Dodaj do ulubionych

Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI!!!

19.04.08, 19:59
Sobotnie wydanie Teledziennika było poświęcone odpowiedzi marszałka
Szprendałowicza na zarzuty Ryszarda Fałka, że Urząd Marszałkowski
odrzucił wnioski Radomia dotyczące wsparcia lokalnego sportu.

Szprendałowicz przytoczył przykład błędów formalnych wniosków z
Radomia. Tak więc mamy teraz czarno na białym ujawnioną
niekompetencję urzędników, głównie z-cy prezydenta Ryszarda Fałka.
Prezydent Kosztowniak powinien wyciągnąć konsekwencje z stosunku do
Fałka wraz z jego odwołaniem.
Radomia nie stać na partactwo i niedbalstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klute Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:18
      Problem polega na tym że symbolem tego miasta są ,partactwo ,powszechne
      olewnictwo , niedbalstwo i samowola.W ogóle to niebawem staniemy się skanasenem
      na tle rozwijających się ośrodków miejskich w Polsce.Tylko jak to wszystko
      zmienić ?
      • Gość: mimi Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 21:00
        i szara strefa.
        Skarbówka powinna mieć w Radomiu wiele do zrobienia.
    • Gość: seba Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:18
      Fałek po raz kolejny spartaczył ważną sprawę dla Radomia.
    • Gość: ramzes Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: 82.139.40.* 19.04.08, 21:26
      niech objawi lepiej prawde o sobie cwaniak
    • Gość: Ja Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 23:56
      Przykro to mówić, ale większość radomian, która głosowała na PiS okazała, że nie tylko brak jej wyrobienia, ale też wyobraźni i rozumu. Obiecano im gruszki na wierzbie a oni bezkrytycznie oddali swoje głosy w wyborach, pozwalając objąć władzę typkom bez żadnego doświadczenia, hipokrytom, partaczom a nierzadko zwykłym burakom. Chcieliście, to macie to co chcieliście.
      • Gość: WR Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: 82.139.54.* 20.04.08, 01:19
        Obawiam się, że gdyby teraz odbyły się wybory to mógłby wygrać je
        Kosztowniak. Media nie pokazują prawdy o żałosnym poziomie władzy,
        ludzie z ciemnogrodu nie myślą a my zostalibyśmy z Kosztowniakiem,
        pyskatym cwaniaczkiem i resztą PiS-owskiej grupy nieudaczników. Taka
        to uroda nie funkcjonującej demokracji. I wiecznie aktualne pytanie:
        co robić z tym fantem?
      • Gość: zonk Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.rad.vectranet.pl 20.04.08, 09:10
        alez w kazdych wyborach jest dokladnie to samo. Rzad Tuska nie
        spelnij ZADNEJ obietnicy wyborczej a i tak ma swietne notowania. Ot,
        jaki narod taka wladza. PAn Kosztowniak i Falek powinni odejsc ale
        obawiam sie ze nie dadza sie namowic na ten krok ;)
    • Gość: Pinki [...] IP: 82.139.33.* 20.04.08, 08:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: anty Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.60.udn.pl 20.04.08, 09:19
        a ty jakim śmieciem jesteś? brunatnym czarnym czy też może innym? to tak w żeby
        uporządkować dyskusje
        • Gość: new yorker Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 09:31
          Pinki zawsze będzie popierał fajtłapy bo one dają mu chleb.
          Oczywista oczywistość.
      • Gość: niepopis wyeliminować pinkiego! IP: 82.139.54.* 20.04.08, 12:34
        Szczekaj, szczekaj pinki to się doszczekasz. Na antysemityzm są
        paragrafy a ty już nieraz je przekroczyłeś. W tym tygodniu zgłoszę
        do prokuratury twoje najwspanialsze wypowiedzi, rozszyfrują IP i
        pójdziesz tam gdzie powinieneś już dawno być. Za twoje sianie
        nienawiści. Zapewniam cię.
        • Gość: Pinki Re: wyeliminować pinkiego! IP: 82.139.33.* 20.04.08, 13:38
          Zapraszam i czekam.Podaj mi tylko wcześniej definicję antysemityzmu.Czy
          niekochanie żydów jest już antysemityzmem?Myślę że wg twojej teorii tak.A
          straszenia i w ogóle sprawy nie boję się.Już admin miał mi ją zrobić i
          co?Prokuratura odmówiła bo nie dopatrzyła się zjawisk antysemityzmu.A ja tak
          bardzo chciałbym stanąć przed sądem, zrobić show medialny i wykrzyczeć przed
          światem co na ten ma do powiedzenia wiele milionów Polaków.
          • Gość: Pinki Re: wyeliminować pinkiego! IP: 82.139.33.* 20.04.08, 13:46
            PS.A zapewniam cię że mam wiele do powiedzenia.Szczególnie lekturę forumowiczów
            z forum ogólnopolskiego.Wszystko archiwizuję i byłaby niezła lektura z tego.
            • Gość: niepopis Re: wyeliminować pinkiego! IP: 82.139.54.* 20.04.08, 15:49
              No to cieszę się, że jesteśmy zgodni. Czekaj na zawiadomienie, a my
              sprawdzimy czy twoje poglądy podzieli prokurator. Ty będziesz mógł
              tylko odpowiadać na pytania, które będą ci zadawać a nie otrzymasz
              szansy na głoszenie swoich chorych przemyśleń i teorii.
    • czerwony_zlodziej_okradajacy_p Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI 20.04.08, 09:34
      Pomioty prominentnych działaczy PZPR łączmy się i wstępujmy do PO bo to jedyna
      alternatywa dla POstkomuny!
    • Gość: Adas Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: 82.139.40.* 20.04.08, 13:12
      spokojnie popieram PiS jedyną słuszną partie
    • Gość: Katrina Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 13:26
      Jedno jest pewne pan Ryszrad Fałek zawalił sprawę. Powinien odejść.
    • Gość: fdsa Fałek już dawno powinien zostać odwołany. IP: 193.111.144.* 20.04.08, 15:27
      Kompromituje siebie, a przy okazji Kosztowniaka. Zbyt wiele skandali
      miało miejsce w radomskiej oświacie za jego rządów. Chyba nigdy
      wcześniej regionalne media tak wiele nie rozpisywały się o naszych
      szkołach jak w ostatnich dwóch latach. W wielu przypadkach zamiast
      integrować środowisko nauczycielskie, doprowadza do jego
      dezintegracji.
    • sympatyk.pis Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI 20.04.08, 16:57

Wiele radomskich autorytetów przestrzegało mnie mówiąc: "nie znasz Ryśka od
      strony rządzenia. To całkiem inny człowiek. Nie liczy się
      z nikim i z niczym, a jakiekolwiek wcześniejsze przysługi, swoich do niedawna
      kolegów, nie pamięta. Liczy się władza i jego nieomylność".

Problem Fałka nie leży w tym, że jest źle przygotowany merytorycznie, bo jest
      dobrym fachowcem, ale w tym, że otacza się nic nie znaczącymi klakierami często
      wywodzącymi się z PZPR czy postPZPRowskiego układu. To typ człowieka, który -
      gdy jest w opozycji - biega od jednego do drugiego i użala się jak to jest mu
      źle i ile wycierpiał przez komunę, ale gdy dochodzi do władzy KOSI RÓWNO Z TRAWĄ
      SWOICH A TYCH KOMUCHÓW HOŁUBI I FAWORYZUJE. Z resztą KOMUCH to nie jest już
      słowo źle obrazujące kogokolwiek. Bardziej pasuje mi UKŁAD bo ten jest
      największym zagrożeniem. UKŁAD może tworzyć np. jeden człowiek "ze steropianu",
      drugi z SB, trzeci z PZPR, czwarty z partii rządzącej i bez względu na
      zmieniające się warunki geopolityczne UKŁAD cały czas ma się dobrze.
      Prezydent Andrzej Kosztowniak jest zbyt ufny i zbyt zajęty sprawami Miasta, żeby
      zajmować się ewidentnymi knowaniami i wzmacnianiem pozycji innych. Jednak im
      szybciej to wszystko dostrzeże tym lepiej dla niego i Miasta.
      PS.Uff, chyba powiedziałem za dużo. Ale mam do tego moralne prawo bo tysiące
      razy stawałem tu w obronie Fałka i będę tak robił zawsze jeśli chodzi o stronę
      merytoryczną. O innej stronie powiedziałem i tak za dużo.

RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!!

PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!!
      • Gość: ant Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 17:15
        Twoja definicja UKŁADU świetnie opisuje obecne ruchy kadrowe i
        decyzje organizacyjne. Dlatego Radom odnosi te "wspaniałe sukcesy".
        • Gość: niepopis Re: Szprendałowicz objawił prawdę o Fałku na DAMI IP: 82.139.54.* 20.04.08, 22:02
          I za to wszystko odpowiada Kosztowniak. Mądrość ludowa mówi: nie
          pchaj się na afisz jak nie potrafisz. A on dał się wypchnąć Suskiemu
          i...mamy niezły pasztet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka