Gość: radom IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:24 radomniak musi to wykorzystac 2 liga radomiak 2 liga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tantal Re: Stal - Radomiak 1:4 IP: *.chello.pl 21.09.03, 20:44 Gość portalu: radom napisał(a): > radomniak musi to wykorzystac 2 liga radomiak 2 > liga Ja, jak i zapewne wielotysięczne rzesze Radomian jestem za, tylko nurtuje mnie proste pytanie: skąd wziąć "kasę" na II-gą ligę w Radomiu? A może któryś supermarket, których jest tak dużo podzieliłby się swoimi dochodami? Chciałbym też zobaczyć jakieś konkrety ze strony władz miasta. Dotychczasowe działania były dobre i wystarczające na IV ligę i siłą rozpędu na początek III- ej ligi. Coraz bardziej realna szansa na II-gą ligę bez konkretnych działań już dzisiaj (czytaj zapewnienia "kasy" Radomiakowi) skończy się, ze względu na opieszałość i brak inicjatywy ze strony władz Radomia, jak dotychczas większość dobrze zapowiadających się inicjatyw, czy to w biznesie, czy w innej sferze życia społecznego w Radomiu. Wykorzystajmy tę szansę "pokazania się" Radomia na szerszym forum niż III-cia liga piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tantal Re: Stal - Radomiak 1:4 IP: *.chello.pl 21.09.03, 21:10 Gość portalu: Tantal napisał(a): > Gość portalu: radom napisał(a): > > > radomniak musi to wykorzystac 2 liga radomiak 2 > > liga > > Ja, jak i zapewne wielotysięczne rzesze Radomian jestem za, > tylko nurtuje mnie proste pytanie: skąd wziąć "kasę" na II-gą > ligę w Radomiu? A może któryś supermarket, których jest tak dużo > podzieliłby się swoimi dochodami? Chciałbym też zobaczyć jakieś > konkrety ze strony władz miasta. Dotychczasowe działania były > dobre i wystarczające na IV ligę i siłą rozpędu na początek III- > ej ligi. Coraz bardziej realna szansa na II-gą ligę bez > konkretnych działań już dzisiaj (czytaj zapewnienia "kasy" > Radomiakowi) skończy się, ze względu na opieszałość i brak > inicjatywy ze strony władz Radomia, jak dotychczas większość > dobrze zapowiadających się inicjatyw, czy to w biznesie, czy w > innej sferze życia społecznego w Radomiu. Wykorzystajmy tę > szansę "pokazania się" Radomia na szerszym forum niż III-cia > liga piłki nożnej. Komentując wypowiedź internauty z Kanady, byłego mieszkańca Radomia dopisałem mały tekścik, który zakończyłem pytaniem - propozycją: "No trzeba mieć miłe wspomnienia wyniesione ze swojego miasta rodzinnego aby żyjąc 15 lat w dalekiej Kanadzie kibicować Radomiakowi. A może poszukajmy jeszcze w innych miastach świata ludzi którzy mieszkali w Radomiu kiedy Radomiak grał w I-szej lidze. Może by stworzyć jakąś fundację o nazwie, np: "I-sza liga na 100-u lecie RADOMIAKA". Co na to władze RADOMIA? Uważam za wskazane powtórzyć ten tekst i wtym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !plum! Re: Stal - Radomiak 1:4 IP: *.mediacom.pl 21.09.03, 21:04 Wachowicz swoją pierwsza bramkę strzelił głową, ale nie "szczupakiem"!!! Po prostu skoczył wyżej niż Kowalski... ;) A graczem meczu powinien być Rosłaniec - strzelił gola, wypracował karnego i wrzucił dokładnie na głowę Wachowicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tantal Re: Stal - Radomiak 1:4 IP: *.chello.pl 21.09.03, 21:30 To należy wybrać obu najlepszymi na boisku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Stal - Radomiak 1:4 IP: *.tkdami.net 21.09.03, 23:14 RADOMIAK TO JEST POTĘGA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek68 Re: Stal - Radomiak 1:4 IP: *.radom.leased.ids.pl 22.09.03, 16:33 trzeba wykorzystać dobre wyniki drużyny,atmosferę w klubie i zespole,postawić cel awans do drugiej ligi,szukać sponsorów i utrzymywać dobre kontakty z zarządem miasta. Odpowiedz Link Zgłoś