ysaaa 23.08.07, 15:41 siedze w tej branzy i czytajac specjalistyczne raporty przy okazji trafilam na to: www.rnw.com.pl/articles/RNW_Magazine/3961.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wichajster Re: deweloperka w radomiu IP: 82.139.38.* 23.08.07, 16:48 Bardzo dobrze, czekam aby w mieście było więcej placów budowy niż osiedli już istniejących. Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: deweloperka w radomiu 23.08.07, 17:45 w kontekście Radomia nie wspomniano nic o wykwalifikowanej kadrze, uczelniach wyższych (tych istniejących i być może powstających). Miło jest przeczytać tak szczegółowy raport. Ja jednak zamiast kilkudziesięciu projektów i projekcików wolał inwestycje jak Ustronie wiele lat temu. Zgodnie z założeniem (za wikipedią) miała to być komórka będąca samowystarczalna, mająca własne centra handlowe, ośrodki sportowe itp. Moja idealistyczne podejście podpowiada mi, że w tym droga do rozwoju. Przykład bliski, bo z Kielc. Osiedle Ślichowice. Może nie idealne, ale z jakim rozmachem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MlodyRadomianin Re: deweloperka w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 18:42 Dziś juz niestety osiedli w Radomiu takich kompleksowych po 30 no 40 bloków sie nie buduje.W III RP nie powstało zadne nowe osiedle w Radomiu.Podobnie w Kielcach czy Lublinie.Z moich ocen i moich doswiadczen jako mieszkańca Radomia polecam mieszkanie na takich dzielnicach Radomia jak: Gołebiów II ,XV- lecie,Halinów,Wośniki,Gołebiów,Ustronie,Prędocinek,Śródmieście,Akadem ickie.Nie polecam i nikomu nie zycze mieszkac na bardzo zaniedbanych malo radomskich dzielnicach takich jak Południe,Borki i Michałów. MlodyRadomianin Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: deweloperka w radomiu 23.08.07, 18:50 Karol a co poddałeś ocenie aby polecać zamieszkanie na jednym a na innym osiedlu juz nie. Co takiego przeważyło za wybraniem osiedli które wymieniłes??. Nie mów mi tylko ze przede wszystkim bezpieczeństwo. Ja np nigdy nie chciałbym mieszkać na Wośnikach, ponieważ jest "upośledzone" infrastrukturalnie. Umotywuj swój wybór. Poza tym dlaczego nie wymieniłeś własnie osiedla Wośniki?, może dlatego że jesteś jego mieszkańcem? Odpowiedz Link Zgłoś
ysaaa do kr 23.08.07, 19:52 mlody idioto,a jakim prawem tworzysz wlasne rankingi osiedli???? sam jestes zaniedbany i to psychicznie przez rodzicow w momecie dorastania.odpiorkuj sie od MICHALOWA bo rece opadaja jak sie czyta tw debilne wynurzenia. ja osobiscie nikomu nie polecam (sobie tez nie) wiecej,czytania tw rodzacych sie w bolach,wypocin. adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo do ysaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 09:44 jestes wyjątkowo chamska. to forum nie jest dla takich jaki ty nemo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: do ysaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 09:47 i to nie jest, niestety, pierwszy przykład twojego chamstwa. KR nie grzeszy rozumem - to fakt, ale ktos taki jak ty nie powinien mówic na niego : idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Mało radomskie dzielnice??;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:49 Gość portalu: MlodyRadomianin napisał(a): Nie polecam i nikomu nie zycze mieszkac na bardzo zaniedbanych > malo radomskich dzielnicach takich jak Południe,Borki i Michałów. > "Mało radomskich"??? człowieku, o czym Ty piszesz? To jest ten Twój niby lokalny patriotyzm? A możesz uzasadnić ten swój ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: deweloperka w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:54 Z pewnością mieszkasz na Piotrówce. W duzo radomskiej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: deweloperka w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 22:43 Gość portalu: MlodyRadomianin napisał(a)to co napisał Ja wciąż czekam na uzasadnienie tezy o (nie)radomskich dzielnicach miasta.Jednak nabieram przekonania, że Młody rzuca jakies hasło i nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś