patsy79 06.03.09, 07:44 buty dla dwulatka? może macie jakieś sprawdzone marki obuwia dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa007 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 08:40 Ja zwykle kupowałam Gucie w ccc i nam sie sprawdziły. Młody lubił w nich chodzić no i nie rozpadały się na deszczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 08:49 A czy te Gucie nadaja sie na pierwsze buty dla zaczynajacego brykac dziecka? bo mysle juz nad butami na lato, Gagatek wtedy zacznie pewno stawiac pierwsze kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 09:14 Ivinka - na pierwsze butki na lato nadają się np leciutkie Befado - tekstylne :) jest dużo wzorów - i zapinane i wiązane - a kosztują 15-25 zł za parę Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 09:18 Pola, dziekuje Ci bardzo, zielonam w tym temacie jeszcze, poogladam je sobie zaraz w necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 09:22 Pola, mam jeszcze pytanie, gdzie w Radomiu moge na zywo obejrzec befado? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 10:44 Ja kupowałam befado na nowej hali na Wernera - w pierwszej alejce po prawej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 11:28 befado są też na Wojska Polskiego, ale moim zdaniem ( Adaś miał dwie pary befado)nie są najlepsze Adasiowi np. w Befado strasznie pociłą się stopa. Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 11:35 no właśnie - mojej córce też się trochę poci noga w nich, ale w innych było jeszcze gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 12:43 Poczytalam, dzieki :) Kurcze, mam ochote na te gucie dla gagatka, ale widze, ze w radomiu nie ma :( Dziewczyny, kupowalyscie przez internet? nie balyscie sie, ze beda niedobre rozmiarowo? Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 13:54 ja przez net kupiłam ( nie bałam się , to są mięciutkie butki, a poza tym kupiłam ciut większe)widziałam je też w Jumbo na Mokrej , to było z miesiąc temu i były same duże rozmiary, ale zapytaj może sprowadzą mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 11:26 Adaś też miał Gucie, ale traktowaliśmy je jako ciapki po domu, moim zdaniem rewelacyjne, szczególnie dla takiego co to zaczyna chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Ivinka 06.03.09, 11:34 www.buciki.pl/, tu o bucikach Gucio, a co ciekawe, to polskie butu, opatentowane, a w tych butach chodzą dzieci, Brada Pitta i A. Joli, i G.Paltrow, czyli na 100% są rewelacyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: gdzie w Radomiu kupić.... 06.03.09, 20:13 U nas Gucie też sprawdziły się rewelacyjnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 właśnie kupiłam Gucie na mokrej 08.03.09, 18:33 są po 69zł minus rabat w tym miesiącu to 10%, a butów na wiosnę nie kupiłam :( bo nic mi nie wpadło w oko Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: właśnie kupiłam Gucie na mokrej 08.03.09, 20:22 a w m1 w ccc sa moze gucie bo kiedys widzialam ja tez mam problem bo nie wiem jakie kupic wlasnie zaczyna chodzic...a bartki??? Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: właśnie kupiłam Gucie na mokrej 09.03.09, 06:57 dzieki dziewczyny, to super wiadomosc! ze na naszym zapyziu mozna jednak kupic cos sensownego :) we wtorek zajrze na mokra. Tylko tu mam problem, gagatek ma teraz stope 11 cm, a jeszcze zima, jaki rozmiar powinnam mu kupic na kwiecien/maj? Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: właśnie kupiłam Gucie na mokrej 09.03.09, 10:28 Moja córa miała też takie ciapy a latem chodziła w nich po dworzu i chyba znów do nich wrócimy, bo noga tak się nie poci w nich photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/559/65/88/559658844 Te Gucie też fajnie wyglądają - może i my spróbujemy na wiosnę takie kupić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: właśnie kupiłam Gucie na mokrej 09.03.09, 11:33 Za-du-ma, ladne te buciki, typowo letnie, no i pewnie z naturalnej skory. Przygladam sie im i widze, ze nie sa w srodku profilowane, moga takie byc jako pierwsze buty? cala glupia jestem, wybaczcie, to moje pierwsze dziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: właśnie kupiłam Gucie na mokrej 09.03.09, 13:01 ivinka wydaje mi się, że jak najbardziej mogą być na pierwsze buty/ciapy - my już mamy drugą parę i na lato chyba kupimy następne ;) widziałam je i w Bartku w M1 i na Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: właśnie kupiłam Gucie na mokrej 11.03.09, 11:26 Oj dobrze, za Was znalazlam :) skarbnica wiedzy, tak bardzo mi potrzebnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka72 Mrugała moim zdaniem najlepsze..... 12.03.09, 20:08 Polecam buty Mrugała.Przerzuciłam się na nie z Antylop i oba moje szkraby zadowolone:)Moim zdaniem największy wybór butów i w każdej cenie jest na Wojska Polskiego w Kimexie,mają Mrugałę,Befado ,Antylope i panie mówiły że będzie duży wybór Geoxa. Odpowiedz Link Zgłoś