Dodaj do ulubionych

POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! !

• Gość: Elizabeth Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 08.11.03, 08:56
      PKK Koalicja Kobiet Europejskich w Radomiu włącza się do akcji. Uważamy, że
      jest to sposób na ograniczenia bezrobocia w Radomiu. Możecie liczyć na ok. 50
      podpisów, ale spod jednego adresu internetowego "worker@polbox.com"
      Z poważaniem
      Elżbieta Jagiełło
      PKK-Radom
      • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 08.11.03, 09:00
        OK. ale niech to beda realne osoby. nie tluczemy spamu. gdyby chodzilo tylko o
        ilosc siadlbym do kompa i nastukal 1000 w jeden dzien.

dzieki serdeczne

pozdr.

PS. czy ktos wie jaki mamy aktualnie stan akcji ?
        • Gość: Elizabeth Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 08.11.03, 09:21
          Mam następującą sugestię:
          W dn. 17 listopada br. o godz. 17,00 w Biurze marszałka Tomasza Nałęcza w
          Radomiu, ulica Żeromskiego 31 odbędzie się spotkanie poświęcone problemowi
          bezrobocia. Będą obecni parlamentarzyści, dziennikarze, itp. W związku z tym
          zapraszam inicjatorów akcji na nasze spotkanie. Możemy podpisywać petycję i
          podjąć wspólne działania. Pozdrawiam:)
          Elżbieta Jagiełło
    • bawarczyk.pl Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 08.11.03, 11:14
      Apele sa jak najbardziej realne (z naszej strony). Obecny wynik to 290!!!
      • Gość: PITAGOR Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 09.11.03, 18:07
        Akcja trwa dopiero tydzień, a już taki wyśmienity wynik :-))

Podpisz apel:
        www.lotnisko-radom.it.pl/
    • bawarczyk.pl Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 09.11.03, 18:55
      Dzis wpisal sie moj kumpel i mial numer apelu: 333!
    • kether Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 09.11.03, 21:55
      na liczniku jest jest 375!
      • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 10.11.03, 12:19
        swietnie :-))))

teraz widac wyraznie jak bardzo radomianie oczekuja realnego postepu w sprawie lotniska !

walczmyy dalej !!
        • Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.lublin.msk.pl 11.11.03, 01:47
          Ja też chcę podpisać apel o lotnisko.weszłam na tę wskazaną stronę,kliknęłam na
          apel i co dalej ?
          • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 11.11.03, 07:21
            pojawi Ci sie okienko z trescia apelu. przeczytaj uwaznie i jesli zgadzasz sie
            z zawarta w nim trescia wpisz w okienku pod spodem imię i nazwisko a nizej
            adres e-mail. potem kliknij "wyslij". i tylko tyle.

pozdr.
            • Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 14:11
              isoxazolidine napisał:

> pojawi Ci sie okienko z trescia apelu. przeczytaj uwaznie i jesli zgadzasz
              sie
              > z zawarta w nim trescia wpisz w okienku pod spodem imię i nazwisko a nizej
              > adres e-mail. potem kliknij "wyslij". i tylko tyle.
              >
              > pozdr.
              >
              W tym problem ,że pojawia mi się okno z apelem zakończonym słowem "z
              poważaniem" a nie pojawia mi się okno,w którym mam wpisać imię ,nazwisko ,e-
              mail
              • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 11.11.03, 14:17
                to sie zdarza kiedy masz ustawiona zbyt mala rozdzielczosc - taka jakies nie przewidzial projektant
                modulu. ale jest na to rada - kliknij gdzies na srodku tekstu. a potem przytrzymaj lewy przycisk i przejedz
                szybko myszą w dół. tekst sie przewinie i u dołu pojawi sie reszta plus okienka i przycisk

pozdr.
                • Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 14:31
                  Udało mi się podpisać apel,mam bystrą córę.Od razu wiedziała szelma co zrobić.
                  Kazała mi zaznaczyć tekst i przeciągnąć go tak ,by pokazało się to czego nie
                  widziałam.A ja się cały czas dzięki temu uczę.
                  Pozdrawiam
                • Gość: alina Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 14:37
                  Jeszcze spróbowalam kliknąć na klawisz F11 , i pokazuje się cały apel w innej
                  rozdzielczości.Wracam potem do poprzedniej rozdzielczości klikając znów na
                  klawisz F11
                  • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 11.11.03, 14:52
                    moglabys wpisac jaki numerek wyskoczyl Ci na liczniku ?

pozdr.
                    • Gość: marikacz Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 15:06
                      Ja też wysłałam podpisany apel .Wyskoczył numerek na liczniku 398. Zrobilam to
                      przed chwilą ze swojego profilu.Mamy był trochę wcześniejszy.
                      • syfon13 Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 12.11.03, 14:45
                        Jak się sprawy mają?
                        • kether Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 12.11.03, 15:23
                          na liczniku jest juz 407!!!
    • bawarczyk.pl Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 12.11.03, 22:16
      No jest bardzo ladnie. Juz 410 osob wyslalo swoj apel.
      • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 13.11.03, 08:14
        forza radom !
        • syfon13 Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 13.11.03, 11:58
          411
          • Gość: PITAGOR Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 13.11.03, 14:53
            Dziś mija równo 2 tygodnie od wysłania 1 listu do UM, czy dostał już ktoś
            odpowiedz ??

Pomóż w walce o lotnisko - podpisz APEL:
            • Gość: GregorY Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 08:28
              nie, tylko niejaka podlipniakowa z kędrowa się wymądrzała w tv-władzy.
              • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 14.11.03, 09:51
                a co powiedziała?

nadał żałosny bełkot z gatunku "to nie ja to on" ?
                czy cos solidniejszego ?
    • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 13.11.03, 20:15
      w tej chwili apel mozna wysylac takze stad:
      www.radom.ws
      'at' - wielkie dzieki !!
    • Gość: wieczór Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 19:17
      LOTNISKO, LOTNISKO i jeszcze raz LOTNISKO. Przecież bez tego dla miasta w XXI
      wieku ani rusz, dla tego jestem za!!! Jest to szansa dla Radomia dla
      wyciągnięcia się z dołka - ściągamy nowe inwestycje, technologię, kapitał
      ogropmnych pieniędzy. Dlatego lotnisko powinno powstać.
      • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 15.11.03, 13:16
        czy ktos wie ile aktualnie mamy majli na koncie ?
    • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 15.11.03, 14:41
      przed chwila otrzymalem info o 425 majlu. kiedy stukniemy 500-kę ?

forza Radom !
    • bawarczyk.pl POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 17.11.03, 15:42
      Na liczniku 433 apele. Kiedy peknie 500-tka?
    • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 19.11.03, 11:40
      czy ktos wie jaki jest postep akcji ?
      • kether Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 19.11.03, 23:22
        na liczniku mamy juz 467
        • Gość: PITAGOR Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 20.11.03, 14:41
          "Marek Sidor były szef Urzędu Lotnictwa Cywilnego stoi na czele specjalnego
          zespołu - to od niego zależy, czy warszawiacy będą startować z odległego
          Radomia, Nowego Miasta nad Pilicą albo Babska, czy może z położonych bliżej
          Modlina, Wołomina, Mszczonowa i Sochaczewa"

www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1782459.html
          Tak indolencja kacyków sięgneła szczytu, tylko warszawiaków stać na latanie
          samolotami, reszta kraju się nie liczy.

• Gość: śmigło WARCHOŁOWO! lądujemy.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 21:59
          mali ludzie z wielkimi problemami.....budujcie lotnisko na Łysicy!
        • Gość: czarnula_b Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 24.06.04, 11:44
          Jasne to ważna kwestia walczmy o swoje śmieci:)na których się wychowaliśmy!!!
      • Gość: kufel i sex zawracanie kijem Pilicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 22:09
        akcja wzięła w łeb............
        prowadzi Wąchock przed Warką, Białobrzegami i ...
        • isoxazolidine Re: zawracanie kijem Pilicy! 24.04.04, 12:35
          akcja udała sie w całej rozciagłosci. poszło pol tysiaca majli i Nita musial sie
          przed mediami gesto tlumaczyc z nicnierobienia. a o to chodzilo. zanim znowu
          napiszesz cos glupiego rozeznaj najpierw temat.
      • Gość: beryl LOTNISKO W RADOMIU ????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:19
        akcje spadły na pysk!!!!!!!!!!!
        • Gość: isoxazolidine Re: LOTNISKO W RADOMIU ????????????????????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 30.04.04, 12:26
          wrecz przeciwnie. caly czas rosna. i gdyby nie nieudacznicy w rodzaju Nity dawno
          juz z Sadkowa latalyby tabuny samolotow.
          • Gość: radny Re: LOTNISKO W RADOMIU ????????????????????? IP: *.udn.pl 30.04.04, 12:35
            chłopcze ty bredzisz
    • Gość: olek Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 20.11.03, 17:53
      Wysłałem apel, jesli dobrze pamiętam, z nr 3 .Mam więc prawo wiedzieć ,czy był
      jakis odzew ze strony władz lokalnych,czy mają naszą akcję głęboko w dupie?
      • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 20.11.03, 20:29
        po interwencji Nitki u samego Nity odzew jest.
        nikly.
        ale postaramy sie zeby przybral ksztalt wypowiedzi w prasie
    • isoxazolidine PODSUMOWANIE AKCJI 21.11.03, 08:22
      W tym miejscu chcialbym serdecznie podziekowac wszystkim tym, którzy podpisali przygotowany przez Klub apel do Prezydenta.
      Celem akcji bylo zwrocenie uwagi wladz miasta na fakt, ze Radomianie oczekuja jasnej i czytelnej informacji o tym co sie dzieje. Po ofensywie majlowej i
      towaryszacych jej publikacjach zasłona milczenia w koncu opadla i mamy zapewnienie ze stosowna informacja bedzie.

W ciagu 2 tygodni wyslalismy prawie 500 majli. To bardzo dobry efekt zwazywszy, ze w Radomiu internet nie jest tak rozpowszechniony w domach jak np. w
      wawie czy wrocku. Byc moze w najblizszych dniach trzeba bedzie podjac kolejna ofensywe, tym razem na pozycje MON i "wszystkich swietych". Goraco licze, ze
      jesli do tego dojdzie, to radomianie rownie licznie wespra taką inicjatywe.

Lotniska nie odpuscimy !!

Kolejne akcje w przygotowaniu.

pozdr.
      'iso'
    • Gość: lotnik Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.03, 23:04
      Koniec walki?
      • isoxazolidine Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 15.12.03, 08:01
        nigdy w zyciu !!
        koniec I etapu. zwrocilismy uwage opinii publicznej na wage problemu. dalismy mocno wladzom miasta do zrozumienia ze radomianie oczekuja postepu w
        dzialaniach.

niebawem etap II

forza RADOM !!
      • tempus_fugit Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! 18.12.03, 12:33
        Mimo niesprzyjającej pogody, tomiwisizmu urzędników, oddechu na placach
        konkurencji... LOTNISKA RADOMIANIE NIGDY NIE ODPUSZCZĄ. Szanowni Dycydenci...
        przemówcie w Wigilię ludzkim głosem i weżcie się do roboty!!! To nasze,
        radomskie, świąteczne życzenie :)
    • Gość: max Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 21.12.03, 20:03
      powalczmy
    • Gość: ... Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 18.04.04, 22:55
    • Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 30.04.04, 19:04
    • Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 08.05.04, 17:22
    • Gość: Tu 144 Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 26.05.04, 17:47
      Czy na płycie lotniska są już ogródki piwne?
      • Gość: Janek Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 17:56
        Trzeba podrzucić temat v-ce prezydentowi, on jest dobry w załatwianiu takich
        spraw.
        • Gość: MIG Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:53
          czy będziecie walczyć, czy nie LOTNISKO BĘDZIE W MODLINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          miałem sen....leci samolot, a za jego sterami ixo..........fruwa wszysto na
          zielono, bo to było kartoflisko pod przysuchą.....
          • Gość: wesoły romek Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:56
            uwaga, uwaga leci TABUN beretów! Panie ! Gdzie? do Sadkowa, do sadkowa
    • Gość: PO Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 20.06.04, 19:09
    • Gość: ? Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 30.06.04, 13:37
    • Gość: Bartek POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:42
    • Gość: Bartekradom Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:43
      LOtnisko się przyda bo jak przyjedzie real madryt grać półfinał LM na struga to
      wyląduje w radomiu!!!!!!!!!
    • Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 25.07.04, 22:59
    • Gość: realistka Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.internet.radom.pl 29.07.04, 12:53
      Znając tempo prac naszych reprezentantów nie ma co liczyć na to lotnisko. Po
      śmierci bp. Chrapka tyle było mowy o konieczności upamiętnienia jego osoby.
      Mijają latka, a ulicy jego imienia jak nie było,tak nie ma. Może będzie w 100
      rocznicę jego śmierci. Może nasi radni zdążą?
    • Gość: . Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 19.08.04, 00:23
      • Gość: kptm Re: POWALCZMY O LOTNISKO W RADOMIU ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:27
        A jak chcesz walczyć? Może się przyłączymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka