Dodaj do ulubionych

Ceny wesel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 14:05
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak kształtują się ceny wesel od
osoby w restauracjach lub domach weselnych w Radomiu i okolicach.
Interesuja mnie ceny na 2009 rok. Proszę o opinie na temat tych
lokali.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anulka Re: Ceny wesel IP: 82.139.42.* 09.10.07, 15:00
      Ceny są różne od 110zl wzwyż, ja płaciłam w tym roku 110zł i tylko musiałam mieć
      swój alkohol i tort - reszta w cenie, ale jak pytalam to wszedzie jest od
      120zł+tort, wódka, napoje, ciasta, owoce i cukierki. Warto pojezdzic i poszukac
      dobrej ceny, bo jest duza rozbieznosc w cenie pomiedzy lokalami.
    • Gość: ana-szydłowiec Re: Ceny wesel IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.07, 18:47
      ja mam termin na czerwiec 2009 w Lodowni w szydłowcu, sala jest świetna, właścicielka i obsługa też super. cena to 160zł/os ale Ty wstawiasz tylko alkohol i orkiestrę. tort, ciasta, owoce, 3l zimnego picia/osobe, 6 ciepłych posiłków, 15 zimnych przystawek, sala na około 150 osób, chodż moja przyjaciółka będzie miała ok 250 osób i powiedzieli jej że jest możliwość zajęcia sali pietro wyżej, w cenie. pytałam też w miejscowości Barak przy trasie E7 o salę (a jest ich tam 3, zależy na ile osób wesele) i tam z kolei powiedziała szefowa 120zł/os ale ciasta, tort, owoce we własnym zakresie plus alkohol i orkiestra oczywiście.
      • Gość: kpina Re: Ceny wesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:01
        Lodownia w szydlowcu nadaje sie na 120 osob powyzej tej ilosci
        goscie czuja sie jak sardynki w puszcze, orkiestra dodatkowo a co z
        fotografem i kamerzysta tez daja w tej cenie heheheh
        • Gość: ana-szydłowiec Re: Ceny wesel IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 19:11
          to chyba normalne ze fotograf i operator kamery nie jest w cenie.. na weselu nigdy nie byłaś/leś? a co do ilości osób w lodowni to... byłaś/leś kiedyś w lodowni w ogóle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka