Gość: zzzzzzzzz IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 07:02 .. broń RADOM !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzzzzzzzzzzz Zwycięstwo w debiucie IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 07:03 .. broń RADOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: Zwycięstwo w debiucie IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 10:17 Brawo - Bron , bo jak mówi przyslowie , jak sie zaczyna , tak sie konczy, moze wreszcie WY zatrzecie tą kiepska opinie powstala po wystepach Radomiaka w III-ej lidze ,w ktorej to - ta druzyna byla tylko dostarczycielem punktów dla przeciwnikow. Wierze , ze Broń - Radom bedzie kontynuowac dobra passe i nie przyniesie wstydu radomskiej - pilce noznej na tym szczeblu rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere srutu tutu IP: *.sanetja.pl 11.08.08, 11:04 mądrze piszesz kmiocie. broń małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: srutu tutu IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.08, 11:38 Ja się pytam gdzie był młyn Broni na meczu,hahahaha jesteście słabi pod każdym względem.Klub po kilkunastu latach gra w nowej 3 lidze a dopingu zero!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Na wakacjach.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 11.08.08, 19:49 Jaki młyn, jakiej Broni, sam przecież śpiewałeś że Broni już nie ma to po co zadajesz głupie pytania? Zajmij się swoim radomiaczkiem i sprawdź rozkład PKS-u żeby na mecz dojechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Na wakacjach.... IP: *.domainunused.net 12.08.08, 01:41 Sraluchu , nazwy klubów piszemy wielka litera, chyba, ze Cie matka tego nie nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Na wakacjach.... IP: *.31.radom.pilicka.pl 12.08.08, 16:33 Przecież napisałem nazwę klubu (Broń) z wielkiej litery! To czego się prujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony1910 Gołębiarze na Broni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:31 Byłem z kumplami na meczu i krew mnie zalewała jak widziałem tylu znajomych ze Struga! Na c..j chodzicie na Narutowicza na mecze? Swojej 4 ligi nie masz jeden z drugim??? Odpowiedz Link Zgłoś