Dodaj do ulubionych

sala weselna w kozłowie

IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.07, 00:33
witam!co myslicie na temat sali weselnej w kozłowie, oczywiście mam na mysli
sam wystrój, otoczenie, atmosfere itp. pomijając rzecz jasna obsługe i
jedzenie, gdzyż organizuje się to we własnym zakresie. jeśli ktos ma jakieś
uwagi na temat tego lokalu, czekam bo za 2 miesiące mam tam swoje
wesele,pozdrawiam wszystkich przedslubnych:)
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: sala weselna w kozłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 00:44
      Cześć byłam tam na wesele 2 lata temu i bardzo mi sie podobała ta sala, najbardziej ta w stylu wiejskim.Sama chciałam tam miec wesele ale jest za mała.Dobry wybór.Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: sala weselna w kozłowie IP: 82.139.55.* 20.05.07, 21:50
        Ta wiejskim stylu ładna, ale mała. Ta głowna sala jest niska, duszna i
        przypomina stołówkę. Bardzo kontrastuje z ta wiejska. Otoczenie raczej nic
        specjalnego poza zadaszeniem przy wejściu na wiejska salę, gdzie mozna
        posiedziec jak jest goraco. Dojazd kiepskimi drogami przez brzydkie wsie raczej
        mało atrakcyjny.
    • Gość: kate Re: sala weselna w kozłowie IP: *.tkdami.net 22.05.07, 13:20
      sala piękna i jedna i druga sama miałam tam wesele i było cudnie :) było ok 160
      osób i w sam raz, właścicielka super babka jak ktoś jest w porządku to ona też,
      a chyba lekka przesada, żeby rezygnowac z sali tylko dlatego że się jedzie
      przez wieś (!!!!), a co so sufitu, że jest niski to jest tego urok my mielismy
      woale z maluśkimi lampkami zawieszonymi nad stołami, które robiły niesamowity
      klimat - fakt kosztuje to dodatkowo 500zł, ale wesele ma sie raz w zyciu
      POLECAM sale w 100% my nie żalujemy, gościom chyba tez sie podobała bo juz mamy
      tam kolejne 4 wesela
      • Gość: Anka Re: sala weselna w kozłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:12
        Tak super urok niskiego sufitu, zwłaszcza w lecie i jak piszesz, przy 160
        osobach. Jeśli nie wynajmiecie za dodatkową opłatą tej wiejskiej sali, wtedy
        jest ona zamknięta, a wejście z innej strony. Klimatyzacji niestety tam nie ma.
    • Gość: gość Re: sala weselna w kozłowie IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 15:49
      wynajmuje tam sale i nie żadnych dodatkowych opłat za drugą salę, klimatyzacja
      jest, a sufit cóż wcale nie jest taki niski, w porównianiu z innymi salami, a
      dodatkowe światełka powiękaszaja i upiekaszają,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka