kk.a 10.01.09, 14:14 Mam takie małe pytanko czy ktos miał wesele ? lub był na wweselu?? W SALI ABASADOR w Sławnie bardzo proszę o opinie jak było jak organizacja i plusy i minusyy tej sali. z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: 82.139.57.* 10.01.09, 15:17 to juz działa ta sala? Odpowiedz Link Zgłoś
kk.a Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie 10.01.09, 17:03 tak działa juz wiem ze na 100 % byly tam wesela. Jeszcze w tamtym roku. dlatego bardzo bym prosiła o opinie na temat tej sali jesli ktos tam moze był na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszciszek Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie 07.04.09, 19:58 wolny termin 15 sierpnia 2009 rok w sali weselnej Ambasador w Sławnie !!! tel. 505 31 55 22 ......... 7 km od Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 15:02 Ile osób tam pomieści się ? Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszciszek Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie 07.04.09, 19:59 WOLNY TERMIN 15 SIERPNIA 2009 ROK ....W SALI WESELNEJ AMBASADOR W SŁAWIE 6 KM OD RADOMIA TEL. 505 31 55 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:31 czy jest strona www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.radom.pilicka.pl 17.09.09, 18:17 miałam tam wesele, nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 22:13 Byłam tam jako gość,podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nita Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 08:05 sala jest ładna i duża,dużo miejsca do tańca ale rozstawienie stołów na 200 osób problematyczne ze względu na rozstaw filarów max. 170 osób. Zaplecze ubogie, jedna duża lodówka reszta zwykłe domowe lodówki, z wypozyczalni dobieraliśmy talerzyki bo nie byłoby na wymianę, garów też trochę mało było. Poza tym dodatkowo płatne poprawiny, podgrzewanie wody, wywóz ścieków i nieczystości oraz używanie zmywarki. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 17.07.09, 15:50 Nie dotykać do ręki ,omijać z daleka,tragedia ,byłem tam dwa razy ,raz jak chłopak płacił od pary to była wielka porażka ,właściciel rządzi wraz z rodziną chłopek jakich mało,nie mogą się nachapać ludzie nie mieli co jeść,drugi raz jak dziewczyna miała swoje ,kucharki było lepiej, drzwi w kiblu męskim się nie domykaja do tej pory nienaprawione,filary ,sala jeden beton akustyka fatalna ,dom w szczerym polu na zabitej wsi żadne cudo nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.cdma.centertel.pl 26.07.09, 19:34 mieszkam niedaleko też słyszę same złe opinie o sali a głównie o właścicielach podobno porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 21:03 Przestrzegam przed tymi "biznesmenami" konfliktowi ludzie, zwłaszcza pan - prostak i cham nie powinien mieć kontaktu z klientami. Musiałem się wynieść z weselem do innego lokalu. Na szczęście udało mi się znaleść kogoś innego na termin o sposobem odzyskać część zaliczki. Dużo obiecuje, nie dotrzymuje danego słowa i wmawia że tego nie było w ustaleniach. Lepiej się z takimi nie zadawać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.radom.pilicka.pl 17.09.09, 18:32 Właścicielka dużo obiecuje, a mało wykonuje. Jedzenie jest niesmaczne, a porcje są oszczędne i nie każdy z gości dostaje porcje na weselu,obsługa leniwa ruchy mają ospałe. Właścicielka bierze pieniądze nie wiadomo za co poprostu WIELKA OSZUSTKA z niej jest. Proponuje omijac tą sale z daleka jeśli nie chcecie się wstydu najeść przed gośćmi weselnymi! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia1890 Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie 02.03.10, 14:04 Na pewno musisz zadbać o własne jedzenie, najlepiej catering. Jeżeli zdecydujesz się na właściciela możesz na tym nie wyjść. Nie jest ono zbyt samczne. Sala do przełknięcia. Można urządzić dobre wesele przy odpowiedniej dekoracji, jednak bez jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.radom.vectranet.pl 05.06.11, 12:16 TRAGEDIA. Jedzenie nie smaczne, podawane w mega nieestetyczny sposób. Schabowy rzucony na liść sałaty, dwa kartofle i kapka surówki - to tak dla przykładu. Generalnie jedzenia niewiele a nawet to niewiele podane tak, że ruszać ze stołu się tego nie chce. Słaba akustyka. Obsługa chodzi jak za karę. Wystrój sali baaaardzo surowy. Żeby się nie czepiać i nie narzekać trzeba duuużo pić (barku oczywiście nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.centertel.pl 06.06.11, 18:03 Przejedż się dalej do Wolanowa, tam jest Maxima. Sala super. Odpowiedz Link Zgłoś
monia-91 Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie 12.11.11, 15:00 Miałam tam wesele na 140 osób i było ciasno. Brakowalo talerzy, szklanek, a o filiżankach nawet nie wspomnę (jest22szt). Dekoratorką wnętrza chyba była sama właścicielka, gdyż filary są zielone, krzesła bordowe, a ściany pomarańczowe i do tego bardzo brudne. Wieś tańczy i śpiewa! Właściciele żerujący na najemcach, mieszkają na górze i korzystają ze wszystkich mediów. Jeżeli wpadniecie już w to bagno to sprawdźcie wszystkie drzwi, bo od lat są zepsute, a każdemu wynajmującemu doliczają za ich wymiane! W dniu oddania sali liczcie się z ukrytymi kosztami np; wywóz ścieków 340 zł, śmieci 100 zł od pojemnika, prąd, gaz, woda- liczone potrójnie! Rozbroiła mnie oplata za korzystanie ze zmywarki. Ogrzewanie jest dodatkowo płatne, a w moim przypadku włączone 2 godz przed weselem (grzały 2 grzejniki). Teoretycznie sala kosztuje 4000 tyś zł, a w rzeczywistości zapłacicie ok 6000. Ogólnie nie polecam nikomu tej sali, a w szczególności styczności z tymi ludźmi! (bardzo konfliktowi) A tak dla jasności tego pięknego ogrodu co obiecywała właścicielka chyba 3 lata temu to nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.tktelekom.pl 21.08.12, 23:16 dokladnie!!! a do tego ogromne ceny za stłuczki!! (filizanka-20zł, łyżeczka 10zł, KRZESŁO-500ZŁ!) NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga s. Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 19:36 LUDZIE!!! NIE WYBIERAJCIE TEJ SALI!! Ja pomimo przeczytania samych złych opinii i tak się zdecydowałam na tę salę rok temu... Wesele udane, ale ŻAŁUJĘ! zamiast 4000 zl za wynajem zapłaciłam około 6000zł!!! Aneks do umowy (który otrzymujecie w dniu odbioru sali) mówi, że za stłuczki płaci się: np. za sztućce, jak ktoś wyżej wspomniał 10zł! Za duży talerz 18zł (podczas, gdy taki sam kosztuje 8zł), kieliszek 6zł, a krzesło, UWAGA 500ZŁ!!! Dzięki Bogu żadne krzeslo się nie popsuło. Do tego obrusy+ciepła woda(której nie było)+kontenery na smieci+własny gaz+ogólnie woda+prąd etc=razem daje dużo dużo więcej niż początkowo się myślalo. masakra... ale sala ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga s. Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.tktelekom.pl 22.11.12, 19:38 aaaa, no właśnie\! jeszcze ścieki przecież i zmywarka dodatkowo płatne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: 192.68.51.* 28.03.13, 11:54 Witam, mieliśmy tam wesele w ubiegłym roku i nie załujemy. Wiadomo, nie ma klimatyzacji wiec w upalne dni może być cięzko, u nas bylo ok 20 C. Sala za 4000 zł, za media zapłaciliśmy 700 zł za wszystko, wiec nie wiem skąd Wam wyszło 2000 zł widocznie sporo stłuczek. Pani z mężem nawet pomogli nam posprzatać sale zeby było sprawniej. Mielismy 140 gosci i było spoko, sala napewno jnie nie 200, dla mnie max 160-170. Minusem jest troche zagospodarowanie terenu no i brak wykonczonych pokoi na górze. Odnośnie jedzienie mielismy własna kucharke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.play-internet.pl 30.11.12, 18:08 nie polecam. byłam tam jako gość na weselu w sierpniu. brak klimatyzacji... ludzie stłoczeni i źli za stołami ( ciasno, jak ktoś już wspominał z powodu filarów stoły były ciasno ustawione). jedzenie takie sobie. goście zlani potem chcieli odetchnąć na zewnątrz ale ławek było... 2? w każdym razem za mało. otoczenie tego domu weselnego: bez słów. żadnych większych drzew czy krzewów, ot; pustynia. nie wiem, jak państwo młodzi ale wszyscy goście z którymi rozmawiałam byli rozczarowani. ciasno, duszno, jedzenie bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.tktelekom.pl 07.12.12, 18:36 i podłoga śliiiiska:( ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: 193.242.212.* 23.08.13, 11:23 Nie,nie,nie! Nie polecam!! Właściciele kantują na wszystkim, a opłata rzeczywista za wynajem sięga 6000zł!!! Horendalne ceny za stluczki! Nawet ludzie z tamtej wsi odradzają ten lokal, trzeba było ich posłuchać, ehhhhhhh:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Sala Ambasador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.14, 12:46 Nas też ostrzegali przed właścicielką. Maja siostra miała tam wesele tydzień temu. Sala bardzo ładna, wystrój nowoczesny, nie było problemu ani z toaletami ani z pokojami na górze. Sala 4000 zł + 700 zł media. Za stłuczki zapłaciliśmy 54 zł. nie było problemu z gorącą wodą, jeśli chodzi o śmieci wszystko jest kwestią dogadania się z właścicielką. Właścicielka bardzo w porządku sama nam powiedziała, że lepiej zagrzać wodę w garczku i dolewać do podgrzewacza niż czekać aż woda sama się zagotuje. Nie robiła żadnego problemu z odbiorem. Powiedzieliśmy jej co się stłukło więc tylko przeliczała czy się zgadza, nie przeglądała wszystkiego dokładnie a takie właśnie były opinie. Trzeba zrozumieć drugiego i powiedzieć jak jest, a niektórzy myślą że włożą pęknięta/stłuczoną szklankę między szklanki żeby nie zauważyła i wszystko będzie ok. Ludzie potrafia być świniami. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia ambasador sławno IP: *.multifox.pl 06.10.14, 15:21 Nie polecam właściciele oszczędzają na jedzeniu, mało przystawek a dania gorące? jak dla dzieci! na koniec zamiast podać konkretny syty posiłek podali "strogonowa" przepraszam okazała się być pieczarkową w maleńkich kubkach, nawet Pan młody się przeraził, że takie liche stoły. Ja swojego wesela tam nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZDOWOLONA Weselnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 18:28 NIE POLEAM!!!!!!!!!!!!!! właściciele nie wywiązują sie z umowy. Pani nawet nie wie co posiada a czego nie i przy oddawaniu sali stwarza problemy. Na pewno nikomu nie polece tej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Weselnie IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.14, 21:53 ja miałam tam swoje wesele w sierpniu i jestem bardzo zadowolona ,własciciele w porzadku dużo nam pomogli nie moge zlego slowa powiedziec naprawde było super,ze wszystkim mozna sie dogadac nie prawda ze za stłuczki doliczaja bóg wie jakie ceny nie stwarzaja problemow sala fajna to zależy co sie komu podoba ja polecam .nie wiem jak jest z cateringiem ale my sami sobie wszystko wstawialiśmy pozdrawiam cały dom weselny ambasador Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Weselnie IP: 185.13.106.* 16.10.14, 08:54 Brak klimy, bezpieczniki wysadza na każdym weselu gdzie mocniejszy sprzet jest. Kilka zespołów już odmówiło tam grania z racji słabej instalacji elektrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynaa90 Ambasadr Sala weselna Sławno-proszę o opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.10.14, 21:14 POLECAM salę Ambasador!! Miałam tam wesele oraz poprawiny 5,6 lipca. Właściciele oraz panie kucharki przemiłe, jedzenie pyszne (pierogi, golonki i żeberka palce lizać) ;-)))))) . Przed domem powstała super fontanna naświetlana od dołu. Jeśli miałabym wybierać jeszcze raz, z pewnością wybrałabym salę Ambasador! ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeeeee masakra IP: 193.242.212.* 23.12.14, 17:26 Ta sala to PORAŻKA! może nie tak sala, jak właściciele! Kłótliwi, pazerni, oszczędzający na wszystkim, zawistni... Tak właśnie opisywali ich mieszkańcy miejscowości, niestety na własnej skórze tego doświadczyłam... Wmawiali nam, że na naszym weselu popsuły się ławki na dworze (chociaż pokazywaliśmy im zdjęcia zrobione 2 dni przed weselem - z już popsutymi ławkami), na szczęście porobiliśmy zdjęcia przedmiotom, z którymi było coś nie tak i nie mogli nas niczym obiążyć. Strasznie żałuję, że poznałam tych ludzi, skusiłam się na tę salę... trudno, było - minęło. JA JEDNAK NIE POLECAM, ludzie, jak najdalej od tego miejsca i tych właścicieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_24 Re: masakra 05.06.15, 16:39 Witam, miałam tam swoje wesele w tym roku i jestem MEGA ZADOWOLONA. Zdecydowałam się na wynajem sali i nie żałuję. Właściciele sympatyczni i naprawdę w porządku, idą na rękę młodej parze, więc jak czytam te KŁAMLIWE OPINIE na ich temat to kompletne bzdury i wymysły. Za wynajem zapłaciłam 4.000zł i 700zł za media więc nie wiem jakim cudem innym ludziom wyszło 6.000 zł. KOLEJNE KŁAMSTWO !!! w tej cenie miałam też poprawiny. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I BĘDĘ POLECAĆ TĘ SALĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_26 Polecam IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.07.15, 17:26 Mialam tam wesele 4.07.2015r. Polecam 100% - obsluga bardzo mila a z wlascicielami mozna sie dogadac w kazdej kwestii. Obawialam sie patrzac na wczesniejsze opinie ale widac ze nie sa one prawdziwe. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś