Gość: Agat IP: *.tkdami.net 02.07.07, 17:27 czy mozecie wypowiedziec sie na temat zepolu SAX ze Zwolenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathalie6 Re: zespol sax 03.07.07, 07:20 Już na tym Forum jest bardzo dużo o tym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kw82 Re: zespol sax 03.07.07, 22:33 Ja przeszukalam troche tego forum i nic nie znalazlam... Mozna prosic o nakierowanie? Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: zespol sax IP: *.tkdami.net 03.07.07, 23:44 podpisuję sie pod tym postem....również szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam....stąd to wcześniejsze pytanie.........dlatego moze jakieś namiary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: zespol sax IP: *.tkdami.net 04.07.07, 00:38 już mam, poszukałąm troche głębiej i....znalazłam;)......chociażby rok 2006 A co do SAXa to coś za dużo mają negatywnych opini....czy są aż tacy słabi?? nie załamujcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kw82 Re: zespol sax 04.07.07, 00:44 Hej! A masz juz z nimi podpisana umowe? Jesli tak, to na kiedy? Ja tez biore slub niebawem i tez mam ten zespol, i tez znazlam negatywne opinie, zwlaszcza o pani posel. Tez jestem zalamana!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniavi1 Re: zespol sax 04.07.07, 09:02 Uciekaj!!! Są tak zapatrzeni w siebie, że nie dbają już o profesjonalizm. Kiedyś może byli dobrzy, ale od tamtych czasów wiele się zmieniło. Pojawiły się młode zespoły, którym SAX, pod wzgledem repertuaru, umiejętności rozbawienia gości nie dorasta do pięt. Grają na żywo - to ich plus, ale mają tak fatalną wokalistkę, że nawet dla mało wporawionych słuchaczy jej śpiew jest nie do zniesienia. Odrębna sprawa to ich stosunek do klienta. Opisywałam już kiedyś naszą pamiętną wizytę u nich. W skrócie: "jesteśmy najlepsi, jak nie decydujecie się od razu, to my już u Was nie zagramy", "ja byle gdzie nie gram", "inne zespoły to dno" itp. To tylko niektóre perełki z wypowiedzi lidera. A już całkiem rozwaliło mnie stwierdzenie rzucone na koniec, jak widział, że nie jesteśmy "na TAK: "Wiecie, kim jest moja żona? Posłanką". Większego prostaka od lat nie spotkałam. Jak znajdę, zamieszczę link do naszego wcześniejszego wątku na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kw82 Re: zespol sax 04.07.07, 11:56 Do aniavi1 Wyslalam Ci prywatna wiadomosc na maila gazetowego. Bylabym wdzieczna gdybys zernela. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:18 MASAKRA, TRAGEDY!!!! , KATASTROFA !!!! Ze(p)sół może dobry???? sdla miłośników Leppera, Łyżwińkich, Pań: Beger & Hojarska > czyli Uciekaj jak najdalej. wlącz SAMOobronę przed Panią Poseł i jej Męzem. i to jak najszybciej!!!! Póki jeszcze czas i nie chcesz mieć hołoty na własnym weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: zespol sax IP: 217.97.156.* 04.07.07, 13:21 no właśnie!! tak sie niestety składa ze jestem w tej samej sytuacji!! Ale lipa!! Porozmawiajmy prosze o szczegółach prywatnie, dobrze?? proponuję GG. Mój numer to 9658447. Czekam niecierpliwie na kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:39 a ma ktos ich zdjecia chcialabym zobaczyc bo bylam na wielu weselach w tamtych okolicach i moze akurat oni graja..a z nazw niestety nie kojarze zespolu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kw82 Re: zespol sax 04.07.07, 17:42 www.zespolsax.republika.pl/ Tutaj jest link do zespolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:45 dziekuje :) za linka...obejrzałam teraz wiem w razie czego kogo mam omijac czytajac opinie:) ... a przyda sie bo pod koniec przyszlego roku bedziemy robic wesele :) ... mam dwa zespoly na oku chociaz jeden nie wiem z nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_kk Do imili86 04.07.07, 18:51 Te srebrne marynarki na ich stronie to najlepszy z trzech fatalnych kostiumów, którymi dysponują członkowie zespołu i z posiadania których są niezmiernie dumni - żenada. PS. Czy mogłabyś przesłać namiary na te upatrzone zespoły? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
imili86 agata_kk 04.07.07, 19:32 napisalam ci meila :) mam nadzieje ze doszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:57 Z urody to ta pani poseł podobna do pani poseł Hojarskiej. Ładna z niej kobitka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:04 Tu jest wątek o tym, że Pani poseł Paduch nie rozlicza się z działalności na imprezach, tylko twierdzi, że gra społecznie. Tak mówi w wywiadach. Jeśli więc gra za darmo, to nie powinniście tak jej krytykować, bo robi wam prezent :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=63962540&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=45195845&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:10 NAWET GDYBY PANI POSEŁ I JEJ MĄDRY MĄŻ-OSEŁ GRALI DARMO LUB CHCIELI DOPŁACIĆ ZA SWE WYSTĘPKI , TO NIECH GRAJĄ DLA VICE-PREMIERA & COMPANY, OCZYWIŚCIE BEZ SREBRNYCH MARYNAREK TYLKO W FIRMOWYCH KRAWATACH W PASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniavi1 Re: zespol sax IP: 212.244.174.* 06.07.07, 09:53 PAT - autor cytowanego wątku to mój narzeczony. Tak właśnie było, niestety. Do joanna_kw82 - wysłałam Ci maila na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:57 Poziom zespołu podobny do poziomu ugrupowania, który pani poseł reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: zespol sax IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:10 NIE SłYSZAłAM ALE JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś