IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:10
czy ktoś mógłby powiedzieć coś pozytywnego na temat tego zespołu bo po
przeczytaniu ocen o ich pracy zastanawiam się czy nie zmienić zespołu bo
niestety podpisałam już umowę :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Medium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:05
      Zespół budzi emocje ale nie jest zły. Więc jeśli już podpisałaś umowę to na
      pewno jej nie zrywaj. Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
      Robią swoje i to najważniejsze a Ty nie słuchaj innych. Jeśli Tobie się
      spodobało jak grają to ich bierz i nie myśl o tym co mówią inni. Masz się dobrze
      bawić na własnym weselu a nie myśleć czy ktoś inny zrobi to lepiej czy gorzej.
      Umowa to rzecz święta i nie wolno jej zrywać.
      • Gość: rusałka Re: Medium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:58
        ale może znajdą się jednak lepsi i będą chociaż śpiewać sami a nie wszystko
        udawać w końcu zapłaciłam za zespół a nie za puszczanie płyt, no i właśnie to
        ma być moje wspaniałe wesele i chciałabym żeby wszyscy się świetnie bawili!
        • Gość: Janek Re: Medium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:43
          Oczywiście że jest wiele lepszych zespołów tak samo jak i wiele gorszych ale o
          tym to się myśli przed podpisaniem umowy. To co się podoba jednemu nie musi się
          podobać drugiemu. Jak zerwiesz umowę to zaliczka przepada. Chyba że Ci nie
          zależy na zaliczce to szukaj dalej ale to nie wygląda ładnie. Sam gram po
          weselach i dla mnie podpisana umowa to świętość.Nigdy nie wypowiedziałem umowy
          chociaż na ten sam termin trafiały się grania za 3x lepsze pieniądze. Czegoś
          takiego robić nie wolno.
          • Gość: rusałka Re: Medium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:16
            tylko że zespół z podpisanej umowy i tego co mówią powinni się wywiązywać. Jak
            mówią że śpiewają wszystko na żywo i częściowo puszczają tylko podkłady
            muzyczne to tak powinno być. Na szczęście ja też mam wyjście bo jak zasięgnęłam
            opinii prawnej bo mam na szczęście w rodzinie prawnika, za nie wywiązanie się
            przez zespół z umowy nie tylko nie muszę płacić reszty kwoty ale żądać również
            zwrotu zaliczki. nie podpisałam umowy z dj-em tylko z zespołem i skoro sam
            grasz na weselach to powinieneś wiedzieć że to bardzo ważne.
            • Gość: Weselnik Re: Medium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:44
              Rusałeczko nie przejmuj się zbytnio tym że tak grają. Nawet te niby żywe składy
              jeśli grają to nie do końca na żywo. Radzę na co innego patrzeć bo to jest
              bardziej istotne. Jak długie przerwy robią żeby nie było że 20 minut grają a 40
              siedzą, Żadnych stolików z płytami i wizytówek na stołach. To już komercja i za
              takie coś się płaci. Wybić gwiazdorstwo z głowy przede wszystkim pani Izie,
              gwiazdami na weselu jest Para Młoda. Ale i nie traktować ich jak robola bo
              muzykant to jednak artysta i warto go docenić jeśli się sprawdzi.
            • Gość: Janek Re: Medium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:02
              Masz rację w 100%. Z umowy mają się wywiązać obydwie strony. Nie wiem co oni
              mają w umowie ale Ty wiesz co podpisywałaś i co sobie ustaliliście.
              • Gość: rusałka Re: Medium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:05
                dzięki, no może jednak za bardzo się przejmujęmoże nie będzie aż tak źle jak
                inni piszą :-)
              • Gość: :);):):) Re: Medium IP: *.tkdami.net 25.06.07, 00:39
                Każdy wybiera zespół na jaki zasługuje.......:)
                • Gość: gosc Re: Medium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:54
                  Dokladnie,
                  kazdy wybiera taki, na jaki zasluguje,

Bylem kiedys na weselu, co mlodzi czepiali sie wszystkich: kucharek, zespolu,
                  kamerzysty, fotografa, obslugi(kelnerek). A oni mieli tylko sie dobrze bawic a
                  chcieli nad wszystkim czuwac, w koncu wyszla kicha, bo w nieprzyjemnej
                  atmosferze nikomu nie chcialo sie pracowac !!!

uczestnik pewnego wesela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka