Dodaj do ulubionych

Zwycięstwo w debiucie

IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 07:02
.. broń RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zzzzzzzzzzzz Zwycięstwo w debiucie IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 07:03
      .. broń RADOM
      • Gość: kix Re: Zwycięstwo w debiucie IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 10:17
        Brawo - Bron , bo jak mówi przyslowie , jak sie zaczyna , tak sie
        konczy, moze wreszcie WY zatrzecie tą kiepska opinie powstala po
        wystepach Radomiaka w III-ej lidze ,w ktorej to - ta druzyna byla
        tylko dostarczycielem punktów dla przeciwnikow.
        Wierze , ze Broń - Radom bedzie kontynuowac dobra passe i nie
        przyniesie wstydu radomskiej - pilce noznej na tym szczeblu
        rozgrywek.
    • Gość: rere srutu tutu IP: *.sanetja.pl 11.08.08, 11:04
      mądrze piszesz kmiocie. broń małą literą.
      • Gość: lopez Re: srutu tutu IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 11:38
        Ja się pytam gdzie był młyn Broni na meczu,hahahaha jesteście słabi pod każdym
        względem.Klub po kilkunastu latach gra w nowej 3 lidze a dopingu zero!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: radomianin Re: Na wakacjach.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 11.08.08, 19:49
          Jaki młyn, jakiej Broni, sam przecież śpiewałeś że Broni już nie ma to po co
          zadajesz głupie pytania? Zajmij się swoim radomiaczkiem i sprawdź rozkład PKS-u
          żeby na mecz dojechać...
          • Gość: ee Re: Na wakacjach.... IP: *.domainunused.net 12.08.08, 01:41
            Sraluchu , nazwy klubów piszemy wielka litera, chyba, ze Cie matka tego nie
            nauczyła.
            • Gość: radomianin Re: Na wakacjach.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 12.08.08, 16:33
              Przecież napisałem nazwę klubu (Broń) z wielkiej litery! To czego się prujesz?
              • Gość: Zielony1910 Gołębiarze na Broni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:31
                Byłem z kumplami na meczu i krew mnie zalewała jak widziałem tylu
                znajomych ze Struga! Na c..j chodzicie na Narutowicza na mecze?
                Swojej 4 ligi nie masz jeden z drugim???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka