IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.04.13, 14:43
Prośba o informację czy się opłaca zakupić bilety i polecieć na Maltę.
Wyszukałam taką promocję: gorest.pl/malta-z-wroclawia-za-242-zl/
tylko nie wiem czy się opłaca.
Chciałam zrobić niespodziankę mężowi, aby spontanicznie gdzieś wyjechać.
Będę wdzięczna na informacje.
Obserwuj wątek
    • imw To Ty decydujesz czy się opłaca :) 20.04.13, 15:42
      jeśli akceptujesz te ceny to nie masz się co zastanawiać
      • smoga Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) 19.05.13, 11:06
        Czy ktoś z was leciał na Maltę z Berlina ? A jeśli nie z Berlina, to skąd? Jestem z zachodniopomorskiego i muszę się zmieścić w kwocie 2000 zł.
        Będę wdzięczna z wszelkie informacje i sugestie. Pozdrawiam !
        • Gość: Paweł1975 Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 07.05.14, 23:29
          Wyloty są z Wrocławia i Katowic, bodajże RyanAir, ja jestem akurat z Poznania i u mnie biuro Zu ways organizuje wycieczki do Malty pewnie korzystając z tych lotów. Ceny mieszczą się w Twoich wymaganiach.
          • Gość: sokol maltanski Malta taniutko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 14:14

Juz od 178 euro z Berlina.
          • Gość: Agunia90 Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 15.05.14, 15:48
            Teraz to bardzo dużo biur organizuje wycieczki na Maltę, ale o tym całym Zu Ways już słyszałem, więc może warto spróbować chociaż się z nimi spotkać i sprawdzić och ofertę.
            • Gość: Indiana Jones Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 23.05.14, 16:18
              Sprawdź, sprawdź, ja jeszcze mogę dorzucić od siebie biuro Viator, mają świetne kierunki na maltę ;)
              • Gość: Montecarlo Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 30.05.14, 04:19
                WoW! Fajne ceny. Ten viator przyciąga więc muszę się nad tym pochylić niżej.
                • Gość: ... Nigdy nie kupuję u szmaciarzy i amatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.14, 08:11
                  Ja natomiast uważam, że biuro Viator to są amatorzy i kretyni, którzy nawet nie umieją porządnie spamować, bo trzy posty z tej samej sieci są komiczne.

W życiu nie dałbym im ani złotówki, bo najprostszych rzeczy nie potrafią zrobić.
                • Gość: Sprawdzacz Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 03.07.14, 23:05
                  No sprawdź sobie szerzej tę ofertę bo naprawdę można się pozytywnie zaskoczyć w Viatorze:)
            • Gość: Majkelowi Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 03.08.14, 01:11
              Polecam jeszcze sprobowac biuro Viator:) sa Swietni ;)
              • Gość: Benjaminek Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 08.08.14, 20:21
                Noooo, racja, Viator jest mega bo przede wszystkim znaja sie na rzeczy a po wtore to meg fajni ludzie z pasja:)
      • Gość: Zaciekawiony Re: To Ty decydujesz czy się opłaca :) IP: *.net4me.pl 03.07.14, 21:24
        jest wiele biur z którymi można polecieć taniej ;) znam conajmniej kilka:)
    • Gość: SPAM SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 16:41
      SPAM
      • grekan Re: SPAM 24.05.14, 02:43
        Przy tak tanim locie polecam str:Expressrooms.com
        2 tygodnie z HB za dwie osoby ok. 1800zl./koniec maja, czerwiec./Buggiba/ A wiec koszt wczasow 2tyg. za osobe wyniesie ok.1150zl z wyzywieniem. Zadne biuro nie ma takiej oferty nawet na tydzien bez wyz.! Warto samodzielnie organizowac. Trzeba doliczyc transfery na/z lotniska, na Malcie jest kilka km do hotelu, koszt niewielki nawet taxi, choc kursuja autobusy.
        • jakanu Re: SPAM 10.07.14, 15:14
          Ja miesiąc temu wróciłem z Malty. Bilety kupowałem na ryanair.com a hotel rezerwowałem poprzez Neckermanna, bo cena była o 300 zł tańsza niż w booking.com (za ten sam hotel).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka