double.dog 05.04.09, 12:49 Co wy na to forumowicze? Jak oceniacie postępowanie naszego Prezydenta w tej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Duńczyk szefem NATO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 05.04.09, 12:59 ale smuty, zapytaj zenka krawczyka Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Duńczyk szefem NATO !!! 05.04.09, 17:50 >>Widocznie takie "mocarstwo" bardziej zasługuje na zaufanie jak nasza Polska która ma wielu dobrych znanych polityków wewnętrznych i międzynarodowych,zaufanych oddanych naszej sprawie nie dbających o swoje prywatne sprawy,myślących logicznie z duchem narodu polskiego oraz szanowanych przez wyborców.Do takich należą:p.Fotyga,Kurski,Palikot,Niesiołowski,Czarnecki,Kamiński,Dorn Szczygło i wielu innych którzy zasługiwali by do kierowania paktem obronnym jakim jest NATO..a co wy dyskutanci na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAC Re: Duńczyk szefem NATO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 17:36 Cyrk wariatów. Polska, 38 milionów w niebezpieczeństwie. O 1 w nocy Prezydent nie może skontaktować się z Premierem. Jeden śpi, a drugi trzeźwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półtusk Re: Duńczyk szefem NATO !!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 05.04.09, 17:52 Co za frajerski debil to pisał. Znowu jakiś POlityczny POmiot próbuje nieudacznictwo tuska zwalić na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr.debiil.... Re: "pułtuskowi " ku rozwadze,,,,, IP: 82.139.37.* 05.04.09, 18:10 Kogo miałeś "pułtusku"na myśli ,pisząc "frajerski debilu" bo widzę że nie znasz się zas...y baranie na axela stylu, ja go zrozumiałem i dlatego tobie pacanie tak ostro odpisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Re: Duńczyk szefem NATO !!! 05.04.09, 18:20 Nie rozumiem jak można być tak ślepym i głuchym. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Duńczyk szefem NATO !!! 05.04.09, 18:57 double.dog napisał: > Nie rozumiem jak można być tak ślepym i głuchym. >>....oddziel głuchotę i ślepotę od zrozumienia mojego poprzedniego postu ... Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Re: Duńczyk szefem NATO !!! 05.04.09, 18:00 Ja to widzę tak : 1. Po co nam Papież Polak? 2. Po co nam Polak noblista? 3. Po co nam Polak w kosmosie? 4. Po co Polsce mistrzostwo świata w piłce nożnej? 5. Po co Polsce Oscar Wajdy? 6. PO CO POLSCE POLAK - SZEF NATO ? Polsce potrzebny Jestem Ja i mój Brat !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i bardzo dobrze Re: Duńczyk szefem NATO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 05.04.09, 22:35 Podwójny psie czy psie do kwadratu, to przecież sam Radek dementował swoją kandydaturę, a potem jeszcze chcą za swoje nieudacznictwo obciążyć prezydenta.Radek jest zbyt niepoważny aby takie stanowisko piastować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Duńczyk szefem NATO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 21:00 I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Duńczyk szefem NATO !!! IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.09, 07:36 i dobrze, frajera popierać? jeszcze sprzedałby za 40 srebrników Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Duńczyk szefem NATO !!! 06.04.09, 20:46 a co wy odpowiecie na to ? i znów moja niezawodna poniższa da wam odpowiedz..... Odpowiedz Link Zgłoś