Dodaj do ulubionych

zespol sax

IP: *.tkdami.net 02.07.07, 17:27
czy mozecie wypowiedziec sie na temat zepolu SAX ze Zwolenia??
Obserwuj wątek
    • nathalie6 Re: zespol sax 03.07.07, 07:20
      Już na tym Forum jest bardzo dużo o tym zespole.
      • joanna_kw82 Re: zespol sax 03.07.07, 22:33
        Ja przeszukalam troche tego forum i nic nie znalazlam... Mozna prosic o
        nakierowanie? Z gory dziekuje!
        • Gość: agat Re: zespol sax IP: *.tkdami.net 03.07.07, 23:44
          podpisuję sie pod tym postem....również szukałam informacji na ten temat i nic
          nie znalazłam....stąd to wcześniejsze pytanie.........dlatego moze jakieś
          namiary??
          • Gość: agat Re: zespol sax IP: *.tkdami.net 04.07.07, 00:38
            już mam, poszukałąm troche głębiej i....znalazłam;)......chociażby rok 2006
            A co do SAXa to coś za dużo mają negatywnych opini....czy są aż tacy słabi??
            nie załamujcie!!!!!!!!!!
            • joanna_kw82 Re: zespol sax 04.07.07, 00:44
              Hej!
              A masz juz z nimi podpisana umowe? Jesli tak, to na kiedy? Ja tez biore slub
              niebawem i tez mam ten zespol, i tez znazlam negatywne opinie, zwlaszcza o pani
              posel. Tez jestem zalamana!!!! :(
              • aniavi1 Re: zespol sax 04.07.07, 09:02
                Uciekaj!!! Są tak zapatrzeni w siebie, że nie dbają już o profesjonalizm.
                Kiedyś może byli dobrzy, ale od tamtych czasów wiele się zmieniło. Pojawiły się
                młode zespoły, którym SAX, pod wzgledem repertuaru, umiejętności rozbawienia
                gości nie dorasta do pięt. Grają na żywo - to ich plus, ale mają tak fatalną
                wokalistkę, że nawet dla mało wporawionych słuchaczy jej śpiew jest nie do
                zniesienia.
                Odrębna sprawa to ich stosunek do klienta. Opisywałam już kiedyś naszą pamiętną
                wizytę u nich. W skrócie: "jesteśmy najlepsi, jak nie decydujecie się od razu,
                to my już u Was nie zagramy", "ja byle gdzie nie gram", "inne zespoły to dno"
                itp. To tylko niektóre perełki z wypowiedzi lidera. A już całkiem rozwaliło
                mnie stwierdzenie rzucone na koniec, jak widział, że nie jesteśmy "na
                TAK: "Wiecie, kim jest moja żona? Posłanką". Większego prostaka od lat nie
                spotkałam.
                Jak znajdę, zamieszczę link do naszego wcześniejszego wątku na ten temat.
                • joanna_kw82 Re: zespol sax 04.07.07, 11:56
                  Do aniavi1
                  Wyslalam Ci prywatna wiadomosc na maila gazetowego. Bylabym wdzieczna gdybys
                  zernela.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: gość Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:18
                    MASAKRA, TRAGEDY!!!! , KATASTROFA !!!! Ze(p)sół może dobry???? sdla
                    miłośników Leppera, Łyżwińkich, Pań: Beger & Hojarska > czyli Uciekaj jak
                    najdalej. wlącz SAMOobronę przed Panią Poseł i jej Męzem. i to jak
                    najszybciej!!!! Póki jeszcze czas i nie chcesz mieć hołoty na własnym weselu
              • Gość: agat Re: zespol sax IP: 217.97.156.* 04.07.07, 13:21
                no właśnie!! tak sie niestety składa ze jestem w tej samej sytuacji!!
                Ale lipa!!

Porozmawiajmy prosze o szczegółach prywatnie, dobrze?? proponuję GG. Mój numer
                to 9658447.
                Czekam niecierpliwie na kontakt.
                • Gość: imili86 Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:39
                  a ma ktos ich zdjecia chcialabym zobaczyc bo bylam na wielu weselach w tamtych okolicach i moze akurat oni graja..a z nazw niestety nie kojarze zespolu :/
                  • joanna_kw82 Re: zespol sax 04.07.07, 17:42
                    www.zespolsax.republika.pl/
                    Tutaj jest link do zespolu
                    • Gość: imili86 Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:45
                      dziekuje :) za linka...obejrzałam teraz wiem w razie czego kogo mam omijac czytajac opinie:) ... a przyda sie bo pod koniec przyszlego roku bedziemy robic wesele :) ... mam dwa zespoly na oku chociaz jeden nie wiem z nazwy...
                      • agata_kk Do imili86 04.07.07, 18:51
                        Te srebrne marynarki na ich stronie to najlepszy z trzech fatalnych kostiumów,
                        którymi dysponują członkowie zespołu i z posiadania których są niezmiernie
                        dumni - żenada.
                        PS. Czy mogłabyś przesłać namiary na te upatrzone zespoły? Z góry dziękuję.
                        • imili86 agata_kk 04.07.07, 19:32
                          napisalam ci meila :) mam nadzieje ze doszedl :)
                    • Gość: gosc Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:57
                      Z urody to ta pani poseł podobna do pani poseł Hojarskiej. Ładna z niej kobitka.
    • Gość: Lula Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:04
      Tu jest wątek o tym, że Pani poseł Paduch nie rozlicza się z działalności na
      imprezach, tylko twierdzi, że gra społecznie. Tak mówi w wywiadach. Jeśli więc
      gra za darmo, to nie powinniście tak jej krytykować, bo robi wam prezent :)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=63962540&v=2&s=0
    • Gość: gość Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=45195845&v=2&s=0
      • Gość: gość Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:10
        NAWET GDYBY PANI POSEŁ I JEJ MĄDRY MĄŻ-OSEŁ GRALI DARMO LUB CHCIELI DOPŁACIĆ ZA
        SWE WYSTĘPKI , TO NIECH GRAJĄ DLA VICE-PREMIERA & COMPANY, OCZYWIŚCIE BEZ
        SREBRNYCH MARYNAREK TYLKO W FIRMOWYCH KRAWATACH W PASY
        • Gość: aniavi1 Re: zespol sax IP: 212.244.174.* 06.07.07, 09:53
          PAT - autor cytowanego wątku to mój narzeczony. Tak właśnie było, niestety.
          Do joanna_kw82 - wysłałam Ci maila na gazetowego.
        • Gość: jaco Re: zespol sax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:57
          Poziom zespołu podobny do poziomu ugrupowania, który pani poseł reprezentuje.
    • Gość: Karina Re: zespol sax IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:10
      NIE SłYSZAłAM ALE JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM
      ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA
      www.zespol-dakar.blog.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka