Dodaj do ulubionych

PLYTA KOWALSKIEGO

01.10.03, 23:17
Na plakacie nic nie jest napisane o innych wykonawcach. Nie ma ich nazwisk.
Sam nagral?
Obserwuj wątek
    • Gość: jogin Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 08:09
      ..z tego co wiem..tę muzykę w całości skomponował...
    • Gość: Kryfo Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.radom.pilickanet.pl 04.10.03, 20:43
      Jak kupisz sobie płytę to bedziesz miał i nazwiska.Nazwiska wystepują na
      okładkach płyt, a nie na plakatach. Tym się różni plakat od płyty.:)
      • Gość: U-boot Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.internet.radom.pl 05.10.03, 11:44
        To że pan Kowalski nagrał i skomponował wszystko to co jest na albumie,nie
        znaczy że może pominąć artystów którzy mu pomogli.No ale....to moje zdanie.
        • Gość: stacho Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 08:30
          pomijająć, że brzmi to jak jeden wielki plagiat. Tytuł jest więc odpowiedni:
          Muzyka Świata.
    • Gość: fotak Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.radom.pilickanet.pl 29.10.03, 02:42
      ze muzykow nie ma na plakacie to standard. na wkladce brakuje jednak pare osob
      ktorzy brali udzial w nagraniu plyty - np. soso. dlaczego - zbyt duza doza
      szczerosci nie prowadzi do samoreklamy, patrz wypowiedz bylego muzyka "zespolu
      mariusza kowalskiego"
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=7459817&a=7459817

zreszta na skutek polityki lidera sklad zmienia sie caly czas, znam kilka osob
      ktore juz opuscily zespol - przyczyn nie ma sensu podawac.
      zreszta muzyka ziemi to dla mnie wielki przekret (znam sytuacje "od srodka"),
      co udowodnily dwa koncerty na fontannach - z playbacku!!! gratuluje odwagi :)
      nie pozostaje nic innego jak powtorzyc tekst zauwazony na jednej z radomskich
      vlepek:
      "guru!nie dmij w ruru, schowaj sie w dziuru" :)
      pozdrawiam wszystkich szczerze tworzacych
    • kotles Re: PLYTA KOWALSKIEGO 29.10.03, 14:43
      szczerze mowiac usuwanie ludzi - ktorzy brali udzial w tworzeniu plyty uwazam
      za chamstwo i koniec.
      • kotles Re: PLYTA KOWALSKIEGO 29.10.03, 14:50
        chodzi oczywiscie o usuwanie z wkladki nazwiska muzyka - ktory uczestniczyl w
        nagrywaniu materialu) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka