kasieq1 07.08.07, 15:19 Czy ktoś korzystał z biura "ECCO HOLIDAY" w Radomiu? Będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Ecco holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:46 Polecam Itake z ecco nie korzystałem ale wybierając urlop wybrałem wypoczynek z Itaką kompetętna dziewczyna siedzi w biurze, którą serdeczne pozdrawiam ps jeżeli to czyta Panteon okazał sie złym -Nicolas Villas dużo leprzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ecco holiday IP: *.rad.vectranet.pl 07.08.07, 22:10 ortografia ponizej krytyki wszystkie biura takie same najlepsze najdrozsze niemieckie ale w nich za drogo inne mniej wiecej na tym samym poziomie kazdemu zdarzaja sie wpadki ja najlepiej wspominam pania chyba Monike(krotkie czarne wlosy i okulary) w biurze Sigma przy kosciele Mariackim maja duzo ofert roznych biur i fajnie sie z nia rozmawialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ecco holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:51 Kiedyś próbowałem, wykupiłem wycieczkę i ... tuż przed odlotem powiedzieli, że odwołana z braku chętnych, oddali pieniądze, ale co mi z tego jak zostałem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś