Dodaj do ulubionych

Zieloni do boju!

IP: *.chello.pl 13.08.09, 22:18
Nowy sezon, nowe nadzieje. Ale tym razem jednak jakoś inaczej reaguję niż jak dotychczas. Zwykle, przed pierwszymi meczami Radomiaka, byłem optymistą, tak tym razem odczuwam jakiś niepokój, iż nie o awans będzie, ten mlody zespół walczyl, ale o utrzymanie. Tak, jak juz pisalem wcześniej, pierwszy mecz pokaże tak naprawde, o co aktualni zawodnicy Zielonych zamierzają walczyć w nowym sezonie 2009/2010. Ja życzę, w pierwszym mezcu ze Stalą Niweiadów zwyciestwa i to okazałego, niech młodzieńcza fantazja zatryumfuje. Powodzenia. Do zobaczenia na stadionie w niedzielę!
Obserwuj wątek
    • Gość: cyk Re: Zieloni do boju! IP: 193.111.144.* 14.08.09, 10:10
      a ja jestem za tym żeby wam zabrać darmowe akredytacje na mecze Radomiaka.. po
      dość wyczerpującym miniserialu sygnowanym przez mega uzdolnioną Panią Ciepielak
      teraz ten jakże motywujący przed ligą tekst.. leży wam coś na wątrobie w związku
      z Radomiakiem ? zresztą nieważne gotujcie się sami we własnym sosie... a
      myślałem, że powiedzenie "ryże to wredne" niekoniecznie musi być prawdziwe, cóż
      myliłem się ...
    • Gość: lewy Zieloni do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:19
      Redaktorze Radomiak 1910 S.a. został założony w 2007 a nie w 1910 roku.My
      odcinamy się od poprzedników.
      • Gość: T@T Okazala wygrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.08.09, 20:25
        Radomiak Radom - Stal Niewiadów: 5-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Bramki zdobyli: Arkadiusz Oziewicz 27 (k), Krzysztof Wierzba 34, 70, Paweł Tarnowski 35, Maciej Lesisz 87.
        Gratulacje!. Tak trzymać. To jest sygnał, że zawodnicy są "odpowiednio" zmotywowani do gry. Oby tak dalej, przez całą rundę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka