Gość: qter IP: *.radom.pl 05.08.01, 12:14 Napiszcie drodzy radomianie przebywajacy w innych miastach Polski czy przyjelo sie tam piwo WARKA(czerwona)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Voytek Re: WARKA IP: 212.244.146.* 08.08.01, 15:49 Gość portalu: qter napisał(a): > Napiszcie drodzy radomianie przebywajacy w innych miastach Polski czy przyjelo > sie tam piwo WARKA(czerwona)? Byłem niedawno w Przemyślu i wiem, ze była ale: Zwykła Warka to u nich STRONG, a czerwona to Specjal i tak trzeba zamawiać w knajpach inaczej nie wiadomo co się dostanie ;-) Polańczyk i okolice też mają Warę w barach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: WARKA IP: 10.30.166.* 08.08.01, 16:00 Ja widziałem Warkę w czewrcu w Bieszczadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerus Re: WARKA IP: 195.94.206.* 11.08.01, 09:12 A ja od gości z okolic Zamościa, Biłgoraja wiem ze WARKA tam jest i cieszy się powodzeniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kether Re: WARKA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 14:07 W Okunince nad Jez. Bialym Warka jest prawie tak samo popularna jak u nas. Ludzie je chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kether Re: WARKA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 17:37 Podobno w Gdyni też jest dość popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: WARKA IP: *.pl 15.08.01, 01:09 Gość portalu: Kether napisał(a): > Podobno w Gdyni też jest dość popularna. Bede niedlugo w Gdansku to sprawdze...Jednak przy takiej kampani reklamowej ja mysle ze to piwko mozna spotkac w calej Polsce. Szkoda tylko ze ta Warka ktorej kiedys nie mozna bylo kupic nigdzie poza woj.radomskim nie jest juz taka sama. Zreszta od kiedy zawartosc alkocholu w piwach zwiekszyla sie, nie ma polskiego piwka ktore by mialo typowy smak chmielu i nie bylo go czuc alkocholem. A przeciez piwko sluzylo czemu innemu niz upijanie sie nim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: WARKA IP: *.radom.pl 15.08.01, 02:10 Voder, kuchnia, czy ja sie zawsze musze na ciebie napatoczyc w inecie? :) A co do Warki to widzialem w Zakopcu pijacego to piwo kolesia, ale w sumie to moze o niczym nie swiadczyc, mogl to piwo przywiezc ze soba a nie pytalem go skad pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: WARKA IP: *.pl 15.08.01, 11:44 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Voder, kuchnia, czy ja sie zawsze musze na ciebie napatoczyc w inecie? :) Ty ??? a od kiedy ty masz internet ze to Ty sie na mnie napatoczasz (cooo za slowo grrrrrrr ;PPP) A co do Warki jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qter Re: WARKA IP: *.radom.pl 18.08.01, 19:11 warka rulezz w trojmiescie tez bo sam widzialem (studiuje) zeby tak w calej Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa22 Re: WARKA IP: *.radom.pl 30.08.01, 11:52 Warka przyjmie się wszędzie,bo jest najlepsza.Spotkałam ją nawet w małym,uroczym miasteczku(Pasłęk,to niedaleko Olsztyna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolekp Re: WARKA IP: *.server.ntl.com 02.09.01, 14:52 Bylem w klubie patronackim WARKI W ORZYSZU NA Mazurach A swoja droga, browar warecki moglby wiecej kasy na druzyne siatkowki dawac, przeciez to duza promocja! Odpowiedz Link Zgłoś