naiwny_cynik 02.12.08, 18:38 No proszę! Mamy Prezydenta wizjonera! Nasz Prezydent i rządzący PIS wyprzedzili o dwa lata tę ustawę i praktycznie większość najwyższego kierownictwa urzędu miasta Radomia to gabinet polityczny. Niezłe jaja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotorad Rewolucja w urzędach 02.12.08, 18:44 Oto recepta na kryzys,jak zmniejszyć koszty i zacząć normalną gospodarkę.Trzeba więcej nierobów ,dać im komórki laptopy auta z kierowcą i oczywiście pensję przyzwoitą powiedzmy ok.10000zł.Jaka to oszczędność na zasiłkach dla bezrobotnych.dobry interes tylko pogratulować.Całkiem jak Rzeczpospolitej Obojga Narodów w 17 wieku władza wie jak się odwdzięczyć lub kupić poparcie.Pozostaje tylko pytanie :komu tu służy bo na pewno nie narodowi.Odpowie jak w PieŚNI lEGIONISTÓW cytatem"JEBAŁ WAS PIES" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wewra Re: Rewolucja w urzędach IP: 93.105.144.* 02.12.08, 18:52 POmioty muszą POkazać że niby coś robią nie robiąc nic. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Rewolucja w urzędach 02.12.08, 19:56 >>>>>>.Po przeczytaniu artykułu doszedłem do wniosku czy ja to kiedyś nie słyszałem i nie byłem świadkiem takiej organizacji pracy w urzędach a było to w latach ubiegłego wieku.... >> i znów odwołuję do mojej pozytywki ....pasuje jak mówią "jak trza" Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Rewolucja w urzędach 02.12.08, 20:00 Nasze władze lokalne to powoli zaczynają swoją super politykę kadrową poszerzać na MOPS. Nic nie wiedząca i calkowicie niekompetentna nowa wicedyrektorka pelniąca de facto funkcję po dyrektora już zapisała się do pomylonych i skrzywionych......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Rewolucja w urzędach także i skarbowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 21:38 Ogłoszono konkursy na Naczelników Urzędów Skarbowych w Radomiu. Czy konkursy te wygrają bezpartyjni czy ludzie z gabinetów gabinetów politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Rewolucja w urzędach także i skarbowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:33 w.szystkie te konkursy to tylko zasłona dymna,poltycy już dawno wiedzą kto będzie,nie ma się co łudzić nistety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssss Rewolucja w urzędach IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.08, 17:14 Skad wiadomo ze wicedyrektorka jest niekompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Zboczenie w urzędach IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.08, 17:38 Bardzo nam brakowało gabinetów POlitycznych. Tego wszyscy pragniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo Re: Rewolucja w urzędach IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.08, 17:49 wystarczy z nią porozmawiać o czymkolwiek związanym z zakresem pracy mops ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Rewolucja w urzędach IP: *.mia.three.co.uk 09.12.08, 18:06 Najzabawnieszy jest w tym wszystkim W. Dłużewski,starał się pracujac jako sekretarz byc apolitycznm.I kto to mówi!!!!????.Swoją drogą sekretarz w Jedlinsku to brzmi teraz dumnie!Pamiętam jak bez zmrużenia oka zwalnial pan ludzi z UM ,fachowcow,żeby tylko banan i generał byli happy. Teraz robi za autorytet dla Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Rewolucja w urzędach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 21:59 A jakich fachowców zwolnił? PiS zwolnił 10 razy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś