Dodaj do ulubionych

Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawskie

IP: 88.156.135.* 24.05.07, 18:46
I znowu w dupę...
Obserwuj wątek
    • Gość: mak741 Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawskie IP: *.tkdami.net 24.05.07, 20:05
      Przestań broniarzu pie..ć!
      • Gość: radomianin Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 88.156.135.* 24.05.07, 22:46
        Gość portalu: mak741 napisał(a):
        > Przestań broniarzu pie..ć!

I tak już w sierpniu zagracie w klasie niższej niż Broń (brak licencji), nawet
        sie na derby nie zanosi a to z tego powodu że w najbliższych latach pooglądacie
        plecy Broni...
        • Gość: maka jak to plecy? IP: 195.212.143.* 25.05.07, 07:21
          wasze plecy podczas ucieczki?was nawet nikt gonil nie bedzie.po probach
          zaprzyjaznienia sie z korona ktora zakonczyla sie obiciem waszych pysk.ow i
          strata szalikow nikt was nie traktuje juz powaznie.jednego lacha pozbyl sie
          drugi lach czyli ksp.fajnych macie przyjaciol glaby.to komu teraz bedziecie
          kibicowac
          • Gość: radomskipatriota Re: jak to plecy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:00
            radomianim, ale Ty masz ku.. kompleksy. Do "psycholożki" powinieneś zapieprzeć
            szybko.
            A co do obicia ryjów to fajnie musieliście wyglądać w Ostrowcu razem z Waszymi
            braćmi z Korony Kielce :-)
            Szkoda, że Wasza krótka "burzliwa" zgoda już się skończyła, bo pół Polski miało
            niezły ubaw.
    • Gość: abc Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawskie IP: 212.160.172.* 25.05.07, 09:02
      a ty synku nie pamiętasz ,bo byłeś wtedy w przedszkolu jak was legia i pogoń
      wybzykały.
      • Gość: maka Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 195.212.143.* 25.05.07, 09:13
        pamietam bo umiem czytac.a roznica miedzy Legia a korona jest dosc duza.ja p..
        jak mozna stac w jednym mlynie ze scyzorami
        • Gość: maka Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 195.212.143.* 25.05.07, 09:18
          zreszta jak mozna stac za tymi tchorzami i cpunami z polonii.pokazali na co ich
          stac.mam w d.. bron ale zrywanie zgody dla scyzorow buee.kazdemu w d.. wejda
          jesli ten ktos nie lubi legii.nie liczylbym jednak na wiele.i tak dostana w
          palnik jedni i drudzy bo sa slabi.nie probuje sie napinac bo top nie moje
          wyczyny tylko ostatnie dokonania legii ale przerastaja ich o glowe
          • Gość: abc Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 212.160.172.* 25.05.07, 11:16
            Czy Ty potrafisz tylko stawiać kropki w wyrazach niecenzuralnych?
            Troszkę interpunkcji bo nie sposób zrozumieć twojego bełkotu.
            Poproś panią od języka polskiego o korepetycje.
            ps nazwy klubów pisze się dużymi literami , ale to też pani ci wytłumaczy.
            • Gość: maka Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 195.212.143.* 25.05.07, 13:07
              nie martw sie o moja interpunkcje.twoja siostra obiecala mi pomoc.to dobra
              dziewczyna
    • Gość: radomianin Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 88.156.135.* 25.05.07, 13:02
      Bando zakompleksionych fanatyków mających problemy ze zrozumieniem tego co
      czytają! Wyjaśniam, nie interesują mnie żadne układy i układziki, nie
      interesuje mnie co myślą kretyni na temat zgody z Koruptorem (trzeba być
      bezmózgim imbecylem żeby wymyśleć taką sytuację) interesują mnie za to drużyny
      piłki nożnej obu klubów i na ich temat były poprzednie moje posty. Pisząc, że
      przez kilka lat pooglądacie plecy Broni mam na myśli, że nie zbliżycie się do
      klasy rozgrywek w których grać będzie Broń. Właśnie zaczyna się dla Radomiaka
      siedem chudych lat które Broń ma już za sobą. A co do uciekania i tym podobnych
      głupot to poczekam do sierpnia, zobacze jak się wtedy ponapinacie,
      w B klasie.......

Pozdrawiam normalnych!
      • Gość: kix Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: *.tkdami.net 25.05.07, 15:01
        masz racje - to juz po Radomiaku- ta druzyna nie ma zadnych podstaw
        organizacyjnych ani finansowych by istniec dalej w tej klasie rozgrywek.
        Mysle , ze twoje przewidywania co do losu Radomiaka - sprawdzą sie w 100 % .
      • Gość: Gela Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:03
        w kwestii kompleksów to mam odmienne zdanie,
        z tego co się orientuję to w artykułach o radomiaczku ostatnio więcej komentarzy
        brońków niż gołębiarzy, z czego to wynika nie wiem?????
        to raczej temat do rozważań socjologicznych,
        mam wrażenie że niektóre ekipy mają lepszy doping w necie niż na trybunach,
        natomiast jeśli tak pozdrawiasz normalnych to dołącz do ich grona
        i nie siej fermentu na forum kompletnie nie poświęconym Twojej drużynie,
        to przestało być zabawne
        • Gość: radomianin Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 88.156.135.* 25.05.07, 15:09
          Tak jak już wspomniałem poczekam do sierpnia, zobacze jak się wtedy
          ponapinacie,
          w B klasie.......
          • Gość: Broniarz Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 82.139.57.* 25.05.07, 16:41
            radomianin! Ale oni nawet nie mogą grać w B klasie od sierpnia. Żeby grać w B
            klasie trzeba zgłosić do konca maja nowe stowarzyszenie i drużynę, a tego co
            wiem to jeszcze tego nie zrobili. Będzie więc tak, że jeden klub upadnie, a
            nowego na czas nie zgłoszą i zostaną z ręką w nocniku...jak w Kozienicach.
            • Gość: radomianin Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 88.156.135.* 25.05.07, 18:56
              Gość portalu: Broniarz napisał(a):

> radomianin! Ale oni nawet nie mogą grać w B klasie od sierpnia. Żeby grać w B
              > klasie trzeba zgłosić do konca maja nowe stowarzyszenie i drużynę, a tego co
              > wiem to jeszcze tego nie zrobili. Będzie więc tak, że jeden klub upadnie, a
              > nowego na czas nie zgłoszą i zostaną z ręką w nocniku...jak w Kozienicach.

Kozienice z tego co sie orientuję zgłosiły drużynę i zaczynają rozgrywki
              właśnie w klasie B, co do koszernych to mają jeszcze 6 dni na podjęcie
              decyzji...
              • Gość: radomskipatriota Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 19:48
                I znowu net napinka ze strony "milicyjnych".
                Poczekamy, pożyjemy. Czas pokaże.
                I nie byłbym taki kozak bo Radomiak będzie istniał.
                A sfrustrowani kompleksiarze to chyba są z Narutowicza, co uwidacznia się po
                ilości waszych wpisów w nie swoim temacie.
                • Gość: radomianin Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 88.156.135.* 26.05.07, 00:00
                  Gość portalu: radomskipatriota napisał(a):
                  > I znowu net napinka ze strony "milicyjnych".
                  -Ale nie koszernych!!!
                  > Poczekamy, pożyjemy. Czas pokaże.
                  -Też tak mówię.
                  > I nie byłbym taki kozak bo Radomiak będzie istniał.
                  -Nie przeczę, będzie istniał w B klasie.
                  > A sfrustrowani kompleksiarze to chyba są z Narutowicza, co uwidacznia się po
                  > ilości waszych wpisów w nie swoim temacie.
                  -Co do wpisów to przypominamy się "Wybiórczej", a co do pisania nie na swój
                  temat to odwiedź forum Broni Radom i poczytaj wpisy swoich koszernych,
                  zielonych kolegów ze Struga, wpisują się jakby to ich forum było, banda
                  rabinów...

Bez napinki
                  Pozdro dla normalnych!
              • Gość: Broniarz Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 82.139.57.* 25.05.07, 19:50
                I tak podejrzewam, że miłosierny Władysław K. prezes ROZPN dopuści ich do
                rozgrywek klasy okręgowej za zasługi. Nawet gdyby mieli się zgłosić na tydzień
                przed rozgrywkami. Pompujcie dziennikarze ten zielono - biały balon....aż
                pęknie.
        • Gość: T@T Jak czytam ten "bełkot", to mnie smutek ogarnia .. IP: *.chello.pl 26.05.07, 00:23
          Szanowni forumowicze, trochę tolerancji dla poglądów "inaczejmyślących".
          Ja, mam propozycję: dajmy "dograć kopaczom" Radomiaka do końca sezonu, niech
          zajmą "zaszczytne" trzecie, do niczego niezobowiazujace, miejsce,
          a dziennikarze niech "wyleją morze krokodylich łez", i zarobią na wierszówkach
          za wstrząsające analizy "jak to niewiele zabrakło Radomiakowi do awansu, do II-
          giej ligi". A wtedy to sobie "nawrzucacie" Broniarze, tym co wolą Radomiaka
          i vice versa (podaję tłumaczenie słów: "vice versa" oznacza "i na odwrót").
          I to by było na tyle.
          • Gość: tajny Re: Jak czytam ten "bełkot", to mnie smutek ogarn IP: *.tkdami.net 26.05.07, 09:42
            masz racje - niech dograja do konca sezonu, przeciez radomiak - to chluba
            mazowsza - jak mawial pewien kibic z Kanady, ktory juz niestety nie udziela sie
            na tym forum.
            • Gość: Gela Re: Jak czytam ten "bełkot", to mnie smutek ogarn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 10:25
              pewne sformułowania tego wątku przypominają mi kilka sytuacji,
              pierwsza to derby łodzi z przed kilku lat, gdy z jednej strony
              ŁKS z drugiej Widzew ostro się wyzywali od ..........."Żydów",
              drugim razem niestety byłem świadkiem popisu kibiców białej gwiazdy na meczu
              kadry w Krakowie, zaczęli "lightowo" dopingując tylko swego Kulawika co nawet
              zainteresowanego wprawiało w zakłopotanie, potem przeszli do gnojenia
              Srutwy bo przecież to piłkarz Ruchu, a zakończyli mocnym akcentem
              wyzywając fanów craxy od "żydów", najgorsze, że mecz graliśmyz Izraelem,
              • Gość: gela Re: do T@T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 10:33
                ja raczej nie liczę na III miejsce, ponieważ w przypadku braków licencji,
                afery korupcyjnej itp może ono premiować barażami, niestety chyba czeka
                nas miejsce V, za tydzień gramyw łowiczu, nasi płkarze mimo co
                tygodniowych "męskich" rozmów przegrywają najważniejsze spotkania,
                czyli pelikan nam odskoczy, natomiast za nami finiszuje Świt,
                który ostro walczy o odzyskanie bodajże 5-u punktów, znając "sympatię"
                różnych okręgowych związków do naszego klubu poczekają z decyzją do końca
                rozgrywek i gdy będzie taka potrzeba oddadzą,
                chyba że ............
                stanie się cud
      • Gość: RRR Radomianinie! IP: *.domainunused.net 26.05.07, 10:54
        Kogo obchodzi Bron Radom? Kazdego prawdziwego radomianina pobchodzi Radomiak i
        taka jet prawda. nawrt jezeli nie dostaniemy licencji i bedizemy grac w A B czy
        C klasie i tak niczego to nie zmieni.Radom jest byl i bedzie Zielony, nawet jak
        Bron bedzie grala w lidze mistrzow
        • Gość: radomianin Re: Radomianinie! IP: 88.156.135.* 26.05.07, 11:38
          Gość portalu: RRR napisał(a):
          > Kogo obchodzi Bron Radom? Kazdego prawdziwego radomianina pobchodzi Radomiak i
          > taka jet prawda. nawrt jezeli nie dostaniemy licencji i bedizemy grac w A B
          czy C klasie i tak niczego to nie zmieni.Radom jest byl i bedzie Zielony, nawet
          jak Bron bedzie grala w lidze mistrzow

Nawet nie jestes w stanie pojąć jak bardzo się mylisz. Fanatyzm mózg ci chyba
          wyżarł. Wystarczył rok odkąd "Duma Radomia" spadła do III ligi i już zamiast
          8000 ludzi na mecze chodzi 1500, frekwencja nieustannie spada na co żalą się
          kibice Radomiaka odwołując się do dawnych czasów i meczu z Odrą w barażach, a
          tak na marginesie zdefinjuj słowo "pobchodzi"...
    • Gość: radomskipatriota Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 11:39
      Ach ci broniarze. Jakiś wysyp czy co. Dotąd na palcach jednej ręki można było
      policzyć cały ten skład ... a teraz ? :-)
      Co do Radomiaka to przestańcie pieprzyć farmazony o rozgrywkach w B klasie.
      Pewnie byście chcieli ale ... nie dla psa kiełbasa.
      • Gość: Gela Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 12:25
        niestety należy się zgodzić z tym że radomiak ma prawdziwych kibiców na dobre i
        złe ok 3 tys. reszta może wykazywać syndrom jadaru,
        przecież rezerwy będą zgłoszone do okręgówki, więc o co to bicie piany
        natomiast
        z tą ligą mistrzów to niezły zart choć to Tomek dziubiński jako pierwszy Polak
        trafił bodajże dla Bruggii w LM, to że Broń miała (powtarzam miała)
        najlepszą w regionie pracę z młodzieżą to fakt
        • Gość: radomianin Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 88.156.135.* 26.05.07, 12:50
          Gość portalu: Gela napisał(a):
          > przecież rezerwy będą zgłoszone do okręgówki,

Na to jest ścićle określony przepisami termin, a zarząd nic nie robi w tym
          kierunku....
          • Gość: Broniarz Re: Zieloni podejmują Drwęcę Nowe Miasto Lubawski IP: 82.139.57.* 26.05.07, 12:58
            Rezerwy funckjonują na bazie upadającego stowarzyszenia. Prawdopodobnie
            zaczniecie od okręgowki bo was dopuszczą do za "zasługi dla piłkarstwa ziemi
            radomskiej". Tak jak GKS został przez Śląski OZPN dopuszczony do 4 ligi.
            Jeśli chodzi o szkolenie młodzieży to w tej kwiestii iele się zmieniło w
            ostatnim roku. Faktycznie Broń nie może się równać w rocznikach od 88 do 92, bo
            prez cztery lata na Plantach zupełnie zaniedbabno szkolenie dzieci. Teraz jest
            już zupełnie inaczej. Ostatnie mecze w roczniku 94 Broń - Radomiak 3:0, w
            roczniku 96 Broń - Radomiak 3:1. W tej chwili na obiektach MOSiR trenuje 145
            dzieci w barwach Broni. Na Radomiaku dzieciaków jest około 120. Oczywiście ktoś
            powie, że nie ilość, a jakość się liczy. Dobrze...Tylko że na treningu Broni
            dzieci są wyposażone we wspaniałę stroje, każdy dostał piłkę, mają doskonałe
            warunki do treningu. Natomiast na meczu ligowym trampkarzy Radomiaka zauważyłem
            coś niebywałego. Schodzący z boiska dzieciak zdejmował zapoconą koszulkę aby
            mógł ją założyć wchodzący na boisko rezerwowy. Czyżby nie było więcej niż 11
            kompletów? Litości...już jesteście na poziomie B klasy. Panu Hernikowi tylko
            współczuje, bo sobie założył nieświadomie taki plecak.
            • Gość: kibice zielone psy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:39
              zaczynacie od okręgówki w sierpniu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka