Dodaj do ulubionych

Narkotyki w Radomiu

• Gość: Ziko Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.radom.pilickanet.pl 26.02.04, 13:41
      Walczyć z dielerami za wszelką cenę!!!
      Uświadamiać dzieci i młodzież!!
      Łapanie tych,którzy spróbowali narkotyków
      i udowadnianie im,że są w narkobiznesie to
      tylko poprawianie statystyk policji.
    • Gość: Hipe Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.udn.pl 01.03.04, 18:41
      No i co to da, kolejny bzdurny artykol napisany przez jakiegos laika ktory
      slyszac jakies smieszne legendy ,tworzy pseudo relane wyobrazenie o handlu
      narkotykami...buehehehe.Co za debilizm.....Ale jesli w ten sposob mysli
      wiekszosc spoleczenstwa to brawo i zycze powodzenia w walce......nadaremnej w
      100%.Bo na chwile obecna to jakas polowa tego miasta to jest zdrowymi cpunami
      ale....co tu gadac.A policja.phhhhhhhhhh smiechu warte..chwala sie jakimis
      osiagniecami o ktorych ciezko powiedziec co kolwiek bo jak wiem to dilerzy nie
      zmienaja sie od lat a lapia jakis wypierdkow...Wsumie ogarniam smiechem caly
      system w ktory wszyscy wierza i popieraja nieudacznikow..!!
    • Gość: mis gogo Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 01.03.04, 22:58
      i chuj
    • Gość: uczeń Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.ib.com.pl 26.03.04, 13:26
      to dobrze że są narkotyki mozna sie zabawić
    • Gość: blebleble Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 19:43
      zalezy o jakie narkotyki wam chodzi bo jesli o zioło to jestescie debilami bo
      zioło jest zajebiste i nie jest to tylko moja opinia aLE WIEKSZOSCI KTÓRZY TO
      PALILI A KTO TEGO NIE SPRUBOWAŁTO GÓWNO WIE I PO HUJ SIE NA TEN TEMAT
      WYPOWIADA?????
      • Gość: kto ty? narkomani sa wszedzie IP: *.internet.radom.pl 19.04.04, 22:01
        debilami sa ci ktorzy mysla ze tzw "ziolo" to nie narkotyk a reszt ato sa
        lekkie albo ciezkie.gówno!To wszystko sa "dragi".Jedne uzalezniaja bardziej
        inne mniej.Palilem ziolo i inne ustrojstwa.wiec moge w tym temacie powiedziec
        tyle,ze jesli juz siegacie po tego typu używke,to najzdrowszą rzeczą jest
        wszystko to,co stworzyla natura.żadnej chemii.Ale pamietajcie-to tez jest
        narkotyk i glupi jest ten co mysli ze jak pali "trawę" to nie jest narkomanem.
        • Gość: rafał natorski Re: narkomani sa wszedzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 15:49
          wyszedłem na bucha, zaraz wracam
    • jacek.zaba Re: Narkotyki w Radomiu 05.05.04, 08:45
      Brawo Policja!!!
      Tylko czemu Policja radomska chwali się zatrzymaniem dwóch osób w Iłży. Tylko z
      tego co ja się orjetuje to wszyscy w Iłży zaopatrują sie w Radomiu. Może
      należało by wyciągnąć z tego jakieś konsekwencje.
    • Gość: penia Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.udn.pl 01.06.04, 16:02
      moim zdaniem powinno sie zdelegalizować hamburgery , chipsy i batony bo za dużo
      sie hajsu na nie wydaje a co do tego artykułu to uwazam ze powinno sie
      zdelegalizować hamburgery , chipsy i batony bo za dużo sie hajsu na nie wydaje;
      no i jeszzce powinno sie zlegalizować napoje helleny ? extasy
    • Gość: radomianin Re: Narkotyki w Radomiu !!! IP: *.udn.pl 02.06.04, 14:52
      Kazdy tak narzeka na narkotyki, ja tez jestem przeciwny twardym (ale to czyjas
      wola) a sprzęcik powinni zalegalizować tak jak w holandi, a wódka i papierosy to
      nie narkotyki, jeszcze gorsze niz trawa, w USA przeprowadzili badania i okazało
      się że marihuana jest najmniej szkodliwą używką, wyprzedzają ją papierosy i
      alkohol a więc legalize, a tak wogóle to politycy kradną na oczach i nikt nic
      nie widzi, pozdro wszystkim ziomom, HWDP wosztyl.
    • Gość: Kaktus Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:26
      Wszyscy mówią o tym że narkotyki uzależniają.Ale dlaczego nikt nie wspomni o
      alkocholu i papierosach kture uzależniają bardziej niż trawka czy
      haszysz.Alkochol i papierosy to też narkotyki tylko że
      legalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: erf Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:11
      za 6 zl?a gdzie bo ja o tym jeszcze nie slyszalam to chyba jakas promocja -70%
    • Gość: czytelnik Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 08:34
      I ci zdziwienie ?
      Jakie szanse na normalne życie ma dzisiejsza młodzież ?
      Więc w żyłę i odlot ....
      Kochane władze do roboty !!!
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka