Dodaj do ulubionych

W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa

21.03.08, 19:47
O w mordę! Całą noc chcą łazić po mieście i napie..ć w bębny???!!! Całe szczęście że u mnie tego nie robią... Nasłałbym zaraz policję.
Obserwuj wątek
    • ka12332 W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa 22.03.08, 12:57
      a co na to policja i wydział ochrony środowiska zajmujący się ustawowo hałasami
      ,śmieciami ,zanieczyszczeniem gleby i wód ?

--
      ksiezapedofile.info/
      • Gość: nick Re: W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 15:09
        nic, Policja, itp to normalni ludzie szanujacy tradycje. Od 40 lat
        nikomu to jakos nie przeszkadza, chyba, ze jakims balwanom z
        internetu.
        • pio765 Re: W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa 22.03.08, 15:34
          Wyzywanie ludzi mających inne zdanie niż twoje od "bałwanów internetowych", to taka twoja tradycja? bałwanie..
          • Gość: zonk Re: W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa IP: *.tkdami.net 22.03.08, 23:26
            a ja sie zgadzam, ze walenie w bebny przez cala noc do przyjemnych
            nie nalezy. I wobec tego niech sobie wala o6 jak sie cisza nocna
            skonczy, choc nie wiem czy kazdy chce byc w Wielkanoc obudzony o 6.
            Dobrze ze nie mieszkam w Ilzy
        • Gość: Ja Re: W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 11:57
          To tradycja na miare oczekiwan i horyzontow tych ludzi. Walenie w bebny... hm... Moze w tamtamy ? Co za folklor... Idiotyzmy jak na Podkarpaciu. W leb by sie walneli. Popija sobie chlopy i tarabania. Jakiez to tworcze...

• Gość: Radomiak W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 23:31
      Rok temu byłem na tym barabanieniu. Ot taka sobie tradycja. Na
      koniec policja skontrolowała moje papiery. Ot tak ,,bij" obcego.
      W tym roku nie pojadę, bo to nic specjalnego.
      • Gość: J-25 Re: W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa IP: 82.139.37.* 24.03.08, 22:22
        Od lat sie wybierałem i wrescie się udało, naprawdę warto było i wielki szacunek
        dla Iłży i za turnieje i za tą tradycję, która na szczęście nikomu tam nie
        przeszkadza.
        • sono_andrzej Re: W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa 26.03.08, 18:18
          Wspaniała i piękna tradycja. Zresztą podobnie jak ze ścięciem
          śmierci w Jedlińsku. Szkoda, że ogólnopolskie media milczały w
          przypadku obu tych wydarzeń. Uważam, że warto zainteresować media
          lokalnymi wydarzeniami płynącymi z wieloletnich tradycji.
    • Gość: luciak W Iłży będą barabanić na powitanie Chrystusa IP: *.aster.pl 26.03.08, 22:44
      Te same zdjęcia co w zeszłym roku? Fotoreporter zaspał?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka