Dodaj do ulubionych

Łuczycki na prezydenta Radomia!

05.07.08, 02:50
Senator to chyba jedyna osoba która pracując w parlamencie działała na korzyść naszego miasta. Mam nadzieje że za 2 lata będzie startować bo osobiście mam dość kliki Kosztowniaka którego wyciągnięto z kapelusza, bez przygotowania i zrobiono prezydentem Radomia przez fryzjera z Grójca.
Senator Łuczycki na Prezydenta Radomia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pinki Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: 82.139.33.* 05.07.08, 08:04
      Czy to ta osoba która na Ustroniu jako jedyny członek rady nadzorczej nie
      otrzymał absolutorium?Ciekawe dlaczego mieszkańcy Ustronia tak go ocenili pomimo
      że kolega poseł pościągał posiłki?
      • Gość: szuman2 Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: 82.139.44.* 05.07.08, 08:34
        Nie opowiadaj dyrdymałów. Gdyby nie Andrzej Łuczycki Ustroniem
        rządził by do tej pory pewien pan K., a mieszkańcy słono płaciliby
        za jego radosną tworczość.
        • jestem.jaki.jestem Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! 05.07.08, 08:49
          Jak ktoś mi pisze,że ktoś jedyny coś robi to ja takiego gościa
          omijam z daleka.
      • Gość: z walnego Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 10:11
        Gość portalu: Pinki napisał(a):

> Czy to ta osoba która na Ustroniu jako jedyny członek rady nadzorczej nie
        > otrzymał absolutorium?

Pinki/Pinokio wrednie łżesz
      • Gość: sympatyksypatyka Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: 88.156.68.* 08.07.08, 10:22
        bo większość to Pisowcy w tej radzie. A jak rządzą to sami widzicie, albo
        popytajcie sie ludzi z Ustronia
    • Gość: aa22 Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 09:34
      Nie, znowu otoczy się wianuszkiem partyjniaczków. Ten urząd należy sprywatyzować.
      • Gość: mała Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.internet.radom.pl 05.07.08, 10:15
        nie nadaje sie za malo kreatywny
        • og-radom Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! 05.07.08, 10:30
          Ta, Kasztaniak jest kreatywny...
          O 10 mln na obwodnicę to już nie pamiętacie?
    • Gość: Gumiś Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.31.radom.pilicka.pl 05.07.08, 10:35
      Pinki nie łże tylko mówi prawdę.Spytajcie na Ustroniu.Właśnie zakończyły się
      zebrania członków i mogę potwierdzić że tak było.
      • Gość: xavery Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.08, 11:57
        Z tego co pamiętam to w ramach protestu zrezygnował z zasiadania w radzie nadzorczej dobrych kilka miesięcy temu.
      • igor06 Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! 05.07.08, 16:19
        Byłem na jednostce Prędocinek gdzie były podawane wyniki zbiorcze. Pinki kłamie.
        Jest to propaganda na styl tej jaką uprawiała PZPR - przewodnia siła narodu w
        szczytowej fazie kłamstw PRL-u. Pinki to jest zdolny uczeń SB-ków w zakresie
        propagandy kłamstwa, o ile sam nie był SB-kiem. Bo poza tym to jest głąb.
      • Gość: formen Do: Pinki i Gumiś IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 17:49
        A ja co innego czytałem na forum w wątku Ustronia:

Re: Rękę z nocnika trzeba wyjąć!IP: *.radom.vectranet.pl
        Gość: placowy 01.07.08, 05:52 Odpowiedz

Absolutorium nie dostali: pani Scibor, pan Raban i Bińkowski- po raz
        drugi zresztą, w ubigłym roku "prawnicy" Ustronia pomogli mu się
        odwołać do sądu.
    • Gość: Mateo Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:19
      uważam go za kiepskiego kandydata. Taki drugi Kosztowniak, tylko że mundurek inny.
      • Gość: fala Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.08, 07:42
        Interesujące ...
        pomijajac obecnie nam panującego w mieście
        wyborcy będą żądać KONKRETów
        czym wyroznił i/lub wyróżnia się p.Łuczycki
        o ile będzie lepszy
        i czy wooogóle/e/e/e ???
        w moim przekonaniu będzie tak samo
        zmienią się tylko koneksje
        • Gość: lewoskret Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:05
          Mam problem,mój członek wyraznie wykrzywia się na lewo.Co mam robić.Czy jest powód do martwienia się??Co na to pan Łuczycki??
          • Gość: chirurg Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.08, 23:26
            Obetnij go sobie
            Pozdrawiam
            • Gość: mela Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:21
              Łuczyckiego przynajmniej było widać a jego nastepca Skurkiewicz jest
              anonimowy. Nic nie zrobił nic nie powiedzial nic nie zaproponował.
              Totalny anonim. Jeszcze troche i nikt nie będzie wiedzial, że mamy
              senatora.
              • Gość: mati Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 12:19
                jedyny radomskie parlamentarzysta ktory cos zrobil dla Radomia,
                porownanie ze Skurkiewiczem 10:0 dla Łuczyckiego, nie przypominam sobie nic nic kompletnie nic jesli chodzi o Skurkiewicza
                • Gość: Miki Re: Łuczycki na prezydenta Radomia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 21:02
                  łuczycki od paru miesięcy nie zasiada w Radzie Ustronia .Sam zrezygnował
                  ponieważ jego samotna działalność przypominała walkę z wiatrakami , większość
                  Rady zdominowana jest przez pisowskich aktywistów.
                  • Gość: cocacol Re: Łuczycki na prezydenta Radomia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 08:53
                    szkoda, że zrezygnował z rady Ustronia
                    nawet jak był sam przeciwko pisowskim aktywistom to przynajmniej
                    wiedział co się tam dzieje
                    • Gość: albert Re: Łuczycki na prezydenta Radomia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:08
                      zawsze ktos im patrzyl na rece
                      • Gość: mela Re: Łuczycki na prezydenta Radomia ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:27
                        Gdyby faktycznie zechciał kandydować to dobra postać. Trzeba zrobić
                        pisiakom kuku i popierać takie osoby
                        • Gość: typ Re: Łuczycki na prezydenta Radomia ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.08, 00:48
                          popieram
                          • Gość: jaja Re: Łuczycki na prezydenta Radomia ? IP: *.radom.vectranet.pl 09.07.08, 08:56
                            oj ktoś chce łuczyckiemu zrobić kuku już wystaiająć go na prezydenta
    • og-radom Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! 09.07.08, 14:56
      A masz lepszych kandydatów?
      • Gość: pup Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 15:23
        najlepiej jakiegoś bezrobotnego, to zmniejszy się wskaźnik
        bezrobocia w Radomiu
        • og-radom Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! 09.07.08, 15:29
          Nie no, wysokie wymagania - nie ma co ;)
          • Gość: browarek Re: Łuczycki na prezydenta Radomia! IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.08, 22:47
            no o co chodzi?
            wszyscy mamy jednakowe żołądki
            tak samo na radnych trzeba wybierać bezrobotnych, żeby mieli choć dietę na życie
            a nie bogatych prywaciarzy, oni i tak mają kasę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka