niej podobna. Nie znasz Gosi Andrzejewicz, nie występujesz w zespole rockowym, można by jeszcze długo wymieniać. Przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.gprs.plus.pl 17.12.07, 19:26 jakie to jest województwo??????? śpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:37 szkoda że nie umiesz czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguz Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: 195.205.202.* 14.01.08, 19:04 w jakim wieku poszukujesz wokalistki?? ja mam 15 lat i srednie doswiadczenie w wielu konkursach ale na scenie czuje sie bardzo swobodnie lubie spiewac i interesuje sie muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivonka Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 11:31 Witam mam 20 lat tworze muzyke śpiewam miałąm własny zespol ktory niestety sie rozpadl z powodow osobistych kolegow. Skonczylam szkole muzyczna i aktualnie szukam zespolu do wspolpracy. Moje gg 2325598 jesli jest Pan zainteresowany prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.hstl6.put.poznan.pl 30.01.08, 19:41 jestem zaintereowna woklem mam doswidzenie moj tel 504 606 927 poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespół Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.tkdami.net 04.02.08, 10:50 też szukam wokalistki kontakt do mnie: mailmoj2@o2.pl praca w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 10:34 Nadal szukasz wokalistki? A w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 11:34 mam 17 lat i talent,mój numer telefonu:)516793313 email: Mikidb16@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartka szukam wokalistki-zespół weselny Kraków i okolice IP: *.gemini.net.pl 08.02.08, 16:02 Poszukuję wokalistki do zespołu weselnego z Krakowa. Jedyne co wymagane to talent i zaangażowanie,czekam na kontakt : 603334210, gg:4082299, mail: kartka1980@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiabrzostek@o2. Re: szukam wokalistki-zespół weselny Kraków i oko IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.08, 05:43 witam jestem co prawda z katowic ale dojazd nie jest dla mnie problemem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: szukam wokalistki-zespół weselny Kraków i oko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 10:39 hej mam na imie Justyna bardzo bym chciała śpiewać ale nie wiem jak się za to zabrać więc pisze do ciebie jestem z okolic Częstochowy.Jeżeli była byś zainteresowana odezwij się na mój adres e-mail justys126@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: szukam wokalistki-zespół weselny Kraków i oko IP: 80.51.122.* 30.06.08, 10:41 Czy ogłoszenie jest nadal aktualne bo jestem zainteresowana?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wokalisteczka:D Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 15:40 Dzień dobry! Jestem 12-letnią wokalistką i szukam zespołu muzycznego. Jeśli jest pan zainteresowany to proszę o kontakt. Mój e-mail: polly12@op.pl (mam na swoim koncie dużo między szkolnych nagród muzycznych.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.quest-net.pl 27.03.08, 10:56 hey:) jestem zainteresowana Twoim ogłoszeniem.Mam bardzo dużo doświadczenie jeśli chodzi o śpiew.Mam tylko jedno pytanie: skąd jest zespół??bo ja pochodzę z warszawy tzn. z okolic warszawy, także jak jesteście zainteresowani i przede wszystkim jesteście z warszawy albo okolic to możemy się spotkać i porozmawiać. Jestem dyspozycyjna popołudniami, mam samochód i prawo jazdy wszędzie dotrę, pozdrawiam Milena kontakt:kruszynka_222@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 08:00 Witam szukam wokalistki do zespołu grającego po weselach i nie tylko jesteśmy zespołem grającym na żywo.Jesteśmy z okolic Garwolina .Zespół 4 osobowy wszyscy śpiewamy ale wiadomo dziewczyna jest potrzebna tel kontaktowy 502-343-668.mail boys401@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Żurawska Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 19:32 Witam, nazywam sie Natalia Żurawska, mam 17 lat i zawsze marzyłam o tym aby założyć własny zespół i zgłosić sie do studia nagraniowego. Jednak myśle że bardzo dobrym początkiem byłoby dla mnie śpiewanie na weselach wraz z zespołem. Mieszkam w Grójcu i byłabym tym zainteresowana. Załączam również link z moim nagraniem : www.youtube.com/watch?v=uuIRenZAcQI . Prosze o odpowiedź na mój e-mail : nat2997@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: pieknie spiewam i chcialabym robic to zawodowo IP: *.ujscie.net 29.03.08, 14:09 tylko jak sie wybic? dzisiaj ciezko jest sie wybic amatorom ja czuje ze zrobilabym duza kariere bo na to mnie stac moge spiewac zarowno w niskiej tonacji jak i w wysokiej to jest poprostu talent. jestem muzykalna po tacie moj tata był kiedys dj-em sam komponowl muzyke ktora ja naprawde kocham. co mam zrobic???? marzenia sa po to zeby je realizowac tylko w jaki sposob? moze ktos mi by w tym pomogl mam 22lata i ogromny potencjal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Martyny Re: pieknie spiewam i chcialabym robic to zawodow IP: *.tkdami.net 30.03.08, 17:36 podaj mi swoje namiary i napisz cos o sobie. na e-maila mailmoj2@o2.pl pilne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: pieknie spiewam i chcialabym robic to zawodow IP: *.ujscie.net 20.05.08, 10:29 moje gg zapomniałam podac ! oto nr.108248820 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:36 cześć-śpiew jest moim, życiem takie mam motto-napewno mnie znasz jesli oglądasz tV, ale ja coś wiecej chciałbym dowiedzieć sie o tobie oprócz nr tel. jestem z pod Poznania-muszę wiedzieć gdzie mieszkasz-inaczej nasza współpraca nie mam sensu-rozumiesz-trudno jeździć na próby np. 150km :) mój e.:mirka.wlkp@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:46 Jak byś była bardziej rozgarnięta, to byś zauważyła, że jest to radomskie forum (jakieś 400km od Poznania)oraz, że temat jest od bardzo dawna nieaktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivonka Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 11:37 Witam, jestem zainteresowana wokalem chce z kims wspolpracowac i spiewac jeszcze raz spiewac, skonczylam szkole muzyczna, spiewalam w kilku zespolach bralam udzial w wielu konkursach i tworze tez wlasna muzyke .chcialabym aby ktos zainteresowal sie moim wokalem i spiewal razem ze mna. moj nr gg2325598 jesli jest Pani zainteresowana prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Szukam wokalistki do zespołu IP: 83.2.231.* 14.07.09, 18:09 witam!Ja rowniez jestem zainteresowana "śpiewaniem"!od kilku lat spiewam w churku w kosciele i nie tylko! moj e-mail:marlena263@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś