Dodaj do ulubionych

wypoczynek

02.08.09, 10:15
Witam, czy może zna ktoś jakieś ciche, spokojne miejsce na łonie przyrody,
gdzie można odpocząć i zrelaksować się, oczywiście w okolicy Radomia? Nie
lubię miejsc gdzie jest dużo ludzi, np. zalew w Siczkach, owszem tam jest
cudownie ale w maju i w czerwcu, kiedy nie ma tłumów.
Obserwuj wątek
    • shangazi Re: wypoczynek 02.08.09, 11:06
      jest kilka miejsc z fajnymi domkami np.Kozienice, Solec nad Wisłą i Zwoleń - o
      to chodziło, czy tylko wypad na cały dzień? Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku
      • pies0pies Re: wypoczynek 02.08.09, 12:41
        dzięki bardzo ale chodziło mi raczej o miejsce gdzie można poleżeć w spokoju,
        poczytać książkę bez narażania się na zaczepki małolatów, gdzie nie ma tłumów
        ludzi...nie wiem czy w sezonie letnim znajdę takie miejsce...w PUŁAWACH nad
        Wisłą jest dużo takich miejsc ale trochę daleko...
        • Gość: asdf Re: wypoczynek IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.09, 14:10
          Muzeum wsi radomskiej. Jest tam miejsce gdzie sie mozesz walnac spokojnie bez
          jakiej kolwiek obawy o małolatów ;) Pozdrawiam. aaa jeszcze ew. Piotrówka
          • Gość: asdf Re: wypoczynek IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.09, 17:23
            poprawka: jakiejkolwiek*
          • pies0pies Re: wypoczynek 06.08.09, 22:31
            Z tym muzeum to poważnie mówisz? A ta Piotrówka to co to takiego? Nie wiem gdzie
            to jest? Mieszkam tu od niedawna.
            • Gość: asdf Re: wypoczynek IP: *.radom.vectranet.pl 07.08.09, 23:28
              Tak. Mówię poważnie. Do muzeum (np w soboty) przychodzą pary młode robić
              zdjęcia, jakieś rodziny z dziećmi ale jakiś debili nie widziałem, a piotrówka...
              Hmmm... Od limanowskiego odbijasz w Staromiejską dojeżdżasz do starego miasta
              skręcasz w lewo i jedziesz prawie do konca ulicą przed główną ulicą dojedziesz
              do piotrówki.
              • pies0pies Re: wypoczynek 09.08.09, 21:59
                Dzisiaj właśnie wybrałam się do tej Piotrówki, wielkie dzięki asdf, właśnie o
                takie miejsce mi chodziło. Za tydzień pojadę do muzeum. Pozdrawiam.
                • Gość: P Re: wypoczynek IP: *.radom.vectranet.pl 10.08.09, 22:07
                  masz naprawde powazny problem
                  • Gość: asdf Re: wypoczynek IP: *.radom.vectranet.pl 10.08.09, 22:44
                    nie ma sprawy ;]
                  • pies0pies Re: wypoczynek 11.08.09, 21:23
                    jak nie masz nic do powiedzenia to po co się wcinasz?
          • Gość: OsadaMagury Re: wypoczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:53
            A nei zastanawiałes sie nad bieszzcadami?? Nei jest tak daleko a
            mozan wypoczac.

osadamagury.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka