malutka6 06.02.09, 15:38 Którego z endokrynologów polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joa Re: Endokrynolog IP: 78.88.19.* 06.02.09, 23:30 Ja bardzo gorąco polecam dr. Kucharską, która przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie na rogu ul.25-Czerwca i Sienkiewicza. Bardzo sympatyczna i świetny specjalsta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:27 jest BARDZO NIE sympatyczna!!!!!!!!!!!!nie polecam wiele osób tak sądzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka6 Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 09:45 W takim razie do kogo pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Endokrynolog IP: 82.139.36.* 09.02.09, 23:31 Leszek Skulimowski, przyjmuje w przychodni przy szpitalu na Tochtermana, pod dawnymi filarami. Prywatną praktykę ma gdzieś na Prędocinku. Spokojny, odpowiada na wszystkie pytanie, nawet te najgłupsze, dokładnie bada (na pacjenta poświęca min. 15 minut), nie oszczędza na skierowaniach na badania hormonów czy USG. Jeśli uważa, że jest potrzebne, to po prostu wypisuje. Przyjmuje codziennie po 15 osób, ale trudno się do niego dostać, bo ustawiają się długie kolejki. Trzeba wstać bladym świtem, albo uzbroić się w cierpliwość i czekać na jakieś rozluźnienie. Taka kolejka też jest chyba dowodem zadowolenia pacjentów. Poza tym jest dowcipnym gadułą i nie wprowadza nerwowej atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Endokrynolog IP: *.2.algo.radman.pl 10.02.09, 00:56 oj nie zgodze sie z Twoja wypowiedzią . Byłam u niego zero taktu jak by pierwszy raz przyjmowął pacienta , zero skierowań na badania, ogolnie niemiły zreszta nie tylka ja mamtakie zdanie został on polecony i wszyscy Ci co poszli juz dawno zreztgnowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Endokrynolog IP: 82.139.36.* 10.02.09, 21:15 Droga Julko, nie używaj proszę zwrotów kategorycznych. Nie sądzę, żeby jak piszesz, wszyscy byli niezadowoleni z wizyt u Skulimowskiego, bo codziennie w kolejce do niego ustawia się co najmniej 15 osób. Bywam u niego co kilka miesięcy od siedmiu lat i nigdy nie trafiłam na sytuację, w której wszystkie numerki nie byłyby wybrane przed godz. 8. W tej samej przychodni, na NFZ, przyjmuje jeszcze troje endokrynologów, a w mieście przynajmniej kilkunastu, więc gdyby pacjenci byli niezadowoleni, to pewnie zmieniliby lekarza. Rozumiem, że możesz mieć złe wrażenia, ale to jeszcze nie powód do uogólnień. Może mamy różne oczekiwania. Może skierowanie na badania nie było w danej chwili konieczne, a może lekarz miał po prostu gorszy dzień - tu akurat zwrot kategoryczny jest potrzebny - każdemu może się zdarzyć. Maleńka, kilka nazwisk już znasz, teraz po prostu kogoś wybierz. Metoda prób i błędów jest często lepsza niż czytanie opinii, które trudno zweryfikować na forum. Jak już pisałam możemy mieć zupełnie inne oczekiwania. Jeśli masz pytania podaj maila, odezwę się wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: Endokrynolog 10.02.09, 15:34 Moja żona chodzi do Dr.Wilk,przyjmuje na Moniuszki po tej samej stronie co kino.Wizyty wyznacza w zależności od choroby,ale badania wszystkie płatne nawet za wycinek na Józefowie w szpitalu też trzeba zapłacić,mapkę tarczycy/szpital w Krychnowicach/ ,hormony to wszystko około 300zł +wizyta 70zł.Może można zrobić badania bezpłatnie ale który lekarz da skierowanie pierwszego kontaktu raczej nie da bo to musi dać specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś