agateczka1984 06.11.07, 10:52 Hej wszystkim. Mam pytanie czy znacie dobrego gastrologa który robi prywatnie gastroskopię?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyleczony Re: Gastrolog IP: 82.139.52.* 06.11.07, 12:01 Polecam dr Romanowskiego, ma prywatny ganbinet gdzieś na Idalinie, ale przyjmuje też w Mediconie an ustroniu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetax Re: Gastrolog IP: *.13.radom.pilicka.pl 06.11.07, 23:09 Tez polecam Romanowskiego badanie mimo iz nie nalezy do najprzyjemniejszych, przebiegalo w milej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:17 Witam Czy ktos miał robioną gasroskonie u tego lekarza?Ja tez mam mieć i strsznie sie boje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gastrolog IP: *.tkdami.net 06.11.07, 20:01 mialam, jest w porzadku, wszystko i tak robi jego asystentka, a on tylko paatrzy przez wizjer i pobiera material do badania. Nie jest to mile ale na szczeascie trwa krotko, wiec da sie przezyc. Nie boli, tylko mi przynajmniej trudno bylo powstrzymac odruch wymiotny. No ale jak trzeba, to trzeba :) Trzymaj sie, dobrze bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:02 Jeśli się boisz, to w Wa-wie robią gastroskopię w znieczuleniu (uśpieniu) w przychodni Polskiej Fundacji Gastroenterologii na ul.Waryńskiego 10A tel.825-62-99 lub 825-70-97. Tam pracują znakomici specjaliści m.in. z kliniki gastroenterologii Centrum Onkologicznego, którzy mają taką wprawę, że nawet bez znieczulenia nie poczujesz kiedy będzie już po badaniu. Robiłam tam kilka badań i nawet odruchu wymiotnego nie miałam. Wszystko zależy od sprawnej ręki lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Gastrolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:20 a ile taki zabieg moze kosztować???bo czuje ze mam wrzody:(:(: a nie chce czekac na zabieg w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś