annobr 23.09.08, 16:18 Napiszcie co u Was, gdzie się podziewacie??? Ja z Kubikiem jesteśmy przeziębieni. Samopoczucie, na szczęście wraca do normy... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa007 Re: Kobietki!!! 23.09.08, 23:17 Siedzę w domu i czekam aż ten cholerny deszcz przestanie padać. Młoda nienawidzi folii na wózku więc na wychodzenie "pomiędzy" i liczenie, że znowu się nie rozpada nie ma szans. NIENAWIDZĘ jesieni!!! Przynajmniej dobrze, że grzać zaczęli. Za to na szczęście u nas wszyscy zdrowi, a córę udało mi się odstawić od cyca więc niedługo będę mogła sama po chleb iść :D Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: Kobietki!!! 24.09.08, 07:12 a ja standardowo w pracy :( kurcze rano muszę wstawać , a przy takim deszczu to najchętniej bym nie wstawała, dziś bardzo niewyspana, bo mój Adamś wczoraj do 23 udawał indianina :). To co na plus to wczoraj udało mi się nadrobić zaległości w prasowaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Kobietki!!! 24.09.08, 08:07 klarysa-nie wiem czy powinnam ale gratuluję odstawienia:))mówiłaś jaka jesteś uziemiona.. a my siedzimy w domku bo młoda też nie znosi folii.ja to do pracy a po biegiem do żłobka,obiad i padam wieczorem na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Kobietki!!! 24.09.08, 08:49 :)) wstajemy rano i pedem do przedszkola z maluchami, pozniej na 8 do pracy, po 16 odbieram dzieciaki i zakupy albo nie i do domu. Dzieci sie bawia a ja ogarniam dom. A pozniej juz koniec dnia - kurcze ale nudaaaa. Potrzebuje odmiany!!!!! moze byc slonce na niebie zamiast deszczu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: Kobietki!!!idzie ku dobremu...; 24.09.08, 08:56 zapowiadjaą słońce i ocieplenie;) ja 3 tydzien w domu, z 5 miesięczną córcią - chora bidula, przeżywam bardzo, bo starsza do 1,5 roku była zdrowa jak ryba, a maleńka juz po zastrzykach. Tak więc aura smętna zbiega się u nas z nie najlepszym physis:( najgorsze juz mamy za sobą, teraz dochodzenie do siebie i maleńka powinna być zdrowa tak wiec ja 3 tydzien jestem 24 h na dobę wdomu, starsza do 14-15 w przedszkolu, a potem we 3 czekamy na męza do 19. i tak dzien za dniem... Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Kobietki!!!idzie ku dobremu...; 24.09.08, 09:25 Dużo zdrówka dla Alutki!!! Rówieśniczki mojej Łobuzicy... Tylko 4 dni różnicy jest między nimi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: Kobietki!!!idzie ku dobremu...; 24.09.08, 09:53 ojej:)no proszę! to musimy się koniecznie wymienić doświadczeniami;)dziękuję ja zaglądam tu prawie codziennie, nie zawsze mam czas na pisanie, zważywszy, ze sama z dziećmi prze 12 h, ale jestem obecna;) na spotkaniu nie byla, a szkoda, chętnie bym Was poznała;) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Kobietki!!!idzie ku dobremu...; 24.09.08, 23:03 Mnie niestety też nie było, bo mój Starszak się porządnie rozłożył... Ale nic straconego. Ja też jestem codziennie, ale nie zawsze mam czas pisać. Chyba, że właśnie o tej porze... ;) Poza tym masz w bazie mój nr GG. Rzadko jestem widoczna, ale często jestem. Jak masz GG, to też możesz podać nr. Jak nie chcesz na ogólnym, to możesz na naszym Intymnym. Odpowiedz Link Zgłoś