Dodaj do ulubionych

fIRMA :"MAGMA" z Kielc.

IP: 82.139.37.* 13.08.08, 22:49
Kto miał z nią styczność niech napisze.Przypomnę że trudni się ona
montażem drzwi.
Obserwuj wątek
    • Gość: marbi Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 01.10.08, 21:18
      Jestem z Piotrkowa,firma ta zakładała mi drzwi metalowe.
      • Gość: wlasciciel Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 02.10.08, 22:01
        Szanowny Panie Aleksandrze.
        Uprzejmie prosze zakonczyc ta prowokacje - nasza firma nie sprzedaje
        drzwi metalowych i nigdy nie sprzedawala ich w Piotrkowie.
        • Gość: edi Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.37.* 05.10.08, 19:02
          Gość"marbi" i"właściciel " -to ta sama osoba pisząca o tej firmie pod dwoma
          loginami o czym świadczą dane komputera .
          • Gość: wlasciciel Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 06.10.08, 23:43
            Swiadczy to o tym, ze korzystaja z tego samego dostawcy internetu -
            jakim jest firma "chello" - a nie z tego samego komputera.
            • Gość: Anonim Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.49.* 23.10.08, 09:48
              Jesteśmy bardzo niezadowoleni z montażu drzwi firmy MAGMA.
        • Gość: edi Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.37.* 23.10.08, 10:37
          uważaj !!!bo za bezpodstawne posądzanie możesz "właścicielu" (firmy ?)słono
          beknąć jak osioł betlejemski.Tylko idiota i debil może w ten sposób myśleć i
          pisać głupoty na forum ,używając imion..Jednak są ludzie którzy z tej firmy
          "Magma" są "zadowoleni"!!!!--ale jak?????
          • Gość: . Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.49.* 04.11.08, 14:37
            Ludzie nie dajcie się oszukać firmie "MAGMA"!
            • Gość: nabrany Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 13:53
              Gość portalu: . napisał(a):

> Ludzie nie dajcie się oszukać firmie "MAGMA"!
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>U mnie też robili ale
              spie......i,,,to firma bublerów,z przeznaczeniem widocznie do "innych " celów .
              • Gość: representative Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 09.11.08, 12:56
                Miarka się przebrała,sprawa za nękanie znajdzie finał w sądzie,jak
                dzwonisz do mnie to miej honor i odwagę nie zastrzegać
                numeru,bohaterze jeden.
                • Gość: edi Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.37.* 10.11.08, 09:26
                  Czytając wątek nie wiem o jakie nękanie chodzi,kto kogo tu nęka.Dochodzę do
                  wniosku że ""marbi".właściciel" i reresentantve" to jedna i ta sama osoba
                  pisząca pod w/w loginami,sądzę to po stylu pisania wyrażania się i o dziwo
                  korzystania z usług tego samego operatora(zbieg okoliczności ??) - a to jest mi
                  wolno przypuszczać bo działają anoniomowo. Szanowny panie(i) na forum ma się
                  każdy prawo wypowiadać i wyrażać swoje opinie na różne tematy oczywiście w
                  granicach przyzwoitości,taktu i umiaru.Tego nikt nie zabroni.Nie ma tu żadnych
                  obelg i ubliżeń ze strony piszących ale ze strony pana(i) padają zastraszenia
                  i groźby sądem za to chyba że piszą prawdę a w każdej bajce jest jej trochę
                  prawdy.Widocznie coś jest nie tak -w myśl słowa "uderz w stół a nożyce się
                  odezwą "-to jest prawda.Nie mam zamiaru więcej na ten nie ciekawy watek
                  dyskutować na forum bo sie tylko człowiek ośmiesza.
                  • Gość: oszukany Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.internet.radom.pl 10.11.08, 10:44
                    Po przeczytaniu całego wątku dochodzę do wniosku że masz rację co do tj firmy
                    ,firma nie zasługuje na żadną ocenę bo żadna do niej nie pasuje.Jest nie
                    uczciwa i dodzwonić się do nich graniczy z cudem.Wykonane prace przez tą firmę
                    budzą zastrzeżenia w dokładności.Wiem to na własnym doświadczeniu bo ja się też
                    sparzyłem i teraz mocno żałuję.Ale te Kielce mają super fachowców do montażu
                    drzwi a do straszenia na forum jeszcze lepszych.
                    • Gość: wlasciciel Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 25.11.08, 17:49
                      Dla zainteresowanych...
                      Na szczescie jak pisze edi :"na forum ma się
                      każdy prawo wypowiadać i wyrażać", bo to daje nam mozliwosc
                      wypowiedzenia sie w tej sprawie i wyjasnienia naszej reakcji.

W moim poście postaram się odpowiedzieć na wszystkie posty, które
                      zostały do tej pory umieszczone na tym forum i wyjaśnić wszystko po
                      kolei, ponieważ zależy nam na dobrej opinii klientów.

Zaczynając od początku wyjaśniam:
                      W pierwszym wpisie użyłem imienia, ponieważ dobrze wiem, kto jest
                      promotorem tego forum – pytanie skąd…
                      Odpowiedź brzmi – osoba, która założyła to forum - dnia 09.09.2008r.
                      napisała w piśmie pseudo-reklamacyjnym (zaraz wyjaśnię czemu pseudo-
                      reklamacyjnym), że cyt. „zauważyłem w internecie gazety Kielce i
                      Radom opinie na temat Pana firmy”, a jak się państwo zorientują
                      forum jest założone 13.08.2008r. dokładnie miesiąc i dwa dni po
                      zamontowaniu drzwi u tego Pana, a w dniu kiedy pisał te słowa (patrz
                      cyt.) nie było żadnego wpisu na forum wiec nie mógł nic wcześniej
                      czytać, ale już wiedział że takie wpisy będą. Kolejną ciekawostką
                      jest fakt, że pierwszy wpis (po prawie 2 miesiącach pustki) pojawił
                      się zaraz po tym jak odpisaliśmy temu Panu zaznaczając, !!!że na
                      forum nic nie ma!!!. To tłumaczy mój wpis z prośbą o zakończenie
                      prowokacji. Kiedy to próbowaliśmy wyjaśnić - Pan oświadczył, że on
                      sam nie ma dostępu do internetu tylko córka… tu pozdrowienia dla
                      córki.

Istotne jest też to, że firma działa od 8 lat na terenie woj.
                      Świętokrzyskiego i od 3 lat na terenie województw ościennych do
                      Świętokrzyskiego i przez ten czas zdarzali się klienci mniej
                      zadowoleni (bardziej wymagający), ale żadnego z nich nie
                      zostawiliśmy, bez rozpatrzenia jego sprawy i nie usunięcia problemu
                      niezadowolenia.

Czemu pisze, że pismo jest pseudo-reklamacyjne, – dlatego, że nie
                      zawiera ono uwag na temat montażu drzwi, ani uszkodzeń, dlatego nie
                      jest to pismo reklamacyjne. Głównym problemem tego Pana było to, że
                      drzwi zostały zamontowane otwierając się do środka (a nie na
                      zewnątrz), – na co sam zgodził się podpisując umowę i będąc cały
                      czas przy montażu drzwi – a zmienił zdanie dopiero po prawie
                      miesiącu od czasu zamontowania. To w jego odczuciu, był powód, by
                      oddać mu pieniądze, które za montaż i drzwi zapłacił dobrowolnie i
                      zgodnie ze spisaną wcześniej umową.
                      Jako, że firma w 100% wywiązała się z umowy, o sprawie w Sądzie nie
                      ma mowy – pozostało tylko robienie niesłusznej anty-reklamy w
                      internecie, na co nie pozostaniemy obojętni i podejmiemy odpowiednie
                      kroki.

Chociaż nie jest to tematem forum zwrócę się do Pani „edi”, która
                      pisze cyt. „Nie ma tu żadnych obelg i ubliżeń ze strony piszących),
                      a we wcześniejszym poście pisze – cyt. „beknąć jak osioł
                      betlejemski „, oraz „Tylko idiota i debil może w ten sposób myśleć i
                      pisać głupoty na forum…” – tu pokazała Pani klasę <brawa>

Fakt jest taki, że gdyby firma miała więcej takich klientów to nie
                      wiedzielibyśmy, kto może takie forum zakładać, ale w sytuacji, gdy
                      staramy się być solidni – wyklucza to pomyłkę.

Gość: representative, który się wypowiedział na tym forum, to ktoś z
                      innej bajki – nikt nikogo w tej firmie nie nęka, nikt do tej firmy
                      nie wydzwania z numeru zastrzeżonego – a to, co najważniejsze to
                      nikt nikogo nie próbuje straszyć – a jedyne wpisy, które wypłynęły
                      do tej chwili z naszej firmy to wpisy z nick’iem „właściciel” i
                      żadne inne.

Wpisy typu „Jestem z Piotrkowa” – marbi, „firma bublerów” –
                      nabrany, „jesteśmy niezadowoleni” – anonim, czy wzięty z kosmosu
                      wpis, że ktoś jest straszony, nękany i że niby za to ma być sprawa w
                      Sądzie jak pisał representative to jakieś zupełne bzdury niezwiązane
                      z firmą MAGMA.

Osoby, które w rzeczywistości są naszymi klientami dobrze wiedzą,
                      pod jakim numerem telefonu można zgłaszać swoje uwagi i ewentualne
                      rzeczowe reklamacje, i wiedzą również, że nigdy nie ma problemu z
                      dodzwonieniem się do firmy w godzinach pracy tej firmy tj. od 09:00
                      do 18:00 od poniedziałku do piątku zarówno na telefon komórkowy jak
                      i stacjonarny.

Moja osobista prośba do moderatorów tego forum jest taka, by całe to
                      forum zostało usunięte, ponieważ nie jest to wiarygodna opinia na
                      temat firmy MAGMA , tylko idealne pole do popisu dla firm
                      konkurencyjnych, które znalazły wspaniały sposób na zaszkodzenie i
                      nadszarpnięcie wiarygodności mojej firmy.
                      Z poważaniem:
                      M.M. Właściciel
                      • Gość: edi Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.37.* 25.11.08, 23:22
                        Ciekawi mnie fakt że tak wspaniała firma jak "właściciela"nie wystąpi na forum
                        pod zalogowanym nickiem celem wyjaśnienia zarzutów i pomówień ze strony
                        piszących posty.Chciałem przypomnieć "właścicielowi " że obowiązuje go tajemnica
                        i zachowanie danych osobowych z osobą z którą ma styczność( o tym powinien
                        każdy prowadzący firmę wiedzieć) a nie operować na forum internetu imieniem
                        osobnika (szkoda że jeszcze nie nazwiskiem).Fakt taki chyba pachnie KK zgodnie z
                        uchwałami ustanowionymi przez Sejm RP. .Na drugi raz proszę na to zwrócić uwagę
                        w korespondencji internetowej i z osobami które firma obsługuje.Co do anulowania
                        postu jestem przeciwny,niech pozostanie on ku przestrodze interesantom o takich
                        firmach jak "właściciela" z Kielc.Proszę nie odpisywać,żegnam i życzę dalszych
                        owocnych sukcesów pańskiej firmie.Na zakończenie dodam ze "cygan przez wieś
                        tylko raz przechodzi oraz to że mądry jest polak po szkodzie."
                        • Gość: wlasciciel Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 26.11.08, 12:29
                          Co do przysłów polskich... to dobre jest "nie jednemu psu Burek", bo
                          imiona to mogę wpisywać jakie tylko chce, a nazwiska i adresu
                          oczywiście nie mogę i nie potrzebuje, ale mam takie wrażenie, że
                          byli by Państwo zachwyceni gdybym te dane właśnie podał, bo wkońcu
                          mieli by Państwo szanse, realnie zaszkodzić mojej osobie (bo nie
                          firmie) - na szczeście na tyle również znam te uchwały ustanowione
                          przez Sejm RP i nie dam Państwu tej satysfakcji.
                          A swoją drogą niezrozumiem skąd w Państwu taka wrogość tym bardziej,
                          że nie jest to wrogość do firmy tylko do mojej osoby.
                          • Gość: edi Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 82.139.37.* 26.11.08, 14:39
                            >>>>Szanowny" właścicielu" Firmy Magma ( o ile to jest prawda?!?!)dziwna rzecz
                            że ma pan jeszcze śmiałość i odwagę posądzać tych co piszą na forum o wrogość do
                            swojej osoby.>>.Najpierw posądzał pan mnie o prowokację (a to już jest coś )ale
                            to było początkowo warte śmiechu,zastraszenie sądami też było ,posądzanie
                            (dziecinne)że jakaś córka pisze posty( a to już jest posądzenie !!)Bronił się
                            pan jak mógł przed wszystkimi co pisali swoje opinie o tej firmie.Ludzie
                            pisali,piszą i będą pisać o ile mają ku temu podstawy o firmach które na to
                            zasługują.Takich postów o firmach,spółkach nie mających zaufania i rzetelności
                            jest na forum dziesiątki i jakoś nikt tak nie reaguje i obraża się
                            jak"właściciel"Niech pan (pani)nie obrazi się moim stwierdzeniem że broniąc
                            sie przed wszystkimi chwyta się pan jak tonący brzytwy,widząc że postów
                            negatywnych jest coraz więcej a pozytywnego ani jednego.Powiem
                            wprost,"właściciel" sam rozpętał burzę w okół siebie wsadzając przysłowiowy kij
                            w mrowisko.Nawarzone zostało piwo które trzeba teraz wypić.Ciekawy jestem jak by
                            się pan zachował na miejscu tego co został posądzony o prowokację.>>Proszę już
                            nie odpisywać bo to szkoda czasu i nerwów.Niech firma ta działa jak najdłużej a
                            ja życzę samych pozytywnych postów na forum o ile do tego dojdzie.>>>>>>To co
                            myślę tej firmie pozostawiam sobie a w postach moich tych opinii nie napisałem
                            chociaż mogłem.Za mnie to uczynili i wyrazili inni dyskutujący.Uważam temat za
                            zamknięty do dalszej jałowej i zbytecznej polemiki.>>>>
                            • Gość: były klient Re: do gościa "własciciela" IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 13:22
                              I co zatkało kakao?!!wielki krzykaczu,usiadłeś na ogonie bo wiesz że sam narobiłeś fermentu.Zrobiłeś swojej firmie anty reklamę jak trzeba.
                              • Gość: wlasciciel Re: do gościa "własciciela" IP: *.chello.pl 07.12.08, 17:20
                                Szanowny internauto logujacy sie jako "do goscia wlasciciela" -
                                jesli dla Ciebie nie jest jasne czemu nie odpisuje, to specjalnie
                                dla Ciebie odpisze poraz ostatni - sa to dwie sprawy:

1)Przeczytaj powoli i uwaznie ostatnie zdanie uzytkownika "edi" w
                                jego ostatnim poscie. Jest to moim skromnym zdaniem najtrafniejsze
                                spostrzezenie tego forum. Na wszelki wypadek cytuje: "Uważam temat za
                                zamknięty do dalszej jałowej i zbytecznej polemiki"
                                2)Naprawde mam duzo innych zajec niz sztuczne podtrzymywanie tego
                                tematu jak ty to robisz.
                                P.S.
                                Dla mnie rowniez ten temat jest zamkniety.
                                • Gość: b.kliient... Re: fama..... IP: *.radom.vectranet.pl 17.05.09, 13:01
                                  Coś o tej firmie nie słychać ,czyżby splajtowała ???Przyznać trzeba że ta
                                  polemika była naprawdę ciekawa a zwłaszcza sposób obrony i wściekłych ataków
                                  przez "właściciela "...
                                  • Gość: ona13 Re: fama..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:24
                                    Ta firma również i mnie nabrała. Nabrała sądzę, ponieważ zamontowała
                                    drzwi wyjściowe (drzwi jak każde inne) ale nie mogę się doprosić
                                    regulacji by mi na zawiasach nie skrzypiały. Coś z nimi jest nie tak
                                    mam na myśli firmę i drzwi. Powiem jedno: żadna szanująca się firma
                                    tak nie postępuje. Ponadto, roznoszą nadal ulotki/ oferty ale nie
                                    bardzo rozmumiem dlaczego na każdej z nich jest inny telefon
                                    kontaktowy...? HHmmm.....
                                    • Gość: Szczere potwierdzo Re: fama..... IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 00:56
                                      bo bo zalezy jakiemu przedstawicielowi roznosza, rozne numery byly , bo rozni ludzie - przedstawiciele handlowi podpisywali umowy na drzwi i z kazdej umowy mieli kase, tera z jeden numer jest bo jezdzi tylko wlasciciel, a firma ledwo przedzie i juz tylko jezdzi on, jak tak dalej pojdzie to calkiem padnie i mnie nie dziwi , bo nawet salonu nie maja, aby w wiarygodne miejsce udac sie z reklamacja i wogole dziadoskie drzi , dziadoski montaż duzo reklamacji
    • Gość: e Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.ghnet.pl 19.05.09, 11:03
      Oszuści!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY Z NIMI NIE WSPÓŁPRACUJCIE!!!!!!!!!! NIESOLIDNI,
      NIESŁOWNI! NIE WARTO
      • Gość: b.klient Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 19.05.09, 18:08
        >Jednak "edi" miał rację co do oceny tej dziadowskiej firmy i sumienności wykonywania zamówionych usług,pewnie jej już nie ma albo zmieniła logo i dalej oszukuje i nabiera kolejnych ludzi.Panie "włascicielu" tej cholernej "MAGMY" o ile ten bu...l jeszcze istnieje to jak masz odrobinę honoru i ambicji to odezwij się ,forum na to czeka ."Pozdrawia" Pana i całą tą cholerną firmę jeden z wielu naciągniętych i oszukanych ....
        • Gość: b.klient... Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc.-istnieje nadal ....... IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 18:41
          ><><>Dziś na oś.Michałów w Radomiu pokazały się ulotki tej"znanej i cenionej"
          firmy reklamujące zakładanie drzwi .UWAGA.!!!"ponoć cygan raz przechodzi przez
          wieś "....Podali nawet telefon ale komórkowy ....Chcesz być oszukany to spróbuj
          jak spróbowało wielu i póżniej opisali to na napisali na forum co o tym myślą ...
          • Gość: oszukany Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc.-istnieje nadal ...... IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 11:35
            Już po raz drugi nie dam się oszukać a ulotki reklamowe tej firmy "MAGMY"
            wyp......łem do śmietnika aby się ktoś następny nie nabrał na ten lep..
            • Gość: klient2 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc.-istniejesz? IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 10:03
              Była firma ,czyżby się wybyła a może "właściciel" się przyczaił i znów szuka
              haków na tych co piszą na forum.
    • Gość: . Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.centertel.pl 10.08.09, 10:13
      .
      • Gość: nabrany Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 17:08
        Mnie też sknocili,słyszałem że nie mnie jednemu tylko.Ciekawe co na to szef
        firmy ,milczy jak zaklęty.
        • Gość: Szef Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 14.08.09, 02:36
          A co szef miał by pisać??? Jest Nam niezmiernie przykro, że przez
          ponad 8 lat działania firmy znalazło się parę osób niezadowolonych
          o ile są to osoby wiarygodne, a nie zazdrosna konkurencja.
          Stwierdzam tak dlatego, iż przez 8 lat montowania drzwi nie
          posiadamy ani jednej nierozpatrzonej (rzeczowej) reklamacji - piszę
          rzeczowej ponieważ apropos skrzypiących drzwi - nikomu nie
          obiecywaliśmy dozgonnej konserwacji. Jednakże jeśli takie
          niezadowolone osoby istnieją zapraszamy do naszego działu
          reklamacji, (jak sknocili to naprawią), a nie anonimowo wykrzykiwać
          na forum.
          Dla zainteresowanych odpowiadam, że firma cały czas istnieje, nie
          oszukuje, nie zmienia LOGO, nie zmienia nr telefonu (od 8 lat)
          ,
          (mogą zmieniać się numery do przedstawicieli handlowych)
          dział reklamacji jest czynny i dostępy w dni robocze od 10.00-17.00
          dla każdego zadowolonego i niezadowolonego klienta oraz dział
          sprzedaży czynny od 9.00-19.00
          A szef nie "szuka haków" ;)))))))) jak ktoś tam (dziwny) sugeruje,
          tylko zajmuje się codzienną pracą po to, żeby było jak najmniej
          niezadowolonych klientów, a nie zajmuje się sztucznym
          podtrzymywaniem tego forum jak robią to Ci którym zależy, żeby
          zdyskredytować firmę.
          P.S.
          Niestety takie fora mają to do siebie, że osoby zadowolone z naszych
          usług nie mają "interesu", by pisać pozytywne posty.
          Mi jako szefowi pozostaje wierzyć, że osób zadowolonych z naszych
          usług jest duuużooo, dużo więcej.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum - wszystkich - bez
          wyjątku ;)
          • Gość: exklient Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 15.08.09, 17:16
            O..!!!!,jednak to prawda"uderz w stół a nożyce się odezwą ",szef się odezwał co
            prawda późno ,ale lepiej późno niż wcale.Wypowiedz jak na spowiedzi u
            plebana.Wydaje się że firma"Magma" jest w porządku tylko ci co piszą są źli i
            złośliwi.Firma ta założyła 1,5 roku temu w moim mieszkaniu drzwi które teraz
            działają na mnie jak przysłowiowa czerwona płachta na byka.Zmusi mnie to w
            najbliższym czasie do założenia drzwi nowych przez inną firmę ale obawiam się
            że nasz rynek przepełniony jest w większości takimi firmami jak omawiana.Będę
            teraz wyjątkowo ostrożny w wybieraniu firmy.Omawiany na forum wątek w
            wypowiedziach różnych klientów jest naprawdę bardzo ciekawy i dobitnie świadczy
            o tej firmie.Na koniec zadać trzeba ogólne pytanie czy firma jest zła czy są
            źli ci co piszą na forum posty do tego wątku.Uważam że na tym warto by
            zakończyć dalszą dyskusję która staje się antyreklamą pana firmy..Ja ze swej
            strony pozdrawiam firmę i życzę dalszych sukcesów zgodnie z pragnieniem szefa
            tej firmy.Powodzenia...
            • Gość: ostatni raz Szef Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.chello.pl 20.08.09, 00:23
              No i tu cała prawda się ukazuje - widząc, że to forum obfituje w
              powiedzonka i przysłowia... dorzucę jeszcze jedno...
              "Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził"
              - a chodzi mi o to, że jak nie czytałem tego forum i nie robiłem
              wpisów - pisano, że firma nie istnieje, splajtowała, Szef się ukrywa
              i jeszcze inne wspaniałości.
              Jak postanowiłem się odezwać, i zdementować plotki i prowokacje to
              piszecie, że się nożyce odzywają.
              Jak pisze... źle - jak nie pisze... to też źle, bo mówicie że Szefa
              zatkało :D
              To co?? Pisać czy nie pisać??
              Oczywiście jest to pytanie retoryczne, ponieważ już chcę zakończyć
              ten nieprowadzący do nikąd dialog, a na wszelkie pytania chętnie
              odpowiem osobiście pod numerem telefonu, który jest znany osobom
              zainteresowanym.
              Jeszcze raz żegnam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: b.klient Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: 77.255.126.* 13.09.09, 16:23
                Jaki właściciel taka firma.Dziad zawsze pozostanie dziadem.Nabrać się mozna
                tylko raz.Jak widzę ulotko-reklamę firmy"MAGMA" to zbiera mi się na wymioty.
                • Gość: b.klient3 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 22:20
                  Gość portalu: b.klient napisał(a):
                  > tylko raz.Jak widzę ulotko-reklamę firmy"MAGMA" to zbiera mi się na wymioty.

>dziś oś.Michałów zostało zasypane setkami ulotko-reklamówek " słynnej" firmy"MAGMA"...a więc chłopie wymiotuj ile się da , może to inna firma w nowym wcieleniu? "MAGMA bis"
                  • Gość: jeden z wielu Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.09, 20:22
                    Już czas najwyższy aby skończyć z tym jałowym i beznadziejnym dyskutowaniem nad
                    tą firmą jak niemal wszyscy określają ksywą :"DZIAD".Wg.mnie "szef" to jest na
                    ja..ch.a nie do pisania pierdół o swojej firmie i to jakie???Ulotki tej firmy
                    poniewierają się po całym osiedlu Michałów, trzeba przyznać że są
                    małe,estetyczne,ładne i prowokujące do realizacji.Ciekawe jak jest rzeczywiście
                    w praktyce??Kto nie wie niech spróbuje .......
                    • Gość: byczek Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.internet.radom.pl 08.10.09, 17:05
                      co na to włsciciel"Dziada -Magmy"////
                      • Gość: jeden z klientów.. Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 15:23
                        Ale tej"Magmie"dali popalić do wiwatu a oni robią swoje jak robili a co zrobili
                        to spieprzyli...
                        • Gość: kleint5 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.internet.radom.pl 26.12.09, 16:42
                          firma dziadowska do d..y
                          • Gość: jeden z nabitych Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.10, 14:37
                            Zgadza się że to firma typowo dziadowska ,po roku zamek "Gerda"(to taka Gerda jak ja jestem ufoludkiem}zacina się i rozp...sza.Z koloru złotego stał się plamiasty i wygląda jak syfiasty.Firma ta powinna wykonać wejścia do "Sezamu" Ali Baby i 40 -rozbójników.
                            • ryszardstraszak Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 02.03.10, 10:07
                              Podpisałem umowe na montaż drzwi,na 24 raty po około 45 zł,a wyszło 25 rat po 60
                              zł,bez mojej zgody doliczyli ubezpieczenie około 345zł.Firma dla mnie nie
                              wiarygodna,uważaj emerycie i rencisto!!!!!!!!!!!
                              • Gość: oszukany z Radomia Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 09.03.10, 09:43
                                Dziwię się że takimi oszustami nie zainteresują się odpowiednie czynniki i przykładnie ich ukarze.To jest skandal i bandytyzm w biały dzień.W Radomiu pojawiają się ulotki w skrzynkach zachęcające do korzystania z tej dziadowskiej firmy.Może wreszcie ktoś przeczyta ten cały watek i zajmie się tą sprawą poruszoną w nim.
                                • Gość: klient 3 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.internet.radom.pl 10.03.10, 14:35
                                  Szefie tej zas...ej firmy MAGMA z Kielc odezwij się i daj jakieś wyjaśnienie
                                  • Gość: jeden z klientów.. Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 14:44
                                    Podobno ta firma splajtowała bo była dziadowska .
                                    • Gość: wyrolowany klient. Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.10, 16:40
                                      E tam splajtowała ,nadal szuka jeleni aby oszukać .Wczoraj ( na oś.Michałów w Radomiu)pokazały się miniaturowe ulotki reklamujące tą " wspaniałą " firmę "MAGMA" obiecujące niemal złote góry nawet emerytom np.drzwi od 45 zł ????Dziwię się facet kierujący tym badziewiem ma czelność jeszcze nakłaniać ludzi do wykonania tej bublowej roboty w postaci montowania drzwi.Uwaga na tą "MAGMĘ bo to prawdziwa magma płynąca z Kielc do Radomia .
    • Gość: riki oszukany IP: *.chello.pl 15.05.10, 11:35
      Magma Zawiercie zalała ulotkami,pilnuj sie emerycie i rencisto!!!!!!!!!!!!
    • ryszardstraszak Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 18.05.10, 20:32
      Gość portalu: riki napisał:
      Magma sie rozlała na Zawierciu,miasto zasypane ulotkami,strzeż sie emerycie i rencisto,nie warto z nimi zaczynać bo Cie wyrolują,a potrafią to robić lepiej niż drzwi montować!!!!!!!!!!
      • iryda-1 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 05.06.10, 10:05
        Nie ruszajcie gó..a bo śmierdzi ,właściciel tej firmy jak przeczyta te wpisy to dopiero wpadnie w szał i zacznie ujadać i straszyć znów wszystkich.U mnie też ta firma zakładała drzwi i przyznam szczerze że cieszę się z tego powodu jak przysłowiowy nagi w pokrzywach a wg mnie dziad zawsze pozostanie dziadem podobnie jak ta "super firma " z Kielc.
        • Gość: oszukany klient Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 15:20
          Nie ruszajcie "właściciela " tej firmy dziadowskiej bo zaraz zacznie kąsać i
          ujadać.Przypuszczam że się ta firma "Wymagnowała" albo zmieniła nazwę .
          • Gość: jeden z nabranych. Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 16:14
            Była "Magma " nie ma "Magmy" ale spieprzone drzwi pozostały ku wiecznej pamiątce.
    • Gość: Siaju do wlaściciela firmy "magma" (drzwi) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 23:02
      Mimo widniejącej na mojej skrzynce pocztowej naklejki: "CZYSTY PUNKT; NIE ŻYCZĘ SOBIE DRUKÓW BEZADRESOWYCH; www.smb.pl", Państwa pracownik zaśmiecił ją drukiem bezadresowym reklamującym: "magmal".
      Ponieważ prywatność stanowi dobro osobiste w myśl art.47 Konstytucji RP (Dz.U.z 1997r.Nr78,poz.483), podlega ochronie prawnej (art.24 Ustawy z dn.23IV1964r.); Kodeks cywilny (Dz.U.z 1964r.Nr16,poz.93 z pozn.zm.) przewiduje przy naruszeniu każdego dobra osobistego, a więc i naruszenia prywatności w wyniku niedozwolonych praktyk handlowych, przyznanie zadośćuczynienia za doznaną krzywdę, a także zapłatę nawiązki na wskazany cel społeczny.
      Konsument może wystąpić z pozwem do sądu powszechnego o naruszenie jego dóbr osobistych w oparciu o art.24 Kc.
      Oczekuję z Państwa strony przeprosin i zobowiązania, iż tego typu sytuacja nie powtórzy się już nigdy więcej. W przeciwnym razie udam się w tej sprawie do prasy ogólnokrajowej i Federacji Konsumentów a być może nawet i do sądu.
      • Gość: też nabrany.... Re: do wlaściciela firmy "magma" (drzwi) IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.10, 20:50
        Z tym facetem co ma tą super firmę" Magmę " ( o ile jeszcze jest} nie ma co dyskutować bo przez telefon jest on bohaterem (przez duże B} oczywiście jak się do niego dodzwoni ,w co wątpię ..To że jego firma jest brakorobem świadczą liczne wpisy na forum.Takie drzwi to powinien wstawić swojej rodzinie a nie wciskać innym.Tą firmą powinny zająć się odpowiednie władze .Dziwne że ulotki tej firmy trafiają się jeszcze na osiedlach w Radomiu.
        • lew-35 Re: Uwaga nadchodzi firma "magma" (drzwi)..... 11.11.10, 13:45
          Mnie też ta zasr..a,dziadowska firma pozostawiła pamiątkę w postaci spieprz...ch drzwi wejściowych .Unikajcie tej firmy co się zowie "MAGMĄ" z Kielc mimo że ulotki poniewierają się po korytarzach naszych bloków.
          • Gość: bunt Re: Uwaga nadchodzi firma "magma" (drzwi)..... IP: 81.219.62.* 19.01.11, 23:30
            powiem jedno...montowałem tam drzwi prze krotki czas...wstawiane byly idealnie..bo znalem sie na tym..ale jak widzialem na poprawkach jak ludzie byli oszukiwani to juz smiech...dwa ze sam zostałem tam oszukany a dwa setki ludzi zostali tam oszukani..gdyby bly wieksze place dla monterów rowniez montaze bylby wykoanej w prawidłowej fomie..
            • Gość: "Amgam" Re: Uwaga nadchodzi firma "magma" (drzwi)..... IP: *.radom.vectranet.pl 04.02.11, 12:16
              Dzisiaj na oś. Michałów w Radomiu w skrzynkach listowych pojawiły się ulotki firmy"Magma" proponującej zakładanie drzwi.Dziwi mnie jedno że na ulotce nie ma wzmianki skąd jest ta firma jest tylko tel. nr 602310332 .Oj co to w niej nie ma zniżki dla emerytów,montaż 2-3 dni,solidne wykonanie ( w co wątpię ),raty 0%,zamek Gerda(?) itp....O ile się nie mylę jest to ta sama wspaniała i solidna firma "Magma"z Kielc o której opiewa ten watek.Ciekawe kogo nabije znów butelkę na "znana i solidna firma"..Ciekawe też czy odezwie facet o nicku "właściciel" straszący wszystkich czym się da ,nawet sądem.Taką firmą powinien zająć się PIH aby firmy takie (o ile jest to ta z Kielc) nie dopuszczać do usług mieszkańców czego dobitnym przykładem jest ten wątek i obraz dyskusji jaki nastą pił tu na forum.Tylko dziadowska firma posiada ulotki bez adresu swojej siedziby i ciekawe jest to czy wolno tak robić w reklamie ulotkowej .Co na to inni .
    • Gość: gosc1 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 10:37
      Ciekawi mnie tylko kto jest moderatorem tego forum? Widnieją na nim tylko negatywne komentarze i wypowiedzi skierowane przeciwko firmie "MAGMA", a tych pozytywnych nie ma wogóle (a kiedyś były) i było ich na pewno o wiele więcej niż tych negatywnych, nawet w którymś wątku było napisane, że ktoś dziwi się jak ludzie mogą się wypowiadać pozytywnie o firmie "MAGMA", a mogą tylko najprościej w świecie moderator tego forum usuwa każdy wątek, każdą pozytywną wypowiedź na temat tej firmy, tylko patrzeć kiedy ta właśnie wypowiedź zostanie usunięta,a są ludzie zadowoleni z wykonania tej usługi. Po prostu są poszczególne osoby, którym się nie podoba na przykład, że ściany po wykonaniu montażu są nie pomalowane i potem piszą przez pół roku na tym forum głupoty co tydzień zmieniając nick Pzdr
      • lew-35 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 11.03.11, 08:55
        Nareszcie znalazł się obrońca opisywanej firmy .Przypuszczam jednak ze opisywana firma nie zakładała drzwi u tego pana "gościa1" bo jak by korzystał z usług tej firmy to by tak nie napisał .Mimo wszystko wydaje mi się ze czas zakończyć tą jałową dyskusję bo to i tak nic nie da.Nie pierwszy to taki przypadek z podobnymi firmami .
        • Gość: nabrany 3 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.11, 21:43
          Jak wyglądają zamki drzwi po roku eksploatacji (podobno GERDA?!?!?!) można zobaczyć tam gdzie firma "MAGMA" zakładała gdyż ona prowadzi statystykę swojej pracy (w co bardzo wątpię ).Wątek się rozwinął a co na to gość o nicku "Właściciel".????
    • Gość: zawiedziony klient Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.kielce.vectranet.pl 16.04.11, 11:41
      Zdecydowanie NIE polecam wręcz ODRADZAM!! Zamówiłem drzwi w tej firmie; umówiłem się na spotkanie z przedstawicielem handlowym firmy. Wybrałem konkretne drzwi, zamki i futrynę po czym w dniu montażu (kilka minut przed) poinformowano mnie że futryna którą mi polecono nie pasuje do tego modelu drzwi. Montaż trwał 8 godzin (8-16), drzwi od spodu zostały krzywo obcięte, zamki nie pasowały do otworów w futrynie co zaskutkowało nieprofesjonalnym ich rozwierceniem. Ponad to futryna jest krzywo osadzona i drzwi na całej długości nie przylegają do niej tak jak powinny. Próg jest także niedopasowany, wyraźnie widać prześwit światła z mieszkania od strony klatki schodowej, poza tym obcięty nogami tj. niewypolerowany, krzywy i nadpęknięty. Zgłaszałem reklamację kilkakrotnie aż wreszcie po miesiącu pojawił się arogancki pan, króry krzykiem usiłował mnie przekonać że są to drobne usterki. Mało tego stwierdził, że przedstawiciel firmy który sprzedał mi te drzwi, futrynę i zamki nie musi się na nich znać gdyż jego jedynym zadaniem jest sprzedać towar. Firma ma swoją siedzibę w mieszkaniu prywatnym gdzie można jedynie porozmawiać przez domofon z niewiadomo kim tak więc przestrzegam wszystkich przed niekompetenją i brakiem profesjonalizmu! Załuję że dopiero po fakcie zasięgnąłem opinii z forum...
      • Gość: klient z Radomia Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.11, 18:49
        Dzisiaj na oś.Michałów w Radomiu pojawiły setki ulotko-reklam firmy "MAGMA".Oferująca różne drzwi,zniżki dla emerytów,zamki wpustowe Gerda itp.Podany jest nr telef.602310332.Czyżby to była ta słynna "MAGMA" z Kielc a może to znów następna firma szukająca "jeleni" do założenia drzwi.Dziwi mnie jedno dlaczego na ulotce nie ma miejscowości gdzie mieści się to centrum oszustwa .Dlaczego nie ma przepisów regulujących takie sprawy naciągaczy w postaci różnych firm i firmek.Ciekawe czy znów zaszczeka tz."właściciel " o logu z tej firmy.Poczytajcie na tym wątku jak się on bronił i straszył dyskutantów którzy pisali szczerą prawdę .
        ."Jedno jest wyjście olać tą firmę i nie korzystać z jej usług bo można się naciąć jak wielu tu piszących.
        • iryda11 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 01.06.11, 19:07
          Zgadza się dzisiaj tych ulotko-reklam było dziesiątkami w skrzynkach i na klatkach schodowych oś.Michałów w Radomiu.Dziwię się że te brakoroby maja czelność się reklamować .Co na to kierownictwo tej "Magmy"??
          • Gość: emeryt II Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.11, 09:58
            Ta Magma to jeszcze magmuje i oszukuje zwłaszcza emerytów .
            • Gość: klient oszukany .. Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.11, 14:36
              Uwaga !!!Uwaga !! Dzisiaj znów na oś.Michałów w Radomiu pokazały się ulotki reklamowe firmy"Magma" w brązowej ciemnej grafice ,podany jest telefon nr..602310332. Ulotki porozp....szane były po klatkach schodowych mimo że wiszą tu wspólne skrzynki na takie ulotki .Dziwne jest to ze nie ma wcale adresu tej " znanej " firmy.Oszukało się wielu ludzi którzy swoje uwagi podli tu na tym forum.Właściciel tej firmy milczy jak głaz kamienny ."MAGMA" precz z Radomia .
              • senior76 Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... 08.09.11, 16:30
                Trzeba mieć wybitny " talent i tupet " żeby tak postępować jak ta firma "MAGMA" mimo negatywnych wpisów o jej działalności usługowej w zakładaniu drzwi .Znów dziesiątki ulotek reklamowych tej firmy poniewierało się po klatkach osiedla Michałow.
                • Gość: gisc Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 01:50
                  A gdzie ten Michałów jest ?
                  • Gość: koziołek Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.11, 22:06
                    Gość portalu: gisc napisał(a):

> A gdzie ten Michałów jest
                    -------------
                    Głupio sie pytasz to ci głupio odpowiem w Pacanowie tam gdzie kozy kują .
                    • Gość: ja Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.11, 14:02
                      Zastanawiam się, skoro firma istnieje tyle lat i ma tylko tyle negatywnych wpisów, to chyba sukces;)
                      bo podejrzewam, że nie jest to nawet 5% wszystkich klientów (statystycznie w normie).
                      co jeszcze zauważyłam, kilka wpisów daje jedna osoba pod różnymi nickami, więc % maleje.
                      Najlepsze jest to, że ktoś tylko dostał ulotki z Radomia od firmy Magma, nie skorzystał z usług, i daje komentarze tej firmie? i skąd wie,że to firma z Kielc?
                      Przecież adresu nie ma... ?

jestem zdania, że trzeba dbać o każdego klienta, bo widać, jeden klient robi niepotrzebny smród. nigdy nie wiadomo na kogo się trafi. zdarza się, że konkurencja potrafi obsmarować na forum. ale to o niej śwadczy.
                      szkoda, że mam już drzwi, bo chętnie bym zamówiła je w tej firmie i napisała obiektywną opinię;)

moja rada: (kto chce skorzysta) skoro firma ta tak długo działa, to z pewnością ma klientów wśród Waszych znajomych. spytajcie ich czy są zadowoleni. z pewnością powiedzą prawdę. i tym sie kierujcie, a nie forum.
                      • olo-x Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... 27.10.11, 22:07
                        Jak masz drzwi to nie szkodzi ,wymontuj je i niech ci nowe wstawi firma "Magma" której dzisiaj ulotki znowu się pojawiły w skrzynkach pocztowych na klatkach schodowych(oś.Akadem.) .Fajna oferta ,zniżka dla emerytów ,jest telefon,cena przystępna ale adresu firmy brak.
                        • Gość: jeden z klientów . Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... IP: *.radom.vectranet.pl 15.12.11, 15:05
                          Dzisiaj znów pokazały się ulotki tajemniczej firmy "MAGMA" którymi zaśmiecone były skrzynki listowne i klatki schodowe na os Michałów w Radomiu.. Ciekawa i estetycznie wykonana podłużna ulotka koloru brązowego zachęca do usługi wymiany drzwi ze zniżkami dla emerytów i rencistów ale jak poprzednio brak adresu firmy a podany jest jedynie telefon 602 310 332 gdzie on jest sami diabli wiedzą..".Korzystajcie" z tej z promocji bo ja już "skorzystałem" no i oczywiście później mocno i to mocno tego żałowałem ....
                          • Gość: klientka Re: fIRMA :"MAGMA" nadchodzi....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 11:50
                            to prawda ja też się przejechałam, drzwi chińskie beznadziejne, kontakt z firmą okropny, jeden telefon nie odpowiada w ogóle cały czas włącza się poczta a co do siedziby to wystarczy wejść na googlemaps wpisać adres i pokaże się że to zwykły mieszkalny blok więc co to za firma która nawet nie ma konkrernej siedziby do której można się udaći porozmawiać MASAKRA ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • hala2211 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 01.06.12, 22:54
      frma bardzo nieuczciwa ,wykonanie niesolidne,krzywo zainstalowane drzwi,z uszkodzeniami.
      • polaczek48 Re: fIRMA :"MAGMA" z Kielc. 21.07.15, 11:18
        Drzwi montują na pianke i gips,pytałem dlaczego nie na zaprawie cementowej,nie, bo za drogo i długo by to trwało po roku drzwi razem z futryną wypadły.Nigdy nie podpisuj nie wypełnionego druku płatności na raty,i wykonania usługi,tu szubrawcy robią przekręty zawyżają cene drzwi i usługi,oraz zawyżają ubezpieczenie kredytu, umowa slowna była na 950 zł a musiałem spłacić pona 1500 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka