Dodaj do ulubionych

OBI ryszyło

07.07.07, 16:44
No i ruszył chandlel z chinskim szmelcem !!!!!!!!!!!
byłem dziś i przypomniały sie czasy komuny ludzie jak debile wyrywali sobie
chinskie drzwi ( zaznaczam lipa na maxa ) ,ale nikogo nie interesowało że nic
ten fajans nie warty ale TANIO !!!!!!!!!!!!!
Pozdawiam myślących ,nie dajmy sie zwarjować :)

Obserwuj wątek
    • b-ania Re: OBI ryszyło 07.07.07, 16:47
      O - obciach
      B - badziew
      I - i dla idiotów
      • Gość: zal ciebie Re: OBI ryszyło IP: *.100.udn.pl 07.07.07, 20:15
        Frustracja?CO zeby do Obi jechac trzeba na PKS czekac?
      • Gość: bardzo dobrze! Re: OBI ryszyło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:41
        konkurencja lokalna nie wytrzymuje nerwow????
    • Gość: Bob_rownik Re: OBI ryszyło IP: *.pia.airbites.pl 07.07.07, 17:15
      dobre :))))
    • Gość: hehe.com Re: OBI ryszyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:48
      z tymi chinskimi drzwiami to niezla jazda, sam szukalem drzwi, wertowalem net
      zeby jak najwiecej informacji chwycic, wszak to raz kasa, dwa, wymiana
      ewentualnego szmelcu, cokolwiek klopotliwa, wyrywanie oscieznic itd.
      Znalazlem m.in to:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25&w=60004836&a=60262896
      Polecam linki do zdjec, widac jakie sa antywlamaniowe...i jaka zapewniaja
      izolacje termiczna.
      Niemoglem uwierzyc, ze sprzedaja drzwi z blachy czarnej, to taka bez ocynku,
      rdzewieje od razu.
      • Gość: bob_rownik Re: OBI ryszyło IP: *.pia.airbites.pl 07.07.07, 21:52
        Chinczycy to moze niech za produkcje ryzu sie wezma bo drzwi to słabo to widze
        Pozdrawiam szcześliwych posiadaczy drzwi chinskich :))))))))))))))

ELO
    • Gość: Jan Re: OBI ryszyło IP: 82.139.42.* 07.07.07, 22:52
      Każdy kupuje to co mu odpowiada, wielu ludziom odpowiada chińszczyzna. A nie
      chińszczyzna to znowu taka dobra ? Jaka forsa taki wyrób i tyle.
    • Gość: oak Chinszczyzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:44
      Nie wiesz o czym piszesz, niedawno wrocilem z Szanghaju
      i po tym co tam widzialem stwierdzam ze jestesmy daaaleko za nimi..
      biurowce, fabryki , biurowce, fabryki i tak bez konca jedziesz i widzisz te
      ciągnące sie po horyzont fabryki WSZYSTKICH firm światowych...
      Nie bylem na tak zwanej prowincji ale Chiny to juz teraz jest problem dla nas
      europejczykow czy amerykanów...a za 10 lat naprawde bedziemy musieli z nimi cos
      zrobic jak tak dalej sie beda rozwijac.

Oczywiscie nie wszystko co tam powstaje jest dobrej jakosci, ale teraz tzw
      chinszczyzna dla mnie to znak jakosci..
      • Gość: Chińczyk Re: Chinszczyzna IP: 82.139.38.* 28.07.07, 08:30
        > biurowce, fabryki , biurowce, fabryki

...Obozy pracy...
    • Gość: video fajerwerki - kilkanascie sec video IP: *.pr.radom.net 07.07.07, 23:49
      Plik OBI.avi został pomyślnie wysłany na serwer WyslijTo.pl
      Możesz go ściagnąć z adresu: s004.wyslijto.pl/?file_id=39515921294327135129
    • Gość: JJK Re: OBI ryszyło IP: *.pr.radom.net 08.07.07, 11:02
      ten chandel to od chin ?
      Nie podoba się nie kupuj, mamy jeszcze wolny kraj.

Ale polacam zobaczyć co jest napisane na zdecydowanej większości sprzętu co
      jest dostępny w sklepach, a konkretnie gdzie został wyprodukowany.
    • Gość: posinaczony klient pracowików trzeba będzie jeszcze uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:14
      Obsługa sklepu (na stoisku z płytkami ceramicznymi) zachowuje się jak
      przysłowiowy kelner z PRL-u. Tak zostałem potraktowany, gdy przyglądając się
      cenom obsługa używając siły przestawiła mnie, bo stałem im na drodze. Mój błąd,
      mimo słabego wzroku powinienem być bardziej czujny podchodząc do stoiska gdzie
      obsługa porozumiewa się siarczystą „łaciną”. Na usprawiedliwienie zachowania
      mieli jedno wyjaśnienie – brakło im łańcuchów. Żadnego przepraszam tylko k…wa w
      tle.
    • Gość: posinaczony klient pracowików trzeba będzie jeszcze uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:14
      Obsługa sklepu (na stoisku z płytkami ceramicznymi) zachowuje się jak
      przysłowiowy kelner z PRL-u. Tak zostałem potraktowany, gdy przyglądając się
      cenom obsługa używając siły przestawiła mnie, bo stałem im na drodze. Mój błąd,
      mimo słabego wzroku powinienem być bardziej czujny podchodząc do stoiska gdzie
      obsługa porozumiewa się siarczystą „łaciną”. Na usprawiedliwienie zachowania
      mieli jedno wyjaśnienie – brakło im łańcuchów. Żadnego przepraszam tylko k…wa w
      tle.
      • Gość: client Re: pracowików trzeba będzie jeszcze uczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 15:21
        takiego pracownika wywalilbym na zbity pysk.
        • Gość: Bobik Re: pracowików trzeba będzie jeszcze uczyć IP: *.pia.airbites.pl 27.07.07, 16:51
          panowie nerwowi bez podniety jak nie pasi to wynocha wiesniaki !!!!!!!!!!!!!!!

Pozd
          • Gość: driver Re: pracowików trzeba będzie jeszcze uczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:10
            ja bylem w tym tyg wiele razy, po jakies srubki, docinane plyty itd pierdolki,
            zawsze milo z kulturka obsluzony
    • Gość: dżaga Re: OBI ryszyło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:14
      tam podobno nic nie ma, a jak już jest to drogie :-(
      • tomus2221 Re: OBI ryszyło 27.07.07, 23:27
        Gość portalu: dżaga napisał(a):

> tam podobno nic nie ma, a jak już jest to drogie :-(
        Tak nie ma nic,są 2 młotki i 3 gwoździe.A jak Ci drogo to sobie kup jakaś
        chińską wiertarkę za 30zł.
    • Gość: nie lubie marketow Re: OBI ryszyło IP: *.rad.vectranet.pl 28.07.07, 00:18
      skoro tak krytykujesz to po co tam pojechales w dzien otwarcia?moze tez jestes
      amatorem chinszczyzny(a propos HANDEL pisze sie przez samo H tylko Chiny przez CH)
      wiadomo ze w marketach ida na ilosc nie na jakosc jak ktos szuka czegos dobrej
      jakosci idzie do normalnego specjalistycznego sklepu gdzie na dodatek czesto
      jest taniej i obsluga wie co sprzedaje
    • Gość: K Re: OBI ryszyło IP: 82.139.48.* 28.07.07, 12:02
      Obi, Nomi, Praktiker - jedno i to samo. Towar ten sam , ceny podobne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka