muzyk2 01.10.03, 23:17 Na plakacie nic nie jest napisane o innych wykonawcach. Nie ma ich nazwisk. Sam nagral? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jogin Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 08:09 ..z tego co wiem..tę muzykę w całości skomponował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryfo Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.radom.pilickanet.pl 04.10.03, 20:43 Jak kupisz sobie płytę to bedziesz miał i nazwiska.Nazwiska wystepują na okładkach płyt, a nie na plakatach. Tym się różni plakat od płyty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U-boot Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.internet.radom.pl 05.10.03, 11:44 To że pan Kowalski nagrał i skomponował wszystko to co jest na albumie,nie znaczy że może pominąć artystów którzy mu pomogli.No ale....to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stacho Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 08:30 pomijająć, że brzmi to jak jeden wielki plagiat. Tytuł jest więc odpowiedni: Muzyka Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotak Re: PLYTA KOWALSKIEGO IP: *.radom.pilickanet.pl 29.10.03, 02:42 ze muzykow nie ma na plakacie to standard. na wkladce brakuje jednak pare osob ktorzy brali udzial w nagraniu plyty - np. soso. dlaczego - zbyt duza doza szczerosci nie prowadzi do samoreklamy, patrz wypowiedz bylego muzyka "zespolu mariusza kowalskiego" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=7459817&a=7459817 zreszta na skutek polityki lidera sklad zmienia sie caly czas, znam kilka osob ktore juz opuscily zespol - przyczyn nie ma sensu podawac. zreszta muzyka ziemi to dla mnie wielki przekret (znam sytuacje "od srodka"), co udowodnily dwa koncerty na fontannach - z playbacku!!! gratuluje odwagi :) nie pozostaje nic innego jak powtorzyc tekst zauwazony na jednej z radomskich vlepek: "guru!nie dmij w ruru, schowaj sie w dziuru" :) pozdrawiam wszystkich szczerze tworzacych Odpowiedz Link Zgłoś
kotles Re: PLYTA KOWALSKIEGO 29.10.03, 14:43 szczerze mowiac usuwanie ludzi - ktorzy brali udzial w tworzeniu plyty uwazam za chamstwo i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kotles Re: PLYTA KOWALSKIEGO 29.10.03, 14:50 chodzi oczywiscie o usuwanie z wkladki nazwiska muzyka - ktory uczestniczyl w nagrywaniu materialu) :) Odpowiedz Link Zgłoś