Dodaj do ulubionych

Obsługa w warce

IP: *.dynamic.mm.pl 26.04.18, 22:38
Obsługiwała mnie i moich znajomych niejaka Oliwia.Pani Oliwia okazała się osobą bardzo
niesympatyczna wręcz odpychającą klienta.Miałam wrażenie i moi znajomi też że obsługuje nas
z łaski lub za karę .Zaznaczam że ta barmanka wykonuję swoja prace a my klienci płacimy
za usługę podania , szefowi tego baru. Ten płaci pani Oliwi pensje więc chcielibyśmy mieć to co kupimy podane w kulturalny sposób a nie chamski.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oliwia Re: Obsługa w warce IP: *.awacom.net 26.04.18, 23:11
      Witam z tej strony niejaka Oliwia. Zawsze obsługuje swoich klientów z szacunkiem. Nie rozumiem też czemu post dodany dopiero dziś skoro w pracy byłam w sobotę. Jeżeli jest Pani aż tak zbulwersowana sprawą to zapraszam do baru w weekend z rana. Z chęcią wyjaśnienie sprawe która tak naprawdę nie miala miejsca.
      • Gość: 😇 Re: Obsługa w warce IP: *.dyn.telefonica.de 27.04.18, 05:15
        Brawo Oliwia!
        Na forum każdy chętnie obsmaruje każdego, nawet jeśli nie ma podstaw. Niech obrażona klientka się ujawni!
        • Gość: Paweł 54 Re: Obsługa w warce IP: *.play-internet.pl 27.04.18, 06:49
          Jestem klientem tego baru od początku istnienia.
          Pani Basia ma racje co do jakości pracy pani Oliwi.
          Barmanka o miernym podejściu do wykonywanych
          obowiązków , z dziwnymi uprzedzeniami względem
          mężczyzn potrafiąca obrazić klienta bez powodu.
          Jest to opinia wielu facetów kupujących w Warce.
          Ogólnie podsumowując w porównaniu z innymi
          dziewczynami tam pracującymi wypada blado.
          • Gość: kijent Re: Obsługa w warce IP: *.dynamic.mm.pl 27.04.18, 07:43
            Może jak panowie są zbyt nachalni w zachowaniu w stosunku do Pni z obsługi? Jesli tak, to im się należy??? Macie coś do obsługi, porozmawiajcie z osobą/szefem a nie publicznie swe gorzkie żale anonimowo tu wylewacie, odnoszę jednak wrażenie, że brak wam po prostu odwagi żeby to zrobić albo piersolicie głupoty na ten temat... Pozdrawiam klijent.
          • Gość: Oliwia Re: Obsługa w warce IP: *.play-internet.pl 27.04.18, 07:52
            Po tej wypowiedzi trudno się nie domyślić kto to napisał. :) Dziwne uprzedzenia względem mężczyzn? Tak jak napisałam do każdego klienta podchodze z szacunkiem. Jeżeli niektórzy nie potrafią uszanować tego, ze za barem stoi młoda dziewczyna i odnosić się z pełną kultura to juz nie moja wina. Mam wtedy prawo zwrócić tej osobie delikatnie uwagę. Nie sądzę też żebym wypełniała w sposób mierny swoje obowiązki. Nie życzę sobie aby ktokolwiek opisywał mnie na forum tym bardziej, że jest to nieprawda. Anonimowo każdy odważny i niech Pan/Pani bo już nie wiem komu tak naprawdę odpisuje na te kłamstwa zaprzestanie bo kto mnie zna wie jak wypełniam swoje obowiązki i jak obsługuje klienta.
            • Gość: Oliwa Re: Obsługa w warce IP: *.dynamic.mm.pl 27.04.18, 08:40
              Oj znamy cie , znamy. Proponuję spotkanie na stadionie bo warka jest za mała aby pomieścić
              niezadowolonych klientów.Oliwia na wierzch wypływa !
            • Gość: klijent Re: Obsługa w warce IP: *.dynamic.mm.pl 27.04.18, 12:49
              Pani Oliwio, gwoli ścisłości to popieram Panią i wcześniejsza wypowiedź chyba, że fragment ''Po tej wypowiedzi trudno się nie domyślić kto to napisał. :) Dziwne uprzedzenia względem mężczyzn?'' nie dotyczy mojego postu??? Pozdrawiam Panią klijent.
    • Gość: Hela Re: Obsługa w warce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.18, 10:49
      No to nie łazić tam
    • Gość: lodarobimu Re: Obsługa w warce IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.04.18, 15:09
      LODZIWIA TO TYLKO DO JEDNEGO SIE NADAJE HEH
    • Gość: Ewa Re: Obsługa w warce IP: *.dynamic.mm.pl 27.04.18, 16:04
      łazisz do meliny to czego sie spodziewasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka