Dodaj do ulubionych

fryzjer + wizażysta na ślub

09.04.07, 21:27
Witam,

Nie pochodzę z Radomia, ale właśnie w tym mieście odbędzie się moje wesele, w
związku z tym - szukam informacji o dobrym salonie fryzjerskim i wizazystce.
Będę wdzięczna za wszystkie adresy (telefony)i szczere opinie.

Pozdrawiam
PK
Obserwuj wątek
    • Gość: Miki Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: 88.156.76.* 10.04.07, 16:10
      polecam zakład fryzjerski zarówno damski jak i męski na Kusocińskiego 21
      fryzjerka młoda ale super doświadczona w swoim zawodzie tylko na takie fryzury
      odświętne trzeba się zapisać wcześniej
    • Gość: kati Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:13
      jeśli chodzi o makijaż to na Kierzkowskiej jest salon nazywa się
      chyba "Afrodyta" i jest tam kosmetyczka która super maluje. Ja miałam ślub w
      sierpniu umalowała mnie super i makijaz trzymał się cała noc. Naprawdę polecam
    • iwk2410 Re: fryzjer + wizażysta na ślub 13.04.07, 16:50
      Ja swój ślubny makijaż robiłam w Afrodycie na os. akademickim (Hallera 2).
      Polecam!!! Pracują na dobrych kosmetykach. Mam na twarzy niewielkie
      przebarwienia więc wizażystka wykonała makijaż na kamuflażach. Makijaż był
      trwały, utrzymał się całą noc. Oparł się także potokom (!!!)łez jakie wylewałam
      podczas błogosławieństwa.
      • szoko13 Re: fryzjer + wizażysta na ślub 08.05.07, 16:41
        Dziękuję serdecznie za odpowiedzi, a czy w tym salonie "afrodyta" można się
        również uczesać?

Pozdrawiam

PK
        • Gość: panna mloda Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.jjs.pl 08.05.07, 16:55
          a ja polecam fryzjera i wizarzystke na traugutta! zdecydowanie. Obeszlam caly
          radom zeby znalezc fryzjera ktory zrobi mi fryzure slubna(* mam bardzo dlugie
          wlosy) jedynie on sie podjela. Mowie o Pani Sylwi ktora pracuje w salonie
          fryzjerskim wlasnie na traugutta( nie pamietam nazwy), ale idac od stacji w
          gorke jest on po stronie prawej tuz przed skrzyzowaniem na pilsudskiego. Poecam
          z calego serca pania sylwei(ona mnie czesala) i pania Kasie. Obie sa super.
          chodze juz kilka lat tam jak mam jakies imprezy i zawsze jest super.
          Kosmetyczka-wizarzystka jest po przeciwnej stronie rowniez w salonie
          kosmetycznym, tam jest pani Emilia i Marta, polecam ta pierwsza choc obie ladnie
          maluja( ja kotrzystam na zmiane). Robia perfekcyjne makijaze, naprawde
      • Gość: makijaż Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.pr.radom.net 08.05.07, 17:13
        Ja robiłam próbny makijaż w Afrodycie na Hallera 2. Nie trzymał się aż tak
        długo jakby chciała (nie wytrzymał całą noc) i widać go na twarzy bardzo.
        • Gość: kudłacz Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: 82.139.53.* 09.05.07, 18:06
          różne są metody reklamowania działalnosci, można i tak.
          • Gość: ZADOWOLONA Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:33
            ZE SZCEREGO SERCA POLECAM PANIA MAGDE Z AFROSYTY NA KIERZKOWSKIEJ, SWIETNIE
            MALUJE(JEST ii WICEMISTRZYNIA POLSKI W MAKIJARZU). pRACUJE NA PROFESJONALNYCH
            KOSMETYKACH. MAKIJAZTRZYMAŁ MI SIE DO BIAŁEGO RANA PO CAŁYM UPALNYM CZERWCOWYM
            DNIU I NOCY. JEST TAM TEZ FRYZJER NA DOLE, POLECAM PANIA KASIE KTÓRA ZROBIŁA MI
            LOKI NA BOK(REWELACJA) WSZYSCY SIE ZACHWYCALI. W TYM SLONIE PRZYGOTOWYWAŁA SIE
            DO SLUBU RÓWNIEZ MOJA SIOSTRA I KOLEZANKI. WSZYSTKIE JESTESMY ZADOWOLONE. DO
            TEJ PORY TAM CHODZIMY. nAPRAWDE POLECEM.
            • Gość: kudłacz Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: 82.139.53.* 10.05.07, 02:26
              wiedziałem że chodzi o reklamę.
            • nelunia25 Re: fryzjer + wizażysta na ślub 10.05.07, 10:01
              ja również polecam Madzie z AFRODYTY na Kierzkowskiej, super maluje, makijaże
              barzdo trwałe, ja od kilku lat tam chodzę i zawsze super umaluje i paznokcie
              zrobi
    • Gość: xx Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.tkdami.net 09.05.07, 23:53
      szoko 13 ja jestem z białego i brałem w Radomiu slub od razu ci powiem ze jest
      klimat zupełnie inny Radom to specyficzne miasto
      • szoko13 Re: fryzjer + wizażysta na ślub 10.05.07, 09:14
        dzięki, przygotuję się na to:)
        • Gość: nika Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.tkdami.net 10.05.07, 09:56
          O jaki klimat chodzi ? Jeśli chodzi o pogodę to spoko, ale jeśli chcesz
          powiedzieć, że Radom jest na tyle specyficzny, że tu nawet śluby sa do bani to
          sie goń, wracaj skąd przyjechałeś.
    • Gość: imili86 Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:41
      super fryzjerka pracuje w byłym MiniMalu w Radomiu na ul Mireckiego 14 ja tez nie jestem z Radomia bo ze śląska ale naprawde super tam czesza na kazde wesele jakie mam czesza fajnie a i ja bede miala swoj slubw radomiu i tam bede sie czesala polecam Pania Mariole :) nr tel do zakład (048) 3340134 polecamgorąco :)no i życze szczescia
    • Gość: imili86 Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:43
      Studio Fryzur Dorota Monika Pysiak
      Radom, ul. Mireckiego 14, tel. 048 3340134 a dokladie masz tak :)
    • Gość: imili86 Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:44
      www.studiofryzur.euroadres.pl/ a tu masz stronke poszukałam w necie :) mam nadzieję ze sie przyda
    • Gość: imili86 Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:52
      jak bedziesz chciala jeszcze to moge ci przeslac zdjecie jak mnie uczesala na wesele w lipcu bo bylam jeszcze w pazdzienriku ale nie widac tak dobrze tylko meila bym musiala miec twojego
      • szoko13 Re: fryzjer + wizażysta na ślub 13.05.07, 19:27
        Dzięki za odpowiedź, bardzo chętnie - może być na gazetowego szoko13@gazeta.pl?
        Pozdrawiam serdecznie, już sama nie wiem który salon wybrać:P

Patrycja
        • Gość: imili86 Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:51
          zdjęcie wyslane mam nadzieję ze doszło :)
    • Gość: imili86 Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:02
      mam pytanie jesli mozna wiedziec na jakiej sali bedziecie miec wesele...bo chodzi mi o to czy ktoś ma jakies fotki z sali np w Gozdzie lub Klwatce...albo Zwoleniu /podzagajnik podobno tam jest jakas sala
      • szoko13 Re: fryzjer + wizażysta na ślub 14.05.07, 22:37
        My będziemy mieć gdzieś przy Banacha (... tak sądzę, nie opanowałam jeszcze
        nazw wszystkich ulic;)
        Natomist znajomi w czerwcu będą ślubować, a wesele właśnie w Klwatce, niestety
        nie mam zdjęć;( Słyszałam też że w Zwoleniu jest ładna sala?

• Gość: Lidka Re: fryzjer + wizażysta na ślub IP: *.tkdami.net 14.05.07, 16:08
      Pani sylwia jest OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka