tomus2221 30.10.08, 23:21 No to ładnie będzie jak zamkną Limanowskiego już rano w piątek.Jakby nie można było wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pix_d Jak dojechać na cmentarze 31.10.08, 10:04 no to ja sobie wyobrażam co się będzie działo na 1905-go roku! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aparat Re: Jak dojechać na cmentarze IP: 193.111.147.* 31.10.08, 10:06 Już się dzieje... Ja tylko mam nadzieje, ze jutro ktoś się tam pofatyguje z aparatem fotograficznym i... :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Jak dojechać na cmentarze 31.10.08, 10:25 masz racje mogliby zamknąć Limanowskiego wieczorem. Już widzę dziś te korki na 1905 roku, będzie masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: Jak dojechać na cmentarze 31.10.08, 10:27 Od rana zamknięta była Aleksandrowicza - zakazy ruchu. Żadnego ruchu a zakazy były, po co tak wcześnie? Na szczęście policja o 8 nie stała. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamro Re: Jak dojechać na cmentarze IP: *.86.udn.pl 31.10.08, 13:03 Czy na wysokości Michałowa (ul. Królowej Jadwigi lub Łokietka) jest jakiś znak żeby sie nie pakować w ul. Aleksandrowicza do Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: Jak dojechać na cmentarze 31.10.08, 13:09 Nie widziałem nic takiego. wg mnie znak powinien obowiązywać od piątku np od godz. 16, jak szpital skończy zmianę aby nie robić zamieszania z ruchem. Jeszcze nie ma kataklizmu aby tak drastycznie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: Jak dojechać na cmentarze 31.10.08, 13:10 Co ciekawe rano na Warszawskiej na lewoskręcie w ul Aleksandrowicza stała zapora aby nie można było tam wjechać. A rano Aleksandrowicza puściutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc lokale gastronomiczne czynne 1listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 22:04 Czy jutro będą czynne jakieś lokale gastronomiczne w centrum? Gdzie będzie można coś zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Jak dojechać na cmentarze IP: 82.139.42.* 05.11.08, 19:11 Szkoda, że gazeta używa nieaktualnej mapy i myli się w nazwie miejscowości. Cerekiew i ul. Maratońska jest przedłużona do ul. Wolanowskiej od wielu lat, a na planie tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Jak dojechać na cmentarze?????? 05.11.08, 20:25 >>>>Jak dojechać w normalny dzień tygodnia z cm.na Limanowskiego na cm .Firlej ( i odwrotnie) bez przesiadki oraz z dworca PKP (PKS) na cm.Firlej ,jestem radomianinem ale nie wiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Jak dojechać na cmentarze IP: *.radom.vectranet.pl 05.11.08, 20:48 zawsze zamykali juz dzien przed 1ym rano, ale faktycznie nie wiem po co, bo o godz 13 nawet plac przy cmentarzu nie byl w calosci zapelniony handlujacymi, a po ulicy platala sie policja i SM oraz przejezdzaly karetki, karawany i auta policyjne. Tlumow ludzkich lazacych srodkiem Limanowskiego nie bylo, wiec po co bylo zamykac ulice ta wczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś