Gość: Elizabeth Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 08.11.03, 08:56 PKK Koalicja Kobiet Europejskich w Radomiu włącza się do akcji. Uważamy, że jest to sposób na ograniczenia bezrobocia w Radomiu. Możecie liczyć na ok. 50 podpisów, ale spod jednego adresu internetowego "worker@polbox.com" Z poważaniem Elżbieta Jagiełło PKK-Radom Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 08.11.03, 09:00 OK. ale niech to beda realne osoby. nie tluczemy spamu. gdyby chodzilo tylko o ilosc siadlbym do kompa i nastukal 1000 w jeden dzien. dzieki serdeczne pozdr. PS. czy ktos wie jaki mamy aktualnie stan akcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizabeth Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 08.11.03, 09:21 Mam następującą sugestię: W dn. 17 listopada br. o godz. 17,00 w Biurze marszałka Tomasza Nałęcza w Radomiu, ulica Żeromskiego 31 odbędzie się spotkanie poświęcone problemowi bezrobocia. Będą obecni parlamentarzyści, dziennikarze, itp. W związku z tym zapraszam inicjatorów akcji na nasze spotkanie. Możemy podpisywać petycję i podjąć wspólne działania. Pozdrawiam:) Elżbieta Jagiełło Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk.pl Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 08.11.03, 11:14 Apele sa jak najbardziej realne (z naszej strony). Obecny wynik to 290!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 09.11.03, 18:07 Akcja trwa dopiero tydzień, a już taki wyśmienity wynik :-)) ************************ Podpisz apel: www.lotnisko-radom.it.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk.pl Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 09.11.03, 18:55 Dzis wpisal sie moj kumpel i mial numer apelu: 333! Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 09.11.03, 21:55 na liczniku jest jest 375! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 10.11.03, 12:19 swietnie :-)))) teraz widac wyraznie jak bardzo radomianie oczekuja realnego postepu w sprawie lotniska ! walczmyy dalej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.lublin.msk.pl 11.11.03, 01:47 Ja też chcę podpisać apel o lotnisko.weszłam na tę wskazaną stronę,kliknęłam na apel i co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 11.11.03, 07:21 pojawi Ci sie okienko z trescia apelu. przeczytaj uwaznie i jesli zgadzasz sie z zawarta w nim trescia wpisz w okienku pod spodem imię i nazwisko a nizej adres e-mail. potem kliknij "wyslij". i tylko tyle. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 14:11 isoxazolidine napisał: > pojawi Ci sie okienko z trescia apelu. przeczytaj uwaznie i jesli zgadzasz sie > z zawarta w nim trescia wpisz w okienku pod spodem imię i nazwisko a nizej > adres e-mail. potem kliknij "wyslij". i tylko tyle. > > pozdr. > W tym problem ,że pojawia mi się okno z apelem zakończonym słowem "z poważaniem" a nie pojawia mi się okno,w którym mam wpisać imię ,nazwisko ,e- mail Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 11.11.03, 14:17 to sie zdarza kiedy masz ustawiona zbyt mala rozdzielczosc - taka jakies nie przewidzial projektant modulu. ale jest na to rada - kliknij gdzies na srodku tekstu. a potem przytrzymaj lewy przycisk i przejedz szybko myszą w dół. tekst sie przewinie i u dołu pojawi sie reszta plus okienka i przycisk pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 14:31 Udało mi się podpisać apel,mam bystrą córę.Od razu wiedziała szelma co zrobić. Kazała mi zaznaczyć tekst i przeciągnąć go tak ,by pokazało się to czego nie widziałam.A ja się cały czas dzięki temu uczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 14:37 Jeszcze spróbowalam kliknąć na klawisz F11 , i pokazuje się cały apel w innej rozdzielczości.Wracam potem do poprzedniej rozdzielczości klikając znów na klawisz F11 Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 11.11.03, 14:52 moglabys wpisac jaki numerek wyskoczyl Ci na liczniku ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marikacz Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 15:06 Ja też wysłałam podpisany apel .Wyskoczył numerek na liczniku 398. Zrobilam to przed chwilą ze swojego profilu.Mamy był trochę wcześniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
syfon13 Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 12.11.03, 14:45 Jak się sprawy mają? Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 12.11.03, 15:23 na liczniku jest juz 407!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk.pl Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 12.11.03, 22:16 No jest bardzo ladnie. Juz 410 osob wyslalo swoj apel. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 13.11.03, 08:14 forza radom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 13.11.03, 14:53 Dziś mija równo 2 tygodnie od wysłania 1 listu do UM, czy dostał już ktoś odpowiedz ?? Pomóż w walce o lotnisko - podpisz APEL: www.lotnisko-radom.it.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 08:28 nie, tylko niejaka podlipniakowa z kędrowa się wymądrzała w tv-władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 14.11.03, 09:51 a co powiedziała? nadał żałosny bełkot z gatunku "to nie ja to on" ? czy cos solidniejszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 13.11.03, 20:15 w tej chwili apel mozna wysylac takze stad: www.radom.ws 'at' - wielkie dzieki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczór Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 19:17 LOTNISKO, LOTNISKO i jeszcze raz LOTNISKO. Przecież bez tego dla miasta w XXI wieku ani rusz, dla tego jestem za!!! Jest to szansa dla Radomia dla wyciągnięcia się z dołka - ściągamy nowe inwestycje, technologię, kapitał ogropmnych pieniędzy. Dlatego lotnisko powinno powstać. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 15.11.03, 13:16 czy ktos wie ile aktualnie mamy majli na koncie ? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 15.11.03, 14:41 przed chwila otrzymalem info o 425 majlu. kiedy stukniemy 500-kę ? forza Radom ! Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk.pl POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 17.11.03, 15:42 Na liczniku 433 apele. Kiedy peknie 500-tka? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 19.11.03, 11:40 czy ktos wie jaki jest postep akcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 19.11.03, 23:22 na liczniku mamy juz 467 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 20.11.03, 14:41 "Marek Sidor były szef Urzędu Lotnictwa Cywilnego stoi na czele specjalnego zespołu - to od niego zależy, czy warszawiacy będą startować z odległego Radomia, Nowego Miasta nad Pilicą albo Babska, czy może z położonych bliżej Modlina, Wołomina, Mszczonowa i Sochaczewa" www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1782459.html Tak indolencja kacyków sięgneła szczytu, tylko warszawiaków stać na latanie samolotami, reszta kraju się nie liczy. **************** www.lotnisko-radom.it.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmigło WARCHOŁOWO! lądujemy.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 21:59 mali ludzie z wielkimi problemami.....budujcie lotnisko na Łysicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnula_b Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 24.06.04, 11:44 Jasne to ważna kwestia walczmy o swoje śmieci:)na których się wychowaliśmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufel i sex zawracanie kijem Pilicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:09 akcja wzięła w łeb............ prowadzi Wąchock przed Warką, Białobrzegami i ... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: zawracanie kijem Pilicy! 24.04.04, 12:35 akcja udała sie w całej rozciagłosci. poszło pol tysiaca majli i Nita musial sie przed mediami gesto tlumaczyc z nicnierobienia. a o to chodzilo. zanim znowu napiszesz cos glupiego rozeznaj najpierw temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beryl LOTNISKO W RADOMIU ????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:19 akcje spadły na pysk!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isoxazolidine Re: LOTNISKO W RADOMIU ????????????????????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 30.04.04, 12:26 wrecz przeciwnie. caly czas rosna. i gdyby nie nieudacznicy w rodzaju Nity dawno juz z Sadkowa latalyby tabuny samolotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: LOTNISKO W RADOMIU ????????????????????? IP: *.udn.pl 30.04.04, 12:35 chłopcze ty bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 20.11.03, 17:53 Wysłałem apel, jesli dobrze pamiętam, z nr 3 .Mam więc prawo wiedzieć ,czy był jakis odzew ze strony władz lokalnych,czy mają naszą akcję głęboko w dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 20.11.03, 20:29 po interwencji Nitki u samego Nity odzew jest. nikly. ale postaramy sie zeby przybral ksztalt wypowiedzi w prasie Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine PODSUMOWANIE AKCJI 21.11.03, 08:22 W tym miejscu chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim tym, którzy podpisali przygotowany przez Klub apel do Prezydenta. Celem akcji bylo zwrocenie uwagi wladz miasta na fakt, ze Radomianie oczekuja jasnej i czytelnej informacji o tym co sie dzieje. Po ofensywie majlowej i towaryszacych jej publikacjach zasłona milczenia w koncu opadla i mamy zapewnienie ze stosowna informacja bedzie. W ciagu 2 tygodni wyslalismy prawie 500 majli. To bardzo dobry efekt zwazywszy, ze w Radomiu internet nie jest tak rozpowszechniony w domach jak np. w wawie czy wrocku. Byc moze w najblizszych dniach trzeba bedzie podjac kolejna ofensywe, tym razem na pozycje MON i "wszystkich swietych". Goraco licze, ze jesli do tego dojdzie, to radomianie rownie licznie wespra taką inicjatywe. Lotniska nie odpuscimy !! Kolejne akcje w przygotowaniu. pozdr. 'iso' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 23:04 Koniec walki? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 15.12.03, 08:01 nigdy w zyciu !! koniec I etapu. zwrocilismy uwage opinii publicznej na wage problemu. dalismy mocno wladzom miasta do zrozumienia ze radomianie oczekuja postepu w dzialaniach. niebawem etap II forza RADOM !! Odpowiedz Link Zgłoś
tempus_fugit Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 18.12.03, 12:33 Mimo niesprzyjającej pogody, tomiwisizmu urzędników, oddechu na placach konkurencji... LOTNISKA RADOMIANIE NIGDY NIE ODPUSZCZĄ. Szanowni Dycydenci... przemówcie w Wigilię ludzkim głosem i weżcie się do roboty!!! To nasze, radomskie, świąteczne życzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 21.12.03, 20:03 powalczmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 18.04.04, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 30.04.04, 19:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 08.05.04, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu 144 Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 26.05.04, 17:47 Czy na płycie lotniska są już ogródki piwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 17:56 Trzeba podrzucić temat v-ce prezydentowi, on jest dobry w załatwianiu takich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIG Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:53 czy będziecie walczyć, czy nie LOTNISKO BĘDZIE W MODLINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miałem sen....leci samolot, a za jego sterami ixo..........fruwa wszysto na zielono, bo to było kartoflisko pod przysuchą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły romek Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:56 uwaga, uwaga leci TABUN beretów! Panie ! Gdzie? do Sadkowa, do sadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 20.06.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 30.06.04, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartekradom Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:43 LOtnisko się przyda bo jak przyjedzie real madryt grać półfinał LM na struga to wyląduje w radomiu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 25.07.04, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 29.07.04, 12:53 Znając tempo prac naszych reprezentantów nie ma co liczyć na to lotnisko. Po śmierci bp. Chrapka tyle było mowy o konieczności upamiętnienia jego osoby. Mijają latka, a ulicy jego imienia jak nie było,tak nie ma. Może będzie w 100 rocznicę jego śmierci. Może nasi radni zdążą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 19.08.04, 00:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kptm Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:27 A jak chcesz walczyć? Może się przyłączymy. Odpowiedz Link Zgłoś