Gość: Ziko Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.radom.pilickanet.pl 26.02.04, 13:41 Walczyć z dielerami za wszelką cenę!!! Uświadamiać dzieci i młodzież!! Łapanie tych,którzy spróbowali narkotyków i udowadnianie im,że są w narkobiznesie to tylko poprawianie statystyk policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipe Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.udn.pl 01.03.04, 18:41 No i co to da, kolejny bzdurny artykol napisany przez jakiegos laika ktory slyszac jakies smieszne legendy ,tworzy pseudo relane wyobrazenie o handlu narkotykami...buehehehe.Co za debilizm.....Ale jesli w ten sposob mysli wiekszosc spoleczenstwa to brawo i zycze powodzenia w walce......nadaremnej w 100%.Bo na chwile obecna to jakas polowa tego miasta to jest zdrowymi cpunami ale....co tu gadac.A policja.phhhhhhhhhh smiechu warte..chwala sie jakimis osiagniecami o ktorych ciezko powiedziec co kolwiek bo jak wiem to dilerzy nie zmienaja sie od lat a lapia jakis wypierdkow...Wsumie ogarniam smiechem caly system w ktory wszyscy wierza i popieraja nieudacznikow..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis gogo Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 01.03.04, 22:58 i chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.ib.com.pl 26.03.04, 13:26 to dobrze że są narkotyki mozna sie zabawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 19:43 zalezy o jakie narkotyki wam chodzi bo jesli o zioło to jestescie debilami bo zioło jest zajebiste i nie jest to tylko moja opinia aLE WIEKSZOSCI KTÓRZY TO PALILI A KTO TEGO NIE SPRUBOWAŁTO GÓWNO WIE I PO HUJ SIE NA TEN TEMAT WYPOWIADA????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto ty? narkomani sa wszedzie IP: *.internet.radom.pl 19.04.04, 22:01 debilami sa ci ktorzy mysla ze tzw "ziolo" to nie narkotyk a reszt ato sa lekkie albo ciezkie.gówno!To wszystko sa "dragi".Jedne uzalezniaja bardziej inne mniej.Palilem ziolo i inne ustrojstwa.wiec moge w tym temacie powiedziec tyle,ze jesli juz siegacie po tego typu używke,to najzdrowszą rzeczą jest wszystko to,co stworzyla natura.żadnej chemii.Ale pamietajcie-to tez jest narkotyk i glupi jest ten co mysli ze jak pali "trawę" to nie jest narkomanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał natorski Re: narkomani sa wszedzie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.04, 15:49 wyszedłem na bucha, zaraz wracam Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zaba Re: Narkotyki w Radomiu 05.05.04, 08:45 Brawo Policja!!! Tylko czemu Policja radomska chwali się zatrzymaniem dwóch osób w Iłży. Tylko z tego co ja się orjetuje to wszyscy w Iłży zaopatrują sie w Radomiu. Może należało by wyciągnąć z tego jakieś konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penia Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.udn.pl 01.06.04, 16:02 moim zdaniem powinno sie zdelegalizować hamburgery , chipsy i batony bo za dużo sie hajsu na nie wydaje a co do tego artykułu to uwazam ze powinno sie zdelegalizować hamburgery , chipsy i batony bo za dużo sie hajsu na nie wydaje; no i jeszzce powinno sie zlegalizować napoje helleny ? extasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Narkotyki w Radomiu !!! IP: *.udn.pl 02.06.04, 14:52 Kazdy tak narzeka na narkotyki, ja tez jestem przeciwny twardym (ale to czyjas wola) a sprzęcik powinni zalegalizować tak jak w holandi, a wódka i papierosy to nie narkotyki, jeszcze gorsze niz trawa, w USA przeprowadzili badania i okazało się że marihuana jest najmniej szkodliwą używką, wyprzedzają ją papierosy i alkohol a więc legalize, a tak wogóle to politycy kradną na oczach i nikt nic nie widzi, pozdro wszystkim ziomom, HWDP wosztyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:26 Wszyscy mówią o tym że narkotyki uzależniają.Ale dlaczego nikt nie wspomni o alkocholu i papierosach kture uzależniają bardziej niż trawka czy haszysz.Alkochol i papierosy to też narkotyki tylko że legalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erf Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:11 za 6 zl?a gdzie bo ja o tym jeszcze nie slyszalam to chyba jakas promocja -70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Narkotyki w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 08:34 I ci zdziwienie ? Jakie szanse na normalne życie ma dzisiejsza młodzież ? Więc w żyłę i odlot .... Kochane władze do roboty !!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś