Dodaj do ulubionych

Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajewskiego

07.05.09, 18:00
Informacja, którą otrzymałam aż mnie poraziła dlatego czym prędzej próbuję ją
zweryfikować.Panie Przewodniczący RM, czy to prawda że za prywatne wojaże
radnego Gajewskiego z Radomian Razem (wcześniej PO) płaci Rada Miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jareal Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 18:13
      A to ciekawe... Czy cz. pati insynuuje, czy też rzeczywiście p. Gajewski pojechał za ocean na koszt miasta ? P. radny był już przecież w Egipcie na podobnych warunkach. Mógłbym co prawda to zrozumieć, gdyby w Montrealu p. radny paradował w koszulce z logo Radomia, jak swego czasu radny Kowalski, więc ja proszę p. przewodniczącego dodatkowo o informację, czy p. Gajewski posiadał stosowny przyodziewek i czy paradował w nim, wzbudzając pęd Kanadyjczyków do emigracji i osiedlania się w Radomiu.
      • axel-1033 Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews 07.05.09, 20:30
        >>Dziwne pytanie,nie wiesz kto ??to ci powiem : polski podatnik....
      • Gość: woda Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 07.05.09, 21:00
        placi soltys Domaniowa
        • Gość: *** Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 07.05.09, 21:04
          on do brata pojechał, czy to jego wina, ze ma rodzine w Kanadzie?
        • Gość: lew Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 07.05.09, 21:15
          --Gość portalu: woda napisał(a):

> placi soltys Domaniowa

--do takiego komentarza jest zdolny tylko jakiś złamany palant z Koziej Wólki
          albo z Pacanowa..

• Gość: woda Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 07.05.09, 21:30
            ala ha ra zjedz osie g......no
            • Gość: Klonowy liść Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 07.05.09, 21:56
              ędu czy on należy do Radomian Razem, do PO, SLD czy do PiS. Sprawę
              trzeba wyjaśnić bo w końcu my za to płacimy. Za swoje podróże już
              raz przwiózł nam stare zaszczane łózka szpitalne.
    • Gość: kunus Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 22:00
      on czasem nie nalezal do PO? ile to kosztowalo?
      • Gość: zapatrzona Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:14
        Dajcie spokój jezdziłam wielokrotnie z radnym Gajewskim na
        pielgrzymki.Był naprawdę dobrym fotografem.Jeśli nawet rada
        finansowała jego podróż do Kanady ,to należey mu się za za
        zasługi.Panie Krzysztofie niech pan nie zważa na tych
        zawistników,oni tylko narzekają,a pojechać bronic interesów Radomia
        to nikt nie chce.Dziękujemy za poświęcenie.Niech pan zostanie
        ambasadorem Radomia,takch ludzi nam trzeba ,rzutkich
        inteligentnych ,wykształconych ,znajacych języki obce.
        • Gość: st [...] IP: *.kimsufi.com 08.05.09, 00:00
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Krzycho Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internet.radom.pl 08.05.09, 00:02
            Za to posądzenie spotkamy się w sądzie!
    • Gość: Radomir Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 22:05
      Czego się czepiacie Pana Radnego? Jak wybraliście teraz PŁAĆCIE!!!
      Przecież to nie jego wina że jest jedynym "fachowcem" w RM który zna
      języki i ściąga kasiore dla Radomia. A że siostra tam mieszka to
      tylko PRZYPADEK...
      • Gość: lingwista Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:20
        Sam słyszałem jak płynnie mówi po Kanadyjsku i Amerykańsku.
        • Gość: chiszpan Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.09, 23:22
          i w paryżu po chiszpańsku
    • Gość: antypatyk-PIS Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:57
      Bardzo pięknie! Pisiorki szukają tematu zastępczego, żeby tylko
      odwrócić uwagę. Ciekawe gdzie ich zabolało? Skarga na prezia za
      łamanie prawa? A może dynamicznie rosnące majątki pisiorków u żłoba,
      zarówno w magsitracie jak i w radzie? A może działeczki posła Sońty,
      przewodniczącego Wójcika? Czy może jeszcze coś mniej ładnie
      pachnącego, co przypadkiem udało się naruszyć? Z uwagą będę
      obserwował rozwój wydarzeń, aż cosik ciekawgo na jaw wyjdzie ;)))
      • Gość: Pytong Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internet.radom.pl 07.05.09, 23:27
        Obszarników majątki zabolały i ścieme wala.
        • Gość: CAF Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 06:51
          A jak się skończyła sprawa Jan Rejczaka, który zarzucał K.Gjewskiemu
          agenturę SB?? Nie ma wyjścia któryś kłamie, słyszałem że Gajewski
          miał zamiar pozwać Rejczaka do sądu no i co??? Czy Gajewski otrzymał
          od IPN statut pokrzywdzonego o który zabiegał?? Pytam poważnie.
          • Gość: Jareal Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 07:14
            O ile pamiętam orzeczenie w sprawie p. Gajewskiego, stwierdzające, że był współpracownikiem SB zostało uchylone, lecz nastąpiło to jedynie ze względów formalnych. Tak więc do tej pory nie wiemy, jak się sprawy mają z p. radnym. Jaki był dalszy ciąg wydarzeń nie wiem, a szkoda, bo chętnie bym się dowiedział, czy p. Gajewski został oczyszczony z zarzutu kolaboracji z SB i czy w ogóle był kolejny proces. A swoją drogą to jestem zdania, że do czasu wyjaśnienia tej kwestii p. radny powinien zniknąć z życia publicznego, co jednak nie nastąpi, bo do tego trzeba mieć kręgosłup.
    • Gość: Struna Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.31.radom.pilicka.pl 08.05.09, 14:43
      Ciekawy wątek o ile jest prawdziwy.Warto żeby zainteresowała się tym gazeta ale
      czy oni zainteresują się kimś kto nie należy do PiS?
      • Gość: Jareal Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 15:22
        O ztrudnieniu brata p. Kopacz napisała GW, więc może i ten wątek poruszy ? A p. Gajewski powinien moim zdaniem zająć jakieś stanowisko.
        • bankiet.zebrakow Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews 08.05.09, 15:25
          PIS wrzuca temat zastępczy bo chce uwagę od majątków odwrócić.Ale
          już cuś tak bardzo cuchnie że cosik mi się wydaje że coś się mocno
          psuje.Oj będzie się działo......
    • Gość: GW Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.09, 20:41
      Bardzo ciekawy wątek. Ciekawe dlaczego admin próbuje zwalić go na dół? Zaczynam
      przekonywać się do sympatyka który mówił kiedyś o subiektywizmie admina.
      Wyborczej pewnie to pasuje bo w pierwszej kolejności wykonuje polecenia
      Wyborczej a później swojej partii SLD.
      • Gość: Pielgrzym Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 22:51
        Pytam ,czemu Platforma go wyrzuciła.Jeśli człowiek niewinny ,to
        dlaczego został usunięty z partii i o ile pamiętam wystartował w
        wyborach z Radomianie Razem -nomen omen, generała milicji
        Marcinkowskiego.Kawa na ławę ,bo tu za dużo znaków zapytania.Może
        wystąpić do IPN -u ze stosownym zapytaniem odnośnie archiwów i
        oczyścić (lub nie) Pana radnego. O ile pamiętam on sam w tym
        oczyszczeniu jest najbardziej zainteresowany.Może powinien wystąpić
        do sądu o autolustrację??
        • Gość: Jareal Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 23:17
          Zapewniam cie, ze nie wystapi. Ma za duzo za uszami.
      • Gość: mała Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internet.radom.pl 09.05.09, 20:16
        to ten admin z sld w koncu jest czy z kocham radom?wez no sie
        pisuarze zdecyduj!
    • Gość: Sonia Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 09.05.09, 17:44
      Dlaczego porównujecie radnego Gajewskiego do generała milicji
      Marcinkowskiego?
    • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 09.05.09, 21:09
      Serdecznie proszę Państwa o odrobinę cierpliwości. 18 lub 19 maja
      zorganizuję konferencję prasową poświęconą moim "prywatnym" wyjazdom
      do Kanady i postaram się odpowiedzieć na stawiane przez Państwa
      pytania ile to kosztowały podatnika te "stare łóżka" i czy tylko to
      przyiozłem. Na niektóre, odpowiem paru osobom nawet osobiście. Łączę
      wyrazy szacunku, no może nie dla wszystkich Krzysztof Gajewski
      • Gość: Pytong Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internet.radom.pl 09.05.09, 21:16
        Rozumiem że tym pomawiaczom wytoczy pan procesy sądowe?Jeśli tak to
        brawo i trzymam kciuki Panie Krzysztofie!.Z tego co wiem to już mają
        kilku z forum na widelcu ale czekają na wybory samorządowe!Może
        wreszcie zagości tu spokój!
        • Gość: Pytong Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internet.radom.pl 09.05.09, 21:19
          Tzn z opozycji mają na widelcu paru z tego z forum i są to ponoć
          wysoko postawione osoby.Nie mogę się doczekać kiedy to ogłoszą i aby
          Panu też się udało!!!
      • Gość: Kapeć Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 09.05.09, 23:37
        Brawo panie Krzysztofie.Kochamy cię.Zawsze z tobą-chłopcy w czarnych
        okularach z aparatami w ręku.
    • fuck_fuck_fuck Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews 09.05.09, 21:59
      A czy to prawda,że mają coś na W.?
      • Gość: ??? Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 07:23
        Na W?Kogo masz na myśli?Wędzonkę, Wikińskiego czy Witkowskiego?Pisz wyraźnie bo
        inaczej wygląda to tak, jakbyś puszczał niekontrolowane baki.
        • Gość: gość w realu IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.09, 08:15
          Panie Krzysztofie, pana przeciwnicy i konkurenci nie poraz pierwszy obnarzają tu swoje wyborcze lęki i fobie i zresztą niestety wiele innych odrażających cech ludzi opanowanych żądzą władzy
          więc można,
          trzeba zachować spokój bo i tak albo tym bardziej pana elektorat wie co robi!
          • Gość: lwie serce Za czyje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 12:49
            Ja nie chcę czekać 2 tygodnie na konferencje prasową
            radnego .Pytanie brzmi - za czyje pieniądze radny wojażował po
            Kanadzie , jeśli za swoje to nie ma sprawy,jeśli za nasze to nie mam
            zamiaru czekać i chcę odpowiedzi natychmiast.2 tygodnie żeby
            przygotować eię do niewygodnych pytań ,czy żeby pomataczyć.Jakiś
            pytong straszy i wzywa Gajewskiego ,aby pozwał inernautów do sądu???
            Czytam,czytam i nie widzę żadnej obrazy pana radnego,a pytongowi
            przypominają się czasy PRL-u ,zastraszania i cenzury.Pytong strachy
            to na lachy.Nie idż tą drogą, bo nikt się ciebie nie
            przestraszy.Wyjaśnij co ma być ujawnione przed wyborami
            samorządowymi..złapiecie sympatykapisu?? Wolne żarty ,już ten sukces
            ogłaszacie od 2 lat, a sympartyk gra na waszych czerwonych nosach
            buahaha!!!
            • bankiet.zebrakow Re: Za czyje??? 10.05.09, 13:22
              Srasz po gaciach ze strachu a Pytong ma rację.Skoro nie widzisz
              wątku do prokuratury znaczy że sam to pisałeś.A Pan Gajewski
              jednoznacznie napisał że niektórym wytłumaczy osobiście czyli że
              sprawę skieruje do prokuratury!
            • Gość: Pytong Re: Za czyje??? IP: *.internet.radom.pl 10.05.09, 14:00
              Wiemy kim jest sympatyk.Ogłosimy to w odpowiednim czasie.
              • Gość: Syn Esbeka z POzna Re: Za czyje??? IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.09, 19:50
                Tak.Wiemy kim jest i już niedługo zrobimy z nim to co z
                przeciwnikami politycznymi robili nasi tatusiowie i dziadkowie.
                • Gość: prawicowiec Re: Za czyje??? IP: 210.75.23.* 10.05.09, 20:09
                  Pan Krzysztof jest konsekwentny.Jeśli zapowiedział,że złoży
                  zawiadomienie to złoży.A ty się z.esrasz ze strachu oszczerco!
                  • Gość: lwie serce do pytonga, prawicowca i bankietu zebraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:31
                    Muszę wam coś w tajemnicy powiedzić.Jesteście
                    głupi,odrażający ,brudni i źli. Nie chce mi sie klawiatury na
                    polemikę z takimi głupkami zużywać. Otóż zabawmy się?? Zgoda??
                    Jeśli Gajewski sprawy nie poda do prokuratury ,to mogę was nazwać
                    Tępymi Burakami ( a wy to pubicznie na forum uznacie) ,a jeśli poda
                    i prokurator tym się zajmie, kupię każdemu z was laptopa. OK??
                    • Gość: lew [...] IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.09, 09:04
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: scrable Re: do pytonga, prawicowca i bankietu zebraków IP: *.31.radom.pilicka.pl 11.05.09, 09:08
                      Czytając ze zrozumienie widzę że Syn Esbeka z POzn pisał do Pytonga ale trudno
                      wymagać od internetowych głupków logiki.A co się tyczy Gajewskiego warto
                      poczekać na konferencję.Tylko jakoś dziwnie późno zainteresowany ją organizuje.
                    • Gość: mała Re: do pytonga, prawicowca i bankietu zebraków IP: *.internet.radom.pl 11.05.09, 09:15
                      to juz kupuj laptopa!
                    • axel-1033 Re: do Lwie serce .... 11.05.09, 09:17
                      Gość portalu: lwie serce napisał(a):

> Muszę wam coś w tajemnicy powiedzić.Jesteście
                      > głupi,odrażający ,brudni i źli. Nie chce mi sie klawiatury na .............

>>człowieku ty jesteś rzeczywiście poważnie chory umysłowo ,proś Boga o zdrowie
                      bo o rozum już za późno!
                      • Gość: lwie serce Re: do Lwie serce .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:45
                        Axel i mała wam też kupię laptopa. Axel ,a jak przedstawisz się z
                        nazwiska to załatwię ci sanatorim, potrzeba ci spokoju i terapii.
        • Gość: co dalej? Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.31.radom.pilicka.pl 19.05.09, 19:37
          Dzisiaj jest 19 panie radny Gajewski z Radomian Razem a wcześniej z PO.Parę
          wpisów powyżej pisał pan o publicznym wyjaśnieniu tej sprawy.
          • Gość: Ja Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:09
            No właśnie p. radny Gajewski, co dalej ? Czyżby zorganizowanie zapowiedzianej konferencji prasowej przekraczało pana siły ? Czyżby było coś na rzeczy w tym, co napisał cz. pati w pierwszym wpisie ? A tak na marginesie, to wydaje mi się nieprawdopodobne, aby na prywatne wojaże radnego łożyło Miasto, dowodzone bądź co bądź przez awangardę PiS, niechętną innym ugrupowaniom ( poza p. radną niezależną ). Być może cz. pati, który jest dobrze zorientowany co dzieje się w gabinetach miejscowej władzy sugeruje, że jest jakiś tajny układ między radnym a władzami miasta, którego efektem jest sponsorowanie p. radnego przez kasę miejską. W związku z tym, że zarówno wywołany do tablicy, jak i ten, który rozpoczął ten wątek, po puszczeniu bąków obecnie dyplomatycznie milczą, co rodzi szereg przypuszczeń, proponuję przyjąć roboczą wersje, że za prywatne wojaże p. radnego za ocean płaci Państwowa Straż Pożarna. Zachęcam innych uczestników Forum do zaprezentowania kolejnych propozycji odnoszących się do 0soby sponsora prywatnych wyjazdów p. radnego do Kanady, co być może sprowokuje któregoś z panów do wyjawienia tej mrożącej krew w żyłach tajemnicy.
            • Gość: klisza Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 20:51
              najlepiej wychodziło mu robienie zdjęć....
    • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 19:38
      Szanowni Państwo! W dniu wczorajszym przeprosiłem i wyjaśniłem za
      pośrednictwem bloga Pana Radnego Bohdana Karasia powody dla jakich
      nie zrobiłem konferencji prasowej. Przypomnę je Państwu raz jeszcze
      i to już osobiście.
      Nr 1. Na stronie internetowej Miasta Radom jest od tygodnia
      informacja o moim pobycie w Kanadzie. Z kim się spotkałem oraz co
      złatwiłem. Dla tych którzy chcą coś wiedzieć informacja jest!
      Nr 2. Sprawozdanie Przewodniczącemu Rady Miasta złożyłem kilka dni
      po powrocie do kraju. O ile pamietam był to 24 lub 27 kwiecień!
      Nr 3. W porządku najbliższej sesji jest punkt poświęcony
      mojemu "prywatnemu" wyjazdowi do Kanady. Sesja jest już w najbliższy
      poniedziałek czyli 25 maja.
      Nr 4.Wypada jednak aby to Radni wysłuchali najpierw pełnego
      sprawozdania z moich jak piszecie Państwo "prywatnych wojaży".
      Pozdrawiam i przesyłam wyrazy szacunku, jak zwykle nie dla
      wszystkich. Krzysztof Gajewski
    • Gość: lwie serce Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 06:57
      Dlaczego na blogu p.Karasia to nie za bardzo rozumiem, na stronie
      miasta polał pan trochę wody.Question is - ile zapłacono za
      przelot?,ile za hotele?,ile za diety? Otrzymamy jakąś sumę i
      porównamy do efektów. Widzę ciemność panie radny Gajewski.
      • Gość: molek Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.31.radom.pilicka.pl 21.05.09, 07:30
        Jeżeli Rada Miasta wysyłała pana to być może liczyli na jakieś efekty pana
        wizyty (pewnie wcześniej polał pan wody ile to może załatwić).Dlatego celowym
        wydaje się to co napisał poprzednik.Ile to wszystko kosztowało i jakie są efekty
        tego wojażu?
        • Gość: daria Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 06:28
          Dziwię się doswiadczonemu radnemu. Fotografia (ustawka) z damami w
          sukniach balowych i panami w smokingach nie może być żadnym
          usprawiedliwieniem drogiego wyjazdu. Jedne honorowe wyjście panie
          radny to zwrot kosztów wycieczki i przeprosiny dla podatników. Nie
          kluczyć i brnąć ,bo pamiętamy nigdy nie powstały "Kanadyjski dom
          dziecka dla uzdolnionych artystycznie" ot taka propagandowa
          gadanina przed poprzednimi wyborami.
          • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 22.05.09, 17:09
            Szanowna Pani Dario! Proszę mi wierzyć, że jako doświadczony radny
            nie pozwolił bym sobie na prywatne wojaże za pieniądze podatników.
            Odnośnie zwrotu kosztów to pragnę poinformować, że pieniądze na
            bilet, ubezpieczenie i przejazdy wpłaciłem do Urzędu Miasta Radomia
            na kilka tygodni przed wylotem do Kanady. Diety fundacja zwróci w
            postaci stypendiów 10 krotnie podatnikom radomskim, a właściwie to
            tej części mieszkańców Radomia, którzy tej pomocy potrzebują. Tak
            było w latach ubiegłych i tak będzie w tym roku. Na reszte
            informacji musi Pani niestety poczekać do sesji Rady Miasta Radomia,
            a ta jest już w najbliższy poniedziałek. A tak na marginesie, te
            Panie w sukniach wieczorowych i Panowie we frakach reprezętują dwie
            fundacje kanadyjskie o podobnej działalnośći jak ta która od dwu lat
            funduje stypendia dla sierot w wysokości 1 000 CAD każde ( po
            przewalutowaniu jest to kwota ok 2 100 - 2 600 PLN, w zależności od
            kursu walut) Pozdrawiam Krzysztof Gajewski
    • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.09, 20:49
      Na dzisiejszej sesji złożyłem sprawozdanie Radzie Miasta Radomia z
      moich wyjazdów do Kanady. Efekt wyjazdów to 118 000 PLN dla miasta
      po odliczeniu kosztów. Chyba warto jednak było wyjechać parę razy do
      Kanady aby pomóc miastu, sierotom i biednym dzieciom. Tym którzy
      napisali dobre słowo dziękuję, z tymi którzy obrażali, kłamali i
      lżyli obiecuję, że postaram się z nimi spotkać osobiście. Z wyrazami
      szacunku jak zwykle nie dla wszystkich Krzysztof Gajewski
      • Gość: zły Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.09, 21:09
        No i co wy na to zasmarkane gnojki Może powiecie co wy zrobiliście
        dobrego.
        • radziecki_partyzant Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews 25.05.09, 21:46
          sympatyk.pis alias czarna.pati nie przeprosi za swoje zakłamane
          oszczerstwa. Do tego trzeba mieć klasę i honor.
          • Gość: ddt Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 08:38
            Czy można prosić o sprawozdanie na forum ? Jeśli była taka gorąca
            dyskusja,to wypada dyskutantów zapoznać ze sprawozdaniem.Co do
            groźby radnego Gajewskiego "że porozmawia osobiście" ,to trochę
            powagi panie radny.Jeśli ma pan argumenty to szybciutko do
            sądu,jeśli nie to lepiej zamilknąć. Pytanie wyprzedzajace, ile by
            zyskało miasto gdyby pan do Kanady nie jeździł, jak to pan ujął
            kilkakrotnioe??
          • czarna.pati Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews 26.05.09, 10:17
            Za co mam przeprosić?Zadałam pytanie, na które radny odpowiedział.Przyjmuję jego
            odpowiedź, z której wynika że z wojaży przywiózł jakieś pieniądze i że za jego
            podróże zapłaciła Rada Miasta, przez którą był delegowany.Nie mam podstaw
            sądzić, że radny kłamie w swoim oświadczeniu i przyjmuję to jako zgodne z prawdą.
          • czarna.pati Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews 26.05.09, 10:21
            I jeszcze ostatni raz ci napiszę, że nie jestem sympatykiem choć zgadzam się
            z nim w 99%.Ale to dla ciebie jest pewnie zbyt skomplikowane.Jak wiele spraw,
            które wam nie leżą.
    • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 09:42
      Sprawozdanie całe ponad 10 minutowe mozna zobaczyć w TV Dami zarówno podczas
      retransmisji obrad jak i w internecie na stronie TV Dami.
      Odpowiedź na Pana pytanie jest prosta: nic, poprostu nic gdyż kontakt z
      fundacją był i jest moim prywatnym kontaktem. To fundacja znalazła mnie a nie
      ja ich. To takie proste. Pewnie napisze o tym na swoim blogu jeszcze Boguś
      Karaś. I jeszcze jedna uwaga, ja Pana nie pouczam co Pan ma robić i prosze nie
      pouczć mnie. Za uwagi dziękuję.
      • Gość: liliana Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:05
        Ile kosztował przelot i czy leciał bussines class?? Ja chcę liczb!!!
        Tłumaczenie było mętne, niczego nie wyjaśniło. A może gdyby radny
        Gajewski nie poleciał to Kanadyjczycy daliby więcej np. tyle wiecej
        ile kosztował przelot ,hotele, bale itp. I co z tymi dietami od
        miasta skoro było to w czasie urlopu wypoczynkowego ??
        • Gość: lwie serce Do pytonga prawicowca axela małej i bankietu żebr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:00
          No to jak kupować laptopy?? Napiszcie kiedy wpłynie pozew pana
          radnego ,bo w innym przypadku będę mógł was poprzezywać ,tak jak
          obiecałem.
          • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Do pytonga prawicowca axela małej i bankietu IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.09, 21:03
            Szanowny Panie Lwie Serce proponuję zacząć się rozglądać za
            laptopami. Sprawę przekazałem adwokatowi do realizacji. Może taką
            propozycję złoży Pan publicznie i mnie. Chętnie się założę.
            Szanowna Pani Liliano, wszystkie liczby były podane na sesji Rady
            Miasta. A o resztę proszę pytać nie mnie, lecz Kanadyjczyków.
            Zaprosili w konkretnym celu i ten cel zrealizowałem. To takie
            proste! I jeszcze dają za to pieniądze nie mnie ale miastu. Cz zna
            Pani choćby jedną osobę w Naszym Mieście która załatwiła tyle
            pieniędzy na stypendia lub inny cel społeczny dla miasta od
            prywatnej fundacji? A może kiedyś słyszała pani jakieś inne
            sprawozdania z delegacji zagranicznych wygłaszane przez innych
            radnych lub pracowników urzędu? Ile kosztowały ich wyjazdy i ile
            przywieźli pieniędzy dla miasta? Bardzo proszę o porównania! No
            odwagi!
            • Gość: Krzysztof Gajewski Re: Do Lwie serce IP: *.radom.vectranet.pl 03.06.09, 21:19
              I jeszcze jedno! Zapraszam do notariusza aby potwierdził Pan swoją
              deklarację. No odwagi! Pójdziemy obaj i jeżeli do sądu nie wpłyną
              przynajmniej dwa akty oskarżenia to ja Panu zrobie prezent. A jak
              wpłyną to Pan kupi te trzy obiecane laptopy internautom, którym Pan
              to obiecywał i jeden jeszcze jako stypendium dla sieroty z domu
              dziecka. No to kiedy idziemy do notariusza?
            • Gość: lwie serce Re: Do pytonga prawicowca axela małej i bankietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:21
              Czekam na realizację (skąd takie słownictwo??) pańskiego
              adwokata.Czekam z wypiekami na treść pozwu.Co do laptopa to panu nie
              kupię, bo biedny pan nie jest. Ale jakiemuś uzdolnionemu dziecku
              artystycznie czemu nie.
              • Gość: lwie serce Re: Do pytonga prawicowca axela małej i bankietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:48
                Dobra ,podoba mi się ta konwencja,ale kilka uwag. Po pierwsze każdy
                może wystąpić do sądu o z powództwa prywatnego,o obronę swoich dóbr
                osobistych.A więc niech Pan uszczegółowi czego dokładnie mają tyczyć
                te pozwy.Czy wyjazdu do Kanady ,czy dawnej sprawy lustracyjnej.I
                jeszcze jedno, po pańskim wyjaśnieniu pogadamy co do
                ewentualnego ,przyszłego roztrzygnięcia sadu.Wtedy przemyślę i dam
                się namówić nawet na dużo większy zakład.Pozdrawiam LWIE SERCE
    • Gość: Anty_radna Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: 87.205.146.* 03.06.09, 21:37
      Ale stresujecie pana Gajewskiego!!! Ale denerwujecie chłopa!!! Chyba
      bedzie musiał skorzystać z problem.org.pl - też nic nie zapłaci!
      • Gość: lwie serce Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:05
        No i jak panie radny Gajewski z tymi pozwami???Myślę ,że tylko pan
        straszył podobnie jak straszy Karaś.Czy mam kupować laptopy
        pytongowi,żebrakowi, antypisowcowi ,axelowi i tej jak jaj tam? a
        małej?? Małej to chyba kupię tego laptopa ,bo to wyjątkowo
        skretyniałe dziewcze.Niech się uczy.
        • Gość: salowa Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 23:25

Dzisiaj usłyszałam w Dami,że jest pan zwolennikiem prywatyzacji
          radomskiego szpitala. To jest niepoważne i bardzo szkodliwe dla
          pracowników szpitala i mieszkańców miasta. A trochę ze starej beczki
          są te pozwy ,czy ich nie ma??? Po co kłapać gębą po próżnicy...A ja
          i inni pracownicy szpitala ten pomysł prywatyzacji szczególnie
          zapamiętami. Niech pan lepiej głosu nie zabiera ,bo akurat na
          szpitalach i ochronie zdrowia pan się niewiele zna. Żyło się ze
          szpitala pełniąc niezasłużoną funkcję w poprzedniej kadencji, a
          teraz chlapie się bez sensu dbajac o czyjś interes ,no właśnie
          czyj???
          • Gość: krawiec Re: Kto płaci za prywatne wojaże do Kanady Gajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 22:47
            Odwalcie się od radnego,widziałem jak prezentował buty z mównicy
            niczym Nikita Chruszczow w ONZ.Jest to radomski polityk z
            międzynarodową klasą. Mam nadzieję, że inni pójdą jego drogą i będą
            demonstrować garderobę kupioną u polskich kupców.Czekam szczególnie
            na nasze piękne panie radne...może coś z bielizny???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka