Dodaj do ulubionych

SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie?

31.10.08, 20:52
Witam Wszystkich!
Pytanie jak w temacie. Zostałam zaproszona na rozmowę
kwalifikacyjną. Stanowisko: pracownik biurowy. Wszystko pięknie i
ładnie, jednak doszły mnie słuchy, że to po prostu akwizycja
(sprzedaż kosmetyków w terenie, czy coś takiego). Może ktoś pomoże
mi ustalić prawdę? Podczas rozmowy telefonicznej z panią z kadr nie
udało mi sie zdobyć konkretnych informacji.
Obserwuj wątek
    • axel-1033 Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 31.10.08, 21:41
      >>>>ot widzisz biznes to biznes,-uważaj żeby Ciebie nie wsadzono do butelki z
      której nie ma wyjścia ..
      • basthet Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 31.10.08, 22:40
        Tak źle to raczej nie będzie. Ja się nie dam tak zaraz
        zabutelkować ;). Ja mam już po prostu dość tych kłamliwych ofert
        pracy. Najgorsze jest to, że w trakcie rozmowy telefonicznej cały
        czas utrzymują, że chodzi o pracę biurową/ administracyjną, po czym
        dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej wychodzi szydło z worka. Zamiast
        pracy za biurkiem masz wciskać ludziom na ulicy (bądź pukając do
        drzwi ich domów) jakieś tandetne kosmetyki itp.
        W rezultacie zamiast poświęcić swój cenny czas na szukanie ofert
        pracy, które mnie naprawdę interesują, tracę go na nieuczciwych
        pracodawców. Inna sprawa, że czasem niezły ubaw mam podczas takich
        rozmów, ale nic poza tym.
        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 31.10.08, 23:22
          Jestem pewna, że prawo reguluje takie praktyki stosowane przez
          takich szmirowatych pracodawców. Warto się tym zainteresować i
          przedstawić im stosowne paragrafy. Ot choćby dla satysfakcji - kto
          kogo nauczy uczciwej pracy :).

Pzdr i powodzenia w szukaniu pracy.
        • Gość: murzin Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.230.udn.pl 31.10.08, 23:33
          przestań z tym spamem. kogo to interesuje, sam mówisz, że akwizycja.
          Czyli od początku wiedziałaś, że za biurkiem będziesz siedzieć raz w
          miesiącu. przy rozliczeniu, to czego tu pyatsz o opinię na temat
          firmy. Kogo to interesuje.
          kazali Ci napisać tego posta, czy jesteś tak niedomyślna?
          Kończ z tym głupim wątkiem. Koniec.

Lubię kończyć takie "ludzkie" wątki.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 31.10.08, 23:52
            murzin depresja jesienna Cię dopadła czy co?
            Uśmiechnij się!
            Słońce nadal świeci ponad zachmurzonym niebem...
            • Gość: murzin Re: Re IP: *.230.udn.pl 01.11.08, 00:02
              bardzo Cię lubię, ale nie mogę się powstrzymać jak tak nieudolnie
              buduje się "PR" Bóg wie jakiej firmie i to tak nieudolnie.
              Całe to forum roi się od fryzjerów, fotografów, zaglądaczy do
              kobiet, kafelków, byle jakich instruktorów jazdy, a miasto jak
              zakorkowane i nawet nie przygotwane na wzmożony ruch rowerowy nie
              było tak nie jest. Jutro dopiero będzie cyrk. Wszyscy jadą na
              cmentarz, nawet fryzjerzy, a Br jak? Na swoich świetnych ramach i
              błyszczących szprychach. ja żeby nie było wątpliwości autobusem. Mam
              szczęscie wsiadać przed tłumami na Malczewskiego, XV-leciu,
              Michałowie.
              Depresja, droga lilabaj (nie będę się bawił w kropki - paluszki za
              grube, wybacz), depresja może doprowadzić do stanu, że zamiast w
              głowę, strzelę sobie z torby w kolano... ot co. A jak się będzie
              pogłębiać to kupię bilet miesięczny na 17- kę. Tylko czy wytrzymam w
              uspokojnym ruchu te wszystkie świetne rozwiązania?
              Nie dam się...
              • ikozak82 Re: Re 01.11.08, 00:18
                Murzin wyluzuj, nie pękaj, nie strzelaj z torby, nie kupuj jeszcze
                biletów. Zajrzyj lepiej do lodówki jak ja. Może Ci trochę ulży.
                Jutro/dzisiaj czeka nas smutny dzień. Pozdrawiam
          • basthet Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 01.11.08, 11:48
            murzin, jak Cię przepełnia furia, to wyżyj się gdześ indziej, bo ani
            nie pomagasz, ani nic sensownego tu nie wnosisz. Nie spamuję, tylko
            uczciwie pytam. Gdybym była pewna na 100% procent, to nie prosiłabym
            o opnię.
            • basthet Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 01.11.08, 11:56
              A tak po za tym, to nie bardzo rozumiem, w jaki sposób mój post
              miałby promować firmę, o którą pytam? Jasno wysuwam podejrzenia a
              nie wychwalam pod niebiosa. Murzin, trochę wiecęj zaufania do ludzi.
              Węszenie spisku w każdej prośbie o pomoc wpędzi Cię w jakiąś
              paranoje. Ale cieszę się, że mój post pozwolił Ci się wyżalić i
              wylać ten trujący jad. Pozdrawiam
              • basthet Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 01.11.08, 13:05
                Przepraszam za błąd - "poza tym" oczywiście. To przez pośpiech :)
              • l.i.l.a.b.a.j.ona Re do murzina 03.11.08, 03:25
                murzin, przeproś panią basthet! Ale to już! Szybciutko!
                :)
                • Gość: murzin Re: Re do murzina IP: *.230.udn.pl 03.11.08, 03:47
                  ależ oczywiście, że przepraszam.Zwłaszcza za to, że się wkurzyłem
                  tytułem postu. "Czy ktoś wie?" A później jak z czarnej dziury:

"Witam Wszystkich!
                  Pytanie jak w temacie. Zostałam zaproszona na rozmowę
                  kwalifikacyjną. Stanowisko: pracownik biurowy. Wszystko pięknie i
                  ładnie, jednak doszły mnie słuchy, że to po prostu akwizycja
                  (sprzedaż kosmetyków w terenie, czy coś takiego). Może ktoś pomoże
                  mi ustalić prawdę? Podczas rozmowy telefonicznej z panią z kadr nie
                  udało mi sie zdobyć konkretnych informacji."
                  Czyli wszystko jasne. To ja się pytam, jakich informacji jeszcze
                  chce uzyskać. Bo zna tylko plotki i już stawia, że ktoś jej powie.
                  Czyli czarny PR. Jak nic.
                  Siedzę już parę godzin i myślę, za co ja mam przepraszać? No za co?
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 03.11.08, 14:54
                    Ojej no, dziewczyna chce mieć po prostu pewność... Zasłyszała coś z
                    jednego źródła, chce zasięgnąć informacji u innego ( szerszego - na
                    forum publicznym, gdzie ludziom, np. eksprzesłuchiwanym przez tę
                    firmę, łatwiej jest anonimowo przyznać się do czegoś). Jest jak
                    detektyw, który usiłuje poznać prawdę. Ma przy tym wielką nadzieję,
                    że słuchy, które do niej doszły okażą się nieprawdziwe...
                    Normalne, gdy się szuka pracy.
                    Normalną praktyką powinno się stać, gdy ktoś chce zaczerpnąć
                    informacji u więcej niż jednego lekarza na temat swojego lub
                    czyjegoś zdrowia a gdy wątpliwości i podejrzenia budzi postawa
                    lekarza, który wydał opinię jako pierwszy.
                    • basthet Re: do l.i.l.a.b.a.j.ona 03.11.08, 18:32
                      l.i.l.a.b.a.j.ona dzięki za wsparcie :). Dokładnie wiesz, o co mi
                      chodzi.
                      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 03.11.08, 19:17
                        You're welcome! :)
                        Polecam się na przyszłość... :)
                  • basthet Re: Re do murzina 03.11.08, 18:28
                    Murzin, ja nadal nie rozumiem, gdzie Ty węszysz spisek w moim
                    pytaniu. Czy to, że zapytałam "czy ktoś wie?" jest takie podejrzane?
                    A może moje grzeczne przywitanie się ze Wszystkimi? Może mój post
                    wydaje Ci się nudny i niepotrzebny, ale tak się składa, że na
                    rozmowę w tej firmie było umówionych mnóstwo osób z Radomia (liczba
                    wysłanych CV w jednym z portali - 120)i liczyłam na zainteresowanie.
                    Może ktoś, kto juz był na spotkaniu udzieliłby jakiś informacji. Ta
                    sama firma działa w innych miastach i doszły mnie słuchy z Gdyni, że
                    robią ludzi w balona z tymi ogłoszeniami. Ten post mógłby zatem
                    (jeśli to prawda z tym wodzeniem za nos) ustrzec innych przed
                    traceniem czasu i pieniędzy na dojazd do tej firmy. No bo w końcu
                    praca biurowa a akwizycja to duża rozbieżność. Dlatego jeszcze raz
                    powtarzam - mój wątek nie jest spamem tylko małym śledztwem.
                    • Gość: murzin Re: Re do murzina IP: *.230.udn.pl 03.11.08, 19:54
                      Przepraszam...
                      jednocześnie, powiem tak, daj sobie spokój z pracą w tej firmie. Za
                      jakiś czas miałabyś dylemat. Rzucić, czy jeszcze trochę pochodzić po
                      mieście i nagabywać takich smutasów jak ja, wciskając mi jakiś
                      badziew typu "podgrzewaczka do wykałaczek" Daj sobie spokój, lepiej
                      jeszcze trochę poczekaj...
                      Życzę Ci dobrej pracy.
                      Już się nie odezwę...
                      No może pojadę po jakimś poszukiwaczu bandu, albo innej przychodni
                      usuwania zbędnych włosów, czy też innej kolei.
                      • basthet Re: Re do murzina 03.11.08, 20:12
                        Ja się wcale nie gniewam, ale dziekuję za miłe słowo. Dałam sobie
                        spokój z pracą w tej firmie i na rozmowę nie poszłam. Zbyt
                        podejrzane to było, zwłaszcza że już się nacięłam na podobny
                        przekręt dwa tygodnie temu. Poszperałam na necie i trochę info
                        zdobyłam. No cóż, pracy szukam dalej. A Ty murzin nie bądź smutasem,
                        bo życie jest zbyt krótkie, żeby je marnować na smuty. Ale jakby ta
                        podgrzewaczka do wykałaczek miała poprawić Ci humor, to daj znać, da
                        się załatwić ;)Ot taki gadżecik zmysłowy...:p
                        • Gość: murzin podgrzewaczka do wykałaczek IP: *.230.udn.pl 03.11.08, 21:11
                          Ale jakby ta
                          > podgrzewaczka do wykałaczek miała poprawić Ci humor, to daj znać,
                          da
                          > się załatwić ;)Ot taki gadżecik zmysłowy...:p
                          to może być interesujące, zmysłowy gadżecik. Nawet nie wiedziałem że
                          jestem taki po... jak mawiał słynny orzeł (złodziej kanapek młodemu,
                          małorolnemu gospodarzowi).
                          Znalazłem niszę na działaność. Teraz jeszcze tylko las i tartak oraz
                          wtrysrkę na obudowę do podgrzewaczki. Jak rozkręcę to napiszę...
                          • basthet Re: podgrzewaczka do wykałaczek 03.11.08, 21:34
                            Czekam z niecierpliwością na rozkręcenie Twojej działalności. Może
                            znajdzie się jakaś lukratywna posadka dla mnie :) Biurowa
                            oczywiście, ewentualnie wzornicto przemysłowe (nadam bajeczne
                            kształty Twoim podgrzewaczkom). Jasna sprawa - przedstawicielstwo
                            handlowe na ten przykład odpada :p Nie będę wciskać Twoich
                            podgrzewaczek smutasom na ulicy. Boszszsz, z resztą o czym ja
                            bredzę. Toż to będzie hicior roku - najwyższe półeczki w drogeriach.
                            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 03.11.08, 22:28
                              Polecam się w ramach zorganizowania sprawnej, budzącej
                              zainteresowanie ludzi kampanii PR. :)
                              Zbyt na nie się znajdzie, już moja w tym głowa, by ludzie
                              stwierdzili: "właściwie to tak! przyda mi się w domu ta
                              podgrzewaczka!"
                              • basthet Re: Re 04.11.08, 16:55
                                No i proszę, jaki nam się klawy i przedsiębiorczy zespół zgrał :))
                                Murzin, na co Ty jeszcze czekasz?! Ruszaj z tym interesem bo już
                                nasze "twarde dyski" siadają od pomysłów. Jak to mówią: coco jumbo i
                                do przodu!
                                • Gość: murzin podgrzewacz do wykałaczek IP: *.230.udn.pl 04.11.08, 22:54
                                  myślę, że lepiej brzmi. I nie jestem męską szowinistyczną świnią.
                                  Musicie trochę poczekać. Mam w tygodniu, bardzo dużo zajęć, kończę
                                  takie tam zaległe sprawy. Tak, że nie mam czasu myśleć o naszym
                                  projekcie. Ładnie brzmi?
                                  Za tydzień jak będę miał więcej czasu, zastanowimy się jak przeorać
                                  ekologicznie jakąś rzeczkę, a może wymyślimy maszynkę do zgniatania
                                  zbędnych twardych dysków, czy też jakieś inne mechaniczne krówsko
                                  lub maszynę do robienia wiatru - będziemy to sprzedawać entuzjastom
                                  budowy elektrowni wiatrowych w naszym bezwietrznym regionie.
                                  No to za jakiś czas możemy zacząć. A ty Lila załatwiaj inwestora w
                                  City.
                • Gość: murzin Re: Re do murzina IP: *.230.udn.pl 03.11.08, 03:49
                  A Ty co tak siedzisz po nocach, hę?
                  Później rano kawa, ręce się trzęsą, druga kawa, hertzklekot. Da capo
                  al fine...
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 03.11.08, 15:05
                    Jestem dziś na jednodniowym (mam nadzieję!) urlopie chorobowym, bo
                    się, ekhe! ekhe! przeziębiłam, więc mogłam sobie pozwolić na takie
                    późnonocne surfowanie :). Od kiedy znacznie ograniczyłam ilość
                    pitych filiżanek kawy, jestem mniej senna w ciągu dnia. Widocznie
                    albo muszę "jechać" na kawie z mlekiem non-stop, albo w ogóle jej
                    pić, żeby funkcjonować...

> Da capo
                    > al fine...

Heh, nie wiem czy dobrze rozumiem, ale gdybym za priorytety obrała
                    to, żeby mnie wszyscy wokół lubili, wcześniej czy później wszyscy
                    zjedliby mnie, na żywo...

• Gość: murzin Re: Re IP: *.230.udn.pl 03.11.08, 15:18
                      czekoladka?
                      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 03.11.08, 15:21
                        Nie kapuję :).
                        • Gość: murzin Re: Re IP: *.230.udn.pl 03.11.08, 21:13
                          Pytam się, czy po wypiciu tylu kaw z mlekiem jesteś czekoladka?
                          do zjedzenia?
                          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 03.11.08, 22:36
                            Nie, nie przypominam sobie, bym się zachowywała wyjątkowo hmmm,
                            słodko... po tylu kawach. :)
                            Wiem za to, że dwie filiżanki kawy o 11 wieczorem są u mnie
                            silniejsze od mojej, wypracowanej, odkrytej przez siebie skutecznej
                            metody na sen - dajcie mi 2 minuty i po 5-ciu śpię jak zabita :).
          • pierdolnick Ja wiem co to za firma! 23.09.09, 13:42
            PRZYSZEDŁEM NA ROZMOWE KWALIFIKACYJNĄ, ZAPROSILI MNIE NA DZIEŃ
            ZAPOZNAWCZY, GDY CZEKAŁEM NA KORYTARZU USŁYSZAŁEM KRZYKI PODOBNE DO
            OKRZYKÓWK KIBICÓW (ALE NIE WAŻNE), WYWIEŹLI MNIE NA JAKĄŚ WIEŚ,
            CHODZIŁEM Z MAŁO ŚMIESZNYM CFANIACZKIEM PO DOMACH STARSZYCH OSÓB I
            PATRZYŁEM JAK TEN DUREŃ WCISKA TYM STARCOM TELEWIZJE SATELITARNĄ...
            ŻENADA, JEŻELI KTOŚ TRAKTUJE SWOJĄ KARIERĘ ZAWODOWĄ POWAŻNIE TO
            SZCZERZE ODRAZDZAM... FIRMA POWINNA ZMIENIĆ NAZWE NA H.A.H.A.H.A. BO
            OGÓLNIE NABITA... ZOSTAWIŁEM CFANIACZKA NA WSI I WRÓCIŁEM DO DOMU...
            DZIEŃ UWAŻAM ZA STRACONY... DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
        • Gość: hahah [...] IP: 195.95.144.* 22.04.09, 16:46
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 24.04.09, 12:53
            Pozdrowienia dla autorki, niech czeka na telefon !
          • Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 24.04.09, 13:17
            Autorka tej wiadomosci to jest dopiero dupodajka, znam swiadkow ktorzy widzieli
            jak ta niedorobiona mezatka wypisuje do swoich bylych fagasow na jednym z
            popularnych portali. Wspolczuje mezowi. Dobry chlopak, a taka heterę ma !
        • Gość: Gość Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.09, 09:42
          Miałam iść na rozmowę kwalifikacyjną,jednak po wizycie na tym forum zmieniłam decyzję. Przeczytane posty dały mi ogólnie niekorzystny obraz tej firmy. Nie będę marnować czasu i pieniędzy na firmę z tak negatywnymi opiniami.
    • Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 93.105.147.* 01.11.08, 14:09
      by
    • Gość: murzin Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.230.udn.pl 04.11.08, 22:56
      czy zauważyliście ORSAY?
      • basthet Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 05.11.08, 21:12
        A o co chodzi z tym ORSAY'em?
        • Gość: Ewa Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.rzeszow.mm.pl 23.11.08, 23:56
          Czy ta firma jeszcze działa? I co ktoś sprawdził co oni oferują? Czy to
          akwizytorzy jak pisano poprzednio...
          • Gość: ja Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 81.15.165.* 25.11.08, 10:43
            nie, to nie sa akwizytorzy. a ten kto mysli tak to chyba nie byl na rozmowie.i
            wcale nie sprzedaja tam zadnych kosmetykow.to jest firma zajmujaca sie USLUGAMI
            a nie AKWIZYCJOM, a jesli ktos nie rozumie roznicy to gratuluje wiedzy.i zeby
            nie bylo wcale tam nie pracuje.
            A firma dziala i ma sie bardzo dobrze.jezeli komus nie chce sie pracowac i chce
            miec pieniazki za siedzenie i gapienie sie w sciane to sorry,nie tutaj.chcesz
            duzo zarobic-dobrze pracuj.
            • Gość: Ewa Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.rzeszow.mm.pl 25.11.08, 17:06
              no ok. Ale jakimi USłUGAMI, możesz coś bliżej podać? Bo wiem, że w gdyni jak
              byli to zajmowali się akwizycją. Poczytaj sobie co pisali ludzie o nich, że byli
              tam a później jechali w teren. Dziwi mnie też to, że nie mają w ogóle swojej
              strony internetowej. Dali jakieś dwa ogłoszenia, że potrzebują ludzi do pracy w
              młodym szalonym zespole, osoby ambitne, tylko dlaczego asystent biurowy albo
              magazynier musi być przed 35 rokiem życia.. Sorki ale to na kilometr pachnie
              akwizycją... Szaleni ludzie hehe
              • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 25.11.08, 17:19
                Gość portalu: Ewa napisał(a):

> asystent biurowy albo
                > magazynier musi być przed 35 rokiem życia.. Sorki ale to na
                > kilometr pachnie
                > akwizycją...

... i DYSKRYMINACJĄ ZE WZGLĘDU NA WIEK. Dlaczego tak dużo się o tym
                mówi, a tak mało media poświecają czasu na walkę z tą patologią?
              • Gość: ja Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 81.15.165.* 01.12.08, 12:54
                hmm-magazynier????pierwsze slysze:) haha dobry żart
            • basthet Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 25.11.08, 21:08
              Sorry gościu "ja", ale jakoś Ci nie wierzę, że nie jesteś związany/a
              z tą firmą. Poza tym to Tobie "gratuluję" braku wiedzy, bo niby
              czemu Twoim zdaniem akwizycja i usługi się nawzajem wykluczają?
              Będąc akwizytorem jak najbardziej świadczysz usługi i to
              bezpośrednio u drzwi klienta (ew. na ulicy). Poza tym ze względu na
              przedmiot akwizycji, wyróżnia się między innymi tzw. akwizycję
              usług. Dlatego może zanim szanowny gość wytknie komuś niewiedzę,
              niech sam raczy się dokształcić.
              Druga sprawa, nie myśl sobie "drogi" gościu, że ktoś tu chce
              zarabiać na słodkim lenistwie. Niektórzy mają nieco wyższe ambicje,
              które opierają na swoim wykształceniu, doświadczeniu itp. Może Cię
              zaskoczę, ale poza akwizycją oraz bezczynnym siedzeniem i gapieniem
              się w ścianę, jest jeszcze wiele możliwości.
              • Gość: ja Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 81.15.165.* 01.12.08, 12:41
                bo ta firma zajmuję się świadczeniem usług, a nie produktów. w tym momencie świadczą usługi telekomunikacyjne, niedługo będą świadczyć usługi telewizyjne.jeżeli zatem masz większe ambicje to weź się do roboty.nie podoba się ta firma to szukaj gdzie indziej.byłam tam, widziałam, atmosfera mi się podobała. nie powiedziałam ze nie mam nic wspólnego z tą firmą. mam znajomą która tam pracuje i nie narzeka.jaka praca taka płaca.
                • Gość: ja Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 81.15.165.* 01.12.08, 12:42
                  nie mają strony internetowej, ponieważ firma działa od niedawna.jeszcze jakieś pytania?
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 01.12.08, 14:14
                    > jeszcze jakieś pytania?

Wiesz na czym polega różnica pomiędzy sprzedażą usług
                    telekomunikacyjnych (czy już wkrótce telewizyjnych... LOL) a
                    świadczeniem tych usług?
                    • Gość: ja Re: Re IP: 81.15.165.* 01.12.08, 15:01
                      a Ty znasz ta róznice?oni ich nie swiadcza tylko je sprzedaja.podpisuja umowy
                      m.in teraz z telekomunikacja a wkrótce z telewizją i sprzedaja ich uslugi.czyli
                      docieraja z oferta do klienta. nie kaze nikomu byc zainteresowanym.nie pasi to
                      nie.tylko to co wygadujecie nie jest prawda.a jezli gada sie cos nie bedac nawet
                      na rozmowie kwalifikacyjnej to trzeba miec cos z glowa nie tak
                      • Gość: ja Re: Re IP: 81.15.165.* 01.12.08, 15:04
                        wczesniej napisalam swiadcza, ale to bylo pomylka i nie moglam juz jej naprawic
                        • basthet Do gościa: ja 04.12.08, 21:36
                          Gościu: ja, widzę, że nadal nie trybisz czym w ogóle jest akwizycja -
                          czy biegasz z perfumami czy też z umowami to jeden kij. Z resztą to
                          nie ważne. Jak zaznaczyła lilabajona nikt tu nie ma zamiaru
                          naigrywać się z akwizytorów.
                          Nie mów mi, że mam sie wziąć do roboty, bo jasno sugerujesz, jakobym
                          była próżna. Jestem osobą pacujacą i byc moze w ciagu 24 h, wykonuję
                          więcej zadań niż Ty w tydzień. Moje ambicje każą mi po prostu szukać
                          lepszej posady.
                          A tak na marginesie, to nie obrażaj tu nikogo, bo jeśli ktoś ma tu
                          coś z głową nie tak, to co najwyżej Ty. I tak zniżając się do
                          Twojego poziomu powiem krótko - nie s..aj żarem, bo nikt tu nie musi
                          znosić Twojego spinania sie w obronie tej firmy. Na dodatek motasz
                          się w "zeznaniach" a cały nonsens swoich wypowiedzi podkreśliłaś
                          jednym zdaniem - "jaka praca, taka płaca" - brzmi to raczej jak
                          ostrzeżenie a nie zachęta.
                          I na koniec znów pozwolę sobie poszerzyć Twoje skromne horyzonty -
                          żeby dowiedzieć sie czegoś na temat danej firmy, wcale nie musisz
                          iść na rozmowę kwalifikacyjna - wiesz, są różne źródła informacji.
                          Potem robisz ich krytyczną analizę etc.Tak na chłopski rozum - nie
                          musisz jechac do Afryki, żeby zobaczyć żyrafę...
                          Jak już wspomniałam w poprzednim poście - nie wierzę Ci, że tam nie
                          pracujesz. Jesteś świetną antyreklamą dla tej firmy.
                          • Gość: ja Re: Do gościa: ja IP: 81.15.165.* 05.12.08, 09:38
                            Nie interesuje mnie co ty robisz w ciągu tygodnia i nie wiesz ile robie ja. ja z
                            głową nic nie mam próbuje wam wyjaśnić, że mylicie się w ocenie tej firmy i w
                            zadaniach które wykonuje. wasza sprawa.nie chcesz wierzyć to twój problem nie
                            mój, a antyreklamą są właśnie takie osoby jak ty, które oceniają książkę po
                            okładce. skromne horyzonty to masz Ty, jeżeli uważasz, że da się czegoś
                            obiektywnego dowiedzieć o firmie po właśnie takich forach, gdzie ludzie oceniają
                            firmę nie będąc nawet jeden dzień w pracy i nie rozmawiając z pracownikami, ani
                            nawet z szefem. proponuje żebyście założyły jakieś drugie forum na którym będzie
                            krytykowały wszystkie firmy i skutecznie zniechęcały osoby do nich.świetnie wam
                            to wychodzi na podstawie domysłów i plotek. jak będzie argumenty poparte
                            dowodami możemy podyskutować. a tak to co mówicie jest wytworem waszych główek,
                            w których pracuje silna wyobraźnia. pozdrawiam nasze wzorowe pracownice i
                            poszukiwaczki nieobiektywnych sądów.
                      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 01.12.08, 16:29
                        > a Ty znasz ta róznice?

No przecież swoją odpowiedź zawarłam od razu w pytaniu...

> oni ich nie swiadcza tylko je sprzedaja.podpisuja umowy m.in teraz
                        z telekomunikacja a wkrótce z telewizją i sprzedaja ich uslugi.czyli
                        docieraja z oferta do klienta.

No wreszcie "śpiewasz" jak należy... :)

> nie kaze nikomu byc zainteresowanym.nie pasi to nie.

Złe podejście do klienta. Oni nie są bezdusznymi manekinami!

> a jezli gada sie cos nie bedac nawet na rozmowie kwalifikacyjnej
                        to trzeba miec cos z glowa nie tak

Tak, zwłaszcza publikując w lokalnych mediach swoje oferty pracy
                        sprecyzowane w dość
                        niejasny, budzący w następstwie kontrowersje sposób.

Zrozum, dziewczyno, tu nikt nie chce potępiać akwizytorów za to, co
                        robią. O ile szanują swój czas oraz czas i wolę potencjalnych
                        klientów, nikt nie będzie wytykał ich palcami.

• Gość: :) Re: Re IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:14
                          Ogloszenia w swojej tresci zawieraly to co wiekszosc ogloszen w anonsach :)
                          aaaaa 1 vWiem, wam nie pasowalo, ze nie bylo obok kwiatuszkow, nie bylo napisane
                          na czerwono, i sarenki nie biegały ? Ojojj ... A ze specami jestescie od
                          marketingu i reklamy to ja nie bede juz sie klocic - mistrze ! :)
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re2 01.12.08, 14:27
                    Najwyraźniej mamy do czynienia ze wschodzącą gwiazdą - potentatem
                    przemysłowym na polskim rynku... :)
                    Fiu fiu, no ale świadczyć usługi telekomunikacyjne a już niedługo
                    telewizyjne i nie mieć jeszcze własnej strony internetowej...
                    To jest wysoce podejrzliwe... :)
                    A może to taki nowy sposób na przyciągnięcie klienta - na początek
                    zainteresować go swoją firmą, nie do końca "odkrywając" swoje atuty?
                    LOL
                    No cóż, jestem zainteresowana! :)

Pozdrawiam.
                    • l.i.l.a.b.a.j.ona P.S. 01.12.08, 14:32
                      Oprócz pozdrowień oczywiście ironizowałam...
                      • basthet Re: P.S. 04.12.08, 21:41
                        No widzisz l.i.l.a.b.a.j.ona, proza życia. Nie wiadomo czy śmiać
                        się, czy płakać...
                        Pozdrawiam,
                        Ciebie oczywiście :)
                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 04.12.08, 22:08
                          ;)
                    • Gość: jnhtgjnrt Re: Re2 IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:11
                      Jak bys dobrze sie postaral ktosiu i dobrze poznal firme to bys zobaczyl, ze
                      jest strona internetowa i to sam TVN ja promuje :) Jak to ludziom musi sie w
                      domkach nudzis straszliwie, ze takie sczegoly wyszukuja, takie szczegoly
                      opisuja. Sami waleczni i sprawiedliwi tu na tym forum :)
    • Gość: ja Re: Do gościa: ja IP: 81.15.165.* 08.12.08, 14:49
      nie mam pojęcia gdzie ten gość znalazł ofertę magazyniera. patrzyłam na oferty
      pracy w internecie i nie widziałam takiej. a możesz mi powiedzieć ile
      pracowników biurowych potrzeba jest w firmie zajmującej się "akwizycją".
      Widziałam ile mają ofert na to stanowisko ale wybacz wszystkich sie nie da
      zatrudnić. w firmię są 2 sekretarki więc myśle ze to wystarczy. ja nie bede
      oceniała działania innych osób. ja wiem co widziałam, wiem co słyszałam i bronie
      tej firmy bo wiem, że nie wszystko jest takie jakie wam się wydaję i jakie
      gdzieś tam usłyszeliści. a jaką szef ma strategie na przyciąganie pracowników to
      jest jego sprawa. widocznie na tyle dobrą, że zaczyna pracować coraz więcej osób.
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 08.12.08, 15:26
        > a jaką szef ma strategie na przyciąganie pracowników to jest jego
        sprawa

A to nie powinien się szef skupiać na strategii przyciągania
        klientów? Bo oszołomić ludzi na dzień dobry potrafiłby każdy...
        • Gość: ja Re: Re IP: 81.15.165.* 08.12.08, 15:41
          Ty się już o to nie martw jak i kogo przyciąga.ważne, że skutecznie
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 08.12.08, 17:14
            Na Twoim miejscu zaczęłabym się martwić, bo permanentne wprowadzanie
            ludzi w błąd skutkuje przede wszystkim antyreklamą siebie i swojej
            firmy.

Ewentualnie ktoś kiedyś znajdzie sposób na pociągnięcie ludzi za
            takie praktyki do odpowiedzialności karnej:

wiadomosci.wp.pl/kat,17511,title,Nieuczciwi-pracodawcy-bezkarnie-wprowadzaja-ludzi-w-blad,wid,9660712,wiadomosc_prasa.html?
            ticaid=171b1

Jak bardzo jesteś zorientowana w strukturach działania pośrednictwa
            sprzedaży usług lub produktów już przecież udowodniłaś. I pewnie
            myślisz, że ktoś uwierzył w Twoje niewinne tłumaczenie?
            Bleee...

P.S. Niedługo pewnie zaczniecie szukać agentów ochrony (chodzi o
            ochronę swoich wyników sprzedaży usług), animatorów kultury (co by z
            kulturą sprzedawać usługi), copywriterów (co by docierać słowem do
            potencjalnych klientów), researcherów rynku (zobaczmy kto ile
            nawiąże umów w terenie!) itp. :)...

Szanuję akwizytorów za to co robią (bo pewnie nierzadko nie mają
            wyjścia), ale współczuję im takich... pokrętnie tłumaczących się,
            wręcz bezczelnych "pomocników".

Ciśnij ciśnij dalej... I tak mi nie sprzedasz swoich bzdur.
            • Gość: ja Re: Re IP: 81.15.165.* 09.12.08, 10:34
              ty również nie przekonasz mnie to twojego stanowisko i mam to mocno gdzieś.szkoda mi czasu na takich ludzi jak wy. absolutnie nie interesuje mnie już co sadzicie na mój temat, na temat tej firmy, czy mi wierzycie czy nie.ta cala dyskusja nie ma tu sensu. a teraz obrzućcie mnie błotem i tą firmę również. nie interesuje mnie to już w ogóle!
            • Gość: :) Re: Re IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:25
              Do odpowiedzialnosci mozna pociągnąc ludzi maloletnich, do odpowiedzialnosci za
              naruszanie mienia firmy, osob prywatnych i partnera z ktorym firma pracuje.
              Okreslenia jako oszutów a produktu jako badziewie nie wplywa pozytywnie na wasza
              wygrana w takiej sprawie, a wierzcie mi, ze ta firma, nie dziala przeciw zadnemu
              paragrafowi, a jest to tylk owasze niezadowoloenie ogolne, bo najlepiej jak by
              dali wam prace za 5000 za spanie, sami do was przyszli i podpisali umowe jeszcze
              przez telefon.

Za podanie takiej strony przy swoim poscie, gdyby znali imie i nazwisko napewno
              pociagneli by do odpowiedzialnosci karnej. Z firmami, korporacjami sie nie igra.

Zaczna szukac strazakow i zadzwonia do ciebie, zebys stal z sikawka przy
              drzwiach ! ahahah

Z bezczelnoscia i glupota, a wrecz wkopaniem wlasnego siebie mama do czynienia
              na tym forum ,gdy czytamy opitety. Dobrze, ze ktos wymyslil cos takiego jak
              paragraf i sad.

Ale wezcie podajcie nazwiska chociaz :)
              • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 22.04.09, 22:13
                Dobra, nie orgazmuj się już tak w tym wątku bo wam w życiorys wejdą
                europejskie instytucje sądowo-prawne (skoro polskie prawo nie widzi
                nic złego w naciąganiu ludzi), a wtedy z tej strzechy pod którą
                pracujecie "przy biurku" czy magazynujecie ale swoje "złote" myśli
                zostanie... "kompost".
                • Gość: :) Re: Re IP: 80.249.4.* 24.04.09, 12:48
                  A z tego kompostu wyrośnie piękne drzewko, na którym beda wisiały takie
                  nieszczesliwe ktosie, ktorym zrobili krzywde, a ktore nie pomyslalay i
                  odpowiedzialy prawnie, bo pisaly nie myslac przy tym, jaka to firma, ludzie, i
                  partner sa zli. A partnerzy generalnie moga jeszcze wiecej od takiej firmy.
                  I wtedy bedzie orgazm tych co wygrali i wielka ekstaza, bo dzieciom sie nudzilo.
                  I cieszyc sie beda, bo maja takie biura, i smiac sie beda bo te dzieci na takie
                  pracowac musialy by X lat i nawet polowy by nie mily. I mamusie niech placa za
                  internet, a wy piszcie grzeczne dzieci. Macie czas by pisac na forum poszukajcie
                  dobrej pracy, niech bedzie rowna temu, by miec takie biuro, w najlepszym budynku
                  w Rdomiu.

Caluje kochane dzieciaczki ;)
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 24.04.09, 22:09
                    Spływaj oszołomie za to swoje biurko i szukaj dalej naiwnych...

Powodzenia!
                    (Będziesz go potrzebował po takie dawce kolejnych "rewelacji" :)) ).
                    • Gość: Lila rusz dupą Re: Re IP: *.centertel.pl 28.04.09, 17:14
                      Mówi Lila do motyla - nikt nie patrzy niech pan zapyla !
                      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 06.05.09, 16:11
                        Gość portalu: Lila rusz dupą napisał (a/o/-):

> Mówi Lila do motyla - nikt nie patrzy niech pan zapyla !

A jaki to ma związek z SAFADEM?
                        Ano taki: i jedno, i drugie do d.py...

• basthet Re: Re 08.12.08, 17:24
            I tu się mylisz. Takie postępowanie tylko świadczy o braku
            profesjonalizmu i zwykłej desperacji. Jeśli na poczatku oszukuje się
            potencjalnego pracownika, to aż strach pomyśleć co będzie później.
            Pytałaś, gdzie znalazłam ogłoszenie, w którym szukają magazyniera,
            pracownika biurowego i asystenta pracownika biurowego - w Anonsach.
            A poza tym, jeśli ktoś odpowiada na ogłoszenie i jasno zaznacza, że
            jest zainteresowany danym stanowiskim i jeśli jest ono już
            obsadzone, to firma powinna o tym poinformować i podziękować. Ale w
            tym przypadku to jest zwykły podstęp. Nieważne z resztą. Ty
            rozwiałaś wszelkie wątpliwości nasze i potencjalnych ofiar tego
            przekrętu.
            Może dla Ciebie to jest świetne posunięcie ze strony firmy, ale
            pomyśl o ludziach, którzy tracą czas i pieniądze na dojazd do
            takiego pracodawcy.
            • Gość: gbfdbh Re: Re IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:19
              Desperacja ? Sami ludzie piszą, ze czekali na korytuarzu z taka ogromna iloscia
              osob. Wiec gdzie tu potrzeba aktu desperacji "ktosiu: ? Znajdz definicje słowa -
              desperacja a moze konwersacja, za przeproszeniem - zostanie pociągnieta dalej :)

A gdzie cie oszukali ? Co ci takiego zrobili ? Pracowalas pol roku i nie
              wyplacili ci pieniedzy ? Zly adres ci podali ? Taka krzywde ci wyrzadzili, ze
              musisz gdzies to zlosic ! KONIECZNIE !

Ofiarami to wy jestescie - choroby nazwanej "waleczni,walczacy ze zlem i
              wystepkiem wyimaginowanego swiatka" i syndromem "nuda, niezadowolenie i
              leserstwo". :)

Przekret straszny - to brzmi jak by przemicili 5 kilo amfy przez granice a w
              plecakach mieli jeszcze 11 koki. Policja ich zlapala, i pokazali to w
              wiadomosciach. Nieeesamoowite :)
        • Gość: :) Re: Re IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:26
          Moga cie oszolomic jak chcesz raz jeszcze, tylko wpadnij i powiedz im to w twarz ;d
    • Gość: MIKULSKA MAGDALENA Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 08.01.09, 16:05
      Ja mam odwagę chociaż podpisac się wlasnym imieniem i nazwiskiem.
      Wpadnij w odwiedziny 'z tym łokciem' :)
      • Gość: oszukana masz odwage bo tam Pracujesz ;) IP: *.22.radom.pilicka.pl 16.03.09, 11:50
        I SAMA WSAWIASZ TE OFERTY
        PRACY.www.szybkopraca.pl/marketing_badania_rynku-
        call_center_pracownik_biurowy-dam-56804.html
        • Gość: MIKULSKA MAGDA Re: masz odwage bo tam Pracujesz ;) IP: 80.249.4.* 21.04.09, 15:41
          PODAJ IMIĘ I NAZWISKO, A ZNAJDĘ CV I MOŻE BEDZIEMY MIAŁY OKAZJĘ SIĘ
          SPOTKAĆ I POROZMAWIAĆ O TYM. :) ODWAGA TO SAKRB, A I PODPISZĘ SIĘ
          POD DANYM W INTERNECIE OGŁOSZENIEM :)
        • Gość: egtrgr Re: masz odwage bo tam Pracujesz ;) IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:08
          No i wzorowa pracownica, ze ma odwage sie podpisac, wiczodcznie ogloszenia sa
          prawdziwe jesli widnieje pod nimi nawzisko osoby prywatnej i to prawdziwe :)
          Jestescie cuudownii ! :D:D
          • Gość: 1 Re: masz odwage bo tam Pracujesz ;) IP: 195.95.144.* 22.04.09, 16:48
            a ta co pisze ze cudowni jestescie.. i ze madzia m. to wzorowa pracowanica.. to
            dlatego ze jest jedna z akwizytorek.. co sciemnia co dzien starszym pania. sie
            nie ma co dziwic ze sie chwalicie.
            • Gość: :) Re: masz odwage bo tam Pracujesz ;) IP: 80.249.4.* 24.04.09, 12:41
              Ta co pisze wogole !? Ta co robi !? Magda nie jest handlowcem, wspanialy
              'ktosiu' ! Hahahahahahahahaha
      • Gość: Kasia Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 109.243.189.* 12.03.10, 10:57
        Cześć Madziu jeśli to przeczytasz, choć wątpie żeby cię jeszcze
        interesowało to co tu wypisują. To odezwij się do mnie.
    • Gość: MW Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.gprs.plus.pl 10.02.09, 12:53
      dziękuje bardzo, mnei tez zaprosili na rozmowe ale nie pojde. co to
      za firma jezeli nie mozna nawet znalezc strony www.
      • Gość: hjbl.hikyl Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:07
        A normalna firma, nie kazda musi miec strone interetowa, wazne ze produkt, ktory
        oferuja ja ma :)
    • Gość: luk Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 82.139.33.* 25.02.09, 13:50
      Hmm. Mi szkoda tej dziewczyny, która po prostu chciała sie zapytac o
      tą firme, która podejrzewa o akwizycję. Podaje w ogloszeniu, że chce
      zatrudnić pracowników biurowych, magazynierów, przedstawicieli.... i
      na tym chyba nalezy skończyć, na tym kłamstwie. Ludzie tracą czas,
      pieniąze, nerwy. I nie rozumiem jak można takiej firmy bronić. TO
      jakiś absurd. TO nie jest żaden sposób, żaden wspaniały sposób szefa
      na pozyskiwanie pracvowników, najlepiej niech oddaje ludziom kase za
      bilety i za stracfony czas swoim oszustwem. A ty moja "Ja" zgłoś
      sie do psychiatry, albo cofnij do czasju PRL i zgłóoś podanie do UB.
      Pozdro

• Gość: luk Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 82.139.33.* 25.02.09, 13:52
        hmm Jakbym słuchał bronienia komunistów czasów PRL. Kłamstwo, Syf. A
        najpewniej to "Ja" ma jakis związek z tą firmą, a jak nie to z
        głupota po prostu nie można rozmawiac.

• Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:02
          :) Nie mozna rozmawiac raczej z gnojami, ktorym sie nudzi wieczorem w domu, jak
          przyjda juz w wycieczki po Radomiu, wypija po piwie, i stwierdza, ze zaprowadza
          porzadek, nie znajac dokladnie firmy, jej historii i polityki. A najlepiej bylo
          by zapoznac sie z paragrafami, bo to jest moi kochani naruszenie mienia ;)
      • Gość: jimi [...] IP: *.radom.vectranet.pl 04.03.09, 17:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: AKWIZYTORNIA :):) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.elk.mm.pl 15.03.09, 18:25
          Hm... Jedni pomyślą nic dodać nic ująć...
          Drogi jimi, odniosę się do twoich punktów. Napisałeś na samym
          początku FIKCJA. Nie rozumiem dlaczego. Że magazynier? Że nie ma
          takiej posady? Może i nie ma, ale jesteś pewny? Mają przecież
          sprzęt... Pracownik biurowy? Może szef chce pozbyć się sekretarki,
          nie wie jak to zrobić i woli mieć pod ręką cv kandydatek.
          Hanlowcy... No tak, bo jak ktoś nie chce na dupie siedzieć i czekać
          aż manna z nieba spadnie, to jest złym człowiekiem... Przecież to
          akwizycja jest.... Nawet jeśli to co? Będziecie za to ludzi
          napastować?
          Jeśli denerwuje cie "łażenie po domach", to widocznie nie praca dla
          ciebie, ale nie musisz robić przykrości ludziom, którzy w ten sposób
          zarabiaja na chleb. Kitem nie nazwę sprzętu tv, kitem prędzęj byłoby
          sprzedawanie lalek barbi...
          Trenerzy nie potrafiący się wysłowić... To ciekawe dlaczego są na
          wyższym szczebelku niż zwykły handlowiec.
          Jeśli chcesz pisać coś o oddziałach, to najpierw dowiedz się prawdy.
          Nie ma żadnego oddziału w Suwałkach.
          Skoro twierdzisz że menago nie potrafi czytać z kartki, to było
          trzeba mu to w oczy powiedzieć.
          Siedź na dupie jako bezrobotny i na garnuszku u matki, a od ludzi
          którzy chcą jakiekolwiek pieniądze na życie zarobić, zostaw w
          świętym spokoju.

Nie pracuję w tym biurze, nie jestem nawet z Radomia. Prawda jest
          taka, że pracowałam długi czas jako handlowiec. Rozumiem dlaczego
          ludzie lubią swoją pracę, więc nie oczerniajcie nikogo. Dajcie żyć i
          odpuśćcie sobie.
          • Gość: oszukana Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.22.radom.pilicka.pl 16.03.09, 11:27
            NIE POLECAM!!! ja również straciłam czas czekając na korytarzu z
            innymi osobami. poszłam na rozmowe ponieważ szukam pracy. zglosilam
            swoja kandydature na pracownika biurowego droga mailowa tydzien
            przed rozmowa na to pan przy rozmowie poinformował mnie,że mejsca
            pracownika biurowego sa zajęte.gdybym sie zglosila pare dni
            wczesniej to wzielabym udzial w konkursie na pracownika
            administracji;))))))) załosne. najpierw to niech oni sobie to biuro
            skoncza urzadzac bo nie wiem gdzie tych pracownikow pomieszcza!i
            jeszcze jedno dzwonilam do pani Z SEKRETARIATU TYDZIEN POZNIEJ I
            MIEJSCA NA PRACOWNIKA ADMIBISTRACJI BYLY JEDNAK WOLNE? CZYZBY PANIE
            Z KONKURSU ZREZYGNOWALY?;) I POWIEM WAM JESZCZE JEDNO;)HEHEHEH .
            POZDRAWIAM I ŻYCZE POPRAWY KONDYCJI TEJ FIRMIE;)
      • Gość: hehehe Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 22.04.09, 11:05
        Taaak ! Oni wam oddadza pieniadze, zgloscie sie po kase, dajcie bilety,
        powiedzcie w twarz co myslicie, to dorzuca jeszcze laptopa, samochów i domek na
        wsi :)

Nerwow nikt nie traci, chyba ze mamuisa go wyccusiowala i chodzi i przezywa.
        Krzyda tu nikomu sie nie dziala - no moze zacznie jak jakies narzedzie tortur
        tam wstawia, i zaczniemy chłostać tych co pisza takie rzeczy :)
    • Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 21.04.09, 18:10
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
      AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA
      AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
      AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
      AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
      AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA
      AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
      • Gość: ;))))) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.22.radom.pilicka.pl 02.05.09, 13:40
        ZAWSZE NAJWIĘCEJ WYPOWIADA SIE TEN, KTÓRY MA COS NA SUMIENIU;) I NIE
        MUSICIE BRONIC TAK SAFADU ;)BO KAZDY KTO BYL W WASZEJ FIRMIE
        CHOCIAZ RAZ OPINIE O NIM SOBIE SAM WYROBIL A FORUM JEST PO TO ,ZEBY
        KAZDY MOGL SIE WYPOWIEDZIEC I NIE POWINIEN BYC ATAKOWANY ZE SRONY
        OSÓB O IP: 80.249.4.* DOBRZE WIECIE, ZE TO FIRMA KRZAK;)))MOZE
        JEDNYM SIE TAM PRACUJE DOBRZE INNYM GORZEJ...DOBRZE PANU OD
        REKTUTACJI I PANI Z SEKRETARIATU;)))) ZROBCIE SOBIE WRESZCIE STRONKE
        INTERNETOWA ZEBYSMY POZNALI WASZE DOKONANIA ;) AHA I POWAZNI LUDZIE
        W ANONSACH SIE NIE OGLASZAJA;)))NO... MOZE PO TO,ZEBY SPRZEDAC MEBLE
        ALBO SAMOCHOD CZASAMI STARJAJA SIE O POMOC DOMOWA!!!TO WSZYSTKO!!!!
        POZDRAWIAM;)...slyszalam,ze nawet na dole i w windzie sie z was
        nabijaja;))).
        • Gość: ;)))) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.22.radom.pilicka.pl 02.05.09, 13:43
          DLATEGO NIE ATAKUJCIE NAS;)))))POWAZNA FIRMA NIE MUSI SIĘ BRONIĆ BO
          ZNA SWOJA WARTOSĆ NA RYNKU;))).
          • Gość: gość Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 12:34
            racja tu chodzi o wyrażanie opinii i można wszystko powiedzieć.
            Wg. mnie to ta "firma" jest śmieszna... Ich szef to młody cwaniak który udaje
            kogoś ważnego a tak naprawdę nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy tylko wie jak
            wykorzystać i wkręcać młodych ludzi... Co dalej dużo obiecują i na obietnicach
            się kończy... moje zdanie jest takie: jak chcecie mieć pracę to szukajcie lepiej
            gdzie indziej bo tam stracicie więcej nerwów niż zarobicie pieniędzy...
            • Gość: :)) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 15.05.09, 13:15
              TEN CZŁOWI8EK OD 20 ROKU PRACUJE JAKO MANAGER, REGIONALNY ALBO JAKO MANAGER
              FILII, WCZEŚNIEJ PRACOWAŁ JAKO WŁAŚCICIEL WŁASNEJ GASTRONOMII. Kto tu nie ma
              pojęcia tłumoku jeden ? :)
          • Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 15.05.09, 13:16
            NIKT TU NIKOGO NIE BRONI, TYLKO WYRAŻA SWOJA OPINIĘ :) DZIEKI WOLNOSCI SLOWA.
            MUSIMY TROSZKE ZTŁAMSIC TE ZAKŁAMANE GÓWIANRTWO, KTORE LESERUJE SIE W DOMKACH. :)
            • Gość: TYRTYTYH Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.22.radom.pilicka.pl 17.05.09, 18:53
              WIDAC TO WY NIE MACIE CO WPRACY ROBIC TYLKO SIEDZICIE I WYPISUJECIE
              BZDURY;) NIECH WAM BEDZIE FIRMA JEST SWIETNA A TEMU MENAGEROWI TO
              ZAZDROSZCZE TEJ NABITEJ GLOWY OD 20 ROKU ZYCIA KRETACTWAMI;)))JAKI
              MENAGER TAKA FIRMA;)HEHEHE MILEGO DNIA;)
              • frezfi12 Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? 25.05.09, 17:52
                Jeśli chcesz napić się ,,soku" to możesz kandydować.Po prostu akwizytornia.Praca
                ,,biurowa" tylko pod biurkiem....
                • Gość: Ha Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 193.111.144.* 17.09.09, 17:41
                  Widac nie wiwsz co ten zwrot znaczy. An apewno nie sok z
                  angielskiego ;) Nie uzwyaj go moj mily, bo uzywac znaczenia slow,
                  ktorych nie znasz jest nie ladnie.

• Gość: :) Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 80.249.4.* 15.05.09, 13:26
          JA TO SŁUSZAŁAM ZE POWAZNI LUDZIE NIE ZAJMUJA SIE WYPISYWANIEM NA STRONACH
          INTENRETOWYCH BZUR O FIRMACH, BO SMIERDZI TO ZAZDROSCIA, A TO ZE ZADZROSCICIE
          JAK WY TO OKRESLACIE "MALOLATOWI CFANIAKOWI" TO WAZ ZALOSNY PROBLEM, BO WY W
          JEGO WIEKU NIE BEDZIECIE MIELI TEGO CO ONA MA NA TE CHWILE. CHOC BYSCIE SIE
          ZASRALI :) I NIE RZUCAJ TU KOCHASI IP, BO TO MALO KOGO INTERESUJE, ICH BARDZIEJ
          INTERESUJE TO, ZE PRZYNOSICIE TAM SWOJE CV, I ONI DOBRZE WIEDZA KTO BYL, KIEDY I
          KTO CO WYPISUJE NA STRONACH.
          JESLI CHODZI O ANAONSE TO ZAWSZE DAWALI DO TERAZ RADOM ALBO DO WYBORCZEJ ALE
          LUDZIE WYPOWIEDZILI SIE ZE MENTALNOSC W RADOMIU JEST TAKA, IZ LUDZI SZUKAJA
          PRACY W ANONSACH. A TY NIE ZROWNOWAZONY CZLOWIEKU JESLI TRAFILES DO NICH TO
          NIESTESTY ALBO STETY Z ANONSOW, WIEK KTO TU MOWI O POWAZNOSCI, I KTO TE GAZETE
          KUPIL ? :)
          STRONA NIECH CIE INTERESUJE, WEZ SIE DO ROBOTY, BO ZA PIE..... GLUPOT NIKT CI
          NIE ZAPLACI !
          O MATKO ! SMIEJA SIE ? A TO CIEKAWE, BO ONI NIC NIE SLYSZELI - A JEDNAK CHYBA
          TAK, OWSZEM SLYSZELISMY - ZE JAKIS DZIWNY KTO, Z ZABURZENIEM SWIADOMOSCI, WYZEJ
          SRAJA...CY NIZ POSIADAJACY OPOWIADA BREDNIE :) TYLE SLYSZELISMY.

A TEN KTO BYL W NASZEJ FRIMIE, TO NIE KAZDY, I NIE KAZDY NIE PISAL NA FORUM
          BREDNI, TAK JAK TU JAKIES GNÓWNIARSTWO PISZE, I JAK WIDAC SA I TACY KTORYM
          BVARDZO PODOBALA SIE TAKA FIRMA, NIZ KEBAB U TURKA ALBO TESCO :)

WIEC NIE MOW "KAZDY" BO LUDZI DENERWUJESZ :)

A NIKT TU NIKOGO NIE BRONI - JEST WOLNOSC SLOWA PODOBNO :) JUTRO NAPISZE TU O
          CZERWONYM KAPTURKU LOSACH DO KOLA FORTUNY :)
          • Gość: benny Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 81.190.106.* 21.06.09, 17:19
            SAFAD RADOM I JUŻ...
            • Gość: Amar Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 22:12
              Bardzo fajna firma, świetni ludzie i Ci którzy chcą naprawdę pracować mogą
              spokojnie zarobić 2000 zł miesięcznie (wiem bo pracowałem). Przedstawiciele
              docierają z INFORMACJĄ do klienta i nie wpychają żadnych perfum(idiota:)).
              Nosorożce górą! =D
              • Gość: qwert Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 19:39
                taaaaaaaaaaa??docierają z informacją i muszą klepać,klepać i klepać aby podpisał"rezerwację"gdzie niżej jak jak każda umowa ma warunki. u mnie była ta wasza akcja informacyjna,rozmawiałem z niedoświadczonym pracownikiem o zarobkach...obiecujecie złote góry z których przy gorszym tygodniu wychodzi jedno wielkie gó... a podstawa,jakieś minimum?-tak,tak-oczywiscie menager jedno wypłata drugie? nie mówie ze sprzedajecie kit,mowie o tym ze naciagacie pracownikow,ktorzy nie zle sie bawia i robia z siebie czesto posmiewisko. a sprzet za conajmniej polowe kupisz w wybranych sklepach!!nie wszyscy sa ciemni i umieja oceniac rynek i warunki na jakich kupuja.
                • Gość: kasia Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 212.106.29.* 21.10.09, 18:38
                  oczywiscie, nie wszyscy sa ciemni, ale idac twoim tokiem myslenia cala polska jest ciemna i wszyscy ludzie na swiecie. rynek to jest rynek a handel to jest handel. jedni sprzedaja drudzy kupuja, jak idziesz do sklepu po chleb, sok, masło, telewizor czy papierosy to kupujesz je za cene, za która zostały wyprudokowane, czy dajesz po drodze zarobic kilkunastu osobom? nikt ci nigdy nie sprzeda chleba za 50 gr mimo ze taki byl jego koszt produkcji(to tylko przyklad, nie wiem ile wynosi koszt produkcji chleba)nikt nic nie robi robi za darmo. handlowcy nie sprzedaja za darmo, dostawcy nie dostarczaja za darmo a producenci nie daja nikomu materiałów za darmoo. kazdy chce zarobic. i jezeli ktos to chce kupic to nie ma w tym nic zlego, nikomu nikt nie zabrania kupienia z innego zrodla. a ze z reguły ludzie sa leniwi to juz inna historia.
                  Pozdrawiam wszystkich kupujących
    • Gość: Byłem tam niestety SAfad jest śmieszny IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.10, 12:18
      Smiac mi sie chce z ludzi którzy tam pracuja, nie wiem czy oni myśla ze ktos
      jest tak glupi ze nie wie czym sie rózni praca biurowa od akwizycji ŻENADA. No
      chyba ze oni sami nie wiedza. Pewnie gdyby kazdy wiedział na czym polega tam
      praca to nikt by nie przyszedł nawet na rozmowe, dlatego ogłaszaja ze jest to
      praca biurowa. Pan który ma 19 lat i dla mnie jest mało inteligentny nie wiem
      czy by was czegos nauczył. Nawet nie wie za dużo co wynikało z rozmowy haha. Nie
      moge ze smiechu> Nawet tam nie składajcie aplikacji nie polecam!!!
      • big_jimi Re: SAfad jest śmieszny 14.01.10, 17:28
        jeśli ktoś chce pracować w charakterze akwizytora który za
        przeproszeniem zap****la po podradomskich wiochach wciskając ludzom
        różne badziewia między innymi telewizje na karte albo jakieś umowy
        telekomunikacyjne czy też inny chłam to jest to dla niego wymarzona
        praca pozdrawiam
        • Gość: Amar Re: SAfad jest śmieszny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.10, 13:43
          Jednak nie polecam. Osobiście pracowało mi się dobrze, ale nie dajcie się
          wkręcić. Nic tam nie jest jasne i wszystko oparte jest na kłamstwie. Pozdrawiam
          normalnych.
          • Gość: nieAkwizytor Re: SAfad jest śmieszny IP: 94.254.195.* 02.02.10, 22:28
            Ten gosciu robiacy rozmowy chyba nie ma 19 lat:) przyznajmniej tak nie wyglada. ale fakt, firma do bani!sekretarki jakies beznadziejne,wychadza zeby porozmawiac przez tel jakby mialy cos do ukrycia.chodza panosza sie, sczegolnie taka blondyna gruba.slyszalem jak ktos mowil do niej "szefowa".ciekawe czemu nie siadzie i nie przeprowadzi rozmow. pewnie nie umie sie wyslowiac, bo siedzi za biurkiem i udaje ze "pracuje".smiech na sali. ogolnie ludzie fajni tam są, ale szkoda ich w tej firmie. zamydlone maja oczy przez niejakiego lukasza.
            wszystko co jest napisane powyzej na forum to prawda, a jak tyle ludzi wypowiada sie na nie, to musi cos w tym byc,a wszystkie osoby ktore bronia tej nedznej firmy musza tam pracowac.do akwizytorow nic nie mam.zawod jak kazdy inny, ale lepiej niech uciekaja z tej firmy bo nic dobrego z niej nie wyniosa.
            • Gość: byly pracownik Re: SAfad jest śmieszny IP: 94.254.230.* 03.02.10, 12:16
              smieszn smieszny:) jak chcecie sie z nich pobrechtac to zapraszam:)
              ale ostrzegam, posmiac z nich nie z nimi. to cwaniacy jakich malo. tak cie
              zakreca ze wyjdzie na nich nie na twoje. lepiej tzymac sie od nich z daleko.
              • Gość: haha Re: SAfad jest śmieszny IP: 94.254.172.* 05.02.10, 15:32
                hej wszystkim. bylam tam na rozmowie kwalifikacyjnej. nawet mi sie spodobalo
                biuro, wystroj itd. ale po przeczytaniu tych opinii chyba nie pojde tam wiecej
                bo zaprosili mnie na jakis dzien zapoznawczy. chcialam na pomoc biurowa, ale jak
                wy mowicie ze pomoc biurowa wyglada na lazeniu po domach to ja chyba podziekuje
                i powiem moim znajomym zeby tam nie chodzili na rozmowy bo tez paru sie
                wybieralo jak im powiedzialam ze fajnie. Najmniej mi sie podobaly(jak juz ktos
                wspomnial wyzej) sekretarki. niby wizytowka firmy, a jedna wygladala nie powiem
                jak, wystajace stringi ze spodni, wylewajace sie boki. zupelnie jakby nie miala
                lustra w domu. a druga nic nie mowila, siedziala przed kompem i cos klikala.
                zero usmiechu ani nic.
            • Gość: Prawdziwy Re: SAfad jest śmieszny IP: 213.77.81.* 08.04.10, 16:44
              Nie pracuje tam żadna gruba blondynka, chyba pomyliles/as firmy ?
              • Gość: Sprytna Re: SAfad jest śmieszny IP: 109.243.42.* 09.04.10, 11:42
                213.77.81 Pani o tym nr IP podaje sie za "Prawdziwy" "ha" i "re:tu jest
                odpowiedz" bardzo sprytnie naprawde :)i mysli ze nikt sie nie kapnie:) a jezeli
                nie ma ona/a mysle ze nie/oczu z tylu glowy to owych stringów nie widziala, a
                blondynka faktycznie juz nie pracuje :)
      • Gość: fack you Re: SAfad jest śmieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:22
        Żenadą jest to co piszecie. prawda jest taka, że wy wybieracie krótką drogę do łatwej kasy idziecie do urzędu pracy ale wcale nie po prace tylko po marnych 300-400 zł, proponują wam pracę to skrobacie po grzywie. TO JEST ZENADA
        P.S. Zwracam się do wszystkich MŁODYCH, PIĘKNYCH,
        • Gość: Fuck you too :) Re: SAfad jest śmieszny IP: 94.254.158.* 01.03.10, 00:00
          O jak widać, chyba kogoś prawda w oczy kole:) a tak a propos, piszę się fuck, a
          nie fack;)ktoś próbował zabłysnąć inteligencją, ale mu nie wyszło niestety:)
          To, że komuś nie podoba się praca w waszej firmie(bo zakładam, że to jakiś
          pracownik lub nawet sama góra:D) to nie oznacza, że nie znajdzie innej pracy i
          od razu leci do urzędu pracy po zasiłek, nie wiem skąd w ogóle taki wniosek.To
          chyba ta inteligencja :) W Radomiu ciężko jest o pracę ale bez przesady, nie
          jesteście jedyną firmą w tym rejonie by od razu po nieudanej próbie u was,
          lecieć do urzędu.
          Jeżeli gość "fack" pojawi się tu ponownie po poproszę o wyjaśnienie słowa
          "skrobacie" bo nie bardzo rozumiem :)
          Miejmy nadzieję również, że gość fack zawsze będzie młody i piękny :)
          A to co jest opisane, to prawda. Jeżeli żenadą nie jest chodzenie ze stringami
          na wierzchu i pokazywanie bez ograniczeń, nawet swoich niedoskonałości, to chyba
          ten świat schodzi na psy.
          PS.Zwracam się do wszystkich-nie tylko MŁODYCH I PIĘKNYCH :)
    • Gość: Elf Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: 212.106.24.* 05.02.10, 15:56
      Ja nie wiem. Pierwsze słyszę.
      • Gość: Elf Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.podgorny.cz 05.02.10, 15:58
        Ale nawet gdyby to była akwizycja, to przecież nikt Cię nie zmusi siła do tej
        pracy. Najwyżej stracisz czas na rozmowę :)
        • Gość: kosmita Re: SAFAD - co to jest za firma? Ktoś wie? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 15:49
          ja bylem ostatnio z takim wielkim na dniu zapoznawczym mówił ze domino
          ma imię i ze jest jakims szkoleniowcem .. ogólnie to bylo spoko tylko
          mnie nie przyjeli ... wieczorem powiedzieli ze zadzwoniom i czekam na
          telefon, ps mnie tam sie podobalo i to bardzo ... ale boje sie ze nie
          zadzwonia...
          • Gość: życzliwy Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 14:24
            ujawnię wam tajemnicę firmy: S.A.F.A.D. Smoke And Fuck All Day.
            manager zrobił z tego info tylko dla trenerów(osób, z dłuższym
            stażem, które zebrały więcej "dzwonków", hehe, to śmieszne!) chciał
            żeby rzeczywiście tak firma była postrzegana przez pracowników.
            niestety plan zawiódł i powolutku safad się rozpada i już nie ma
            kto "smoke'ać" i "fuck'ać" all day;) firma jest beznadziejna. nawet
            kasy całej nie wypłacali w terminie. ostrzegam: nie wchodźcie w to.
            pozdrawiam Milenkę <sekretarka ze stringami na wierzchu>
            • Gość: :) Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 109.243.241.* 03.03.10, 00:33
              O powiało grozą :) cóż za olbrzymia tajemnica firmy:)
              hehe:)
              niestety, kolego lub koleżanko pomyliły Ci się imiona:) sekretarka ze stringami
              na wierzchu to pani, niejaka magdalena mikulska, która nie ma w domu lustra :)
              • Gość: Ha Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 213.77.81.* 08.04.10, 16:50
                Odezwała się ta której brakuje szamponu i wody w domu :)
            • Gość: bera Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 17:11
              JEDNYM SŁOWEM FIRMA KRZAK! NA UMOWIE BRAK PIECZĄTKI, STAWKI ZA GODZINY CZY
              CHOCIAŻ WYNAGRODZENIA MINIMALNEGO.... BYŁAM TAM 3 DNI I PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH
              PRZED PODJĘCIEM TAM PRACY, NO CHYBA ŻE CHCECIE ZA 300ZŁ MIESIĘCZNIE PO 10 GODZIN
              DZIENNIE PRACOWAĆ.....
              • Gość: beata Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 193.111.144.* 15.06.10, 11:58
                jak sie leniwym i nie chce sie pracowac to nawet 300 zl sie nie dostanie :) taka
                prawda.jezeli ktos pracuje i sie stara to zarabia tyle ile chce. ale jezeli ktos
                ma tak wielka buzie tylko do krzyków a nie do pracy to juz problem tej pani.
                najpierw radze nauczyc sie rozmawiac ze swoimi pracodawcami bo nie ma sie do
                nich nawet krzty szacunku a taka osoba nie znajdzie pracy nogdzie.wiec takie
                opinie sa warte ile ta pani ma do powiedzenia, czyli nic :)
            • Gość: ryś Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 193.111.144.* 03.07.10, 20:01
              hehe, mogę tylko potwierdzić :) ale ten ich skrót to oznacza raczej tak
              w odniesieniu do samych pracowników: "Suck And Fisting All Day" :p
              • Gość: . Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 193.111.144.* 06.07.10, 10:43
                a ja moge potwierdzic twoj brak kultury i glupote :)
                • Gość: gosc Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 193.111.144.* 02.08.10, 21:36
                  offtop robicie ;) a przecież głównym tematem jest Zapinka i jego
                  drużyna Z. ;-P
                  • Gość: gość Re: SAFAD - Smoke And Fuck All Day IP: 193.111.144.* 05.08.10, 08:35
                    a ty z ksiezyca sie urwałes?
      • Gość: Kasia Re: SAFAD IP: 109.243.189.* 12.03.10, 10:54
        Witam
        Niezna dokładnie strategji firm, ale skoro pracują tam ludzie to
        widocznie musi im to pasować,no przecierz nikt nikogo niezmusza.
        Poznałam właścicieli dla mnie są sympatycznymi młodymi ludzmi którzy
        od dawna pracują bo chcą coś w życiu osiągnąć. A i do kogoś kto ma
        jakieś awersje co do wyglądu sekretarki, to niech nieocenia ludzi po
        wyglądzie, bo jeśli tu chodzi o panią M to jest niczego sbie jak
        również pan Ł. POZDRAWIAM!!!
    • Gość: jan tu odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 14:34
      wszystko czego szukacie znajduje sie tu tnij.org/f3v4
      • Gość: hmm Re: tu odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:48
        jakos nic interesującego nie zauważyłam na tej stronce:)
        a co do wypowiedzi Pani Kasi, to nikt tu nie ocenia nikogo po wyglądzie tylko
        chyba niestosowne jest aby "szefowa" chodziła ubrana jak... z wystającymi
        stringami i brzuchem na wierzchu. to swiadczy tylko o niej
        • Gość: Przepraszam bardzo Re: tu odpowiedz IP: 213.77.81.* 08.04.10, 16:54
          Szefowej nie było w tej firmie, bo wszystkimi sprawami zajmował się facet, i
          podpisywał umowy, a to, że na kogoś sobie ją założył to jego sprawa. Tej całej
          szefowej praktycznie nie było w biurze, to nie wiem o kim piszecie, a jak była,
          to na pewno nie ze stringami na wierzchu, bo ubierała się wręcz za bardzo
          dojrzale. Stringi i boki to prędzej sekretarki z tego co widziałem przez pewien
          okres ...
          • Gość: :):) Re: tu odpowiedz IP: 94.254.143.* 19.04.10, 15:38
            HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:):):):) humor ci widze dopisuje ::):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka